Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 14, 2012 9:53 am

Re: Daj si duška

Še ena Fata v nizkem štartu. 8)
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 14, 2012 10:41 am

visinnox je napisal/-a:Kot preprodajalka živali sem neprimerna za posvojiteljico v pomembnem slovenskem zavetišču, kajti (na moje veliko veselje) njihovi psi so trenutno na kavču in samo na kavč bodo tudi šli....(pri nas so pa na ketni, do preprodaje, namreč :S ).

Kje si pa hotela posvajat?
Pa odloči se že enkrat, kaj si, al preprodajalka al zbiralka. Ker to dvoje se en mal izključuje in oboje ne moreš bit.
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor To feb 14, 2012 10:46 am

:yeey: rekooooord. :yeey: Se mi zdi, da že zvezdni utrinki trajajo dlje kot kakšni moji komentarji na FB :D Švica obljubljena dežela ali s hudo muco ni heca :cat: :D
Sem pogledala kdo je delil tisto izjavo, namenjeno MH. Mi jo je uspelo tudi komentirat... za celih 20 sekund al nekaj takega :D
Slika

Bo držalo, če se z mačkami igraš znaš bit opraskan. Velja enako prav za vse :) In verjetno moji komentarji izginjajo tam kjer lahko zato, ker je vse tako kot pravite in veste glasniki absolutne resnice, a ne? Mhm, zagotovo!

To o zaljubljeni, nori on obsedeni Sleepy ste že obdelali. (A je mogoče še kje kdo, ki tega ne ve, pa bo treba še en krog? :rolleyes:) To, da si mačke MH serjejo ena drugi po glavi tudi. Mogoče je čas za naslednji level. Tisti, v katerem bosta neka Vanja in neka Polona morali pokazat kakšen papir. Zna bit, da imasta level 1 in level 2 kakšno skupno točko - halucinacije.

P.S. za skogkatt
Neka Sleepy od neke Vanje zagotovo ne bo prevzela prav nič. Se tam preveč zatika že pri izdajanju računov za opravljeno storitev...

P.P.S. - tam kakšen post nazaj piše kje se da pozanimat kako je s tem kreditom. ;)

Ampak biznis je pa biznis in za biznis je treba skrbet :good:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 14, 2012 11:11 am

Sami fejst komentarji. WTF, ane, prekrasno, fak in omg. :lol:

Pa da o komentatorjih in njihovi kredibilnosti ne govorimo. Npr. o tisti gospodični, ki se je retrogradno odločila, da zdaj pa ona ne bo več prostovoljila in je izstavila račun za svoj trud za dve leti nazaj. :pet: rofl
Pa še o eni drugi, ki se je kao za Švico izdajala. Mi smo pa, seveda, verjeli. rofl

Pa da ne bi o tistem, kar komentirajo. Uf, opomin je prišel, al kaj? omg in omg in omg
rofl

A to, da Mačja hiša redno poravnava obroke kredita za Center in jih je doslej poravnala vseh šest, je pa gospa bivša direktorca pozabila omenit? In da gre tu zgolj za opomin zaradi zamude zadnjega obroka. Ki bo seveda poravnan do konca meseca, tako kot vsi do sedaj?

omg, res
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To feb 14, 2012 11:12 am

Pa kje najdete takšne teme, kam to ljudje objavljajo? Na svoje profile, ali v kakšne skupine? So tako zlobni, da bi v skupine/strani dajali kaj takšnega? :devil:
Kdor ne mara živali,ne mara ljudi!!!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 14, 2012 11:25 am

Potrdilo o plačanih obveznostih na banki naročeno, ko pride (menda bo kmalu), ga nalimamo tule in še komu na kak žlehten gobec. :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor To feb 14, 2012 12:06 pm

sleepy je napisal/-a:
moksa je napisal/-a:Vixen, delodajalec ti je dolžan...

Lej ti njo no. Pride, prvi post napiše, pa bo že cela pametna? :fool: Kaj pa se najprej fejst razgledat, pa pravila na pamet naučit, pa klečeplazit enih par mescev? :S :fool:
:P :welcome:

Kaj pa čem, napačna vzgoja pač :P
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To feb 14, 2012 12:39 pm

moksa je napisal/-a: bi najbrž oklevala še kak mesec s prijavo na ta forum

Jaz sem te sicer "pričakovala" že prej ;) .

Pa ne poznava se s kakšnega drugega foruma. No jaz "te poznam", ker sem te brala, tako kot vse ostale. 8)
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To feb 14, 2012 12:51 pm

Hvala Luna zdaj pa sem tudi jaz vidla, katere pišejo take bedarije....
Kdor ne mara živali,ne mara ljudi!!!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 14, 2012 1:06 pm

renata je napisal/-a:
visinnox je napisal/-a:Kot preprodajalka živali sem neprimerna za posvojiteljico v pomembnem slovenskem zavetišču, kajti (na moje veliko veselje) njihovi psi so trenutno na kavču in samo na kavč bodo tudi šli....(pri nas so pa na ketni, do preprodaje, namreč :S ).

Kje si pa hotela posvajat?
Pa odloči se že enkrat, kaj si, al preprodajalka al zbiralka. Ker to dvoje se en mal izključuje in oboje ne moreš bit.

Jaz nisem kar tako, sem to oboje, pa še mučiteljica, več kot enkrat ovadena! :devil:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 14, 2012 1:09 pm

helena je napisal/-a:Potrdilo o plačanih obveznostih na banki naročeno, ko pride (menda bo kmalu), ga nalimamo tule in še komu na kak žlehten gobec. :)

Pa saj so gospa doktor objavili demanti-so dobili šele opomin, čeprav baje že drugi... :D

Ja, Mačja hiša je hudo zvita, plačuje šele tik pred zdajci, da adrenalin dela! :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 14, 2012 1:12 pm

visinnox je napisal/-a:Jaz nisem kar tako, sem to oboje, pa še mučiteljica, več kot enkrat ovadena! :devil:

WTF, ane, prekrasno, fak in omg omg omg

visinnox je napisal/-a:Ja, Mačja hiša je hudo zvita, plačuje šele tik pred zdajci, da adrenalin dela! :lol:

WTF, ane, prekrasno, fak in omg omg omg
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 14, 2012 1:13 pm

Jaz bi pa tole rada gledala:
http://www.siol.net/tv-spored.aspx?p2=6055587

...sem malo zamudila, pa nič ne piše, da bo ponovitev :(

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To feb 14, 2012 1:19 pm

visinnox je napisal/-a:
helena je napisal/-a:Potrdilo o plačanih obveznostih na banki naročeno, ko pride (menda bo kmalu), ga nalimamo tule in še komu na kak žlehten gobec. :)

Pa saj so gospa doktor objavili demanti-so dobili šele opomin, čeprav baje že drugi... :D

Ja, Mačja hiša je hudo zvita, plačuje šele tik pred zdajci, da adrenalin dela! :lol:

...in skrbi, da ljudem ne zmanjka dela s pretirano skrbjo za druge :).

Iskreno, jaz res ne razumem kje je point v takšnih objavah? Že samih avtorjev... pol pa "paničnega" deljenja na svojih zidovih? Najbolj mi je pa hecn, da ljudje sploh ne preberejo kaj pišejo, drugi pa, kaj berejo... :fool: nč ni važn, važn, da ga je "sovražnik" polomu :negative: ... eh :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 14, 2012 1:30 pm

ja res hud greh imamo nad sabo, en cel obrok kredita smo si upali plačat 11 dni prepozno. in to za projekt, za katerega zamudo je odgovorna le in izključno gospa doktor, ko si je izbrala tako urne in sposobne izvajalce papirnatega dela projekta, potem pa po pol leta rekla: na vi fizički radnici, tu mate vse skupaj pa se zaj*** dalje sami, jaz nimam v resnici nobenega pojma in sem pol leta malo preizkušala, če bi mogoče le šlo. :bad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 14, 2012 1:33 pm

omg a res? fak omg fak
:wacked:

Uganka:
Kaj imajo skupnega uporabno dovoljene ZH, izdani računi ter obvestilo o oizvršbi neke Vanje in bog?

Hja videl jih še nihče ni, ampak jih pa veliko verjame vanje...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 14, 2012 2:30 pm

:girlcry: :girlcry: :girlcry: jaz pa ne morem bit fata, mate pa zato še mufkote v dobrem , da boste lažje pridne.. Pa upam, da bo se javila katera namesto mene. :cat:

Pa imamo za izvoz snega, ča kdo rabi, lahko licitira , takoj dodam na razpolago :P
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 14, 2012 2:35 pm

Jaz moram pa nehat zaspana na forum pisat, ker pišem stavke s čudnim besednim redom. :morning:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 14, 2012 2:39 pm

Potrdilo prispelo, jaz tega ne znam gor obesit, bo renata.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 14, 2012 2:50 pm

Pa naj da posebno opozorilo zraven, da je gledanje prepovedano za spletične in ostale undercover vernike, ker lahko resno ogrozi trdnost njihove vere... čeprav.... :scratch: on the other hand, njihove vere ne more omajat noben dokaz in noben dokumet :fool:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 33 gostov