Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 25, 2011 11:53 am

Re: Daj si duška

Katja, pa kaj tebi ni jasno? :rolleyes: V Sarajevuuuuuuu si!!!!
RES polaaaaaaakoooooooo! ;)
(ampak saj v temu je čar! spil en kufe pa eno tulumbo pojej še zame, pa bo!) :nyam:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 25, 2011 12:12 pm

Haj katja bona đes navalila :D

Oš en vic za lažje preživetje? En tak, hercegovski?

Upoznali se momak i cura.
Ona: E... a odakle si?
On: Haj pogodi.
Ona: Haj reci mi prvo slovo.
On: I
Ona: Uh, teško... Haj još drugo.
On: Š
Ona: Joooo ne znam, predajem se....
On: IŠČAPLJINE!

:lol: :lol: :lol:

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe feb 25, 2011 12:20 pm

:lol: :lol:

Pa še en lokalni: Chuck Norris je ubijedio nanu da nije gladan :D

eno baklavo in pitico bom maznila danes, da naredim dodatne obloge na riti, če slučajno še kaj padem :)

Pa tale duško res pomaga, se nič več ne sekiram zaradi jutranjega padajočega ekscesa (samo sneg me še nervira)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 25, 2011 1:03 pm

Ma Duško je maaaajka 8)

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 25, 2011 2:07 pm

taperverčki je napisal/-a:samo da ni kje blizu. a ste brale novico, ko so bli snežni zameti pred novim letom, da je nekaj britancev za cel teden zasnežilo v pub? tri dni so bili pijani, pol so se pa reveži naveličali in jim je bilo dolgčas... sem se ustrašila, da se ne bi kaj podobnega zgodilo nocoj na gorenjskem koncu.... :blush:

Ha :lol: Britanci so itak nori, 2cm snega pa čist ohromijo. ;) Se še spomnim ko je profesorca na faksu razlagala kako je lani februarja imela na obisku kolega iz UK, pa on kliče ženo domov in ji začne razlagat, da morta nujno zimske gume kupit, ker tukaj jih imamo in lahko normalno povsod pridemo. :D Ali pa te fore "čist nas je zamedlo", pa imajo 5 cm snega. :D

Današnje sonce je fajn ja, če pa hodiš po senci te pa veter in mraz po kosteh pobožata!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 25, 2011 2:48 pm

jaz imam danes precej duškotov...
ta prvi
po dolgem času sem se spet lotila ustvarjanja z fimo maso in res veliko ustvarjam in mi jo zelo hitro zmanjka. Torej en teden nazaj sem kupila 8 paketkov po 2,08€ in zdaj je večino tega že v skulpturicah, kipcih, perlicah, klobasicah, ipd. A se katiri sanja, kje bi lahko dobila večje količine fimo mase za kakšno normalno ceno ker 2,08€ za 55g je precej :negative:
ta drugi
17ga sem imela mri v kliničnem centru lj in danes jih začudeno kličem zakaj mi še niso poslali izvidov(naj bi jih poslali v roku 3 dni). po enem ta 6em prevezovanju dobim na telefon eno madam ki mi na vse kriplje zatrjuje da jaz nisem nikoli bila njihova pacientka :O sploh nisem mogla verjet. po daljšem prerekanju v smislu :
JAZ: dejte me nehat zafrkavat, valda bom vedla če sem bila v unem jajcu pol ure ali ne
SESTRA: ja veste gospa jaz sem sigurna da niste bili
, pobesnim in ji pravim da naj mi takoj da na telefon enega nadrejenega in potem ta nadrejeni ugotovi da mogoče sem pa res bila pri njih na slikanju samo mojih slik pa ni.... :O :O
se mu zahvalim in vržem dol telefon se spokam direktiva v ukc na oddelek za mri in slučajno naletim na eno super prijazno dohtarco in ji razložim da se ne premaknem od tam dokler ne najdejo mojih slik in pred mano napišejo izvida :devil: izvida sicer niso napisali pred mano ga dobim v ponedeljek ampak slike so se pa jasno čudežno pojavile

mater pa slovensko zdravstvo :bad:
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 25, 2011 2:54 pm

Didi je napisal/-a:JAZ: dejte me nehat zafrkavat, valda bom vedla če sem bila v unem jajcu pol ure ali ne
SESTRA: ja veste gospa jaz sem sigurna da niste bili

Podobna situacija na MRI v neki drugi bolnišnici. Pride gospod z vsemi papirji ob določeni uri. Pa pravijo, da ni naročen. Pa on pravi, da je, še papirje kaže (ker, rokonasrce, bolj zafrknjenega postopka, kot je naročanje na MRI v tej bolnišnici, še nisem doživela :bad: ) in kup dokazil ... Sestre se itak lovijo naokrog, nobeni nič jasno ... In nazadnje se je izkazalo, da v bistvu je naročen na enem koncu, ampak do samih izvajalcev pa ni prišlo :O Še dobro, da so imeli čas, da so ga dejansko vzeli ... :O
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 25, 2011 2:59 pm

"čudežno izgenevanje slik"-jap, tudi jaz to poznam, samo iz slikanje hrbta. Jim nisem težila, sem šla na zasebno, so vsaj diagnozo postavili, na kliniki jo niso. Očitno jih je bilo sram poslati sliko, ker je bila tako slaba da niso postavili drugače jasno vidne diagnoze,... :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 25, 2011 3:00 pm

Kako je meni tale tvoj zadnji duško znan!!!! Par let nazaj me zdravje začelo j*** in sem bila vsaj 1x na mesec po raznih bolnicah... ampak sem čist obupala. Ne sam da nimajo pojma, čakaš pol leta, pa še nesramni in nesposobni so. Ortodoksna medicina je zakon če si zlomiš nogo.. tist znajo popravit. Za VSE drugo... ali privat ali pa alternativa.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 25, 2011 5:34 pm

lani novembra in decembra sem se klatila po dermatovenerološki al neki takega. bla sem pod nujno tja poslana in na drugem pregledu lej ga zlomka, nikjer moje kartoteke. po mukah smo ugotovili, da jo je sestra zadržala v sobi. grem na tretji pregled, ja gospa ampak vi še niste bili pri nas...uh, men pa pokrovka s piskra...sem tulila tja notr in očitno je pomagalo, ker se je mojoa kartoteka zlo hitr najdla. majku jim...nesposobno, leno, nesramno pa da sploh ne govorim kva še vse...in to mi pošteni državljani plačujemo al kaj??!!! da jih ni sram lopove frdamane... :devil:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Pe feb 25, 2011 6:12 pm

Jejahata da Duškod anes dela.... :rolleyes:

katja je napisal/-a:duško, a lahko prosim zrihtaš da neha snežit, da se ulice očistijo in posipajo in da ne bom več padala na rit.
hvala!

Pazi kako se na Duškota obračaš, ki je čuden patron... naslednjič ne boš padla na rit, ampak.... na nos! :mocking:
Didi je napisal/-a:mater pa slovensko zdravstvo :bad:

Samo tko, mimogrede, klinični center je velik, pa podobne oddelke majo, pa se včasih zgodi, da govoriš z napačnim oddelkom, pa tam res ne vejo zate...

Sicer pa dragi Duško, jaz imam danes samo eno sporočilo.... :dash: :dash: :dash: pa ene 100x tkole, ki več kot 6 jih ne gre...
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe feb 25, 2011 6:17 pm

Pozitiven duško dneva... Tamal je bil na alergoloških testih. Saj vsi vemo šesa sem se bala anedale (oki mački bi itak ostali, samo veliiiiiiko več bi mogla pucat :D ). No nismo alergični ne na mačke ne na psa, pač pa na neko cvetenje žit. Oddih stoletja, zdaj pa žurat in praznovat :dance:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 25, 2011 7:37 pm

Mah to naše zdravstvo, mene so do zdaj najbolj ob živce spravili osebni zdravniki in njihove sestre, to je res čisti podn. Pa bom enkat pisala, ko se mi bo bolj dalo :girlblush: Lahko pa rečem eno pozitivno stvar - na onkološkem so vsi strašno v redu, vsaj po izkušnjah sodeč.

Tecka - super da niso mačke krive! :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So feb 26, 2011 11:37 am

all je napisal/-a: na onkološkem so vsi strašno v redu, vsaj po izkušnjah sodeč.

Tisti ki jih podkupuješ so res. (po mojih osebnih izkušnjah sodeč.) Druge boli k*** za to ali pacient kriči od bolečin ali ne.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So feb 26, 2011 12:49 pm

Mačja mama je napisal/-a:
all je napisal/-a: na onkološkem so vsi strašno v redu, vsaj po izkušnjah sodeč.

Tisti ki jih podkupuješ so res. (po mojih osebnih izkušnjah sodeč.) Druge boli k*** za to ali pacient kriči od bolečin ali ne.

Aja, ne bi vedla. Naše izkušnje so super, pa nimamo denarja za podkupovanje niti se ne bi tega poslužovali. Verjamem pa, da morda niso vsi taki kot bi morali bit, pa je odvisno na koga naletiš.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So feb 26, 2011 12:53 pm

all je napisal/-a:
Mačja mama je napisal/-a:

Aja, ne bi vedla. Naše izkušnje so super, pa nimamo denarja za podkupovanje niti se ne bi tega poslužovali. Verjamem pa, da morda niso vsi taki kot bi morali bit, pa je odvisno na koga naletiš.

Joj, prehitro berem. Si napisala za svoje izkušnje, pa sem malo čudno odgovorila.

Nasplošno mislim, da bi vsi v zdravstvu lahko bili malo manj dohtarski in osorni pa malo bolj človeški. Jaz vem da je za njih to šiht, samo smo pa ljudje ravno v teh ustanovah najbolj ranljivi. Ni čudno da se eni tako bojijo bolnic...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So feb 26, 2011 1:09 pm

All, je njihov šiht, ampak vsi, ki imajo opravka z ljudmi, bi se morali zavedati, da imajo opravka z ljudmi. MI lahko verjameš, da imam tudi jaz kdaj slab dan, ko bi najraje od jutra do večera ostala v postelji in grdo gledala izpod kovtra, pa se potrudim in tudi po 20 minut razlagam nekaj popolnoma samoumevnega. Se zgodi, ampak tudi to je moje delo in opravljam ga z veseljem. 8)
Mi je zelo žal, da sem pred leti, ko sem občasno še šla na bus, imela priložnost poslušat nekaj bodočih medicinskih sester ... :bad: Tako ogabnega odnosa do dela, ki naj bi ga smrklje opravljale celo življenje, še nisem doživela. Vse se jim je gnusilo, vse je bilo ogabno, ustna higiena starostnikov jim je šla na bruhanje ... Ne vem, so res mislile, da bodo že v šoli čičale v sprejemni pisarnici pred zdavniško ordinacijo in se še pred maturo poročile z dohtarjem?! :dash:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So feb 26, 2011 1:47 pm

Za te srednje poklicne bi moral neke sprejemne imet, kaj pa vem... Sem prepričana da 50% bodočih medicinskih sester na srednji zdravstveni kar tako pristane, ker jim znese tam pristat. In imajo mogoče res tisto idilo v glavi, da bodo čičale pri osebnih zdravnicah v pisarni.

Saj se povsod take zgrešene najde, tudi profesorji recimo ali pa vzgojiteljice. Nekateri so taki da sploh ne bi smeli delati z otrocmi, pa vseeno opravljajo tak poklic..

Kot si ti rekla, zavedat se je treba da delaš z ljudmi, česar se večina ne zaveda.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So feb 26, 2011 3:53 pm

Duško, lepo te prosim, preženi moj glavobol. Že od ranega jutra me spremlja. Pa sem doooolgo spala, celo do 7.05 :angel: . Pa sem počela potem take in drugačne prijetne stvari, :angel: vključno s sobotnim pospravljanjem, pa se me še kar drži. Glavobol, namreč.
:girlsad:
hja....najbrž imam mačka! :lol: Ali več njih! :lol: :lol:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: ljubljana

Odgovor So feb 26, 2011 5:45 pm

se opravičujem ker ponavljam-vem da se je o tem že pisalo ampak nekje se moram izpovedat. Folk mi gre na kozlanje. :bad: Berem rubriko potrebujemo na podarimo.si. Oni bi mel argentinsko dogo pa samojeda pa jack russel terierja valda zastonj. aja pa whiskas mucko-po možnosti verjetno staro pod dvemi meseci. itak vse zastonj. Mislim fuj folk ej. Pejte u zavetišče pa tm uzemte psa. sam verjetno jim je še tistih par 10 evričov ki bi jih v zavetišču pustil preweč za psa. Aja itak usi majo pa valjda najboljše pogoje za psa-ful vrta res veliko bajto. Če so tok bogati nj pa unih 500 evrov odbijejo za pasemskega z rodovnikom če bi mel usi tok radi pasemske. Ma dej no ta folk debilen. pa s to junk food mačko tud ej. ena teta vidla reklamo z sivim luškanim tigrčkom na tv ki lavfa po snegu in zj bi mela identičnega. Halo!!! črno vzemi baba hudičeva teh je polno. Ne ona bi valjda srebrnega tigrčka čisto micenega buci bu. Mrš koza neumna!

Se opravičujem za izpad. nisem si mogla pomagat.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 28 gostov