Daj si duška

Moderator: andreja

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 09, 2012 11:12 am

Re: Daj si duška

sleepy, mi mamo drgač za celo gajbo orehov sam zdele je pač ta izstopal ampak dobr :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Po jan 09, 2012 11:15 am

A no vidiš! Kaj se sploh pritožuješ! :P
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po jan 09, 2012 1:02 pm

Zalarjeva sočustvujem s tabo, cel prejšnji teden sem bila na istem...antibiotiki več ne pomagajo kaj dosti...

Kaj se dogaja z našo državo? https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater :fool: :dash: :devil:
Kdor ne mara živali,ne mara ljudi!!!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 09, 2012 2:00 pm

Nič novega... samo zdej večkrat zvemo za to.

Sej, če se nardi vse, kar se sploh da, da povožen in odpisan pasji mladič ostane z nami, pa je vse, kar se ni dalo rešit, ena tačka, je to okej in nizka cena, a ne? In je to pravzaprav dobro, a ne? Se bodo posvojitelji vseeno grebli za njega, a ne? :angel:

Kaj pa čudeži? Se dogajajo, a ne da se? In se bo zgodil en tak za odvzetega psa (ne prvega) bedaku, ki jih pretepa (pretepa), in ima pes od poškodb tako deformirane tace da.... da.... :girlsad: da rabi čudež ali pa enega hudo neracionalnega posvojitelja.... :girlsad: sej je kje kakšen tak, a ne? Slika In se bo pojavil v enem od naslednjih hipov? Slika

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 09, 2012 2:15 pm

Bwaaa, novi plačilni nalogi (UPN, a sem prav napisala?) imajo sklic lahko dolg največ 12 znakov ane? :devil:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 09, 2012 2:21 pm

če misliš namen, za tega ne vem, kolk je omejen, ker ga ne spreminjam.
če pa misliš referenco, je pa čist zagotovo lahko tudi več, je pa odvisno od modela (to je tisti SI__ na začetku)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 09, 2012 2:36 pm

sleepy je napisal/-a:Nič novega... samo zdej večkrat zvemo za to.

Sej, če se nardi vse, kar se sploh da, da povožen in odpisan pasji mladič ostane z nami, pa je vse, kar se ni dalo rešit, ena tačka, je to okej in nizka cena, a ne? In je to pravzaprav dobro, a ne? Se bodo posvojitelji vseeno grebli za njega, a ne? :angel:

Kaj pa čudeži? Se dogajajo, a ne da se? In se bo zgodil en tak za odvzetega psa (ne prvega) bedaku, ki jih pretepa (pretepa), in ima pes od poškodb tako deformirane tace da.... da.... :girlsad: da rabi čudež ali pa enega hudo neracionalnega posvojitelja.... :girlsad: sej je kje kakšen tak, a ne? Slika In se bo pojavil v enem od naslednjih hipov? Slika

:girlsad: :girlsad: :girlsad:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 09, 2012 2:43 pm

Leia je napisal/-a:če misliš namen, za tega ne vem, kolk je omejen, ker ga ne spreminjam.
če pa misliš referenco, je pa čist zagotovo lahko tudi več, je pa odvisno od modela (to je tisti SI__ na začetku)

Ja, referenca prejemnika. In eni imajo ful dolge, baje mora bit pa največ 12 znakov, če ne te pri plačevanju ne spusti skozi sistem. No, in to me jezi, ker moram potem štet št. znakov skoz, da sama krajšam reference...pol pa ne vem a je to res treba a ne? No, jaz naj bi krajšala in bom to počela, samo trapasto je. :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 09, 2012 2:48 pm

Ne, če jo imaš predizpolnjeno, potem jo prepiši.
Jaz imam tu pred sabo UPN z modelom SI19 in je referenca zagotovo dolga 13 mest.

Če hočeš, mi pa povej, kakšen model imaš napisan, pa ti povem, koliko mest lahko ima ;)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 09, 2012 2:49 pm

aja, iz čisto osebnih izkušenj: ne krajšat referenc, ker so zelo pomembne in jih prejemnik dejansko rabi ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 09, 2012 3:20 pm

Prav tako iz lastnih izkušenj:
Zelo odvisno kateri :) Kakšna majhna podjetjeca ali obrtniki imajo tiste reference samo zato da delajo zgago. Pri kakšnih večjih zna bit pa kriza če ni reference.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 09, 2012 3:25 pm

Pri nas se brez reference ne poknjiži na pravo pogodbo in ostane na nerazporejenih plačilih in je potem treba ročno iskat kam je vse skp padl. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 09, 2012 3:43 pm

Pri nas je vedno problem s temi sklici. Vcasih bi bila najraje zlobna in se pretvarjala, da sploh ni bilo nic nakazano. Pa v bistvu trije ljudje preverjamo tri razlicne baze in ugibamo, na koga bi se placilo lahko nanasalo :)

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 09, 2012 5:20 pm

Ma, sem jih prepisovala vedno, vse te reference in to, ker so večinoma podane. Potem so pa dolge od ne vem 3 znakov do 22 lahko. Samo mi je prišla tista, ki plačuje te račune, povedat, da če je referenca/sklic daljši od 12 znakov, da je ne spusti sistem in mora krajšat sklice in da naj pazim na to.

:scratch:

In mi ni jasno... prav jutri bom preverila, kako in kaj.

A je kaj odvisno od teh 05, 12, ... variant? Npr. referenca je 00 45_______ ali pa 05 12_________ ali pa 28 11________ ?

Matr, ne bom več tega štela, kar naj drugi to počnejo, če je treba. :fool:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 09, 2012 5:23 pm

če je predpona 12, mora imeti sklic 13 številk. Večina mesečnih je takih.
Pa lepo prosim, pišite pravilne sklice :angel: , hvala lepa
(ena, ki muči muke, ko občasno pomaga pri knjiženju plačil :D )

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 09, 2012 5:26 pm

Joj, res grem jutri odgovor zbrskat, men se zdi da mogoče naš sistem neki ne štima, ne da so zdaj nalogi krivi. :dash: http://www.ujp.gov.si/dokumenti/dokument.asp?id=311 Hm...

Ja, jaz sem se odločila, da bom prepisovala tiste sklice, ki mi jih dajo pošiljatelji, popravlja naj jih pa tist, ki plačuje račune, ker dejansko nimam časa še tega sranja preverjat. :rolleyes:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 09, 2012 5:46 pm

:truce:

Hvala vsem za pomoč, bom jaz jutri tole razrešila. Malo smrdi vse skupaj.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 09, 2012 6:32 pm

:yahoo: Jaz pa zaključujem en delček enega dela in predajam štafeto naprej Slika :dance:
Še malo, pol si pa spet malo prepevat začnem. O A... eh ne to. Eno drugo - Dream on, dream on...
Oh al pa tole :D Yeah you're my, yeah you're my favorite waste of time :dance:

Nič, pejmo končat, da pol lahko malo v pub zavijem lalalalala Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 09, 2012 8:14 pm

Rabim eno nujno pomoč - kako se že printscreene dela (za telebane)?

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 09, 2012 8:18 pm

Pritisneš tipko Prt Scr, potem pa kopiraš normalno na izbrano podlago... al mogoče ne razumem vprašanja, pa teleban telebanu odgovarja. :lol: :lol:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov