Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 08, 2012 5:43 pm

Re: Daj si duška

Sem delala seminarsko dopoldne, pa me je tako zamorilo da sem skoraj spet padla v depresivno epizodo, tako da sem rajši hitro popokala Kaija in ga peljala ven.

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne jan 08, 2012 6:04 pm

Takšni teksti:

Nujno iščemo dom za eno mačjo punčko in dve odrasli muci, ker bi jih drugače lastnik pokončal.....

in nato takšni odgovori:

Naj se jih odpelje v azil!!! To pa da bi jih sam pokončal pa lahko komot plača takšno kazen da mu nikoli več na misel ne bo prišla več takšna misel!!!!

Moje mišljenje je da se da muce v azil..vsaj na pregled in potem dalje v začasno ali stalno posvojitev..

Me ubijajoooooooooooooooooooooo :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Ne jan 08, 2012 7:33 pm

What is you guess darling? Slika Slika Slika
A to smo že vzeli, da naključij itak ni? :rolleyes: :scratch:
Slika
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Ne jan 08, 2012 8:50 pm

Dragi Duško moja Hana je končno spet zaživela, očitno so petarde letos in pa to, da je bila sama za staro leto naredile svoje. Samo 8 dni je potrebovala, da se je danes končno začela spet igrat in hodit za nama :) Jupi jeeeejjjj. No, če bi ji mogoče namignil, da se je cartat tudi fajn ne bi imela nič proti, če pa ne bo šlo pa tudi prav. Samo, da se lahko mi2 spet igrava z njo. Nemorem verjet, da je tako dolgo trajalo, da se je spet sprostila.....

No zdaj pa se morem iti dalje igrat z njeno najnovejšo in najdražjo, ter ponovem zelo priljubljeno igračo: posušen dolgi list neke rastline ;)))
Kdor ne mara živali,ne mara ljudi!!!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 08, 2012 9:14 pm

Sem zaradi Pegy pogledala na supervizor. Ubogi privatniki (vključno z Zonzanijem načelu, ki je, pojma nimam zakaj, "obljubljal", da bo konec leta zaprl vrata), res. Obalno zavetišče je v l. 2011 prejelo 117.914,00 €, sprejelo v zavetišče in oskrbelo kakšnega čez 400 psov in zelo veliko mačk, zagotovo krepko čez 100 (oskrba mačk na obali poteka malo po svoje, saj zavetišče za mačke nima pogojev in so vse mačke, ki niso TNR, na stroške društva).
Če pogledam samo december je npr. obalno zavetišče prejelo 6.535,55 €. Od fantastičnih manj samo Oskar vitovlje, 3,619 97.
Zonzani - 8.214,33
Meli - 11.887,83
Mala hiša - 13.490,92
Zavetišče Horjul - 16.062,17

Sicer cifre brez sprejetih/oddanih/evtanaziranih živali ne pomenijo dosti, je pa menda zdaj že vsem jasno kako nemogoče je prit do teh podatkov. No, razen za obalno zavetišče. Za ostala imamo pa pač zneske, tega se pa ne da skrit.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 09, 2012 3:32 am

a lahko prosm ta okrogla luna k mi osle kaže že dva dni zgine? prosm ker ne morm več...zvečer ne morem zaspat, mački majo ponovoletne zabave ki presegajo normalno ozvočenje, mula "angelček" me spet zaj*** ob 3 ponoč, moj pa tok smrči da resno razmišlam da ostanem na kavču v dnevni. kdaj naj torej sploh kej spim?:crazy:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 09, 2012 6:40 am

sem šele zadnje čase pozorna na delovanje lune na živali in danes ponoči so tudi meni dokazali, da
je nekaj na tem :dash: : tuljenje, pretepi, praskanje po vratih, ob dveh zjutraj nabijanje žogice
po žogocesti, še Rex je vsake toliko časa vpil na neke nevidne nebodijihtreba :O .
Podočnjake bom kar s šajtrgo peljala na šiht, še prej pa rabim pisker kofeta,najboljš kar direkt v žilo :devil:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 09, 2012 6:44 am

slavica, žogocesto je tudi tudi treba kdaj pa kdaj dat spat, bogo revo, no ;)

ampak pri nas je tale polna luna že cel eden skupaj aktivna, tako da upam, da se počasi umiri vse skupaj :lol:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 09, 2012 6:45 am

saj sem jo ponoči cela zalimana pospravila, potem so pa kaj drugega našli, seveda s čim večjimi
decibeli :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 09, 2012 7:12 am

Hehe, polna luna... moje mačke so bile čisto pridne, Kai je imel sicer neke nočne sprehode ampak nič hujšega.. ampak ta polna ****a vpliva NAME!!
Ko je polna luna imam take sanje da potem še 2 dni pobiram koščke srca po tleh od spalnice... :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 09, 2012 8:06 am

Moji mački divjajo celo noč že kakšne 3-4 pred luno, jaz sem pa tudi bl prepirljiva in melanholična tisti čas. No, ampak to drugo vsaj do neke mere pripisujem slabemu spanji zaradi unega prvega. :crazy: :crazy:
Uglavnem, mene res ne bo noben prepriču, da luna nima upliva.
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po jan 09, 2012 8:37 am

Hm, polna luna je tudi bolj vplivala na mene kot na mojo maco. Včeraj sva bili sami in sem šla spat ob 23.00 ona je šla za mano v spalnico na okensko polico, malo počekirala zunanji teren potem pa hop na posteljo in spanje do budilke ob 5.40 jupiii jejjj ona ve kdaj more prit :kiss:
Kdor ne mara živali,ne mara ljudi!!!

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 09, 2012 8:47 am

In sedaj mačje lubice lepo doma spančkajo, "mati" se pa v službi trudi, da ji ne pade glava v čaj :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 09, 2012 9:31 am

"mati", čaj odmakni, da se vsaj ne porežeš, če lih buča omahne....
:lol: :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 09, 2012 9:57 am

Duško, a nisva bila včeraj zmenjena, da dobim sedmico? :devil: Če si bil zaseden, lahko prestaviva na sredo, ampak tokrat pa zares! :)
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Po jan 09, 2012 10:10 am

mateja je napisal/-a:Duško, a nisva bila včeraj zmenjena, da dobim sedmico? :devil: Če si bil zaseden, lahko prestaviva na sredo, ampak tokrat pa zares!

Ne, ne. :) To sva midva zmenjena. Sva bila že za to nedeljo, pa me je danes zjutraj poklical in mi naročil, da v sredo bi bilo pa RES fajn, da kakšen listek napišem, če že žnaram, da naj sedmico zadenem. :D
Cats are my favorite people.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 09, 2012 10:15 am

:O Slika okej duško a tokle se ti z vsemi nami meniš? Zvestoba in monogamija še nista čisto iz mode a veš! :devil:

Pa ok, če ti že pri temle lotu tkole spodleti a lahko vsaj malo po prstih kresneš tistega, ki se z mojo "tehniko" heca? Not funny, a veš! :devil:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 09, 2012 10:26 am

Luna + PMS + en oreh z družinskega drevesa = slaba kombinacija. :(

Sej vem zakaj vidm vse črno zdele, hormoni so hudič...sam bi blo pa kr fajn, da čimprej zginejo k drgač bo tole še zaj**** teden.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 09, 2012 10:56 am

Sploh ni tko hudo, lahko bi blo dosti hujše. Lahko bi bla 2 oreha :P

Hehe meni pa ene stvari postajajo vse boj jasne in jasne.... najtežje je res videt očitno! Kot najt očala, ki jih imaš v bistvu že na nosu... :fool: Samo cifre je treba pogledat, dodat kakšen "v tem poslu ni romantike" zraven, pa postane vse jasno... brez romantike. :negative: A se gre kdo monopoly? :rolleyes:

Anyone who thinks they have a monopoly on truth, and there is only one way to see the world, always gets us into trouble. - Charles Schumer

Before the monopoly should be permitted, there must be reason to believe it will do some good - for society, and not just for monopoly holders. - Lawrence Lessig
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 09, 2012 11:08 am

Ve vsaj zaradi mačk ne spite, jaz ne morem spat, ker se ponoči zbujam in KAŠLJAM :( Vse me že boli od kašlja, glavobole imam zaradi njega in zamašenosti... Grlo me boli, smrkam in kiham.
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov