udomačen tiger
Moderator: andreja
udomačen tiger
Mačja mama je napisal/-a:Mačja mama je napisal/-a:Ampak današnji dan nič kaj ne kaže znakov izboljšanja... V bistvu gre s slabega na slabše.
A SEM REKLA PREHITRO, A NE DE?!?!?!![]()
Sem peljala psino do veta malo pogledat kaj je z vsem tem lulanjem... pogruntal je neko ful hudo vnetje in zadržal psa na operaciji!!!![]()
Pa kaj je narobe z današnjim dnem?!?!?!
sleepy je napisal/-a:Dan je čisto kul, ker bo jutrišnji pa še kašen drug prav zaradi njega lepši
udomačen tiger
mateja je napisal/-a:all je napisal/-a:GrozaKako je s psom? Če veš slučajno. Revež
Pes je fizično ok, takrat je samo imel močno rdeče oči, je pa precej stravmiran.
Leia je napisal/-a:sleepy je napisal/-a:Dan je čisto kul, ker bo jutrišnji pa še kašen drug prav zaradi njega lepši
Sleepy, zaradi takihle izjav sem te pogrešala
udomačen tiger
udomačen tiger
udomačen tiger
udomačen tiger
renata je napisal/-a:Jaz pa tejle Sleepy čist nič ne verjamem, da je ne bo čez kak dan spet odkurila za pol leta stran.![]()
Zato se nazaj držim pri navdušenju nad kambekom. Mal mi pa vseeno usta navzgor viha.
Mačja mama je napisal/-a:Sva nazaj... čist je bogi... vet je reku da če bi še par dni odlašali bi prišlo do sepse in smrti.. pa kako je šlo to tko na hitro...![]()
Reku je da je bila precej zahtevna operacija in da ima cca 70% da preživi....
Matr kak dan... jst rabim neki kratkega in močnega...
Mačja mama je napisal/-a:Aja Sleepy pa hvala za spodbudne besede... sem malo preveč pretresena da bi jih čisto dojemala... hvala vseeno.
udomačen tiger
udomačen tiger
sleepy je napisal/-a:Ti jih razložim še enkrat. Zdej se pa že nehi jezit na ta dan, pa mu reci hvala, ker ti je termostat pokvaril in imaš zdejle doma bogega ampak živega psa, ki se bo iz vsega tega zmazal! Pa fejst ga počohi, pa pokrij ga, da ga ne bo zeblo, pa takratkega al kirga že spij, da možgani kej kisika dobijo. Al pa alkohola al neki. Sej je vseeno kaj, samo da delat začnejo.
Mačja mama je napisal/-a:Uh, ja MAMA!!!
taperverčki je napisal/-a:Sleepy, a si ratala emo? (a moram še 1x slikco pokazat?)![]()
...most definitions of "emo" require that you act like your life sucks when it doesn't to qualify...
udomačen tiger
udomačen tiger
udomačen tiger
udomačen tiger
Leia je napisal/-a:Sleepy, ziher si pojedla kroglico pregelk in rekla "velik"![]()
Na, zdej pa maš!
Vrni se na Zabava, čvekanje, šale
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 36 gostov