Daj si duška, 2. del

Moderator: andreja

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 26, 2016 8:56 pm

Re: Daj si duška, 2. del

:) Še sreča, da si nam to zaupala, ko je že vse hudo mimo in smo veseli s tabo, da je vse zopet OK in muca papa ter ima veselje živet. :angel: Je bilo pa res grozno. :scare:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če okt 27, 2016 12:45 am

Francl en mesec po kapi.
Brez simptomov.
Motorika in balans špilata v nulo.
Maček je kot nov.
Ne morš verjet kako se to hitro transformira iz enga reveža ubogega opotekajočega, ki par korakov do sekreta ni zmogel, v powerful mačka, ki kot norc skače po omarah in z zaletom v svoj ljubljeni šotorček.
Hvala prijaznim tetam za lepe želje :kiss:

Slika

Tko. Zdaj imamo pa čist dost bolezni za par let.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če okt 27, 2016 7:27 am

Čau, srček <3

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če okt 27, 2016 7:32 am

Slavica, hvala, da si delila izkušnjo - mislim :O :dash: , glavno je sicer, da je trmica zdaj spet v starih tirih :kiss: -ampak ko nas spravijo v strah in stisko in preizkušajo naše meje (vem, da tega ne delajo zavestno in ciljno usmerjeno proti nam), jaz tudi pravim, da vzamejo eno (+x) leto življenja.
Rava in Francl (in šotorček :D ) :clap: <3

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če okt 27, 2016 9:10 am

:clap: Bravo, Francl, ti pa imaš res več življenj. Naj to, ki ga živiš sedaj, traja in traja. :angel: :kiss:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če okt 27, 2016 10:18 am

slavica je napisal/-a:Samo mati so spet za nekaj let postarani :rolleyes:
Bemti mačke! :devil:

vida je napisal/-a:jaz tudi pravim, da vzamejo eno (+x) leto življenja.

Meni mularija mačja dolguje cirka 87 barvanj las in ko jih spomnim na to, glumijo glive Slika 8) .
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če okt 27, 2016 6:43 pm

slavica in rava
<3 <3 <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 31, 2016 10:35 pm

A mi je blo treba kliknit na tisti klinčev video :( :dash: :(
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 02, 2016 9:37 pm

Če kdo pogreša nove fotke, Trixi je bila te dni fuč, prej pa zelo zasedena. Ta vikend si vzamem čas in še kakšno naredim.
Vsi mucki v našem varstvu so super, da ne bo koga skrbelo.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 09, 2016 4:52 pm

https://www.youtube.com/watch?v=Z0GFRcFm-aY
Pa gre še ena kaplja v smer svetovne vojne. In mi smo narod ki je rodil ženo Trumpa, za katerega me je pošteno strah da je Hitler junior.

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor Sr nov 09, 2016 5:17 pm

Bejž no, vojna je vseskozi, po golem naključju je zdaj ni tu, drugače je dovolj pogledati svetovni zemljevid, da razumeš, kaj se nonstop dogaja.
Skovanka "svetovna vojna" je pa po moje eno veliko metaforično milo za umivanje rok, češ, ta je tanajtahujša in dokler te ni, lahko mirno spimo. Vsaka, še tako "majhna" vojna je grozna za tistega, ki jo trpi. Gospa, ki je včeraj izgubila volitve, je bila zunanja ministrica v času, ko je njena država nekaznovano in arbitrarno z droni pobijala ljudi od Iraka do Afganistana in Pakistana, je pa morda zaradi navidezne uglajenosti in morda boljše PR ekipe (no, zdaj se vidi, da so bili morda slabši :P ) izpadla kot manjše zlo, ko to sploh ni bila. V bistvu so Američani imeli obupno izbiro in mi je iskreno žal zanje.
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 09, 2016 8:19 pm

Se strinjam in vem da so vojne skoz. Zato med drugim bogunci. Samo zarade eurocentralizma obravnavamo "svetovne" vojne sele ko smo na vrsti mi. In tega me je strah. Da bo njegova dolga goflja zabredla v tezave z rusijo iz katere ga PRovci ne bodo mogli vn zvlect, in se bo evropa ponovno razdelila na ruski in ameriski pol.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 09, 2016 9:48 pm

Kaj niso ravno Trumpu očitali, da je Putinov lakaj, ker si želi boljših odnosov z Rusijo, medtem, ko Clintonova velja za bolj "vojaško" usmerjeno.
“Cats were put into the world to disprove the dogma that all things were created to serve man.” - Paul Gray

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 09, 2016 10:05 pm

Ne glih. Trump je bolj sorte da ce nisi american, si smet. V njegovih oceh nismo vsi ljudje samo ljudje - predstavljaj si ameriskega Jelincica.
Zenske ki jih ne poznas se po njegovo lahko za tamalo slata, pa to ni spolni napad. Pa zenske nismo za na vodilne polozaje zaradi nase "hormonalnosti". Pa temnopolte se lhk za nigerje oklice pa je to ok. Pa da o njegovem mnenju o spolni usmerjenosti ne izgubljam besed. Javno zdravstvo vidi kot "sifon" drzavnega denarja in ima v obljubah odpoved edinega delcka javnega zdravstva ki ga Amerika ima. Po nekaterih mnenjih sta s Putinom res podobna (kar se imigracije tice na primer). Samo da Trump zaenkrat se ni pokazal sposobnosti drzat jezika za zobmi, niti spomina kaj se komu zlaze (veckrat so ga ze ujeli pri lazeh).

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če nov 10, 2016 9:38 am

:pismo: .. nekaj čez 21.uro klic posvojiteljice. Vsa obupana, me že zaskrbi, da je z muco kaj narobe. Ne, z muco vse OK, le da je bila že spakirana v transporterju in čakala, da pride k meni nazaj. Gospa, ki se je po 15ih letih poslovila od svoje muce, se je namreč "najstniško" zaljubila v sliko novega družinskega člana - muce in bila gluha za vse ostale predloge - da bi v svoj dom vzela eno drugo muco, ki pri spremembi okolja nima začetnih prilagoditvenih težav. Po 4ih tednih skrivanja (pod posteljo, pod omaro, pod kavčem), se je včeraj skrila V kavč, skozi eno mini luknjo in je bilo treba kavč delno razstavit. Muca je v teh tednih prav super funkcionirala. Redno pila, jedla, lulala in kakala v mačji WC, le da jo gospa pri tem ni videla. :D
Sedaj je mucka čisto OK, nič ni videti znervirana ali v stresu. Gospa je pa čisto fuč in pravi, da je "dobila lekcijo". Na žalost pa se je odločila, da ne želi nobenega mucka več. Mi je res zelo žal, ker je okolje - izključno notranji dom, hrana, varnost, vse super.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Če nov 10, 2016 12:33 pm

Tale gospa je v življenju očitno dobila bolj malo lekcij, da jo že ena skrivajoča se mačka spravi s tira. :P

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe nov 11, 2016 9:57 am

:pismo: Muca povozi, na FBju se pa čez voznike pritožujejo. A jim še nikoli ni švignil muc čez cesto? Meni že večkrat, na srečo še nikoli nobenega zadela, je pa to zelo nevarno za voznika ki na vso moč bremza, še posebno na nesuhi cesti, tudi če ni velika brzina.
Muce nimajo kaj delat ob cesti, na cesti,.. brez nadzora, v njihovo in splošno dobro! :angel:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe nov 11, 2016 1:05 pm

Naj nihče ne govori, da se muc nauči čez cesto hodit.
Še odraslim ljudem ne uspe vedno varno prit čez cesto.
Letos že 20 mrtvih pešcev, od tega 5 na avtocesti.
Bolje, da ne vem, koliko je v tem letu že povoženih muc zaradi neodgovornih ljudi. :girlsad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe nov 11, 2016 1:24 pm

Mi smo trenutno felst bogi, ker nimamo balkona. Vikiju se mesa. Sem kupila oprsnice, ker imamo pred hiso krasno zelenico za nas stanovalce, pa se je Viki boji (Lotipupa, ne ni plasko :D ), Dexi pa zelo uziva in sploh nima problema, le ko ne dovolim do ograje in potegnem nazaj, se kar uleze in pocaka kaj bo. Ne upam pa flexija uporabit, ko se nisem zverzirana.
Vse supaj traja ze sest tednov in sest tednov naj se bi. Da malo popravijo 7 balkonov potrebujejo nemci- ali pa vsaj nemska firma 12 tednov. :fool: . Pa se celodnevno vrtanje pa smukanje delavcev po balkonu. Viki ima polno prhljaja po hrbtu in cisto je bogi, in nimam pojma kaj naj naredilm, da mu bo bolje. Priravila sem mu v spalnicni omari nekaj skrivalic- ta soba je najbolj oddaljena od hrupa, pa radio non stop dela. Kaj se naj naredim?
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe nov 11, 2016 1:57 pm

Mogoče Feliway? Pa meta in baldrijan za zamotit.
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov