čvekava papiga
Re: Daj si duška

...tudi to je Duško

Moderator: andreja
čvekava papiga
plašen zajček
Tecka je napisal/-a:renata je napisal/-a:Z namenom, da si izbere vsaj enega človekusa in poskusi iz njega nekaj vsaj kolkrtolk spodobnega ustvarit.
Jaaaaaaaa Renata zmaga![]()
skogkatt je napisal/-a:Moj Duško dneva:...na žalost obstajamo ljudje s kančkom zdrave kmečke logike in žival smatramo kot žival, ne pa kot našega nedonošenega otročička in dovolimo živali, da živi z namenom s katerim je prišla na ta svet, ne pa kot interniranci...ti meni obrazloži s kakšnim namenom je mačka na tem svetu??? zato da jo ti crklaš in da skozi okno gleda ptičke???
Torej ima kdo jasen odgovor na vprašanje:
S kakšnim namenom je mačka na tem svetu/ pride na ta svet???![]()
Če komu ni jasno, gre seveda za absurdno zahtevo za samo notranje mačke.
pola je napisal/-a:sleepy je napisal/-a:
Tale mi je pa všeč![]()
![]()
udomačen tiger
udomačen tiger
udomačen tiger
udomačen tiger
udomačen tiger
mateja je napisal/-a:Ok, da se še jaz spucam, če sem že ravno slabe volje:
- na jetra mi gre, da večina lastnikov psov v mojem naselju ne ve, kaj je povodec oz. odpoklic psa.)
udomačen tiger
čvekava papiga
Kraj: večinoma Ljubljana
udomačen tiger
helena je napisal/-a:grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Po devetih mesecih sem dobila muco Tačko nazaj zaradi tralala razlogov, manjše stanovanje, pa hrbet jih boli in blabla in tako.
Sem samo en stavek povedala (mirno in prijazno), da je skrajno neodgovorno vzet mladiča in vrnit odraslo mačko.
Menda so zdaj izgubili zaupanje vame, ker oni so pa res čist odgovorni in to. Če kdo razume, kaj so mi hoteli s tem zaupanjem povedat, naj mi prosim razloži, ker res NIČ ne razumem.
helena je napisal/-a:NUJNO moram spet žleht ratat, če ne se mi bo od prijaznosti zmešalo, ker sem po naravi ŽLEHT. Res sem.
Matr, bi jih nazjala.
udomačen tiger
udomačen tiger
Houdini je napisal/-a:Jaz sem danes izvedela, da so ljudje čisto mimo, ker tuje mačke pobirajo in vozijo v zavetišče, kjer mora potem lastnik plačati velikanske vsote denarja, da mačko dobi nazaj in to samo zato, ker je mogoče v zavetišču dobila ampulo pa mogoče so jo cepili. Da to je pa višek nesramnosti in kaj zaboga se ljudje grejo (pa očitno je bilo od mene pričakovano, da bom enako zgrožena nad to situacijo).
Pa sem vprašala, če je mačka čipirana. Pa me debelo gleda, da zakaj naj bi pa bila. In sem vprašala, kako pa potem ljudje vedo, da je to njen maček. In je rekla, da je ja logično, da mora od nekoga bit ...
helena je napisal/-a:NUJNO moram spet žleht ratat, če ne se mi bo od prijaznosti zmešalo, ker sem po naravi ŽLEHT. Res sem.
Matr, bi jih nazjala.
udomačen tiger
udomačen tiger
helena je napisal/-a:Ziher bo boljši, ker imamo Mehurčki party pri gipsy.![]()
Komaj čakam.
udomačen tiger
Vrni se na Zabava, čvekanje, šale
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov