Daj si duška

Moderator: andreja

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če nov 17, 2011 12:32 pm

Re: Daj si duška

Ne moreš tega nardit brez da te ne dotolče. Pri meni se je zaradi okvar vse odvijalo hitreje (ni bilo časa za cincat kdaj gremo) in sem skoraj tekla z njo na veterino po injekcijo, pa sem kljub živcem komaj stala. In te dotolče, fejst in se tudi ne pobereš kmalu, samo nekako živiš naprej. Samo misli si, da je to najboljša opcija za njo, če vidiš, da se matra ko živi in pojdi. Boli kakorkoli, če veš kdaj gre ali ne. Boljš je pa olajšat trpljenje, če imaš to možnost. Pa posloviš se lahko od nje v miru.

:'(

Pa tole: http://24ur.com/novice/crna-kronika/do- ... konja.html :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če nov 17, 2011 12:44 pm

Mačja mama je napisal/-a:Slavica: been there, done that, dala že vse to skoz, psihiatre, diagnoze, psihoterapijo, antidepresive, poskuse samomora, alkoholizem, vse.
Ne nuca.
K*** gleda.

O, ti tud? :( Nuca nic, ampak z leti se naucis, da takrat, ko trdno ves in si siguren, da ni luci na koncu predora, to ni res. In da gre le za bolezen, da bo jutri drugace. In jutri je drugace. In pojutrisjem spet. Enrat gor, drugic dol. Pocasi se pac sprijaznis in zivis s tem. Razen, ce najdes ustrezno terapijo (jaz je nisem, poznam pa ljudi, ki so jo).
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če nov 17, 2011 2:26 pm

Čombetka moja mutika je letos mogla mojo lepotičko po 20 letih peljati.....Tako kot so druge rekla, božaj jo in naj lepo zaspi na tvojih rokah, da bo vedela da je bila ljubljena do konca in še naprej. V tvojem srčku bo tako za zmeraj jokam pa sedaj s tabo, ker sem se spomnila na mojo Bibiko :((((
Kdor ne mara živali,ne mara ljudi!!!

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če nov 17, 2011 3:04 pm

Vem da ni primerna pa vseeno. Pustijo biti zraven? Sem enkrat videla ko niso pustili.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če nov 17, 2011 6:32 pm

Jaz sem bila zraven. Me je vetka prašala, če želim bit in sem seveda bila.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če nov 17, 2011 9:23 pm

Mojo prvo mačko so upavali v mojem naročju.
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če nov 17, 2011 11:56 pm

Jaz sem tudi bila zraven. Dajo ti čas, da še ostaneš, kolikor želiš.
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Pe nov 18, 2011 8:28 am

Pri psu in budri sem bila tudi zraven. Samo ta mačka mi pomeni čisto nekaj drugega. Ne da nisem Pikija in Pupe imela rada in da mi ni bilo hudo za njima... še zdaleč ne. Čombetka (ki mi je bila podarjena kot Čombe, pa so pozabili dostavit še lulčka :) ) je nekaj posebnega. To je lady v pravem pomenu besede. Posebna je... In z menoj je že od srednje šole. :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Pe nov 18, 2011 8:43 am

Čombetka, imam takšno izkušnjo z mojo muco. Pri njenih 18 letih so ji odpovedovale ledvice, pa še težave s ščitnico je imela in zdravljenje enega, bi poslabšalo stanje drugega. Prognoza je bila nikakva, muca je hirala pred mojimi očmi, zato sem sklenila, da moja navezanost nanjo in pričakovana bolečina ob njenem odhodu ne sme biti na prvem mestu, ker bi bilo to do muce sebično. Na splošno velja, da če imaš nekoga rad (žival, človeka), mu moraš privoščiti dostojen odhod, pa tudi če ob tem trpiš. Bila sem ob njej do zadnjega, da bi se ob meni počutila varno. Ko je bilo vsega konec me je seveda zvilo, kot me zvije še zdaj, ko se spomnim nanjo, čeprav je od takrat minila že vrsta let. Ne vem, če boš razumela tole, ampak zdi se mi, da po takšnih nesebičnih odločitvah nekako postaneš boljši človek.
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe nov 18, 2011 11:20 am

Gipsy lepo si napisala, se še sama podpišem pod tem :(
Kdor ne mara živali,ne mara ljudi!!!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe nov 18, 2011 12:40 pm

jaz pa sploh nočem o tem razmišljat...me pa vsake tolko stisne ko pomislm da ma rozi že 10... :girlsad:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe nov 18, 2011 1:09 pm

Odzvali so se, VURS se je odzval :yahoo: ("primer teliček"),delajo na zadevi, odgovorili so mi tudi na mail.
kakšen kamen je meni zdajle dol padel :D :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe nov 18, 2011 1:20 pm

gipsy je napisal/-a:Čombetka, imam takšno izkušnjo z mojo muco. Pri njenih 18 letih so ji odpovedovale ledvice, pa še težave s ščitnico je imela in zdravljenje enega, bi poslabšalo stanje drugega. Prognoza je bila nikakva, muca je hirala pred mojimi očmi, zato sem sklenila, da moja navezanost nanjo in pričakovana bolečina ob njenem odhodu ne sme biti na prvem mestu, ker bi bilo to do muce sebično. Na splošno velja, da če imaš nekoga rad (žival, človeka), mu moraš privoščiti dostojen odhod, pa tudi če ob tem trpiš. Bila sem ob njej do zadnjega, da bi se ob meni počutila varno. Ko je bilo vsega konec me je seveda zvilo, kot me zvije še zdaj, ko se spomnim nanjo, čeprav je od takrat minila že vrsta let. Ne vem, če boš razumela tole, ampak zdi se mi, da po takšnih nesebičnih odločitvah nekako postaneš boljši človek.

pri nas je bilo tudi tako, celo vet je prišel k nam domov dat inekcijo, ker je grozno trpela ob vožnji na veterino. zaspala v moževem naročju in spančka pri nas na vrtu pod rožami.
še vedno jo pogrešam, pa je že več kot leto mimo....
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe nov 18, 2011 2:23 pm

Dobim pošto. WTF če hočeš dobiti zoisovo štipendijo moraš imeti povprečno oceno 4.85 (jaz imam 4.71), razen če imaš še neke druge uspehe. :dash: Na netu tega podatka seveda ni, važno da se človek j. z goro papirjev ki jih je treba poslati. :dash: Še dobro da sem "za vsak slučaj" oddala tudi za državno, drugače bi ostala brez štipendije.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Pe nov 18, 2011 3:06 pm

slavica je napisal/-a:Odzvali so se, VURS se je odzval :yahoo: ("primer teliček"),delajo na zadevi, odgovorili so mi tudi na mail.
kakšen kamen je meni zdajle dol padel :D :good:

:good: That's the way! :good:

Bemtiš, čokolado bi, ki palačink se mi ne da več pečt... Slika
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Pe nov 18, 2011 4:49 pm

Slavica rules. :clap: :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe nov 18, 2011 6:33 pm

Neverjetno, kaj vse človek odkrije ko se loti pucat inbox in brisat stare ZSje... recimo to, da se že ene pol leta menim za predajo nekih zlicitiranih predmetov, na katere mi je uspelo vmes že ene 3x popolnoma pozabit.... :girlblush:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe nov 18, 2011 6:58 pm

Sleepy, nehaj dražiti s palačinkami, ki jih boš morala kar prit pečt :devil: .
Makove palačinke, pa skutine, pa..... :nyam: , jao, kar vidim jih :O
:P
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Pe nov 18, 2011 8:23 pm

rozika je napisal/-a:Dobim pošto. WTF če hočeš dobiti zoisovo štipendijo moraš imeti povprečno oceno 4.85 (jaz imam 4.71), razen če imaš še neke druge uspehe. :dash: Na netu tega podatka seveda ni, važno da se človek j. z goro papirjev ki jih je treba poslati. :dash: Še dobro da sem "za vsak slučaj" oddala tudi za državno, drugače bi ostala brez štipendije.

Ej rozika, ne se preveč sekirat, odkar Zoisova ni več pod zavodom za zaposlovanje, je vse skupaj čisto zblojeno :negative: Upam, da vsaj državno dobiš.
Upam, da bom jaz tudi kmalu dobila pošto ...
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Pe nov 18, 2011 9:22 pm

Juni in rozika - eto vama link :)
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 35 gostov