Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor Po feb 21, 2011 5:06 pm

Re: Daj si duška

Vidim, da nisem edina :truce: 8) .

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 21, 2011 6:11 pm

Moja alergija ima vsaj eno pozitivno stvar. Kupila sem pralne kugle. Rezultat-vauuuu. Ne bo več alergije, pa tudi dlak na cunjah skoraj ni več! :O :clap: Pa še likanje ni potrebno, se cunje med pranjem nič ne zmečkajo. :good:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 21, 2011 7:21 pm

rozika je napisal/-a:Moja alergija ima vsaj eno pozitivno stvar. Kupila sem pralne kugle. Rezultat-vauuuu. Ne bo več alergije, pa tudi dlak na cunjah skoraj ni več! :O :clap: Pa še likanje ni potrebno, se cunje med pranjem nič ne zmečkajo. :good:

Še en nasvet kako se ognit likanju:

Po pranju cunje takoj zložiš in jih pustiš lepo poglihane stati na pralnem stroju. Potem jih šele obesiš, pa so praktično nepotrebne likanja 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Prebold

Odgovor Po feb 21, 2011 7:36 pm

rozika je napisal/-a:Moja alergija ima vsaj eno pozitivno stvar. Kupila sem pralne kugle. Rezultat-vauuuu. Ne bo več alergije, pa tudi dlak na cunjah skoraj ni več! :O :clap: Pa še likanje ni potrebno, se cunje med pranjem nič ne zmečkajo. :good:

Torej ne uporabljaš več pralnih sredstev in mehčalca?

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 21, 2011 8:01 pm

NE! Adijo alergija. :yahoo:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 21, 2011 8:02 pm

Gina smo neredili test, navadno pranje (prašek plus veliko mehčalca) in kugla. Kugle zmagajo! :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 21, 2011 8:59 pm

Meni se kugle niso obnesle-so mi razpadle v pralnem stroju. Prvo sem reklamirala, potem sem dobila dve (eno gratis) in že po nekaj pranjih sem imela male kugle povsod... :O

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 21, 2011 9:04 pm

fejk kugle
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 22, 2011 11:09 am

Sem imela/imam take fajn "prijatelje", da sovražnikov sploh ne rabim. :bad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 22, 2011 11:22 am

helena je napisal/-a:Sem imela/imam take fajn "prijatelje", da sovražnikov sploh ne rabim. :bad:

Boš morala "prevetriti" prijateljske vrste! ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 22, 2011 11:23 am

visinnox je napisal/-a:....., potem sem dobila dve (eno gratis) in že po nekaj pranjih sem imela male kugle povsod... :O

đizs krajst :O - podtaknili so ti dve nepoštimani kugli! :devil:
;) :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 22, 2011 11:26 am

helena je napisal/-a:Sem imela/imam take fajn "prijatelje", da sovražnikov sploh ne rabim. :bad:

Je že tako, da nam nove situacije pokažejo "stare" prijatelje v novi luči. Nič ni večno, še posebej ne prijateljstva. Seveda nas prizadane, ampak gremo naprej in se ukvarjamo s tistimi, ki so vredni našega časa, od ostalih pa se oddaljimo.
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 22, 2011 11:26 am

oaza88 je napisal/-a:
visinnox je napisal/-a:....., potem sem dobila dve (eno gratis) in že po nekaj pranjih sem imela male kugle povsod... :O

đizs krajst :O - podtaknili so ti dve nepoštimani kugli! :devil:
;) :lol:

V bistvu 3! Si predstavljaš, koliko je to mladičkov?! :O
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 22, 2011 11:40 am

visinnox je napisal/-a:

Delam na tem, že nekaj mesecev, še čist mal, pa bom fertik. :rolleyes:
Vedno mislim, da je to največ, kar se ti lahko dogodi, pa vidiš, da obstaja še nekaj več.
Zgleda, da bom naivna umrla. :(
Sam še to, da povem, če izstaviš za svoje prostovoljno delo (ki je bilo vedno dogovorjeno kot prostovoljno in ni bilo za to nobenega dvoma) račun za dve leti nazaj, pa tisti, ki si mu ga izstavil ni vedel, da želiš biti plačan, je to delo na črno.
Pri Mačji hiši ne bo mogel od sedaj naprej biti noben več prostovoljec, ki ne bo vnaprej podpisal pogodbe o prostovoljstvu.
Ufff, kam smo prišli. :(
In kaj vse je spravljeno pod "pomoč ubogim brezdomnim živalim", kakšni sebični interesi......

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 22, 2011 1:14 pm

helena je napisal/-a:
visinnox je napisal/-a:

Delam na tem, že nekaj mesecev, še čist mal, pa bom fertik. :rolleyes:
Vedno mislim, da je to največ, kar se ti lahko dogodi, pa vidiš, da obstaja še nekaj več.
Zgleda, da bom naivna umrla. :(
Sam še to, da povem, če izstaviš za svoje prostovoljno delo (ki je bilo vedno dogovorjeno kot prostovoljno in ni bilo za to nobenega dvoma) račun za dve leti nazaj, pa tisti, ki si mu ga izstavil ni vedel, da želiš biti plačan, je to delo na črno.
Pri Mačji hiši ne bo mogel od sedaj naprej biti noben več prostovoljec, ki ne bo vnaprej podpisal pogodbe o prostovoljstvu.
Ufff, kam smo prišli. :(
In kaj vse je spravljeno pod "pomoč ubogim brezdomnim živalim", kakšni sebični interesi......

Tudi takim se povrne. Kar naj probajo na vas zaslužit, zgleda jim drugje ne gre. Ne vejo pa, da mogoče čez leto-dve res ne bo šlo nikjer več, potem bodo pa še prosili za prostovoljstvo, samo zato, da bi se kje pokazali... Pa boš rekla "jok brate, odpade!" :)

Ej duško, a lahko še zame kje služba zraste, bom pridna, obljubim.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 22, 2011 1:29 pm

So nas v bistvu res prosili, da bi si kot študentje naredili svoj portfolio ali kako se temu že reče, naredili na nas še en večji študijski projekt, naredili en cel kup stvari, ki jih je bilo treba popravljat in tudi takih ki sploh niso bile uporabne in nato za vse skupaj izstavili račun, za dve leti nazaj, tudi za vse tiste neuspele in sfušane zadeve. :(
In to nikakor ne mali račun, pravzaprav takšnega, da jim marsikateri priznani strokovnjak v istem fohu niti do kolen ne seže.
samo za primer, za nekaj, kar smo dobili od podjetja ponudbo 600 eur in ddv, nam je tale "prostovoljka" zaračunala 4500 eur. :O
Sicer s 50%popusta, ker je 50% menda donacija, ampak vseeno za dol past.
Saj ne da bi bila kakšna podlaga za plačilo in da bi na sodišču tale račun zdržal, ampak vseeno za bruhat in za zamislit se.
Meni je največji greh, ker ne morem verjet, kako lahko nekdo tako zelo igra....da ga dve leti ne pogruntaš, da ga v bistvu en klinc brigajo mačke in take zadeve. :bad:
eh....
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 22, 2011 1:39 pm

:O :O :O
A je z mano kej narobe, ko pričakujem, da prostovoljci delajo zastonj?
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Kraj: Ljubljana

Odgovor To feb 22, 2011 1:41 pm

taperverčki je napisal/-a::O :O :O
A je z mano kej narobe, ko pričakujem, da prostovoljci delajo zastonj?

Če je s tabo kaj narobe, potem je tudi z mano. Idi... kaj naj drugega rečem. :fool: :dash: :bad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor To feb 22, 2011 1:46 pm

Presneto, kje vse ljudje vidijo priložnost za zaslužek :negative: .
El gato, sólo el gato apareció completo y orgulloso: nació completamente terminado, camina solo y sabe lo que quiere.
Pablo Neruda
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 22, 2011 1:53 pm

helena, jaz sem pred cajtom že nekje napisala da se mi zdi kul ideja da imamo nekje temo, kjer bi lahko imeli notri prodam, iščem, kupim in podobno. glede na to, da nas je kar nekaj zaposlenih po raznih dejavnostih bi si lahko na tak način mogoče dodatno pomagali med sabo. pač gledam iz moje perspektive in na kak način bi komu lahko koristilo to kar vem in znam. kar seveda ni malo :D . če ne drugega, je tukaj menda vsem jasno da se gre za prostovoljstvo oz. tam kjer to ni možno, da je pač marža čim manjša.
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov