Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Po nov 14, 2011 4:51 pm

Re: Daj si duška

sleepy je napisal/-a:Zagotovo jim bo v vseh treh zavetiščih omogočeno dolgotrajno čakanje na pravega skrbnika, ki ga je tako enostavno najt za pse s tako preteklostjo (mogoče celo lažje kot za tiste brez :rolleyes: ) in zagotovo jih v zavetiščih ne bodo označili kot problematične...

:dash:

Sprašujem zaradi tega..ker glede na napisano sklepam, da ti ni všeč, da so v zavetiščih, pa me zanima kam naj bi jih po tvojem dali.

Me pa resno zanima če drži podatek, da je ena izmed psic prišla iz obalnega zavetišča..
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Po nov 14, 2011 5:15 pm

Oh ne, ne z zavetišči kot takimi. Odvzeti psi jasno da gredo v zavetišče (čeprav ne vem zakaj ravno odvzeti, če jih je žena hodila hranit), če je pa to še zavetišče s korektnim odnosom do bull psov in resnično (in ne akutno in zaigrano, ker ravno prav pride) empatijo do zlorabljanih bull psov, pa sploh ne bi imela nikakršnih pomislekov.

alexy je napisal/-a:Me pa resno zanima če drži podatek, da je ena izmed psic prišla iz obalnega zavetišča..

Ne morem prav nič rečt, ker se obalno zavetišče očitno kljub prošnjam NE obvesti o tem, če se v katerem od ostalih (fantastičnih) zavetišč znajde pes iz obalnega zavetišča, po spominu pa pokojni NI posvojil psice v obalnem zavetišču. Brez podatkov o št. čipa pa je nemogoče karkoli trdit z gotovostjo, da niti ne omenjam tega, da nikomur na čelu piše, če se s kakšno nelegalnostjo ukvarja. Videz vara in to bolj kot je včasih možno verjeti. V obe smeri.
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 14, 2011 5:42 pm

alexy je napisal/-a:Me pa resno zanima če drži podatek, da je ena izmed psic prišla iz obalnega zavetišča..

Aja, pa še en hec je s tem, pa nima veze s tabo, samo ko je ravno govora o tem. Tvoje vprašanje je čisto na mestu, pa je žal odgovor tak kot sem napisala prej. Nekaj drugega mi je ob tem prišlo na misel.
Na predavanju o Zavetišču Horjul so bili mimogrede ošvrknjeni domnevni "rešitelji iz zavetišč", ker da bojda v zakonu piše, da je treba vrniti psa v matično zavetišče. No, jaz takega člena ne poznam, zanimivo pa je, da če bi to res pisalo v zakonu, kateri inšpektor potemtakem odredi odvzem psa in ga namesti v drugo in ne matično zavetišče? Hja zmeda pa taka... pojasnilo zakonov iz predavanja by Petra iz ZH pravi, da je treba psa vrnit v matično zavetišče, in torej psica potemtakem ne bi mogla bit iz obalnega zavetišča, inšpektor pa ga namesti drugam, v javnosti pa se pojavi podatek, da je. :scratch: Hm... ne razumem Slika
Bom pustila vsevednim, da tole pojasnijo, jaz sem zgleda too stupid za razumet vse skupaj...

Slika :crazy:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 14, 2011 6:02 pm

Za vse, ki vas zanima - zdajle bo na Svetu prispevek o psih in bojih iz te zgodbe.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 14, 2011 6:32 pm

Sleepy - sodeč po čipu (tako pravijo pri Svetu) je psica iz Obalnega zavetišča. To so povedali, kako res je pa ne vem.

Jaz samo srčno upam, da se bodo s temi psi ukvarjali ljudje, ki vejo kaj delajo. :girlsad: Psička je imela rep potegnjen čisto med noge, ko jo je Hajdinjak božal. :girlsad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 14, 2011 6:51 pm

Thx! :) Sej bi me kap ruknla, če Maja ne bi omenla ODPMŽ, ker to je pa bistvo zgodbe :) Sama naključja (ker nisem fatalist jasno verjamem vanje :P )
In le kaj se skriva za besedami g. Hajdinjaka, da bo pse težko resocializirat? Wild gues - neuspeh po... kaj pa vem kirem dnevu in kako je z zapuščinsko maso v tem primeru. Je pa že po posnetku videt, da so psi blazno nevarni ljudem, ja... :fool:

No, kot kaže je bil čas za izpis iz CRP kazat novinarjem, za št. čipa posredovat tistemu, ki naj bi psico domnevno nekomu oddal, pa še vedno ne. Morda pa se po kakšnem čudežu psica kljub vsemu uspe vrnit v matično zavetišče še pred zaključkom kakšne neuspešne resocializacije...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 14, 2011 7:45 pm

Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 14, 2011 7:50 pm

To je ta tip ja, prispevek je bil pa na svetu drug.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 14, 2011 7:52 pm

žalostno res, kar mi je pa najbol nagravžno so pa sosedi. sicer pa sej po eni strani če je bil tale model tak kot pišejo bi blo mene tudi strah kaj prijavit če se mi bo nasledni dan z pištolo al pa nožem na vratih namalal pa grozil da bo meni al pa komu od majih kaj naredu. Upam da se bullčki poberejo :girlsad:
Dogs have owners, cats have staff

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 14, 2011 10:15 pm

To je tko hecno, ker nekje sem pa zasledila, da so pa prijavljali, pa ni bilo uspeha? Eh, kr neki.

Psi naj se ne vračajo nazaj, pa z njimi naj se ukvarja kak, ki zna z bulli, sploh te okoliščine so posebne (vsak zavetiščar pač ni iz fighting okolja). Kaj si pa mislim o tem kam so šli bom pa kar zase zadržala.

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Po nov 14, 2011 10:59 pm

Pa piz**, a zato ker so zavetiške živali je pa za njih vsa šit hrana o.k. al kaj?!?! PA še hvaležne naj bojo! :dash: :devil: :dash: :devil:

Mogla sem dat to ven! :girlblush:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 14, 2011 11:39 pm

all je napisal/-a: Kaj si pa mislim o tem kam so šli bom pa kar zase zadržala.

No, da tole dopolnim, da ne bo čudno izpadlo. Vsekakor so prej živeli v sranju za zjokat, tko da je zdaj sigurno boljš za njih. Samo še ljubezen rabijo, pa še kaj ...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 15, 2011 1:59 am

Ob dveh ponoči si pečem palačinke. Sej ne morem verjet, čez 4 ure moram pa že vstat Slika
I fucking luv u! <3
Slika
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To nov 15, 2011 9:40 am

Imam zelo rada živali, svojo doma tudi preveč razvajam....Ampak, da mi ena baba smotana reče, da psico tretira kot žensko in da bo zato ona enkrat babica :dash: to je pa potem višek neumnosti. Aja pa oni se ne bodo šli vzrediteljstva zaradi denarja, čeprav je trenutno brez službe :devil:
Za na konec mi pa še vseka, da se morem njej in njej podobnim opravičit :dash: :dash: :dash:

Ah sej nevem kaj si naj mislim??? Sem se raje kr izpisala iz skupine, ker če bi mi še karkoli napisala, bi jo pomojem šla kr poiskat....In takšni naj bi imeli radi živali?????
Kdor ne mara živali,ne mara ljudi!!!
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To nov 15, 2011 10:14 am

Hanika je napisal/-a:...da psico tretira kot žensko in da bo zato ona enkrat babica :dash:

What? :crazy:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To nov 15, 2011 10:22 am

Penny je napisal/-a:
Hanika je napisal/-a:...da psico tretira kot žensko in da bo zato ona enkrat babica :dash:

What? :crazy:

Napisala sem ji nekaj v smislu tega, da zakaj so potrebni novi vzreditejlji, ker bo ona parila svojo psico enkrat v prihodnosti in za moje pojme to pomeni da si vzreditelj....no to je odg.:

Katja, prvič jaz nisem noben vzreditelj, imam pač pasemskega psa, omogočla ji bom leglo mladičkov, ker jo tretiram kot žensko in vsaka ženska ima pravico začutit, kak je, ko imaš svoje otroke..ne nameravam je postaviti na cesto in mladičkov tut ne! drugič, na srečo bodo vzreditelji pasem vedno obstajali, in ti ljudje vložijo v živali ogromno denara in skrbi, njihova žival jim je v ponos in je prav tako ne postavijo na cesto..in tretjič, glede na to, da sem brez službe in brez denarja še vedno skrbim za svojo žival in je nisem in je ne bom zaradi tega postavila na cesto ampak sem si našla pomoč drage osebe..mogoče se naslednjič malo prepričaj o ozadju zgodbe, pa kasneje pljuvaj vse ljudi povprek! če je moj sosed vrgel psa na cesto, ga je vrgel ON in ne JAZ! mislim, da si dolžna meni in ljudem,ki se trudijo, rešujejo živali in celo, ko sami nimajo za kruh zbirajo hrano za živali opravičilo..v nasprotnem primeru lahko kadarkoli zapustiš to stran!

Mislim, da je jasno da sem ji napisala nazaj naj si najprej pošlhta v glavi, kaj je žival kaj pa človek pa zapustila stran :)
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To nov 15, 2011 10:29 am

Nekaj vem, da je še pisala o babici tistega očitno nisem kopirala :)
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To nov 15, 2011 10:32 am

Hanika je napisal/-a:Nekaj vem, da je še pisala o babici tistega očitno nisem kopirala :)

Evo tukaj je to napisano, da bo ona enkrat "babi"

"Tjaši, moja še ni sterilizirana, sma se nekak dogovorili, da bom vsaj enkrat "babi" :)"

Jaz res nevem no, kam bomo mi prišli, če bo lahko vsak doma imel neka legla psov in mačk....in eh :fool:
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor To nov 15, 2011 10:39 am

Nej ugibam da nima rodovniške psice?
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To nov 15, 2011 10:43 am

Glej pojma nimam, nisem se spuščala v podrobnosti. Mogoče ima celo "čistokrvnega nerodovniškega" pa misli, da je rodovniški ;) Malo mi je žal, da sem se izpisala samo bom danes pogledala preko računa od mojega, če je še kaj pisala, ker meni se to res zdi bolano razmišljanje in tega od nekoga, ki hodi na zdravstveno fakulteto nekako ne pričakuješ, da ne ločijo niti živali od ljudi. Nevem no jaz mam svojo muco srčno rada, bi dala vse za njo, samo nekako še vem kje je meja....
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov