Daj si duška

Moderator: andreja

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe nov 04, 2011 8:55 pm

Re: Daj si duška

knedl :praising:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe nov 04, 2011 9:29 pm

knedl :praising:
slavica :praising:
od ene, ki eni drugi pomaga "mačke prodajat" :O :dash: :dash: :dash: :girlsad:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So nov 05, 2011 8:46 am

Jaz bom zadavlaaaa, zmalinčla, raztreščla proizvajalce okeeeen!!! :fool: :devil: :negative: :fool: :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor So nov 05, 2011 9:16 am

oaza88 je napisal/-a:od ene, ki eni drugi pomaga "mačke prodajat"

:O Ikskjuzmi??? :O Čaki malo..... Slika IKSKJUZMI????? Slika
Slika

slavica je napisal/-a:Včasih je tak čuden dan. Da si kar malo razočaran, pa žalosten; pa ti ni jasno, kaj hudiča si naredil narobe, ampak nekaj očitno si; samo noben ti ne pove v faco, ampak se samo opravlja za hrbtom. Itak :rolleyes: . In potem dobiš občutek, da postajaš neviden :( .

:praising: Kako lepo in kako boleče je bit izjema. (aja, ti šment, :fool: tega si nisem zmisnla jaz. Šment, kaj pa zdej? Če se s tem strinjam, a pol sem other people in mislim tuje misli? Slika :fool: :lol: )
Slavica, ne sekiraj. Se moraš drugače vprašat. Ne kaj si nardila narobe, ampak kaj se moraš naučit. Kar te ne ubije... (aja, spet other people's thoughts :lol: )
Sicer je pa res. Eni so plačani za svoje delo, in to ne samo res veliko boljše kot veliko nas, plačani so za tisto, kar mi namesto njih pol nardimo zastojn. To je zaenkrat še vedno dejstvo.Bo treba težit tistim, ki ne delajo, pa bi morali in ne tistim, ki delajo, pa jim ne bi bilo treba. ;)
You dont know me, you just wish you did. :playboy:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So nov 05, 2011 9:21 am

sleepy :kiss:

oaza88, ne sekiraj se, niso vredni, KJG :kiss: .

IsKrIcA, kaj je z okni? premala, prevelika, ne vidi se skozi, predraga (to itak :rolleyes: )?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So nov 05, 2011 9:30 am

IsKrIcA še first aid 4 U Slika

Sicer pa prosim lepo. A se ti zdi, da ti gre lahko kaj skozi brez komplikacij? Svoj nick poglej... :fool: Jaz bi tudi first aid rabla za tistega, ki si je caps lock zmislu vsakič ko tvoj nick pišem :fool: Slika
;) :truce:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor So nov 05, 2011 9:44 am

Knedl :praising: upam, da je vse ok
Slavica ne se sekirat, s tem, da tebe kritizirajo, hočejo sebe v zvezde kovat. Ne se jim pustit, ignoriraj jih in ohladi odnose z njimi. Njihov cilj je, da ti zbijejo moralo, ne jim dat tega veselja.
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor So nov 05, 2011 9:47 am

Duško, naj se prosim, prosim, prosim nekje na tem svetu najde pravi kabel. :angel: Hočem svoj računalnik nazaj. :girlsad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So nov 05, 2011 10:06 am

Katerega imaš? Jst nimam nč kej dost pojma o računalnikih: a je za isto firmo laptopov isti kabel?
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor So nov 05, 2011 10:15 am

Lenovo n500. Kabel se je dokončno poslovil kakopak drugače kot med prazniki. Je na servisu, trije serviserji po vsem širnem svetu iščejo nov kabel pa ga nikjer nimajo. Pašeta pa v ta računalnik, ki je bajdvej star samo 3 leta, samo 2 kabla. :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So nov 05, 2011 10:22 am

Jaz imam Lenovo 3000 N200, upam, da ne bo teh problemov, če gre kaj po gobe... Si torej odgovorila, v isto firmo računalnika ne pašejo vsi kabli te firme :rolleyes:
Upam, da ti ga hitro zrihtajo, jaz sem brez računalnika kot kura.
Če pa rabiš ti lahko en laptop posodim dokler ti ga ne popravijo ;)
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor So nov 05, 2011 10:34 am

Ej tud jst sem kot ena kura. Nič ne vem kaj se dogaja po svetu, ampak bom zdržala. :P Prav si razumela ja, ni dovolj, da je računalnik iste firme. Zadaj na adapterčku imaš polno enih podatkov, štimat mora recimo izhod, ki je pri meni mislim da 19V, pri večini drugih pa 13V. Cela znanost je to, res. Če že najdejo kakšen pogojno primeren kabel, je pa luknja v računalniku premajhna. :dash: Vprašanje, zakaj je sploh skurilo kabel in a first place, seveda ostaja nerešeno.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So nov 05, 2011 10:38 am

Aha vidim ja jaz imam 20V. Jaz vem zakaj ga bo skurilo če ga bo- zaradi grizočega Boo-ja. Sem že lepila kabel, tko da je že načet...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So nov 05, 2011 10:45 am

modrozelena je napisal/-a:Lenovo n500. Kabel se je dokončno poslovil kakopak drugače kot med prazniki. Je na servisu, trije serviserji po vsem širnem svetu iščejo nov kabel pa ga nikjer nimajo. Pašeta pa v ta računalnik, ki je bajdvej star samo 3 leta, samo 2 kabla. :rolleyes:

evo
http://www.yatego.com/tupower/p,4b94d30 ... 50-19v-90w
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor So nov 05, 2011 11:14 am

Ampak veš, meni so ga tudi mački precej poglodali, je bil že ves kabel polepljen od samega začetka. Pa je serviser rekel, da ni zaradi tega. Pregreval se je adapter in je tisti izhodni kabel čisto na začetku kar stopilo. Baje, da je lahko vzrok tudi v računalniku samemu, zato nisem niti sama naročala kabla. :truce:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ptuj

Odgovor So nov 05, 2011 11:48 am

Neke osobe pričaju iza leđa... Jer im smrdi iz usta, pa ne mogu reći u facu . :D
Tudi tigri, tudi črni, tudi tisti in takšni so lahko posebni. Skozi naše oči, skozi naše srce. <3

http://mojizakladi.blogspot.com/

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So nov 05, 2011 12:13 pm

pa kaj je s temi žvalmi :girlcry: ,ravnokar smo preživeli nekaj kaotičnih minut,ko sem Rexu iz gobčka vlekla malo miško (mačjo igračo, brez mete), on bi to požrl :O :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So nov 05, 2011 1:14 pm

:lol: :lol: :lol: Bodi vesela, da si jo zvlekla. Jaz sem par dni izbruhane koščke sestavljala, da sem vidla, če je vse al bo treba koga kej odpirat :D Zdej nimamo več unih, ki so v dlake oblečena plastika :fool:

modrozelena je napisal/-a:Lenovo n500.

O lej to no. A je letos leto Lenovo n500 kompjuterjev? :fool: :lol:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So nov 05, 2011 1:34 pm

sleepy je napisal/-a:IsKrIcA še first aid 4 U Slika

Sicer pa prosim lepo. A se ti zdi, da ti gre lahko kaj skozi brez komplikacij? Svoj nick poglej... :fool: Jaz bi tudi first aid rabla za tistega, ki si je caps lock zmislu vsakič ko tvoj nick pišem :fool: Slika
;) :truce:

:lol: :lol: :lol:

Saj ti ga ni treba pravilno zapisovat oz. uporabljat malih pa vrlkih črk, to je pač nick k ga mam že odkar sm začela uporabljat internet kar je blo še v prvih časih irca in si bli pač taki nicki kul 8)

Drgač pa mojih oken še ni, to je narobe...mateeer sm jezna. Mislm dej magar pol rečte 3 mesce al kokrkol že pa pol nej bodo zihr takrat al pa prej, zdj nej bi se mi to zamaknl za dva tedna, ker kao ne vem česa niso dobil pravočasno (za informacijo, jaz mam en cel velik oken pa balkonska vrata in ne stavbno pohištvo za cel blok?!!) in mogoče če bom dovolj težila in un s katerim komuniciram bojo naslednji teden, drgač pa šele 21ga. Kar je pa zame čist nesprejemljivo, ker mora pol še malar pridet in sm se že vse zmenla in vse.

No ampak ne bom se zdj več razburjala, bom rajš verjela, da mi bo v pondelk ratal vse zrihtat. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So nov 05, 2011 10:32 pm

O THX! :D

Da ne smetim teme bom rajši duškotu tole povedala:
Val in Amy59 – Knjiga Jaz ubijam
Račka je napisal/-a:5 €.

:O Slika Slika No, lepo te je blo poznat. :bye:

P.S.