Mah, eni ljudje so smotani. Moti jih tisto, za kar se odločijo, da jih bo (pes očitno??), ostalo je pa lahko našarjeno in ne vem kakšno...
Še danes ne moram pozabit, ko je kanalizacija zaje*** in nam je klet namakalo, ker je naša klet ravno tam kjer je pokrov od tistega jaška. In je bilo vsem vseeno, nobenmu se ni dalo nič dopovedat, dokler ni enkrat tako ven butnilo, da je bila voda čez vse kletne prostore in je voda tekla še drugim v klet, pod vrati je šla. Pa se je en star sosed ponujal, da bodo oni zrihtali, da so to že večkrat delali. Kot da vedno lahko vse sami ja.Pa še takrat brez teženja, da naj upravnik kliče Komunalo, ne bi bilo nič. Ker jim je škoda dat denar za redni servis, ki bi ga itak morali naredit, pa ga očitno niso že n-število let. No, potem so zaradi nas končno to zrihtali. Čeprav so vse tako obračali, kot da smo mi krivi. Ja itak, jaz sem odgovorna za vse wc-je v bloku in sranje, ki ga ljudje mečejo notr.
A ko je nekdo pred blokom pustil parkiran motor, je bil takoj problem in je sosed prišel zvonit, če je naš. Jah, žal ni.
Saj mene v bistvu ne moti, če je kje na primernem prostoru kakšna roža ali kaj takega. Samo ni pa vsak kotiček za to, kot tudi ni za čevlje in podobno, pa dile za mazat smuči, ...
Ko stopim skozi vrata raje na vse pozabim in uživam v svojem miru.