Daj si duška

Moderator: andreja

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne okt 30, 2011 8:28 pm

Re: Daj si duška

Duško, lepo prosim, pošlji nekaj mačje pameti ali pa meni kilo živcev, ker mi jih bo Sunny
vse požrl :devil: . To črno teslo tišči glavo povsod -vmes: med vrata, ko se zapirajo, v omarico, v predal in ga malo dregneš, pa sploh ne umakne piskra - čukasto gleda, kaj je zdaj :dash: .
Zadnjič sva "skupaj" knjigo brala, počasi jo zaprem, se ne umakne, brki kar vmes ostanejo,
glavo drži postrani pa me spet samo glupo gleda,"lej mami, nekaj mi je brke ujelo" :fool:
Potem pa berem, da eni mačke še trikce naučijo :O , jaz bi bila zadovoljna vsaj z enim
pa pol mačjim kolescem :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Ne okt 30, 2011 8:32 pm

Reči ti enim da naj mačka naučijo da brkne v knjigo vtakne :P
You dont know me, you just wish you did. :playboy:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne okt 30, 2011 8:41 pm

:lol: ok, se bom poskusila prepričat, da je kozarec v bistvu napol poln 8)

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne okt 30, 2011 9:02 pm

LuNa73 je napisal/-a:V skupne prostore se ne sme posegat in montirat kar je komu volja...isto se ne sme na hodnikih odlagat stvari-npr. omar za šuhe.... pa al je bil prej tu al pa kasnej... :).

:lol: Sosedje po hodniku dol imajo na eni strani kakšen par čevljev, na drugi strani pa neko podaljšano pručko, pod njo so smrdljivi čevlji, na njej pa 3 umetne (!!) rože, ki so poleti na balkonu, zdaj morajo bit pa zgleda na toplem, pa 1 rožo, ki edina zgleda živa, pručka je pa s plastičnim prtom pokrita. :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Ne okt 30, 2011 10:06 pm

Med pripravljanjem licitacij sem poslušala enega od komercialnih radiev. V petih urah se je vrtelo točno 5 komadov. :dash: Zdaj imam polno glavo raznih ŠŠŠjev in OJOJOJev :truce:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne okt 30, 2011 10:15 pm

Se mi zdi, da vem, kateri komad, Ojojoj, povsod ga je polno :lol: ,
sočustvujem s tabo :kiss:
(a gumba za postajo preklopit pa nimaš :P )
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 31, 2011 7:32 am

Duško, kako se da mačke prestavit na zimski cajt???
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Prebold

Odgovor Po okt 31, 2011 9:21 am

all je napisal/-a:
LuNa73 je napisal/-a:V skupne prostore se ne sme posegat in montirat kar je komu volja...isto se ne sme na hodnikih odlagat stvari-npr. omar za šuhe.... pa al je bil prej tu al pa kasnej... :).

:lol: Sosedje po hodniku dol imajo na eni strani kakšen par čevljev, na drugi strani pa neko podaljšano pručko, pod njo so smrdljivi čevlji, na njej pa 3 umetne (!!) rože, ki so poleti na balkonu, zdaj morajo bit pa zgleda na toplem, pa 1 rožo, ki edina zgleda živa, pručka je pa s plastičnim prtom pokrita. :good:

Tako je - v skupnih prostorih (hodniki v stavbi in kleteh) se ne sme NIČ BREZ SOGLASJA VSEH stanovalcev kakrkoli zasebnega nameščati - omarice, police... Prav gotovo imate upravnika, katerega dolžnost je takšne stanovalce opozoriti in nenavsezadnje tudi sankcionirati. Ne vem pa, kaj imate napisano v hišnem redu...

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 31, 2011 9:28 am

Upravnik ne more in ne sme sankcionirati nikogar za nič. Lahko pa (in v določen primerih celo mora) pokliče Stanovanjsko inšpekcijo,ki pa rada položnice tala (proračun je treba nafilat :rolleyes: ).

Mačja mama, ne vem, če je ura kriva, pomoje je nekaj v zraku ali je pa kakšna luna.
Mi imamo danes "moker" dan :D - skledo z vodo je bilo treba prevrnit, pa iz šalce s tačko čaj špricat po mizi in kihnit direkt meni v faco. Pa to vse že do 8.ure in od ene mačje zgage -
ta najmanjše :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 31, 2011 11:09 am

:yahoo: Jaz sem si pa ravno mleko iz oreščkov nardila (mandlji+indijski). :nyam: S cimetom je sploh njami :nyam: Zdej grem pa še s kavo probat. Če se v doglednem času ne javim več - ni blo tko dobro :mocking:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 31, 2011 11:58 am

sleepy je napisal/-a: Če se v doglednem času ne javim več - ni blo tko dobro :mocking:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sleepy-optimizem na vrhuncu :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 31, 2011 2:38 pm

Moram: "če bi imeli varnostnika se pretep nebi zgodil". Ja pa glasbeno željo.... :dash: Na moji šoli so bili varnostniki za samo zgago, odkar jih ni več, je približno mir. Da nebi o tem koliko pretepov se pomete pod preprogo. Vem iz lastne izkušnje... Ne smem na šoli tud pisnt ne kaj se je zgodilo...(no vseeno sem prijavila na policijo, vendar šele ko sem prišla domov :dash: ).

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 31, 2011 2:43 pm

slavica je napisal/-a:Upravnik ne more in ne sme sankcionirati nikogar za nič. Lahko pa (in v določen primerih celo mora) pokliče Stanovanjsko inšpekcijo,ki pa rada položnice tala (proračun je treba nafilat :rolleyes: ).

Mnja no, ena roža zakriva gasilni aparat. :negative:

Eh :)
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po okt 31, 2011 3:13 pm

all je napisal/-a:
slavica je napisal/-a:Upravnik ne more in ne sme sankcionirati nikogar za nič. Lahko pa (in v določen primerih celo mora) pokliče Stanovanjsko inšpekcijo,ki pa rada položnice tala (proračun je treba nafilat :rolleyes: ).

Mnja no, ena roža zakriva gasilni aparat. :negative:

Eh :)

Svašta, pri nas so sosedje na stopnišče postavili vrtno mizo in gor prazne in polne teglce. 3x (!!) sva na oglasno desko obesila prošnjo za umik in vsakič je obvestilo čudežno izginilo. Tudi upravnikov uradni poziv za umik je izginil. Ker smo rabili prostor zarad nošenja pohištva, smo stvari umaknil v kletni hodnik, zdej pa ima ženska to mizo priklenjeno ob cev, ki je ob njenih vhodnih vratih...bomo vidli kolk časa bodo ostali, ki imajo vrata poleg, to prenašali, mislim kako so ljudje debilni in omejeni in to itak isti, ki so dobili že plačilni nalog za grožnje o zastrupitvi psa :fool:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 31, 2011 3:28 pm

Mah, eni ljudje so smotani. Moti jih tisto, za kar se odločijo, da jih bo (pes očitno??), ostalo je pa lahko našarjeno in ne vem kakšno...

Še danes ne moram pozabit, ko je kanalizacija zaje*** in nam je klet namakalo, ker je naša klet ravno tam kjer je pokrov od tistega jaška. In je bilo vsem vseeno, nobenmu se ni dalo nič dopovedat, dokler ni enkrat tako ven butnilo, da je bila voda čez vse kletne prostore in je voda tekla še drugim v klet, pod vrati je šla. Pa se je en star sosed ponujal, da bodo oni zrihtali, da so to že večkrat delali. Kot da vedno lahko vse sami ja.Pa še takrat brez teženja, da naj upravnik kliče Komunalo, ne bi bilo nič. Ker jim je škoda dat denar za redni servis, ki bi ga itak morali naredit, pa ga očitno niso že n-število let. No, potem so zaradi nas končno to zrihtali. Čeprav so vse tako obračali, kot da smo mi krivi. Ja itak, jaz sem odgovorna za vse wc-je v bloku in sranje, ki ga ljudje mečejo notr. :rolleyes:

A ko je nekdo pred blokom pustil parkiran motor, je bil takoj problem in je sosed prišel zvonit, če je naš. Jah, žal ni. :rolleyes:

Saj mene v bistvu ne moti, če je kje na primernem prostoru kakšna roža ali kaj takega. Samo ni pa vsak kotiček za to, kot tudi ni za čevlje in podobno, pa dile za mazat smuči, ...

:rolleyes:

Ko stopim skozi vrata raje na vse pozabim in uživam v svojem miru. :)

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 31, 2011 3:35 pm

U, kaj sem se spomnila. Ker avtomobili in parkplaci so očitno ful problem in se največkrat zaradi tega ljudje vsajajo. Še najbolj se znajo kregat tisti, ki imajo itak garažo. :rolleyes:

Je bil za brisalce nekaj časa nazaj zataknjen listek v smislu "tukaj se ne sme parkirati, obvestilo redarstva MOK". :lol: Lepo natipkano na A4 papir, sprintano, odrezano... Ampak sem takoj rekla, da je to sigurno en bedak s preveč časa šel pisat. Sploh tega nisem resno jemala, ker ni nobenega dokazila o tem, da je to dejansko od redarjev. Pa je tisti, ki je to napisal, malo pozabil, da se pa koga da povprašat o takih listkih. In se je vprašalo, pa redarji takih stvari seveda ne dajejo, je pa redar obdržal listek, da ga šefu pokaže.

Bi rada vidla obsedenca, ki je mislil, da je kaj dosegel. Ga vprašala kaj bi sploh rad. Imam sicer enega na sumu (takega z garažo). :D Sploh pa vedno lepo parkiramo in ne povsod.
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Po okt 31, 2011 6:02 pm

Če kdo iz Most, Fužin, morda celo Štepanjca pogreša dolgodlakega (mogoče celo perzijskega) oranžno belega ogromnega mačka ... sem ga pobrala s ceste, Zaloške. Ploščatega.
Prosim prosim prosim imejte mačke in pse pod nadzorom. Če vam ni težko, je meni težko preverjati vsakega posebej ali diha. In zadnjič sem zelo slabo spala, ko sem od samega adrenalina čutila srce, ki ni več bilo, od lastniškega mladega nemca, ki ga je nemarnež zbil le nekaj minut pred nama. V naselju. :negative:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po okt 31, 2011 6:06 pm

Duško, prosim lopni po buči eno babo, pa stori to tako, da jo bo še dva dni fejt bolelo.:fool: Kaj pade na pamet človeku, ki suvereno zapelje s stranske ceste, ki ima postavljen stop znak, na prednostno po kateri se peljemo mi? Ne samo to, še usajat si drzne ob tem in po svoji neumnosti niti v špegu ne pogleda, da bi videla, kaj je spregledala. To mi je pa danes res pokrov dvignilo. :devil:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 31, 2011 10:13 pm

Dragi Duško, če mi želiš reči, da je čas, da zamenjam televizor, se ti ni bilo treba truditi, ker to mi vsi govorijo že deset let :rolleyes: Toda fentati mi ton ravno na začetni špici poročil - kaj nisi mogel počakat še pol ure? :devil:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 01, 2011 9:34 am

Slika Duško ve, da poročila niso za poslušat :P

Penny evo, dve muhi na en mah ;) http://zavetisce-ljubljana.si/toro1810/default.aspx

Mačja mama je napisal/-a:
sleepy je napisal/-a: Če se v doglednem času ne javim več - ni blo tko dobro :mocking:

Sleepy-optimizem na vrhuncu :)

Optimizem je tudi ena hecna in prilagodljiva reč. :D Ni glih za se obliznit, najbrž pa, da se bo dalo tudi tegale okusa navadit. Moram probat še kako gre cimet v kavo. Upam, da je moj želodec avanturistične sorte :D
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov