Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Po okt 24, 2011 5:28 am

Re: Daj si duška

P-O-L-N kufer mam enih ljudi, ki obljubljajo nekaj pa tega potem ne naredijo, pa še kar kot ene budale vztrajajo pri svojem in celo življenje stagnirajo na mestu, hkrati pa skos neki jamrajo. :dash: :devil: :devil: :dash: :dash: :fool: :negative:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Po okt 24, 2011 7:45 am

:praising: Živa žaba tko zgodaj? ;)
:praising:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 24, 2011 9:14 am

taperverčki je napisal/-a:Dalmatinka od mojih starsev pa kosti vedno skrirje. Najrajs mami pod pouster u pojstlo. :crazy:

No tole je pa itak obvezno. :lol:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 24, 2011 9:50 am

Rabim nov šiht, takoj zdaj. :devil: Tak taprav šiht, ki se mu lahko reče služba.

Al pa bom raje kar brez, samo da mi ni treba butastih bab prenašat.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 24, 2011 10:02 am

Sem izbrala veterino četrt države stran, da bo ja vse v redu. Sem plačala ceno posega x4 od normalne, da bo ja vse v redu. Sem se prej prepričala in izobrazila in prečekirala reference od vsega osebja. Sem pregledala vse klinike da sem našla kje imajo specializiranega anestezista ki ima izkušnje z živalmi. Sej je sam čist rutinska kastracija.

Ampak vseeno je bilo TAKOOOOOO težko pustit mojo pasjo ljubezen tam, in ga zapret v tisti kovinski boks, in gledat njegove velike preplašene učke, ki so me gledale, A me boš kar tuki pustila? Med vsemi temi tujimi ljudmi? Strah me je, ne hodi!!!
..in se potem obrnit in oditi ven skozi vrata medtem ko ti pretresljivi kriki parajo srce...

Sej VEM da bo vse v redu in da bo čez 2 uri že lepo varno pri meni doma... ampka vseeno... :'( :'( :'(

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Po okt 24, 2011 10:12 am

Uh, vem kako ti je :( . Ko si misliš, da si ubogo pešče misli, da si ga kar zapustila. Ko smo našo pustili tako na veterini, me je bolj ta del matral, kot pa sama sterilizacija. Sej čez par urc bo pa že doma, na kavču :) .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 24, 2011 10:31 am

Mačja mama, te več kot razumem (ko sva peljala Dona, sem imela kar dopust) :girlblush:

Še eno uro in pol... pa bo spet vse OK. :good:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 24, 2011 10:45 am

MM Itak da bo vse ok :praising:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 24, 2011 10:48 am

MM, zakaj pa nisi bila z njim do uspavanja in potem takoj spet, ko se zbuja?
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po okt 24, 2011 11:00 am

visinnox je napisal/-a:MM, zakaj pa nisi bila z njim do uspavanja in potem takoj spet, ko se zbuja?

A to je tudi možno? Pri nas sma mogla it, že v ordinaciji, kaj šele, da bi lahko šla zraven do uspavanja...
Kdor ne mara živali,ne mara ljudi!!!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 24, 2011 11:29 am

Jaz še v življenju nisem pustila živali tam predno je prijelo pomirjevalo (razen, če so hospitalizirane), pa vseeno a je šlo za mojo ali pa za zavetiško žival. Pa sem bila že na kar nekaj klinikah. Če bi seštela vse ure, previsene ob spečih živalih... bi prišla lepa cifra ven. No sej, pol ni čudno, da nimam časa za nič :fool: :D
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po okt 24, 2011 11:30 am

Ah...Kaj me lahko kdo vstreli? Ne samo, da je en avto hin, še tisti, kaj je bil samo na pol hin je zdaj čist bogi že...Pa to lahko popizdiš no.... :dash: :devil:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 24, 2011 11:32 am

Tudi, če te kdo ustreli, bosta avta še vedno hin :P Je pa res, da če te dobro zadane, pol avta rabla več ne boš. Če pa fali.... no, pol boš mela pa tri probleme namesto dveh :P

Kej tazga bo boljše od pištole Slika
:truce:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po okt 24, 2011 11:51 am

sleepy hahaha zdaj sem pa skoraj iz stola padla od smeha :lol: Tnx rabla sem to zdaj res ;)

Tak mi je mehaničar sedaj sporočil, da ni hujšega neki disk al kaj je treba menjat od bremz (no tisto, da lučka za motor gori že par mesecev, tega ne bomo popravljali), pa bom lahko normalno bremzala in se ne bo slišalo kot da sem cel čas neki akter v grozljivki :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 24, 2011 11:56 am

disk - ni drago (smo glih menjali :rolleyes: )
Čez lučko za motor pa nalimaj kos papirja, da je ne boš videla :D

presnete kripe naše :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 24, 2011 12:06 pm

hanika welcome :praising:
Pri mojem prejšnem avtu se je znala lučka užigat pri večjih hitrostih, pa niso nikoli pogruntali zakaj, tudi računalnik ni zabeležil kakšnih motenj. No, pol sem pa na netu našla rešitev, ki je delovala tudi pri meni - pokrovček za bencin je moral bit feeeejst zategnjen. Slika
Ne vem, če bo rešilo probleme tudi tebi, probaš pa lahko. Diski so pa itak potrošni material :)
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po okt 24, 2011 12:18 pm

Hvala obema. Ma tota lučka me bo ob živce spravla hvalabogu, da se malo vozim s tem avtom. Slavica dober predlog ja. Pa če včasih gori včasih ne, ne avto tak trosi, kot da bi se vozo v prenizkih obratih pa se sploh ne...eh pa če sma dala že 200€ pa ni boljše, sej so nama rekli, da ni nujno da bo pomagalo....
No v glavnem hudo je ko je avto star komaj 5 let pa že tak zabava (problem je ker je stal par mesecev, ker je deda bil bolna, potem pa sem ga podedovala). No zdaj se tak odločama al ga boma popravila (nekje 400-500€ pa ni ziher da bo boljše) al pa ga boma prodala, pa pač tolko zguubima za to popravilo). :devil:

Ampak sej bo, če ne pa pač peš honda ;)
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po okt 24, 2011 12:22 pm

sleepy je napisal/-a:hanika welcome :praising:
Pri mojem prejšnem avtu se je znala lučka užigat pri večjih hitrostih, pa niso nikoli pogruntali zakaj, tudi računalnik ni zabeležil kakšnih motenj. No, pol sem pa na netu našla rešitev, ki je delovala tudi pri meni - pokrovček za bencin je moral bit feeeejst zategnjen. Slika
Ne vem, če bo rešilo probleme tudi tebi, probaš pa lahko. Diski so pa itak potrošni material :)

Ma nama tudi vedno ko sma prišla do mehanika ovi testi niso pokazali NIČ ampak res čisto NIČ. Ma bom probala zgubit nimam kaj a ne ;)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 24, 2011 12:34 pm

Moj se je tudi tresel, ko so zamenjali diske, je za 100% boljše :good:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po okt 24, 2011 12:47 pm

Grrr kako se hitro pozabi, ko nečesa ne uporabljaš več vsak dan. Prosim prosim ali kdo ve katero funkcijo v Excelu uporabiš za seštevanje celic z isto besedo? :angel: Imam seznam vseh opravljenih ur v mesecu in pri vsaki uri je ime delavca. Res ne bi rada na roke vsak mesec seštevala koliko ur je kdo opravil. :bad:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov