Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ptuj

Odgovor Sr feb 16, 2011 10:02 am

Re: Daj si duška

Mene ima pa tašča rada... predvsem zato, ker rada pospravljam :lol: in ker se zelo malo srečava :D Sicer vsak dan redno pospravljam, ampak tisto pomivanje tla, beeeeejž :dash: Tega pa res najbolj ne maram :girlblush: Grem raje likat kot pa tla pomivat :girlblush:
Tudi tigri, tudi črni, tudi tisti in takšni so lahko posebni. Skozi naše oči, skozi naše srce. <3

http://mojizakladi.blogspot.com/
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 16, 2011 10:18 am

Moja tašča se še čudi, kako imam vedno tako pospravljeno. Pomivam dosti bolj poredko kot ve, ornk sesam enkrat na teden, vsak dan pa na hitro posesam z akumulatorskim sesalcem, kar mi vzame manj kot 5 minut. Kot sem že 100x napisala: akumulatorski sesalec rulz! :good:
Čisto vsaka stvar v življenju rabi zdravo mero in če ima nekdo čas pomivat tla 2x na dan vsak dan, to pomeni, da enostavno v življenju nima čisto nič drugega za počet. :fool:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 16, 2011 11:45 am

all je napisal/-a:Moderatorka foruma je temo prestavla med tiste zastarele/neaktivne, ker ta oseba, ki je to napisala, očitno serje po celem forumu, zato tudi tega niso resno jemali.

Zdele imela čas malo pregledati kaj je kaj pisala po forumu in se mi zdi, da to zna biti resnično. Je pa res, da je vse kar je napisala na forumu bolj tko tko...vtika se v stvari o katerih nima pojma oziroma misli, da ve.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ptuj

Odgovor Sr feb 16, 2011 12:13 pm

Na katerem forumu pa to dogaja, če smem vedeti?
Tudi tigri, tudi črni, tudi tisti in takšni so lahko posebni. Skozi naše oči, skozi naše srce. <3

http://mojizakladi.blogspot.com/

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 16, 2011 12:30 pm

I_love_u je napisal/-a:
all je napisal/-a:Moderatorka foruma je temo prestavla med tiste zastarele/neaktivne, ker ta oseba, ki je to napisala, očitno serje po celem forumu, zato tudi tega niso resno jemali.

Zdele imela čas malo pregledati kaj je kaj pisala po forumu in se mi zdi, da to zna biti resnično. Je pa res, da je vse kar je napisala na forumu bolj tko tko...vtika se v stvari o katerih nima pojma oziroma misli, da ve.

Jaz bi rekla, da je to bolj bolana zaj***, glede na vse ostale zapise jo težko resno jemljem. Če pa je res, potem pa ne vem...

Drugače se gre pa za Pesjanarja.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 16, 2011 1:16 pm

tale moj današnji Duško nima veze z zadnjimi napisi zgoraj

a lah proooooooosiiiiiiiiim eni nehajo bit tolk pametni in probajo kšno svojo pametno teoretično idejo sami v praksi realizirat, pa da vidjo, da mogoče pa le niso tolk pametni... al pa je praksa tolk glupa, sej izplen je isti...
:dash: :dash: :dash: :O :O :O

evo, se že bolš počutim - šibam zdej nazaj pametne teoretične ideje v prakso spravljat
:girlsad: :dash: :bad:

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Sr feb 16, 2011 1:37 pm

LADIES!!! Remember...a layer of dust protects the Wood beneath it.

'A house becomes a home when you can write 'I love you' on the furniture.'

I used to spend at least 8 hours every weekend making sure things were just perfect - 'in case someone came over'.
Finally I realized one day that no-one came over; they were all out living life and having fun!
NOW, when people visit, I don't have to explain the 'condition' of my home
They are more interested in hearing about the things I've been doing while I was away living life and having fun.
If you haven't figured this out yet, please heed this advice.

Life is short. Enjoy it!
Dust if you must .......
but wouldn't it be better to paint a picture or write a letter,
bake cookies or a cake and lick the spoon or plant a seed,
ponder the difference between want and need?
Dust if you must, but there's not much time . . . .
with coffee to drink , rivers to swim and mountains to climb , music to hear and books to read, friends to cherish and life to lead.

Dust if you must,
but the world's out there with the sun in your eyes, the wind in your hair, a flutter of snow, a shower of rain. This day will not come around, again.

Dust if you must, but bear in mind, old age will come and it's not kind. . ...

And when you go - and go you must - you, yourself will make more dust!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Sr feb 16, 2011 5:11 pm

Tole, kar je napisala Mateja4 je edina prava resnica! Jaz že živim po njenih navodilih :) in se mam prou fino :)
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Kraj: Petrovče

Odgovor Sr feb 16, 2011 5:56 pm

:clap: :yahoo: :yahoo:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 16, 2011 6:07 pm

Mislim, da res nisem preveč tečna baba :D ampak, če vprašam natakarja, ali je sladoled jogurtov, potem pričakujem pritrdilen odgovor, če je tisto, kar imam pred seboj v šalčki res jogurtov sladoled. Obstaja tudi drugi način, kako lahko izvem resnico, toda ta je zame bistveno bolj neugoden.

In ja, BIL je jogurtov :devil:

P.S: Mateja4, :good:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 16, 2011 8:01 pm

Lep sprehod zvečer domov: najprej v enosmerni ulici boga mačka udari šprint proti hiši in me je skoraj kap, ker sem mislila da jo bo dobil avto, ki je v istem momentu prigonil gor po hribčku. Je bila 2 sekundi hitrejša od njega, tako da je moje srce spet začelo biti, sem pa fajn piz**** še ostalo pot domov. In kaj me čaka čez par minut? Gledala sem malega psa, ki se na žvižge ni odzval, kako jo je švignil čez semafor. Spet se mi je ustavilo srce. Tudi njemu je pobeg uspel. Spet sem se jezila. V vsem snegu in temnih sencah blokov ga videla več nisem, sem se pa ustavila pri vsakem štoru in stala ko bumbar, če se kaj premika ali je res samo štor.

A lahko ljudje enkrat postanejo odgovorni?!! :fool: Saj vem da ne bodo, samo lahko bi se vsaj malo potrudili... :crazy:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 16, 2011 11:32 pm

Želodec se mi obrača, :bad: :bad:
Iz drugega foruma:
"poslusaj ,,ubil sem ze psa z golimi rokami po prvem np...zdej mam en primer poslusaj:psica moja se goni in je ta ps od soseda bastardo moja je cista)mi je razbil vrata od boksa in smrdi ko gnoj=1x sem ga ze ulovu in namaltu da sem se 3x spotil..ni si zapomnu ocitno...nima kaj delat zraven nje ..samo lastnik me ne poslusa se dela pametnega in zato bo ps placal ..najprej mu bom jaca odrezal pol mu bom zobe polomu in premlatu da bo komaj domov prisu...in bom naredu se huje ce ga dobim se 1x tam.sem razmislaj mu glavo odrezat in vržt pred hiso od idiota..samo kaj ki hocem da tripi in zivi s tem.."

To je napisal danes, sem že pisala administratorju foruma. Se lahko tega človeka kam prijavi na podlagi tega vpisa?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 17, 2011 6:13 am

đizs krajst, bolniki... :bad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Prebold

Odgovor Če feb 17, 2011 6:23 am

Takšni so res bolniki, ki bi jih bilo treba odstraniti... :devil:
Jaz bi jih dala zapret in cele dneve v kamnolom delat - na roke skale tolči! :devil:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 17, 2011 8:20 am

Ne, sam točno to kar oni živali naredijo, narediti tudi njim. TOČNO do pikice isto.
Pa naj se gre za prklepanje na ketno cel dan brez hrane in vode al pa za izbijanje zob in rezanje jajc.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 17, 2011 9:31 am

Ob prijavi ni dal pravega mail naslova,... :devil: Ima kdo predlog kaj mu naj napišem kot odgovor v temi? 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 17, 2011 10:00 am

rozika je napisal/-a:Ob prijavi ni dal pravega mail naslova,... :devil: Ima kdo predlog kaj mu naj napišem kot odgovor v temi? 8)

Da nej namlat samga sebe, potem pa napiše, če se je kej nauču in če si bo to zapomnu :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 17, 2011 10:10 am

Bi bilo fajn ustanovit eno lažno internetno stran/oglas in sprejemat naročila takih ljudi, ki bi radi na krut način prevzgojili ali se znebili sosedovega psa. Potem pa samo prijavljaš ta folk, ki se obrne nate...debili :dash: :fool: :bad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 17, 2011 10:14 am

pa mačke ne pozabit, te imajo žal še dosti več sovražnikov. :(
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 17, 2011 10:15 am

Punce, pa kaj res nimate kaj pozitivnega za mislit ali počet, da raje tuhtate, kako bi koga prevarale in kaj bi mu naredile? Ne glede na to, kakšen bedak je?

Dajte no.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 33 gostov