Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 19, 2011 5:56 am

Re: Daj si duška

Vrata v klet so od včeraj zvečer zaklenjena. :devil:

Ampak....klele so še vrata v predsobo, v kateri so potem pač še vhodna vrata, ki imajo sicer tako kljuko, da jih mački ne bojo znali odpret....ampak odpiramo jih pa mi, tudi seveda z zunanje strani, kjer se ne vidi, če je kakšen ubežnik v tem prostorčku - in mojim ljudem dopovedat, da se hodi v hišo z x mački počasi, z nogo skoz luknjo od priprtih vrat, pa s torbo med vrati, sklonjen pa itak..... :dash: se trudim že žnj let.... :dash:

No kakorkoli - ravnokar sem sklenila, da se na zalogo ne bom sekirala :girlblush: 8) Bomo reševali, ko / če bo treba.

lubeki moji mačji, saj vam ni treba dokazovat, da ste najpametnejši na svetu - mamica vaša to enostavno ve....
:angel:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 19, 2011 7:55 am

:offtopic: Meni je pa danes zjutraj Tevž pustil pol celega nohta v roki, med neučakanostjo za hrano, tako zelo je požrešen. :devil:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 19, 2011 8:13 am

Pri nas so zares kritična samo ena vrata - med kuhinjo in vetrolovom. Tam smo dali namesto kljuke bunko, tega pa mački res nikakor ne morejo odpret (še kakšen otrok bolj težko, ker gre na trdo).

Glede konference je pa res safr očitno. Včeri mi je SuperMare dostavil mačje papice. Ni besed, ki bi opisale, kok zmatran izgleda. :girlsad:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 19, 2011 8:23 am

:girlblush: Pa še jaz mu že v ranih jutranjih urah težim z naročilom.
Sorry. :praising:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 19, 2011 8:31 am

Juni je napisal/-a:Duško, zakaj se nikjer pri nas ne spoznajo na podgane? Moj najljubši podganko je čisto bogi, jaz pa niti ne vem, a se mu da še pomagat, a se mu ne da, a ga boli, a ga ne boli ... :girlsad:

Juni, nujno z njim na Veterinarsko fakulteto, Ambulanta za ptice, plazilce, kunce in male živali!

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 19, 2011 8:38 am

jaz sem tudi mislila danes naročat, bom rajši drug teden, nekaj zaloge je še.

Ker je glih debata o odpiranju vrat - naš Sunny se je naučil odpirati drsna vrata na hodniku. Težka so kot hudič in Sunny je v glavnem šprical, ko so pamet talali, ampak glih to se je naučil :dash: . Sicer ne zgleda kot neko brihtno dejanje -zaletava se in skače v njih, dokler jih tolk ne zagunca, da se premaknejo za špranjico;
potem bedak ne nadaljuje s tačko, ampak tišči pisker vmes, dokler se ne odpelejo zadosti, da gre cel skozi.
Sem ga opazovala izza vogala, nato nahrulila kot norca, da je skor na glavo letel nazaj.
Sicer vhodnih ni šans da odpre, so blazno težka, zatikajo se pa še navznoter se odpirajo, bolj
me skrbi isto kot oazo88 - da bo nekdo pozabil in vhodna vrata pustil odprta "samo za sekundico, da nekaj iz avta vzame" :dash: .
Sicer ga vrata ne zanimajo, to dela takrat, ko sliši človeka, sploh mene in bi rad šel z mano,
bilokam že :fool: .

Ne. Ne bo se to zgodilu, ne oazi88, ne nam, nobenemu, pa konc :devil:

:angel: :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 19, 2011 8:47 am

točno to sem hotla jst že povprašat vse vs k žvite v bajti že...mene tok grozn skrbi kako bo tole z vrati, zdej mi je ful žal da ni vetrolova ampak je direkt vhod v hodnik. pojma nimam kako bi vsej kej nardila da bo bolj varno :girlsad:
aja, duško hvala k sm lohk vsej dve ure dons ponoč spala :crazy:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 19, 2011 8:53 am

Meni čedalje bolj hodijo po glavi una ameriška vrata- k v filmih vidiš, da ima večina hiš dvojna vrata, vhodna in takoj še ena, kao mrežna da skoz vidijo in se normalno pogovarjajo.
Se pravi, odpreš glavna vrata in takoj vidiš, če je kakšen mačji gangster tam, kje mu ni mesto.

Po mojem bi to kakšen bolj spreten dec tudi sam doma naredil.....hmmmm....
pozna katera takšnega :rolleyes: ?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 19, 2011 8:59 am

taperverčki je napisal/-a:Glede konference je pa res safr očitno. Včeri mi je SuperMare dostavil mačje papice. Ni besed, ki bi opisale, kok zmatran izgleda. :girlsad:

:( :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 19, 2011 9:45 am

Jaz sicer ne živim v bajti, ampak imamo pa dokaj zoprn dostop v stanovanje (je zviz na streho nekaj najbolj enostavnega :dash: ), tako da mački pač nimajo vstopa v vežo in prostore, do katerih se pride samo preko veže. Še vedno naš Yodi poskuša it tja in glede na njegovo spretnost pri "pobegih" sem zelo vesela, da so "prepovedana" (in najbolj zanimiva) tista vrata, ki vodijo le v vežo ...

PS: pa kakšen človek objavi oglas za prodajo nečesa, česar sploh noče prodati? :fool: mislm no. in potem jaz zgubljam čas s tem, da ga skoraj prosjačim, če mi zadevo sploh lahko pokaže ... :fool:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 19, 2011 12:19 pm

slavica je napisal/-a:Meni čedalje bolj hodijo po glavi una ameriška vrata-.............Se pravi, odpreš glavna vrata in takoj vidiš, če je kakšen mačji gangster tam, kje mu ni mesto.

Po mojem bi to kakšen bolj spreten dec tudi sam doma naredil.....hmmmm....
pozna katera takšnega :rolleyes: ?

ah ja..... :girlsad: no, vsekakor, tole se tudi meni zdi fuuuuuuuuuuuuuuuul odlična ideja. Sicer si znam v živo predstavljat, kaj si moj dečko misli o tem, ampak vseeno, tko za vsak slučaj - slavica, ko boš ga našla, tega junaka, daj mi njegov kontakt, lepo prosim.... :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 19, 2011 12:36 pm

Posvojitelji so vse bolj iznajdljivi: "Dober dan, posvojili bi enega tigrastega mucka." Mi veselo zaigra srce, ko vprašam: "Katerega pa?" (in si tiho želim, da bodo izbiro kar meni prepustili). No, odgovor je: "Ja, Šnofko!" :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 19, 2011 12:40 pm

jaz pa ne vidim, kje je tu iznajdljivost - saj Šnofka (v bistvu) JE tigrasta!
:lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 19, 2011 12:43 pm

Itak, vsi mački so tigrasti! :O
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 19, 2011 12:44 pm

ja no etoti! 8) Kje je torej tu iznajdljivost?
:lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 19, 2011 12:46 pm

In ko smo že pri tem ... A lahko po tem, ko potrdim naročilo nečesa, dobim kakšen odgovor?! :dash:
Ko bom velika, bom tudi jaz imela firmo, v kateri bomo samo sprejemali naročila. Če bo pa kdo dejansko kdaj hotel kaj naročenega tudi prejeti, bomo pa mrknili ... :dash:

(In, ja, zaradi točno te firme smo lani ostali brez daril za poslovne partnerje. Ko sem potrdila naročilo, so mrknili. Sem mislila, da je razlog v tem, da je bilo lani tako pozno, pa vidim, da je to redna poslovna praksa ... :dash: Oh, ko bi le bila osel :fool: )
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Sr okt 19, 2011 2:01 pm

visinnox je napisal/-a:Posvojitelji so vse bolj iznajdljivi: "Dober dan, posvojili bi enega tigrastega mucka." Mi veselo zaigra srce, ko vprašam: "Katerega pa?" (in si tiho želim, da bodo izbiro kar meni prepustili). No, odgovor je: "Ja, Šnofko!" :dash:

A, Šnofka.... :girlblush: tudi šnofko bi jaz tudi.... :girlblush:

Leia je napisal/-a:In ko smo že pri tem ... A lahko po tem, ko potrdim naročilo nečesa, dobim kakšen odgovor?! :dash:

Lahko. Evo, pa si dobila odgovor. :P Sicer ne vem kaj si boš pomagala z njim, ampak sej nisi rekla, da naj bo še uporaben. Piše samo kakšen :P
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr okt 19, 2011 2:18 pm

Sem morala pa prav pogledat, katera je ta famozna Šnofka, okrog katere ves ta pomp... imam očitno čist drug okus, ker je jaz v tej množici lepih mačk še opazila nisem :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 19, 2011 2:30 pm

sleepy je napisal/-a:
Leia je napisal/-a:In ko smo že pri tem ... A lahko po tem, ko potrdim naročilo nečesa, dobim kakšen odgovor?! :dash:

Lahko. Evo, pa si dobila odgovor. :P Sicer ne vem kaj si boš pomagala z njim, ampak sej nisi rekla, da naj bo še uporaben. Piše samo kakšen :P

Ni panike, odgovor je odgovor :good: (čeprav me res zanima, kako lahko take firme funkcionirajo ... :D )
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr okt 19, 2011 3:12 pm

Kaj so vse šefice na tej konferenci? Da vem kdaj lahko začnem "gnjavit" glede mojega pokvarjenega napajalnika za vodo in garancije :)
Kdor ne mara živali,ne mara ljudi!!!
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov