Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor Ne okt 02, 2011 9:21 am

Re: Daj si duška

kozmopolitanka je napisal/-a:
muca biti notri.
(imamo pa veliko dvorišče)
:lol:

Ta je ena druga pacientka :lol: :dash:

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne okt 02, 2011 9:21 am

Dans pa se nad mano vrši "agresija". Ker je nedelja, se pač spodobi malo dlje poležati in si spočiti trudne oči. No, vsaj jaz sem takega mnenja. In vse bi bilo lepo in fajn, če... Ne bi ob 7:15 nekaj tako zaropotalo v dnevni, da me je katpultiralo s postle :O . In ker seveda moje telo, predvsem pa noge, še niso bile pripravljene na takšen podvig, so mi odpovedale in sem telebajsnila. Pri tem sem si oba kolena podrajsala (beri: posnela kožo dol z njih na toplem podu). Ko pridem v dnevno, me čaka tam kup črepinj od konkretno velikega lonca za rože na tleh, zemljica in pa seveda oboga rožca-praprot. Pa sem spet "padla" na kolena in pričela s čiščenjem. O.k, da sem se na črepinjah porezala mi ni treba posebej omenit. O vseh polivanjih, pa padnju stvari iz rok in delanja packarije raj ne bom.

Ura je komaj 10:15, spila sem že dve kavi, pa še kr ne morem priti k sebi. O tem, kak bolijo obdrajsana kolena pa tud ne bom. Edin s čimer se pa ne ukvarjam, je pa luknja v toplem podu, kamor je priletel pisker. S tem naj se ukvarja lastnica mačka (ki je ob vsem skupaj tako zadovoljno predel in mrnjavkal) in stanovanja (moja mami). :rolleyes:

Dragi duško, sej un rek, Po jutru se dan pozna!, ne bo veljal danes za mene..a nda ne? Ker če ja, pol najboljš, da se spravim v posteljo, tam čist mirno ležim in čakam jutrišnji lep dan. :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne okt 02, 2011 11:32 am

Kok ste eni razvajeni :rolleyes: Bi raje meli mačka, ki vsako jutro enkrat med peto in pol sedmo (odvisno od inspiracije in peristaltike) ima vsaj 20-minutno opero pod naslovom "Kakal bom", ki ji sledi daljši plesni intermeco v obliki bagerskega kopanja. Potem pa pride naslednja, lahkotnejša operetna točka "Kakal sem", za grand finale pa umetnik prileti s polno brzino in se mi katapultira v posteljo, cel srečen, da me je končno najdel, ker je cel wc prekopal, mene pa nikjer :O

No, danes smo imeli še dodaten bis "Bruhal bom kepo dlak" :yahoo:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne okt 02, 2011 11:40 am

Cats :lol:

Si me pa spomnila, da sem pa eno stvar res pozabila. Če kdo rabi brušenje parketa naj kar mene pokliče. Fergie to obvlada in takrat res ni tiha. :rolleyes: Danes ponoči sem žal preveč dobro spala in njenega udrihanja nisem slišala, zato je klobasa do jutra čakala, da jo kdo zakoplje.

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne okt 02, 2011 11:44 am

:lol: :lol: :lol: Cats, sej ni bil point tega mojga duškanja v mačku...je bil v tem, da sem bla že na vsezgodi zjutri ene parkrat na kolenih :rolleyes: . Drugač pa, sem prejle gledla, ka so za ene dve špuri po tleh, tam ko so me noge "izdale".. mater, sem čohala svojo kožo s poda in to ne z lahkoto. :O zdej pa si predstavli kake imam kolena :girlsad: .

Pa še se bom poduškala: zato, ker opozorim jasno in glasno na nepravilnosti sem mrhovinar in norc... :girlsad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne okt 02, 2011 12:59 pm

Spala sva kar 12!! ur! :O Tok že dooolg nisem spala. Preko SŠ delam namreč v lokalu, ki je nasproti cerkve, kjer je bil včeraj pokopan Slak. Trume ljudi so hodile tja na pijačo, še dobro da sva bile 2 pa še nisva sfolgali, sem bila utrujena za znort...
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne okt 02, 2011 1:11 pm

Da dodam še jaz mojo češnjo na vrh torte: poleg razgrajaških mačk ki se začnejo dret vsak dan TOČNO 5:45 nič sekund nič stotink (ampak tega se že bolj ali manj navajena), imam psa ki se mu zdi NADVSE zabavno skočit na povšter, se uleči na moje lase (imam zeloooooooooo dolge - skoraj do kolen) in potem počasi, pramenček po pramenček cukat z gobcem.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne okt 02, 2011 1:34 pm

Pri nas se 2 vedno zbudita med 5:45 in 6.00 in se lovita okoli postelje, pod posteljo in čez naju. Pa ju zaprem ven iz spalnice, da bi lahko še pol urce mižala. :rolleyes: Sem si rekla, da bom začela z njima vstajat. Mogoče bom potem manj na glavo. No, vsaj dereta se ne. Čeprav se kopita slišijo na daleč.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne okt 02, 2011 1:36 pm

Mačja mama je napisal/-a:lase (imam zeloooooooooo dolge - skoraj do kolen) in potem počasi, pramenček po pramenček cukat z gobcem.

Kaj če bi si kakšno spalno mrežico na glavo dala? :D

Ma, vem da ni smešno. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne okt 02, 2011 2:48 pm

Jih imam itak skozi spete (dugače se usedem na njih, stopim na njih, mi padejo v hrano, se mi zapletejo v kljuko na vratih.. ni enostavno...) tako da bi jih vsaj ponoči rada mela malo spuščene, zarad lasišča. Na veliiiiko veselje mojih živali. Mačke sem že nekako odvadila se igrat z njimi (razen ko se češem, takrat je sezona lova odprta, ko vse binjglja in miga... počesat se ne morem ne da bi mačke zaprla v drug prostor) psu pa ne morem dopovedat, to pa zato ker on to počne ko jaz spim... potem se samo zbudim ko me nekaj cuka v trdi temi in se čisto omotična in zaspana nekaj derem.. njemu je pa pomožnosti še zanimivo... :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne okt 02, 2011 3:33 pm

Kaj pa če se postrižeš?

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne okt 02, 2011 4:58 pm

Nekje v ZDA 50 mcnuggets-ov iz mcd-ja stane 10 dolarjev! Tam je hitra hrana res zastonj, če bi pač jedel to. :O
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne okt 02, 2011 5:00 pm

visinnox je napisal/-a:Kaj pa če se postrižeš?

HAHAHAHAHHAHA, ti si pa za hece. Pastam iz druge teme: "But not the hair, okay? Nobody touches the hair!"
Zdej pa klečat na ajdova zrna in se kesat ker si izrekla takšno bogokletje, mrš!!
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Ne okt 02, 2011 5:04 pm

Hahaha hvala vam ampak res hvala, ker vedno ko mi je tečno pridem sem gor in berem malo vaše poste, sej ne da sem zlobna in da vam privoščim podrajsana kolena....ampak res me vedno spravite v smeh :)

Moja maca pa ima že cel dan pevske vaje in nama nekaj poje, pri bogu božjem še zdaj nevem kaj mi hoče povedat :blush:
Kdor ne mara živali,ne mara ljudi!!!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne okt 02, 2011 5:08 pm

a sem lah cela u depri na takle lep nedeljski dan?! :O
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Ne okt 02, 2011 5:15 pm

oaza88 je napisal/-a:a sem lah cela u depri na takle lep nedeljski dan?! :O

Lahko, ti pa priporočam zadnjo možnost :)

http://www.zurnal24.si/nad-depresijo-z- ... nek-136463
:girlblush: ;)
Kdor ne mara živali,ne mara ljudi!!!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne okt 02, 2011 5:51 pm

oaza88 je napisal/-a:a sem lah cela u depri na takle lep nedeljski dan?! :O

Tud jaz še kar čakam na "navdušujoče občutke"... :D Kdaj pa naj bi ti prišli, gipsy? Kak let po tistem, ko nehaš, al kdaj? :dash:
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne okt 02, 2011 5:56 pm

Jst sem pa ponosna a vse vas, ki ste se odločle prenehat s kajenjem! Čist zares! :) :good:

Moja odločitev je še na stranskem tiru :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne okt 02, 2011 5:57 pm

Ti pa tih bod, ko si sama vso baklavo pož....! :aggressive: :P
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne okt 02, 2011 6:00 pm

Kle nekje čist bliz mora bit eno krdelo mladostnikov under influence, ki že zdaj tulijo hite tipa Đurđevdan tako na glas, da lahko le upam, da jim bojo glasovi riknili do časa, ko se odpravim spat :dash:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov