Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 29, 2011 6:30 pm

Re: Daj si duška

Ker vem da se tule gor zadržujete večinoma meni podobno mišljenske (a se to debilno sliši?) babničke in nekaj predstavnikov moškega tabora, me zanima če mi katera zna pojasnit naslednjo zadevo: Zakaj je TAAAk gromozanski halo ko se govori o istosplonih družinah kjer sta partnerja dva moška, ko pa se govori o zvezi dveh žensk ni pa neč narobe? Ker tole presega moj inteligenčni količnik. :dash:
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 29, 2011 6:37 pm

Ker mama je samo ena Slika

...razen, ko sta dve :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 29, 2011 6:47 pm

Didi je napisal/-a:Ker vem da se tule gor zadržujete večinoma meni podobno mišljenske (a se to debilno sliši?) babničke in nekaj predstavnikov moškega tabora, me zanima če mi katera zna pojasnit naslednjo zadevo: Zakaj je TAAAk gromozanski halo ko se govori o istosplonih družinah kjer sta partnerja dva moška, ko pa se govori o zvezi dveh žensk ni pa neč narobe? Ker tole presega moj inteligenčni količnik. :dash:

Zato ker si ti vztrajni nasprotniki ne predstavljajo, da je osebek moškega spola sposoben poskrbeti za otroka kot se šika , si mislim :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Če sep 29, 2011 7:08 pm

Cats je napisal/-a:Ker mama je samo ena Slika

...razen, ko sta dve :lol:

Itak, ker ena ni nobena :P

Didi a maš težave z moškimi sogovorniki? Ker ponavadi so oni bolj kontra nastrojeni in mislim, da je izvorni greh vseh težav v genski napaki kromosomov. Drugemu kromosomu fali nogica, da bi lahko pošteno stali na realnih tleh, pa se pri vsaki stvari zvrnejo. :rolleyes:
Raziskava je sicer še v teku...
:mocking:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 29, 2011 7:20 pm

Didi je napisal/-a:Ker vem da se tule gor zadržujete večinoma meni podobno mišljenske (a se to debilno sliši?) babničke in nekaj predstavnikov moškega tabora, me zanima če mi katera zna pojasnit naslednjo zadevo: Zakaj je TAAAk gromozanski halo ko se govori o istosplonih družinah kjer sta partnerja dva moška, ko pa se govori o zvezi dveh žensk ni pa neč narobe? Ker tole presega moj inteligenčni količnik. :dash:

Zato ker je 9/10 teh nasprotnikov moškega spola in če pomislijo na zvezo dveh moških je to EWWW in FUUUJ in BLJAK (aja, pardon, temu se reče nemoralno in proti božjim zakonom - zakaj so že duhovniki vsi moški?), če pa pomislijo na 2 ženski skupaj pa to ni fuj in bljak ampak se jim kar naenkrat mudi v kopanico da izsanjajo svoje fantazije do konca v družbi desne roke.
Itak nasprotiki istospolnih zvez ne pridejo dlje od šepavih argumetov v stilu "nemoralno", "v škodo otroka" (a ja?), "nenaravno", "bog je reku drugače" in podobne bedarije. Še nikjer nisem videla ene pametne znanstvene študije ki bi kaj takega potrdila (medtem ko študije o nasprotnem obstajajo!!).

Za konec pa:
When a gay goes out to eat, it's a LUNCH, not a GAY LUNCH.
When a gay parks his car, it's PARKING, not a GAY PARKING.
When a gay goes to the swimming pool, he takes a SWIM, not a GAY SWIM.
Why can't it just be a MARRIAGE?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 29, 2011 7:37 pm

ŽivčnaŽivčnaŽivčna :dash:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 29, 2011 8:05 pm

že tretji dan brez čika.... 8)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 29, 2011 8:21 pm

Cats je napisal/-a:Bemtiš, slavica, tole se bere kot, da se ti je tašča na Antarktiko odselila :lol: :lol:

tašča je pokojna (ta tretja in je bila najboljša od vseh); ta prva je še živa in vsak dan bolj pijana; ta druga je tud še živa in vsak dan bolj žleht, kakor čujem.
Naj bodo še dolgo, vse dobro jim, samo daleč od mene 8) .

Moram pa zdaj malo duškat. Bili danes z Rexom na cepljenju za kužne in prepis lastništva na čipu. 6 lastnikov psov nas je čakalo zunaj, ker sta bila v čakalnici dva mačka - v naročju, brez transporterja :dash: . Ko je bil en pudelj na vrsti, se je enemu mačku kljub varnostnim ukrepom utrgalo od strahu, pogrizel in popraskal lastnico tako, da je tekla kri v fajnih količinah, jaz sem hitro zaprla vrata da maček ni ušel ven in posledično smo dobili zavijanje z očmi od lastnice, "kako da je danes toliko psov, ker zadnjič jih pa ni bilo " :dash: . Ker njen mucek noče v transporter :O . Sem se potrudila potlačiti gnev in željo strest nekoga iz hlač in lepo razložila, da se tudi upirajočega mačka lahko da v transporter, ga postaviš pokonci in večinoma gravitacija naredi svoje. Nimam sicer občutka, da sem kaj dosegla, upam pa vseeno
:angel:
(a se lahko še malo považim :girlblush: , Rex se je od vseh psov obnašal najbolj umirjeno, inekcije še porajtal ni, veterinarki pa je ponujal tačko :kiss: )
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 29, 2011 9:09 pm

važička :D , kar važi se, to paše. ;)

Jaz sem tudi mislila, da bom danes največja važička ever, pa ni ratalo :girlsad: sem žalostna :girlsad:
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 30, 2011 7:12 am

oaza88 je napisal/-a:že tretji dan brez čika.... 8)

A dej nehi? :rolleyes: A pa si še živa?
(j'z k'r umiram....) :( Ufffffff....
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 30, 2011 7:36 am

Alexx ti si tudi nehala kadit? Sej bi bil čas, da tudi jaz preneham, sam je težko, če je kava, pa po kosilu pa če grem na drink pa... :P
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 30, 2011 7:39 am

oaza88 je napisal/-a:že tretji dan brez čika.... 8)

:O :O :O
Meni je pa danes tretji dan. 8)
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Pe sep 30, 2011 7:49 am

Čikarice, ste že probale elektronsko cigareto? Ni isto, jasno, ampak pomaga pa pri odvajanju. Pa še ves dan lahko "čik" po rokah vlačiš . :yahoo:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 30, 2011 7:56 am

alexx: sem še živa, še celo malo bolj ko preh :lol:
zalarjeva: ni panike, kava mora bit pa lih tko še naprej. Sem mislila, da bom prešaltala na čaj, pa sem potem skor z zaprtimi očmi po svetu hodila :O , to pa ne gre
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 30, 2011 8:04 am

Elektronske cigarete so brezveze... :P
Lizike so zakon!!!!! :lol: :dash: :lol:

(če tole rata... pi**a, po 24ih letih... dam za gajbo laškega!!! dons je tretji dan tudi pri meni... samo včeraj sem malce goljufala :girlblush: ... šibam na bioresonanco - rabim - nujno!!!!) :O
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 30, 2011 8:15 am

Alexx a je tvoj tudi nehal? Meni bi bilo full lažje, če bi nehala oba s fantom.
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 30, 2011 8:30 am

Uh, a toliko vas poskuša nehat, kako ste pridne :clap: .
Pismo, moram še jaz najt en recept, ne bom edina smradila :girlblush:

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Pe sep 30, 2011 9:08 am

renata je napisal/-a:Meni je pa danes tretji dan. 8)

:O :O

Hmmm... a kavo še piješ? :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 30, 2011 9:31 am

It's a beautiful day!!! :yahoo:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Pe sep 30, 2011 10:11 am

Ker želim vsem, ki ste zbrale pogum za prenehanje kajenja vse najboljše, vam zaupam par izkušenj iz moje prakse, da ne bi ponavljale napak. Enkrat sem prenehala za 3 leta in enkrat za 8. Zapisano velja za tiste, ki ste bile resne kadilke.

Tako kot tudi za vse druge zasvojenosti tudi za odvajanje od kajenja velja, da ga je prvič daleč najlažje izvesti, vsak naslednji poskus je mnogo težji in običajno ga spremlja že kar prava abstinenčna kriza (npr. šumenje v glavi in vrtoglavice zaradi preveč kisika). Torej, vztrajajte že prvič, ker se močno izplača.
Poskrbite, da bo dan čim bolj napolnjen (kar tako veste), zelo pomagajo fizični napori. Pa ne se basat s hrano, ker je to čisto nepotrebna tolažba, ki prinese glavobole drugačne vrste, ki kar vabijo k tolažbi... s cigareto. Raje uživajte v dejstvu, da ne kadite, občutki znajo biti precej navdušujoči. Če vas prime, da bi..., pomislite, koliko dni ste že brez in da je vse to zdaj škoda pokvariti. Mislim, da je odveč poudariti, da rezervna škatla nima kaj delati v vaši bližini.

Tkim. goljufanje je začetek sigurnega konca. Zadeva namreč funkcionira tako: eno pokadiš, potem pa par dni ali celo tednov nobene, in že je tu lažni občutek, da si s cigaretami opravil in da si zdaj lahko mirno tu in tam kakšno privoščiš, tako kot to delajo nekateri, ki pa nikoli niso bili resni kadilci. Velika zmota. "Nagradne" (večerne, dopustniške, kavarniške...) zanesljivo vodijo nazaj k rednemu kajenju. Tudi po osmih letih abstinence. Velja tudi za goljufanje z drugimi smotkami (cigare, cigarilosi).

V glavnem, vsem privoščim uspeh, ker je nagrada res lepa: bolje se počutiš (sploh zjutraj) in izogneš se komplikacijam s švercanjem po raznih vogalih. Denarni prihranek se mi zdi še najmanj pomemben, ampak kar izračunajte. V enem letu zbereš za lep dopust :)
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 33 gostov