Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 29, 2011 8:51 am

Re: Daj si duška

Včeraj je bil en beden dan: minilo je točno eno leto od smrti moje ljubljene babice in izvedela sem, da sem že 4. padla izpit (sem plačala že 125€). Ta izpit imam še iz 2. letnika, zdaj sem absolventka, tko da me heca že 4!!! leta! Preklet izpit pa sama sem si ta predmet izbrala :dash: :dash:
Še v službi je šlo mal narobe, sem ene stvari pozabla, ko sem bla tko zmešana, bo že bolje...
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 29, 2011 10:14 am

Zalarjeva :praising: .
Moje delo je sam tkole :dash: .

Ampak ni važno, ker sem zaradi ene druge stvari :yahoo: :yahoo: :clap: :dance: :dance: :girlyes: :girlblush: :drinks:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 29, 2011 10:17 am

zalarjeva, jaz sem en izpit delala ... neskončno dolgo (v naših časih je bilo možno, da te je profesor odjavil od izpita, tako da nisem nič plačevala). ves čas sem bila prepričana, da jaz tega ne zmorem, ne znam, itak pa ni nobene koristi od tega izpita ...
no, potem sem se pa vzela v roke, čisto resno in poglobljeno preštudirala literaturo ... in zadevo končno naredila. na ustnem sem se nato od same sreče zjokala (profesorica se mi je na koncu še smejala - no, saj sem se tudi jaz :D ), sploh nisem več mogla govorit ... mah, ko se zdaj spomnim, me še vedno malce strese :lol:

no, hočem reči, da boš tudi ti naredila ta izpit, samo pravilno (kako je to, pa ne vem ;) ) se ga moraš lotit ...

PS: a bi lahko bila že sobota? :dash: tokrat ne grem na nobeno poroko :lol:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 29, 2011 10:27 am

zalarjeva, jaz sem tudi en izpit delala kar nekajkrat - snov je bila zahtevna, profesor pa zagoveden ženomrzec, ki je bil globoko prepričan, da to ni za ženske :fool: Pa sva si s sošolko rekli, da se bova, če zopet padeva, prijavili v vojsko (takrat so lahko tudi punce šle služit vojaščino, toda prostovoljno) :lol: No, ko sva prišli na izpit je namesto tega profesorja bil nekdo drug, ker je un bil nenačrtovano zadržan, in smo vse punce naredile in dobile znanju primerne visoke ocene 8)

Torej, nauk zgodbe je: le dober motiv moraš imet :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 29, 2011 10:29 am

Cats, ti si tolk kul :good:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 29, 2011 10:50 am

Leia je napisal/-a:.....
PS: a bi lahko bila že sobota? .....

petek popoldan je še boljši dan! :clap: :yahoo:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 29, 2011 10:52 am

Mhm, tudi petek popoldne bo že super :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 29, 2011 11:28 am

Ma v mojem primeru gre za asistenta (nekaj čez 30 jih ima), ki zaj.... V 2. letniku nisem mogla hodit na predavanja, ker so se mi prekrivala z enimi drugimi, prisotnost je bila obvezna pri obeh predmetih pa sem se odločili za drugega. Potem sem imela vaje pri tem asistentu in me je metal kot za šalo na esejih, če pa nimaš vaj, ne moreš na izpit. Pa je šlo še eno leto. Potem je vaje čisto spremenil in imel še bolj zaj... esej za napisat, tokrat politični. Me je 1. ruknil v drugo sem komaj naredila (po njegovo, meni se je zdel res super, vloženega je bilo pa tok truda kot še nikoli). Potem sem končno lahko šla na izpit (sestavlja in popravlja ga tudi on, kje je tukaj vloga profesorja, nimam pojma, razen mal predavanj). Sem ga ruknila, enkrat nisem mogla it, za odjavo je bilo prepozno, potem sem ga še 2x ruknila. In evo me danes :dash: 2 izpita še in diplomo govorim, da imam že 100 let ker ne nardim in ne nardim. Na govorilnih sem bila že 100x (naj omenim, da ga reees že težko gledam, ker se mi zdi, da me ima za totalno budalo), študirala to in ono...aaa :dash:
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 29, 2011 11:47 am

Mislim da lahko zahtevaš komisijo če si prepričana da znaš in da ne nardiš samo in edino zarad profesorja.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 29, 2011 1:12 pm

Ja kok je pa luškana tale pikica. :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 29, 2011 1:32 pm

Lej k mu je edn vzel en košček črne s smrčka in mu jo prpopal na čelo!! :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Če sep 29, 2011 2:02 pm

hehe pa res. Kakšna dobra fora :D

Meni se pa klikerji počasi vklapljajo, :fool: pa usta mam vedno bolj na stežaj odprta... Slika Še malo pa se bom čez lastno brado spotaknila. Mam res dolgo lajtungo in stvari hodijo počasi za mano, ampak ko me ujamejo me pa fejst... :dash:
A sem jaz tko stupid, al česa ne razumem, sem res taka bitch al kaj je narobe z mano, da mislim, da Slovenija ni prostor, ki bi lahko kar tako sprejemal pse iz bivše juge? Slika Najbrž ne moreš nikomur preprečit, da udejanji idejo o zavetišču tukaj za pse od tam, če vse poteka legalno - ampak halo? A naših tukaj, ki nekje crkujejo ni dovolj? Slika Pa to še sploh ni nič in je še najmanj... :dash:

Pa če me neha un osji pik srbet bi blo tudi fajn, bom zatečeno nogo spregledala, samo srbet naj neha... :angel:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 29, 2011 2:10 pm

Ja, Sleepy, naših je čez in čez zadosti ampak "uni od dol" niso nič manj bogi od teh tukaj. Ja, vem pometanje pred svojim pragom itd. Ampak "uni od tam dol" imajo čisto enako pravico dobit možnost lepšega življenja, ne? In če smo si čisto odkriti, imajo tukaj mogoče kakšen procent možnosti več da jo dobijo kot pa "tam dol".
Večna debata...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 29, 2011 2:15 pm

Ma ne vem, če je večna debata. Unim dol pomagaš dol in to tako, da poskusijo rešit zadevo tam. Rešuješ problem tam kjer nastaja. Tem tukaj pomagaš pa še z novim domom. Ne gre samo za izjeme sem in tja in to ni okej. Skrinja za te tukaj ni nič bolj udobna kot za tiste tam... Ker kaj pa Romunija, recimo? Tudi tisti si zaslužijo dom...
In gre še marsikaj drugega ob teh rečeh...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 29, 2011 2:35 pm

Ja, to je ta drug-nasproten konec stališč od te večne debate :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 29, 2011 2:44 pm

Ne vem, če bi se s tem ukvarjali organi pregona, če bi šlo samo za različna stališča...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 29, 2011 3:11 pm

sleepy je napisal/-a:Najbrž ne moreš nikomur preprečit, da udejanji idejo o zavetišču tukaj za pse od tam, če vse poteka legalno

Če -po tvojih besedah- vse poteka legalno, zakaj bi se organi pregona sploh s tem ukvarjali?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 29, 2011 3:49 pm

Pravim, da izvedbe ideje o zavetišču ne moreš preprečit, če bi potekalo vse legalno (tudi če se npr. s tem ne strinjaš oz. strinjam). Sicer pa s temi rečmi se ukvarjajo organi pregona (ne z zavetiščem, ker ga ni).

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 29, 2011 4:21 pm

Dragi Duško, hvala lepa, da je bil danes dober dan in se mi je izpolnila 20-letna
želja :yahoo: (no ja, malo sem si jo sama, malo pa je žlahta pomagala).
:yahoo:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 29, 2011 5:51 pm

Bemtiš, slavica, tole se bere kot, da se ti je tašča na Antarktiko odselila :lol: :lol:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 34 gostov