Daj si duška

Moderator: andreja

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po sep 26, 2011 9:15 pm

Re: Daj si duška

Štirje psi niso opazili sedem konjev? :O Kakšno dioptrijo pa imajo, buhseusmili :lol: .
Visova, po tvojih postih imam vse bolj občutek, da živiš nekje v raju, sem kar malo
fouš :)
Uporabniški avatar

admin
admin

Kraj: Maribor

Odgovor Po sep 26, 2011 9:18 pm

Bom iz druge teme citirala, ker paše v to "debato":

sleepy je napisal/-a:V teoriji si lahko baje alergičen na čisto vse, tako da verjetno tudi na mačjo slino. Ne razumem pa zakaj bi se kdo mački dajal lizat al pa iz njene posodice jedel al kaj takega kjer bi lahko prišel v stik z njeno slino. Slika Ne vem no, meni se zdi, da se da temu izognit.

Predvidevam, da se sleepy še nikoli ni zbudila, ker jo je mače lizalo po licu, nosu ali z jezikom urejalo trepalnice :D Pa se izogni, če se lahko :fool: ;) In verjemi, da se ne "dajem mački lizat" :lol: S smrčanjem pa res nimamo težav (še) 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po sep 26, 2011 9:26 pm

Naši psi so detajlisti in se ne ozirajo na velike stvari-razen Miška, ki ima konje zelo rad in se vedno ovohava z njimi. Aja naprimer vsaj dan laja na čmrlje, ker letajo čisto po svoje. Zadnjič pa je lajala še bolj, ker je čmrlj ni in ni ubogal, revež je bil namreč že mrtev (mogoče ga je zaradi lajanja kap sunila).

Sicer smo daleč od raja, ampak zraven kemične tovarne, ki nam streže po življenju, je konjušnica, potem je velik travnik in mi. Konji so ušli iz ograde, ne vem, kaj je šlo narobe. Potem sem klicala kar v tovarno in so šli varnostniki takoj po konjarja in pomagat lovit konje. So pa to zelo prijazni in skulirani konji, ni bilo nobene panike.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Po sep 26, 2011 9:46 pm

andreja je napisal/-a:Bom iz druge teme citirala, ker paše v to "debato":

sleepy je napisal/-a:V teoriji si lahko baje alergičen na čisto vse, tako da verjetno tudi na mačjo slino. Ne razumem pa zakaj bi se kdo mački dajal lizat al pa iz njene posodice jedel al kaj takega kjer bi lahko prišel v stik z njeno slino. Slika Ne vem no, meni se zdi, da se da temu izognit.

Predvidevam, da se sleepy še nikoli ni zbudila, ker jo je mače lizalo po licu, nosu ali z jezikom urejalo trepalnice :D Pa se izogni, če se lahko :fool: ;) In verjemi, da se ne "dajem mački lizat" :lol: S smrčanjem pa res nimamo težav (še)

:lol: :lol: :lol: V bistvu res ne. Spi z mano ena taka nora črna zver da nič drugega ne upa niti blizu, kaj šele kaj tako bogokletnega nardit kot se je mene dotaknit ko spim. Še ko sem budna in pokonci to ne gre ravno :lol: Tako da eto - še zdej ne zastopim :P. Al pa vem za rešitev, sej je skoraj isto 8)
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po sep 26, 2011 10:34 pm

Najboljša novica dneva: husky-co Soni, psičko katero je lastnik rešil iz gorečega stanovanja, sam pa ima 70% kože opečene, bodo začasni lastniki posvojili!! Lastnik je preživel in se zbudil iz kome, a zanjo ne more skrbeti.
Za družbo ima samojeda in muce, živi pa na obali :) Psička ima že 10 let, odstranili so ji tumorje in eno mlečno žlezo v celoti, zobe ima v precej slabem stanju, velika je...in vse to ji močno zmanjša možnosti za posvojitev, zato je ta novica še toliko bolj vesela! :yahoo: :good:
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 27, 2011 6:32 am

aaaaaaaaa Slika Ne samo da me je ena blesava osa za dobro jutro napikala, še ven je ne morem spravit in jo bom morala pustit tukaj s temi norimi zvermi al kaj?!?!?! :O :devil: :dash: Slika
Slika Slika Slika Kdo ji je sploh rekel, da gre lahko z mano notri.... Slika Svojo majco nej si kupi, če bi hotla bit tko fancy oblečena :devil:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 27, 2011 6:34 am

ose so tečne, ja, sem alergična (edina reč do zdaj, na katero sem in to se je začelo na stara leta :dash: ); kozarec sladkega soka, bo hitro poleg
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Kraj: Celje

Odgovor To sep 27, 2011 8:09 am

Ali pa Aspirin na pik, baje pomaga.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 27, 2011 8:20 am

slavica je napisal/-a:ose so tečne, ja, sem alergična (edina reč do zdaj, na katero sem in to se je začelo na stara leta :dash: ); kozarec sladkega soka, bo hitro poleg

Hja, če ga maš. :P Če pa tega ne piješ, pa... Ampak hvala za nasvet :kiss: Sem pustila kozarec z malo meda na mizi, pa je ni bilo od nikoder. Nimam pojma kam je predrznica zginla, sicer. Slika

:girlblush: Aspirina tudi nimam...

Zgleda da jo bom tokrat odnesla boljše kot prejšnič, brez kakšnih zatekanj :yahoo: . Malo me skrbi za une doma, ker en ima definitivno alergijo na pike teh zgag.
Ampak pismu no.... os res ne maram, ker so me še vsakič napadle brez razloga, ampak to, da te osa 3x piči, pa jo še vedno hočeš ven nagnat namesto jo fentat, je pa že skoraj preveč :fool: :dash: Upam, da bo vsaj tolko hvaležna, da bo moje zveri na miru pustila, če že mene ni, pa slučajno ni uspela ven zletet. :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 27, 2011 10:13 am

V našem "raju" letajo nevidne ose. Kar naenkrat te nekaj grozno zapeče, pa nič ne vidiš, nič ne slišiš. Potem se naredi mehurček, ki kmalu izgine. Naslednji dan začne srbeti. Če ne podležeš želji po praskanju, hitro preneha. Očitno pikajo v letu mimo, brez vmesnega pristanka, tako so žleht. :bad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 27, 2011 10:37 am

Sem že večkrat rekla in ponovno ugotavljam, da nisem tip človeka, ki bi razumel mačke. Npr. naša matrona Nox. Debela je tako, da je bolj široka kot je dolga. Prosto sprehajajoči mački imajo pri nas hrano na mizi (višina cca 72 cm), da jim je ne pojejo psi. Nox do te hrane ne more več skočiti (kao). Ima pa Nox še "svojo" sobo, kjer ima hrano na 60 cm in tudi do nje kao ne more. Smo se zasekirali na polno, da bo revca Nox shujšala, ker ne more do hrane...

Ampak v kuhinji in jedilnici živi sam samcat Cuc in ti prostori so za nekatere druge mačke "obljubljena dežela". Tudi za Nox. V kuhinji je hrana za Cuca (in obiskovalce) na pultu višine 93 cm. In glej ga zlomka, na ta pult pa Nox z lahkoto skoči.

Pa da ne boste mislili, da se briketi na teh treh lokacijah kaj razlikujejo-iz istega žaklja so vzeti, seveda pa je okus čisto drugačen, glede na višinsko razliko. :O

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 27, 2011 11:22 am

:lol: Tale Nox je pa res posebna! :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 27, 2011 11:50 am

Visova, a ti nisi nikoli majhna pri sosedih makaronov jedla?!? :devil: :P
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 27, 2011 1:13 pm

Ko sem bila jaz majhna, makaronov še poznali nismo! :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 27, 2011 4:48 pm

Urška Hočevar Čepin ta kuži je pa v LA-ju...hotla sem ga kupit,ker je biv res srček,pa se ga žal ni dalo pripeljat v slo.
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =3&theater
mater ko da je en par čevlev
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 27, 2011 5:05 pm

po kokem abstinenčnem cajtu nehajo čiki dišat in tok zlo pasat? :girlcry:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 27, 2011 5:06 pm

Upam, da tam čez enkrat spremenijo zakone in prepovejo prodajo živali v trgovinah. Tudi pri nas bi bilo kaj takega dobrodošlo.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 27, 2011 5:09 pm

Moram držat jezik za zobmi. :crazy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 27, 2011 5:15 pm

knedl je napisal/-a:po kokem abstinenčnem cajtu nehajo čiki dišat in tok zlo pasat? :girlcry:

bom se zate žrtvovala in grem (smrkla kaj si upa prav moja mat :negative: ) enga si pržgat :P
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 27, 2011 5:16 pm

knedl je napisal/-a:po kokem abstinenčnem cajtu nehajo čiki dišat in tok zlo pasat? :girlcry:

Ammmm... bom raje tiho! :truce:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov