Daj si duška

Moderator: andreja

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Pe sep 23, 2011 7:43 am

Re: Daj si duška

AjBeLePu je napisal/-a:Zakaj pa potem, ko si nečesa zelo želim, ne dobim, pa četudi si skoz to ponavljam? :(

Ker si ne želiš iskreno! In željo, Izražaš" samo površinsko! :) Al pa tega ne potrebuješ! :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 23, 2011 7:55 am

A lahko prosim pride nekdo prepričat Maja, da reeeeesss rabim nekaj njegovih spodobnih slikic?!! Od cca 50! slik ni NOBENA uporabna za osebno izkaznico :dash:
Zgaga mačja :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Pe sep 23, 2011 7:59 am

AjBeLePu je napisal/-a:Zakaj pa potem, ko si nečesa zelo želim, ne dobim, pa četudi si skoz to ponavljam? :(

Ni to tako simpl, da si nekaj želiš, pa dobiš v naročje. :) Misel je energija in like attracks like. Torej privlačiš nase tisto, kar odgovarja tvojim mislim. Potem moraš pa še znake brat (ki te usmerjajo k cilju) in odločitve sprejemat. Recimo da ti vesolje ponuja priložnosti, da prideš do tistega kar si želiš, zagrabit jih moraš pa sama. Ne gre tako, da ležiš v postelji in čakaš, da se ti želja uresniči. Želji morajo sledit akcije. ;)

Recimo kot da iščeš skriti zaklad v rokah imaš pa zemljevid z izrisanim delom poti do tam. Da si samo želiš najt ta zaklad ne bo dovolj. Bo treba dvignit rit in it po izrisani poti. Tam te potem čaka naslednji zemljevid s potjo do naslednjega namiga... Tako nekako.

Al pa mogoče še lažje - si že šla kdaj kam, pa se ti ni sanjalo kako se do tja pride? Pa greš, pa vsake toliko koga vpraša za pot kako naprej, dokler ne prideš na cilj. :)

Brez muje se še čevelj ne obuje, pravijo 8)
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 23, 2011 8:43 am

dragi Duško, jaz te pa lepo prosim, da pomagaš vsem borkam in borcem tega sveta, takih na tačkah in takih na nogah, zmagovat v njihovih bitkah :angel:
hvala.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 23, 2011 9:10 am

Kako lahko ogaba človeška strpa živa bitjeca v smetnjak? Mačje otroke? In najbrž ponoči mirno spi brez kančka slabe vesti? :dash: :dash: :dash:

Obljubljeno poročilo o ultrazvočnem odganjalniku: je učinkovito, ni pa 100%. Odkar sem stvar nastavila direkt pred vhod v dvorišče, notri ni bilo več nič, v okolici vhoda pa samo enkrat. Pred tem čisto vsak dan. Bo očitno treba škatlico malo prestavljat naokrog, da se bojo začeli izogibat še mojega parkirišča. :crazy:
Tale Logatc je res en ogromen gravž in v resnici ne verjamem, da lahko na dolgi rok zmagam. :( Edinega psa, za katerega vem, čigav je (in se je čisto vsak poskus civiliziranega pogovora z lastniki izjalovil), bom probala čimprej poslikat na cesti pa naj jim VURS dopove, da je kršitev, če puščaš psa, da se sam hodi naokoli, laja na mimoidoče in terorizira okoliške mačke. :devil: Za ostale pse pa enostavno ne vem, od kje sploh pridejo, ker jih prav nikoli ne vidim, samo vse je posrano okrog hiše. :bad:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 23, 2011 9:39 am

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 23, 2011 9:46 am

Zelo ganljivo. :'(
Vsem, ki vam za "njih" ni vseeno in delate v tej smeri :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 23, 2011 9:48 am

<3 :'(
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 23, 2011 10:01 am

<3
Mene pa sem pa tja prime, da bi se malo "prešteli". Baje je kritična masa v Sloveniji 100.000 komada iznenada. Pa pismu no, da bi se počasi pa že moralo kej poznat... al smo še vedno preveč naokrog razmetani?
Prosim, nej se že pozna, no. :angel:

taperverčki je napisal/-a:Tale Logatc je res en ogromen gravž in v resnici ne verjamem, da lahko na dolgi rok zmagam. :(

Pol si že zgubila. In to ni ok. En more začet, za obupat imaš še vedno čas jutri ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 23, 2011 10:09 am

Duško lepo te prosim, a lohk vsaj en normalen klic za Tomota in Tevža??? Bilo je že ziher sto adijopamet klicev za njiju, dost je zdej!!!!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 23, 2011 10:10 am

Oaza88, daj se ti kaj oglasi, bi se midve kaj pogovorile o tvojih željah. :devil: Nisem rekla , kaj rekla , niti milslila kaj negativnega o Frodotu, pa vseeno fasala :devil: :dash: :dash:
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Pe sep 23, 2011 10:24 am

fiorinči, tole duškanje s hudički in zabijanje z glavo v zid, pa k teb nekak na paše, no! :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 23, 2011 10:31 am

Lunči, pa si kaj pogledala k Frodotu in prebrala kaj madam priželijo?
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 23, 2011 10:38 am

:lol: :lol: :lol: :lol:
fiorina, Duško Mrfi je imel prste vmes pa te je očitno s kšno zamenjal (ki zdaj čisto nemozoljasta okol hodi po svetu! :devil: )
:lol:

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Pe sep 23, 2011 10:41 am

:lol: :lol: :lol: Ka kej zdej Frodota kriviš, pa oazico... priznaj si, da so ti začel rogeci poganjat (sicer na nepravem mestu :P )...
priznam da si k tvojmu nedolžnemu obrazeku rogeca niti predstavljam ne :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 23, 2011 10:42 am

:lol: :lol: :lol: :lol: a toooo je blo :lol:
Ja, duško bi zgleda rabil malo dopusta. Smo ga preveč obremenile, pa sem pa tja mimo strelja. Zgleda, da se mu roka malo trese. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 23, 2011 10:49 am

oaza88 je napisal/-a::lol: :lol: :lol: :lol:
fiorina, Duško Mrfi je imel prste vmes pa te je očitno s kšno zamenjal (ki zdaj čisto nemozoljasta okol hodi po svetu! :devil: )

Ja, je pa imela tista po lunčino močno pozitivne želje- vsi mozolji k fiorini, vsi mozolji k fiorini.... :fool: pa ji je ratalo
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 23, 2011 10:53 am

oazica88, a ti si bla to?! (ja, pa une tri čokolade, priznam :blush: )

enivej. punce. a sem že povedala, da sovražim likanje? :dash: in a sem že povedala, da po novem vsak teden vsaj eno srajco likam? :dash: in to na žalost niso une tavelike rjuhe, ampak tiste presnete slim-fit čist mejhne zadeve, kamor sploh ne zbašeš likalnika? :dash:

:fool:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Pe sep 23, 2011 10:57 am

Leia, a bi ti začela uporabljat zakon privlačnosti v svoj lajf?! :D

Mi je zanimivo nekaj, čist tko zares... mi prek foruma, v drugih temah kjer se javljaš, deluješ ena taka kul, skulirana punca, ki ji vse laufa... in pol mi je ful hecn, ko se tolk duškaš :P Prav režim se! :lol:

aja, pa sej to ne velja sam za tebe.. to velja za vse tu gor... si človk ustvari eno predstavo... :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 23, 2011 10:59 am

sej zato pa mamo duškota, da drugje ne smetimo preveč ;)

ampak, lej, če mi ti zlikaš še tadrugo srajco, obljubim, da se en teden ne duškam več ;)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov