Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor So sep 10, 2011 9:35 am

Re: Daj si duška

:dash: :dash: :dash: :dash: Sem včeraj pozabla, da še ni konec mojega delovnika in danes delam :dash: :dash: :dash:
In spet ista vprašanja kaj folk več res ne zna mislit z svojo glavo :dash: :dash: malo samoiniciative prosim nooooooooooo jao ene so mame preveč doma razvajale
Kdor ne mara živali,ne mara ljudi!!!
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor So sep 10, 2011 10:08 am

Ja, tudi jaz na celjskem sejmu.. Mačja mama, pridi na kavo kej jutri če spet delaš :)

Je pa Duško zrihtal, na sosednjem štantu jim je očitno CD player crknil. Duško, car si :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor So sep 10, 2011 10:11 am

Lashes, predlagam da se ponudiš za popravilo, pa sprot, ups, še kako žico prerežeš, za vsak slučaj :devil: .
El gato, sólo el gato apareció completo y orgulloso: nació completamente terminado, camina solo y sabe lo que quiere.
Pablo Neruda

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So sep 10, 2011 11:02 am

Če jaz postavim vprašanje X, nekdo notr pomeša Y, naslednji to poveže s tekstom W, naslednji to poveže spet z Y in potem so vsi pametni in vse vejo? Vsi pa pozabljajo točno na X, ki nima veze z Y, oboje skupaj pa nima nobene veze z W.

Tkole na hitr povezovat stvari, samo da se pozabi na X, res ni ok. Ker X je še vedno tam in bo, tudi ko Y in W izgineta daleč v pozabo, ker pač nista pomembna.

Je jasno ane? :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So sep 10, 2011 11:44 am

:scratch:

jaz bom tudi duškala. Imam visok prag tolerance, a mi je dvignilo dekl. Če imaš soseda, ki voka doga, ko se pripelješ domov, pa pride od blizu pogledat, kaj za vraga si kupil za kosilo v nedeljo, je tumač. Če pa je še vedno tako prisoten v tvojem življenju, da mu daš (+ženi) vzdevek ograjar, mislim da je vse jasno.... :dash: :dash: :fool: :fool:
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor So sep 10, 2011 3:49 pm

all, a ti si to men dala odgovor? :)

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So sep 10, 2011 4:28 pm

A to resno sprašuješ a se hecaš? :) Ker drugače nisem. :)

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor So sep 10, 2011 5:41 pm

all: res sem te vprašala, ker sem se jst duškala o teh vprašanjih pa pol odgovorih pa bla bla bla... vmes so pa punce ble na celjskem sejmu :D .

Ampak kljub X, Y in W mi še vedn ni jasn kaj pol naložjo in natrpajo vse človeku in ga nardijo ko največjega "kriminalca" :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So sep 10, 2011 5:46 pm

Po dooolgem času spet jahala. :yahoo: Lepo vreme, dobra družba, miren konj,... :yahoo:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor So sep 10, 2011 9:25 pm

LuNa73 je napisal/-a:Jaz se morem pa poduškat... Kok se lahk iz enega čist prijaznega vprašanja naredi cela drama in po vrh vsega še jemlje stvari iz konteksta in še povrh se obešati na besedo, ki je mogoče en mal ponesrečeno napisana... :dash: :dash: ... res ne razumem! :fool: Poleg vsega pa še človeku zaradi vsega zgoraj napisanega mu "obesit" nekaj kar sploh ni rekel in mu po možnosti s tem zagrenit življenje... adijo pamet! :fool:

Sleepy, a ti lahk napišeš mal manj zakomplicirano, da bomo razumel tud drugi?! :P

Za ta prvi del lahko rečem le "oh kako zelo te razumem" :praising: Morda še welcome into my world Slika

Za zadnji del pa - v bistvu ne vem, lahko se pa potrudim pojasnit, če poveš kaj :P
8)
You dont know me, you just wish you did. :playboy:

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne sep 11, 2011 6:50 am

Sleepy drugi del: to o nameščanju pa zaposlitvi v zavetišču... :) pa vračanju oz. devanju v zavetišče... :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 11, 2011 9:04 am

Ni jih. Nobene od "mojih" prostoživečk ni že dva dni :( . Pa so redno dvakrat dnevno hodile jest, enega ni že dva tedna nikjer. Dva od teh sta bila dejansko že naša, sta imela dostop v hišo po želji. Tri sem že peljala poštimat, še dva
sem imela v planu ta teden.
Nekaj ni v redu. Nobenega sledu ni. :dash: :( :(
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne sep 11, 2011 10:20 am

Naj mi nekdo da kakšen zverek, da ne bom tako za umret zmatrana Slika

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne sep 11, 2011 10:26 am

Penny je napisal/-a:Naj mi nekdo da kakšen zverek, da ne bom tako za umret zmatrana Slika

Pejt na en hudo naporen trening (hoja, laufanje, bicikliranje...al pa k men stanovanje pospravljat). :)

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 11, 2011 10:48 am

A pol ko bom odrasla bom jst tud diplomantska pokroviteljska zaje*antka? Taka, ki sliši in vzame samo tiste delčke, ki so dobri zame? Taka, ki paket zavije v lep papir, tako lep, da nobenega ne zanima kaj je notri? :rolleyes:

Ker pol nočem odrast. :mocking:

Mislim, da se vsi zavedamo, da človek celo življenje raste in da so moja najstniška leta že zdavnaj mimo, pa da tudi takrat nisem bila nepremišljena. In da sem v marsikaterih pogledih bolj odrasla od ljudi, ki so starejši od mene. Samo iskreno znam povedat kaj si mislim. Tko res mirno in iskreno. (Ne bom 2 uri tiho, potem pa izbruhnem kot vulkan in pljuvam ven nepovezane besede. :D)

Tko. :bye:

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne sep 11, 2011 11:03 am

all... dej no povej zakaj se gre :) ... a se je teb slučajn, zarad enga nedolžnega vprašanja dogajat začel? :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 11, 2011 11:13 am

all, ignore. Škoda česarkoli tvojega za tole.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 11, 2011 11:16 am

Moja pokojna stara mama je vedno rekla, da je metat bisere svinjam nesmiselno. se je pa res težko zadržat včasih.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 11, 2011 11:20 am

Luna, v bistvu ja. Čeprav saj pravim, da to ni ena zgodba, čeprav vsi hočjo nardit kot da je, tko da ...

Helena, pametna stara mama. Sem zaključla dokončno, pa dajem ignore na vse, ker res ni vredno. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 11, 2011 11:42 am

Bemti piz***e razstavljalce na sosednjem štantu k imajo nek avto s policijskimi lučkami na strehi in to utripa že cel dan kot v disku!!! :dash:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov