Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor To sep 06, 2011 2:02 pm

Re: Daj si duška

Penny in good we trust! :praising: To je samo tko, da te malo na obrate spravi. Kot avto, a veš. Pri nizkih obratih se nikamor ne premakne, šele pri visokih gre kam. In glede na to kaj vse moraš v kratkem času nardit, te je blo zgleda treba nekako na obrate spravit. :good: Go with the flow. :praising:

helena je napisal/-a:In ne moreš verjet, kaj se po nekaterih človeških glavah sprehaja. :O
Bodite pošteni do sebe in drugih, četudi resnica včasih veliko bolj boli kot laž.

Samo res. Ne moreš verjamat! :fool:
In my book of rules resnica ne more nikoli bolj boleti kot laž. Kako že gre? The worst thing about being lied to is knowing you're not worth the truth.
You dont know me, you just wish you did. :playboy:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 06, 2011 2:41 pm

taperverčki je napisal/-a:silicon valley :crazy:

kul :O zdajle je kar nekaj slovencev tam čez v tistih koncih :)

ampak a greš res? prav tja? sem fouš :girlblush: tko če bi šla resno tja čez, bom zdaj predrzno predlagala, da če mi prineseš kakšen določen spominček, ti plačam dvojno pa še MH nakažem. :girlblush: :bye:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 06, 2011 2:56 pm

Se opravičujem za tak izpad, sem šla zdaj za nazaj brat, pa vidim da si TPV napisala da greš tja čez. :girlblush:

Penny, držim pesti, da se čimprej vrne oz. da jo najdete. :angel:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To sep 06, 2011 4:05 pm

Jo iščeva, ampak je ni nikjer, sem zdajle prišla samo toliko za računalnik, da to napišem, potem grem naprej iskat :( Tudi nobeden je ni videl sem spraševala otroke in ljudi po okoliških hišah, sem pustila telefonske, nasula sva hrano okrog hiše, kličeva jo, oglašava se z njenim plišastim ptičkom... :( Vsepovsod je polno zagrajenih dvorišč, privat vrtov in raznih špranj, kjer bi mačka komot skozi prišla, jaz pa ne morem :( Tudi hiše so zelo strnjene in imava še dodatno oteženo delo zaradi tega... Avti pa nonstop vozijo gor pa dol :dash: A je možno, da je šla kam dalj kot radij 500m???

Za nameček sem nesla danes vezano diplomsko v referat, kjer so rekli, da bi jo morala še pred tiskom predložiti v referat za tehnični pregled. Meni tega ni noben povedal, tudi sošolke tega sploh niso vedele, še mentor ni nič omenil, ampak je rekel, da je super in da naj dam vezat... Zdaj pa v referatu izvem, da v nevemkerem pravilniku naj bi to bilo zapisano. Zdaj je šel keš za vezavo v nič, še enkrat bom morala čakat, popravljat, vezat in sem skoraj 100%, da mi zdaj ne bo ratalo imet zagovora v petek. :dash: :dash: :dash: :dash:

No, grem zdaj nadaljevat iskalno akcijo :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 06, 2011 4:14 pm

Iščite le v neposredni bližini hiše, kjer živite, v kleti, grmovjih....zvečer se postavite na eno mesto in jo nežno kličite, tudi uro ali dve, če bo treba, s sabi imejte kakšno hrano. Nobene panike, vpitja, naglice.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor To sep 06, 2011 4:14 pm

Dobro bi bilo postaviti živolovko z njeno najljubšo hrano noter. Če ne prej ponoči (ko se bo umirilo) bi se morala uloviti.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 06, 2011 4:34 pm

Bralo se bo zelo neumo , a deluje. Če slučajno škripljejo vhodna vrata ali kaj podobnega, jih kar veselo odpirajte, ker ji je to domač zvok. Pri nas je delovala "lesa" na dvorišče pri sosedovem mucku.
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 06, 2011 4:49 pm

Penny, en moj ubežnik je šel po stopnicah do vhodnih vrat dol, zavil levo in takoj smuknil skozi kletno okno nazaj noter. Če ga ne bi videla na lastne oči, priznam, da ne bi nikoli z iskanjem začela prav v kleti, ampak pač zunaj, v okolju.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 06, 2011 4:52 pm

Penny, prosim preberi ZS
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To sep 06, 2011 4:57 pm

Vhodna vrata ne škripljejo, pri njej deluje zvok briketov v posodici, plišast ptiček, če jo pokličeš po imenu... Sva vsak po svoje naredila še en krog okrog vasi, naročila sosedom, naj javijo, če jo vidijo... Bova upoštevala vse nasvete. Za živolovko ne vem, kam naj jo postavim, če bo lačna, bo prišla najbrž jest k hiši, tukaj ji je poznano okolje in vrata sva pustila odprta, tako da se lahko kadarkoli vrne. Drugače je zelo navezana na naju in kolikor jo poznam, mislim, da bi morala sama prit nazaj. Zdaj bom nekaj pojedla, ker danes nisem še nič, potem jo grem pa naprej iskat.
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To sep 06, 2011 5:03 pm

Vedno je zelo rada gledala ptičke, lovila muhe ipd. in je čist možno, da zdajle te zadeve nekje lovi.... :scratch:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 06, 2011 5:15 pm

Penny, ne, jih ne lovi, je v totalnem stresu nekje potuhnjena.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 06, 2011 7:05 pm

Kako se pa spopadeš z (zame očitno) skoraj najtežjim delom začasnega skrbništva - da bodo moji varovančki, ki jih imam že tako zelo rada, šli od mene? A postane kdaj lažje? :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor To sep 06, 2011 7:11 pm

Postane. :praising: V drugem življenju. :P
You dont know me, you just wish you did. :playboy:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 06, 2011 7:18 pm

Uhh... OK, poskusimo najt kaj dobrega v tem....hmmm.... aja, dobro da nismo več v socializmu in se da v tej državi kupit skoraj neomejene količine
robčkov 8)
Joj, kak sem smotana, saj vem :girlblush: .
Grem spat. Bomo drugič jokali, danes še ne gresta nikamor :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 06, 2011 8:15 pm

ja, postane lažje. Če nimaš dvomov o novem skrbniku, pa sploh ni nobenega problema. Potrebno je oddajat brez dvomov.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 06, 2011 8:50 pm

Slavica, zdravilo je, da si navlečeš toliko začasnikov, da ti po glavi hodijo, potem je oddaja pravo olajšanje. :D

(A bi kdo tigra? Imam vse 4 pravkar na tipkovnici.)
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To sep 06, 2011 10:17 pm

Inaje še vedno ni, sva pa zato videla danes verjetno 50 drugih mačk :(
Smo s Trixi postavili živolovko. Zlata sta, sploh ne vem, kako naj se vama zahvalim. :angel: :kiss: :kiss: :kiss:

Upam, da se bo Inaja ujela notri, ne pa kak drug maček, čeprav en tigrasti ves čas kolovrati okrog hiše in je brikete, ki sva jih pred vrata nasula za Inajo.

Smo šli potem še skupaj svetit naokrog in jo klicat, ko sta pa Trixi in njen šla, sva šla pa še z mojim en velik krog, imela brikete s sabo in jo klicala. Zdaj jo kličeva še od doma, ampak sva že čisto izmučena, bova šla spat in upam, da se bo Inaja res ujela v živolovko :angel: :angel:

Slavica sporoči mi, kdaj rabiš živolovko in kam naj ti jo pripeljeva, Trixi je rekla, naj se s tabo zmenim.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor To sep 06, 2011 10:38 pm

Penny - a imate klet ali kakšne druge prostore, kamor ne hodi in jih ni vajena? Midve sva imele dva ubežnika in obakrat sta bila najdena pro več urah iskanja zunaj, v spodnjem stanovanju, skrita in stresirana, nrez glasu in premikov. Pa mi še zdaj ni jasno, kako sta tja sploh lahko prišla... Ostale nasvete si pa itak že dobila. Držim pesti, da se čim prej vrne!

Slavica - postane lažje, precej lažje. Vedno se sicer najde kdo, ki se ti posebej usede v srce in takrat je težje, ampak načeloma pa - kot je rekla helena - ko dobro oddaš, sčasoma veselje postane večje od žalosti. Sicer pa ni greha v tem, da spustiš kako solzico ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 06, 2011 10:44 pm

Penny, živolovko bi bilo fajn čez noč vsaj na kakšno uro kontrolirati. Prvič, če se ti ulovi kakšen drug maček, kuna itd., saj ga lahko tako izpustiš ter živolovko ponovno pripraviš in drugič, če se tvoja Inaja ulovi (da ne bo preždela cele noči v njej - cela prestrašena).

Močno držim pesti, da jo ujameta. Pri naju je super delovala Poli klobasa.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov