Jo iščeva, ampak je ni nikjer, sem zdajle prišla samo toliko za računalnik, da to napišem, potem grem naprej iskat

Tudi nobeden je ni videl sem spraševala otroke in ljudi po okoliških hišah, sem pustila telefonske, nasula sva hrano okrog hiše, kličeva jo, oglašava se z njenim plišastim ptičkom...

Vsepovsod je polno zagrajenih dvorišč, privat vrtov in raznih špranj, kjer bi mačka komot skozi prišla, jaz pa ne morem

Tudi hiše so zelo strnjene in imava še dodatno oteženo delo zaradi tega... Avti pa nonstop vozijo gor pa dol

A je možno, da je šla kam dalj kot radij 500m???
Za nameček sem nesla danes vezano diplomsko v referat, kjer so rekli, da bi jo morala še pred tiskom predložiti v referat za tehnični pregled. Meni tega ni noben povedal, tudi sošolke tega sploh niso vedele, še mentor ni nič omenil, ampak je rekel, da je super in da naj dam vezat... Zdaj pa v referatu izvem, da v nevemkerem pravilniku naj bi to bilo zapisano. Zdaj je šel keš za vezavo v nič, še enkrat bom morala čakat, popravljat, vezat in sem skoraj 100%, da mi zdaj ne bo ratalo imet zagovora v petek.
No, grem zdaj nadaljevat iskalno akcijo