Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 02, 2011 2:07 pm

Re: Daj si duška

Cats, tvoja dva sta genija! Pri nas nihče ne ve, kje so miške.

Sicer mišk pri nas vedno manjka, ker jih psi pojedo, četudi so plastične.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 02, 2011 3:33 pm

A še komu drugemu čisto vse miške zlezejo v posode z vodo? :fool:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Sr feb 02, 2011 4:03 pm

Jezna sem! Sem med štirimi povabljenci na rojstni dan in ostali nočejo ene pizzerije zamenjat za drugo (Piazzo za Foculus), kjer so kužki dovoljeni!!! No, bodo pač uživali le pol ure v moji družbi. Grrrrrrrrrrrrr...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 02, 2011 4:08 pm

:lol: Taperverčki, samo enkrat lahko ugibaš komu!!!! :devil:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Prebold

Odgovor Sr feb 02, 2011 4:40 pm

taperverčki je napisal/-a:A še komu drugemu čisto vse miške zlezejo v posode z vodo? :fool:

Ja halo!? Žeja je huda reč! ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 02, 2011 4:44 pm

Naše miške so pa lačne - ko gre Veliki Lovec jest, jo, sestradanko, položi v sosednjo posodo.
In potem se preostala mačja družina tako boji Velikega Lovca in njegovega plena, da se hrane ne pritaknejo, dokler miši ponižno ne umaknem :O
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 02, 2011 4:48 pm

Moja zlata Kitty (prejšnja muca :girlsad: ) je miške puščala v prazni posodi za hrano. Sumim, da je šlo za obliko protesta. 8)
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 02, 2011 4:52 pm

Meni je Marlenka v obdobju karantene, ko se je najbolj dolgočasila, utopila miško na baterijo, ki zacvili, če se je dotakneš. V vodi se je elektroniki zmešalo in je miš nenehno cvilila in se je ni dalo ugasniti. Seveda me je Marlenka pričakala z najbolj nedolžnim obrazom (prisežem, še svetniški sij je imela), češ: "Nisem bila jaz." :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 02, 2011 4:57 pm

OK, ampak Marlenka ima itak vedno svetniški sij :D
(ali pa ti samo tako skrbno izbiraš slikice :) )

taperverčki je napisal/-a:Moja zlata Kitty (prejšnja muca :girlsad: ) je miške puščala v prazni posodi za hrano. Sumim, da je šlo za obliko protesta. 8)

Ma, naš Veliki Lovec (to je Yodi po novem, ko cele dneve hodi okrog z miško v gobčku in renči naokrog, mačje babe pa ga ignorirajo ;) ) začne potem tuliti, da nima nič za jest :D Ker v bistvu nima, ker mu je grozna miš vse pojedla? :D
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Sr feb 02, 2011 5:37 pm

Pošlješ dragega v lekarno po kapljice za zaštofan nos in dobiš pršilo za suho nosno sluznico :scratch: :girltruce:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 02, 2011 5:47 pm

biarritz je napisal/-a:Pošlješ dragega v lekarno po kapljice za zaštofan nos in dobiš pršilo za suho nosno sluznico :scratch: :girltruce:

Jasno, da ga ne boš več pošiljala! Najbolje, da gre takoj zamenjat, da se ne razvadi! :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 02, 2011 5:55 pm

biarritz je napisal/-a:Pošlješ dragega v lekarno po kapljice za zaštofan nos in dobiš pršilo za suho nosno sluznico :scratch: :girltruce:

Ajde, vsaj za nos ti je prinesel, ne pa za kurje oko :D

Naredi lepo fiziološko (ali ga pošlji v lekarno :mocking: ) in spucaj nos brez kemije. Bistveno boljše ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 02, 2011 6:01 pm

moj ma še boljšo foro kako me prepričat da on ni za v trgovino. včeraj ga pošljem po kruh, mleko, hrano za psa, kavo, kvas in mandeljne. ob 17.00 je šel skozi vrata ob 17.10 me kliče: ej jest nevem kje majo kvas pa kavo pa mandeljne pridi mi pomagat ..jaz pa takole :O :O :O :O (naj omenim še da imam 38.7 vročine), mu pravim pa dej kašno prodajalko prašat pa mi reče ja ni nobene. se mi je pa čist odrolalo sem pa rekla da naj gre takoj do pulta za kruh in naj mi da tam tisto gospo ki tam stoji in sem se z njo vse zmenila in čudežno mi je domov prinesel vse edino mandeljni niso bili mandeljni ampak lešniki (sumim da je bilo to tista fora ko se mali otroci iz prostesta začnejo metat ob tla on je pa malo prevelik da bi se metal ob tla me pa tkole zafrkava :girltruce: )
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Prebold

Odgovor Sr feb 02, 2011 6:04 pm

:lol: :D :D :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor Sr feb 02, 2011 7:16 pm

taperverčki je napisal/-a:A še komu drugemu čisto vse miške zlezejo v posode z vodo? :fool:

Tudi naše miške se redno učijo plavat... Še boljše so pa tisti cofki polnjeni s peno, ker se prav fino napijejo in je potem voda povsod po stanovanju :dash: .
El gato, sólo el gato apareció completo y orgulloso: nació completamente terminado, camina solo y sabe lo que quiere.
Pablo Neruda

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 02, 2011 10:14 pm

Na FB "Našo prijateljico je klicala novinarka, ker je pred kratkim podala prijavo o zanemarjanju psov in zgodilo se je, da je Vurs njo kaznoval s 500 eur globe zaradi domnevno lažne prijave!!!. Zanima me, če je kdo pripravljen spregovoriti - kakršne koli slabe izkušnje z Vursom, lastniki psov, ustrahovanje z globami... V kolikor ste za, mi čimprej sporočite telefonske številke, da vas novinarka kontaktira."
Si želi kdo dati duška?
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: ljubljana

Odgovor Sr feb 02, 2011 10:22 pm

zakaj na podarimo.si vsi hočejo mačko DO treh mesecev???
pa main coon pa sivo pa siamko pa birmanko? zastonj bi mel pa še zmišleval bi si. če hočejo pasemske potem naj dajo od sebe najmanj 1000e pa upajo da jim bo muca karakterno ustrezala.
folku bom začela po mailih utrujat... :devil:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 02, 2011 10:45 pm

sara prej ko se navadiš da te take stvari ne ganejo boljše bo ker nima smisla se z glavo tolčt ob zid ker je glave škoda. ampak ja se strinjam da je za pokozlat vse tele butlne
Dogs have owners, cats have staff

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 02, 2011 10:51 pm

DO treh mesecev jim lahko pošlješ meil da mora mačka do 12tednov sesati pri mami in nakladaš koliko dela je s hranjenjem "na roko".
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: ljubljana

Odgovor Sr feb 02, 2011 11:07 pm

delam na temu:D
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov