Nudim / iščem / kupim / podarim

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 30, 2011 8:56 pm

Re: Nudim / iščem / kupim / podarim

Mačja mama je napisal/-a:
taperverčki je napisal/-a:Punce, a še katera potrebuje rolice od wc papirja? Mi smo izgačo že naredili, pa jih še kar spravljam. :)

Jaz jih imam tudi še eno škatlo. Kaj pa če narediva vsaka eno igračo in ju dava na licitacije? :)

Toliko jih pa trenutno še nimam. Sem spraševala lih zato, da vem, če jih še naprej šparam. Ampak super ideja, ko se nabere dovolj, gre na licitacije. :good:

Lahko pa ponudiva tudi do-it-yourself paket: rolice, škatlo, lepilo in priboljške za v dokončani izdelek. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne jul 03, 2011 7:49 pm

Jaz si moram nabaviti plastično posodo za shranjevanje briketov 5 kg ali 10 kg. Pa preden ga naročim, me zanima, če ima katera kakšnega odveč in ga odkupim od nje, ali pa nakažem denar Mačji hiši ali kateremu drugemu društvu. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 03, 2011 7:56 pm

Jaz jo shranjujem kar v hoboku od Jupola, seveda zelo dobro opranem ;)
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 04, 2011 2:17 pm

Podarim pol flaške (okoli 120ml) šampona Bigance fleas away dog. Več o njem si lahko preberete na internetu. ;) Podarim ker vem da ga v celem letu ne porabim niti pol. Rok uporabe je julij 2013. Šampon je primeren tudi za mladičke, ker je tako nežen, se ga lahko uporablja namesto navadnega šampona (oki, ne glih vsak dan). :D Pretočen je v flaško od prejšnega leta.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 04, 2011 2:20 pm

Jaz iščem en čimbolj nežen šampon za pasjega mladička, za malo bolj pogosto pranje (ok, tut ne glih vsak dan). Bi bila ta stvar primerna?

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 04, 2011 2:37 pm

Predlagam da pokličeš v Doget, oni vedo vse o teh šamponih in ti bodo sigurno znali odgovoriti. ;)

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 04, 2011 7:58 pm

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 04, 2011 8:11 pm

Super, hvala za info. Bom za začetek probala tegale od Rozike, če bo pa kaj narobe (alergična reakcija, prhljaj, preobčutljivost...) bojo pa ti nasveti vsekakor prav prišli.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor Ne jul 10, 2011 4:46 pm

V Obiju kupujem tendo za teraso. Ima mogoče katera bon za popust, ki ga ne potrebuje(čez en mesec, ob roj. dnevu, ga dobiva in ga lahko takrat vrneva, če bo potreba)?
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To jul 12, 2011 9:59 am

A mi priporočate kakšne privat apartmaje v Dalmaciji? Po možnosti bi spali v čimmanj turističnem kraju, še najrajši v kakšni ribiški vasici, da ne bo slišati zbijanja muzke ali kakšnega masovnega zbiranja pijancev?
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To jul 12, 2011 10:16 am

Smo razmišljali kaj na Pelješacu ali pa kje okoli če bi bilo kaj takšnega... :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 12, 2011 10:19 am

Penny, toplo priporočam otok Mljet (apartmaji: Pomena, Polače, Babine kuče...).
Če hočeta pa res čisto zabačeno :D lokacijo pa vas Kozarica (par apartmajev, par sobe in tudi SUPER mali kamp). :good:
Na Mljetu tudi avgusta NI veliko turistov (pa kakšnega posebnega dogajanja tudi ne, če smo iskreni). :P

Trajekt na Mljet pa vozi iz zaliva Praprotno na Pelješcu.
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To jul 12, 2011 10:51 am

oooo hudooo!! Hvala Alexx :) sem šla mal googlat in izgleda da je tale Mljet res točno to kar iščemo <3 Zdaj samo upam, da bo moj dragi res dobil frej na šihtu kak teden ali dva, da si lahko končno malo oddahneva :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Dravograd

Odgovor To jul 12, 2011 11:20 am

Penny je napisal/-a:Smo razmišljali kaj na Pelješacu ali pa kje okoli če bi bilo kaj takšnega... :)

Js grem letos z mamo na pelješac ;) :)
Kdaj pa misliš, da greš?
Edit: Na Pelješacu JE privat apartma tam nekje na koncu. Tja gremo mi ;)
You will always be lucky if you know how to make friends with strange cats.
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To jul 12, 2011 12:30 pm

MarryAlice sem ti na zs poslala, kdaj gremo, ker ne bi tule javno pisala o tem :)
Saj pravim, Pelješac nas je nekako navdušil zaradi školjk, lepega morja, miru... pa moj dragi si želi naučiti kajtanja... Čeprav je tale Mljet zdaj mene pa res čist zagrel, ko je Alexx predlagala :) V glavnem saj pravim, ni še 100%, da sploh gremo.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 12, 2011 1:11 pm

jest navijam za korčulo. zmeraj se bom vračala dol.
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 12, 2011 1:32 pm

NUJNO: a je danes popoldan / zvečer kdo na poti na relaciji Celje - Maribor (potrebovali bi prevoz do Hoč, Slivnice).

Povrnem stroške prevoza, če je kdo pripravljen narediti ta ovinek na svoji poti.

Moj kontakt: 041 934 524 ali zasebno sporočilo.

Hvala.

nevidna bolha
nevidna bolha

Kraj: LJ-okolica

Odgovor To jul 12, 2011 1:45 pm

Penny je napisal/-a:MarryAlice sem ti na zs poslala, kdaj gremo, ker ne bi tule javno pisala o tem :)
Saj pravim, Pelješac nas je nekako navdušil zaradi školjk, lepega morja, miru... pa moj dragi si želi naučiti kajtanja... Čeprav je tale Mljet zdaj mene pa res čist zagrel, ko je Alexx predlagala :) V glavnem saj pravim, ni še 100%, da sploh gremo.

Če se hoče tvoj dragi naučit kajtat je delta Neretve skoraj edini pravi naslov. Spi se v vasici Blace, več ali manj ribiško poljedeljska vasica, z dvema lokaloma in eno konobo, katera ima svoje gojišče školjk. lahko pa si jih sama nabereš ob pomolih in bojah za čolne. Več ali manj so vsi apartmaji (glej na Google Earth) v prvi vrsti ob vodi, mnogi imajo celo lastno plažo ali pa so od mestne plaže oddaljeni max 500m.

Glede kajtanj in šole http://www.kaikala.eu pokliči Domna na ( +385 95 535 2638 Hr tel) možak je iz Goriških Brd in ima šolo kajtanja na delti, moja ravno končuje tečaj pri njem in je nadzadovoljna . Pomaga ti lahko tudi pri apartmajih, ker teli domačini na spletu ne oglašujejo prav dosti.

IMHO se mi zdi da je to več ali manj to kar potrebujeta.

za dodatna info sem ti na voljo.
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To jul 12, 2011 2:00 pm

U hvala Skiper mu bom tole takoj posredovala! Opreme za kajtanje sicer še nima, jo je mislil drugo leto kupit, mu bo pa sigurno prav prišla kakšna takale informacija :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 13, 2011 9:43 pm

Iščem kabel za telefon Samsung, da ga lahko z USB priklopim na računalnik. Svojega sem nekje zgubila in zdaj ne morem nič iz telefona gor naložit :dash:
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 28 gostov