Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ptuj

Odgovor Po jan 31, 2011 7:57 pm

Re: Daj si duška

Ojoj.. Upam, da je to punco email res malo bolj spametoval.. Je pa res ja, mladim puncam - najstnicam, otrokom so mladiči do 3. meseca najlepši, oh in sploh.. kasneje se pa naveličajo :dash: :dash: Hvala, all za povzetek..

P.S. : pogovor s potencialnimi posvojitelji :lol:

Moj duško.. na eni spletni strani sem prebrala objavo ene punce, kjer je zapisala da ji je ŽAL!!!, ker je vzela muco, ampak kaj bi, če pa so si jo OTROCI ŽELELI!!... pa se prijavljam, pa ne gre, očitno sem geslo pozabila.. res bi ji rada nekaj napisala :devil: :devil:
Tudi tigri, tudi črni, tudi tisti in takšni so lahko posebni. Skozi naše oči, skozi naše srce. <3

http://mojizakladi.blogspot.com/
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: ljubljana

Odgovor Po jan 31, 2011 8:51 pm

niti ni tako mlada-je študentka.
katera stran pa je to?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ptuj

Odgovor Po jan 31, 2011 9:09 pm

sarajst je napisal/-a:niti ni tako mlada-je študentka.
katera stran pa je to?

neverjetno res!

Ringaraja..

sem pa zopet jezna.. en kolega, no niti ne kolega, je bivši, ga pa imam med frend-listi na FB je objavil sliko nove mace in napisal da je prejšna izginila.. Pa se še spomnim, da je pred nekaj dnevi objavil svežo fotko ta prejšne muce. Ni kaj, napisala sem mu svoje :girlblush:
Tudi tigri, tudi črni, tudi tisti in takšni so lahko posebni. Skozi naše oči, skozi naše srce. <3

http://mojizakladi.blogspot.com/

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 01, 2011 10:22 pm

Najprej ful vesel duško, ker je maci nova hrana pasala in še nisem vidla takega apetita zadnje čase. :dance: Zdaj 2 uri kasneje in po spraznjeni 1 vrečki in pol se pa sprašujem, če sploh ima mejo, ker še vedno sedi pri krožniku in godrnja, jaz sem pa že malo živčna, ker ne vem a bo sploh šla kaj spat. :D Lačna ne more bit, ker ma trebuščka kot sodček, samo ji ne znam povedat, da ne bo zmanjkalo hrane. :fool: :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 01, 2011 10:43 pm

all, ful fajn :) sej mogoče pa sčasoma enostavno ne bo mogla več? :lol:

Moj duško vsaj zadnjih dveh tednov: a je res tako zelo težko parkirat na en sam parkirni prostor?! In če to še nekako razumem na parkiriščih, ki nimajo talnih označb, mi pa res ni jasno, kako je možno zgrešiti tiste bele črte po tleh :dash: Ali kako je možno biti tako središče vesolja, da dejansko parkiraš diagonalno čez dve parkirni mesti in mirno odcapljaš iz avta :dash:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 01, 2011 11:05 pm

Pa a je res režko pustiti avto parkiran v prestavi ali z zategnjeno ročno? Danes je avto čakal sredi ceste v OIC Trzin. Čakal je, dokler se gospodična ni spomnila pridet nazaj ven in ga odpeljat nazaj na parkirišče, od koder je očitno zlezel sam. :fool:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 01, 2011 11:23 pm

Leia je napisal/-a:all, ful fajn :) sej mogoče pa sčasoma enostavno ne bo mogla več? :lol:

Moj duško vsaj zadnjih dveh tednov: a je res tako zelo težko parkirat na en sam parkirni prostor?! In če to še nekako razumem na parkiriščih, ki nimajo talnih označb, mi pa res ni jasno, kako je možno zgrešiti tiste bele črte po tleh :dash: Ali kako je možno biti tako središče vesolja, da dejansko parkiraš diagonalno čez dve parkirni mesti in mirno odcapljaš iz avta :dash:

Zaenkrat še vztraja. :D Svoje običajne hrane tudi povohala ni (ki bo običajna še tolk dolgo dokler vseh konzerv ne poje), za to novo se pa še zdajle krega, pa je ravnokar novo rundo dobila. Se bojim da bo bruhala :O

Tole glede parkiranja je pa podn! Enkrat se je nekdo spomnu parkirat sredi obvozne poti v nakupovalnem centru. Ko imaš pač parkirišča pri strani in v sredini, okrog pa pelje enosmerna cesta/pot, da se lahko normalno odpelješ... No in ta pametnjakovič/ka je parkiral/a na sredino te poti, kot da parkplacov ni dovolj okoli :rolleyes:

Tale z nezategnjeno ročno, ki jo taperverčki omenja, bi bila pa lahko ful nevarna stvar! :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 01, 2011 11:43 pm

eh to je še malenkost meni grejo lasje pokonci ko vidim ferrarije parkirane na prostorih za invalide, jasno brez znakca da se v avtu vozi invalid, jim kar listke na šipe lepim z vprašanjem o mentalni invalidnosti? in če jo že imajo naj bodo tako dobri in naj grejo v polje in naj se ne vrnejo :devil:
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Prebold

Odgovor Sr feb 02, 2011 9:05 am

Didi je napisal/-a:eh to je še malenkost meni grejo lasje pokonci ko vidim ferrarije parkirane na prostorih za invalide, jasno brez znakca da se v avtu vozi invalid, jim kar listke na šipe lepim z vprašanjem o mentalni invalidnosti? in če jo že imajo naj bodo tako dobri in naj grejo v polje in naj se ne vrnejo :devil:

:D :good:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 02, 2011 9:35 am

"jim kar listke na šipe lepim z vprašanjem o mentalni invalidnosti? "
:lol: :lol:

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr feb 02, 2011 10:06 am

Didi je napisal/-a:eh to je še malenkost meni grejo lasje pokonci ko vidim ferrarije parkirane na prostorih za invalide, jasno brez znakca da se v avtu vozi invalid, jim kar listke na šipe lepim z vprašanjem o mentalni invalidnosti? in če jo že imajo naj bodo tako dobri in naj grejo v polje in naj se ne vrnejo :devil:

tile, ki parkirajo na prostorih za invalide so tudi moji duškoti...pa ne samo ferrariji, svega i svasta vidis, pa je lahko 5m stran parkirni prostor brez označbe.
Jaz jih ponavadi kar vprašam, ali jih ni sram, da parkirajo tam. No, kaksnega visokega z zlato ketno pustim raje pri miru, ker nam je enkrat en ze z bejzbol palco pred avtom grozil :fool:

Sicer pa ideja z listki o mentalni invalidnosti res ni slaba in se z veseljem pridružim akciji :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Prebold

Odgovor Sr feb 02, 2011 10:11 am

Mogoče bi kar tu sestavili enotno vsebino in si jih doma lepo sprintamo in veselo zatikamo za brisalce! :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Sr feb 02, 2011 11:11 am

Moj Duško - angina oz. adgida :devil:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Sr feb 02, 2011 11:17 am

biarritz je napisal/-a:Moj Duško - angina oz. adgida :devil:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
To err is human, but to get even? THAT is divine.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 02, 2011 11:39 am

taperverčki je napisal/-a:Pa a je res režko pustiti avto parkiran v prestavi ali z zategnjeno ročno? Danes je avto čakal sredi ceste v OIC Trzin. Čakal je, dokler se gospodična ni spomnila pridet nazaj ven in ga odpeljat nazaj na parkirišče, od koder je očitno zlezel sam. :fool:

ti pa tudi ne razumeš ;) punca je pač nekoga zaparkirala in pustila brez ročne in v leru, da bi jo lahko prestavili, če bi bilo potrebno. na srečo potem ni bilo potrebno premikati avta, ker je revček za premik poskrbel sam :lol: sem pa že videla eno "prometno nesrečo" zaradi parkiranja brez ročne - v enem nakupovalnem središču imajo stranska parkirna mesta nekoliko dvignjena. no, nek nesrečnež tega ni vedel in njegov avto je oddrsel - v drug avto :(

invalidska parkirna mesta so pa zgodba zase. sem zadnjič parkirala na enem neinvalidskem mestu in pospremila svojo mamo, ki ima trenutno težave s hojo, do stavbe, medtem pa mlada, hudo poskočna deklica parkira na invalidskem mestu. sem se nekoliko namuznila in pomenljivo buljila v znak za invalidsko parkirno mesto, kar je punca videla - in je že preparkirala svoj avto! :devil:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 02, 2011 11:45 am

V Rovinju zraven invalidskih parkirnih mest piše "Vzel si moje parkirno mesto, bi vzel še mojo invalidnost?"

Duško: prišla sem s poti tako zmahana, da sem celo noč slabo spala. Moja dva generala sta to vzela kot znak, da je treba ukrepat, in sta že ob petih začela zlagat vse svoje miške na smotro, in se seveda pri tem zaletavat v omare, pretepat, kregat, tiste šuškajoče miši pa posebej stresat, da se jim zvok prav naštima :fool: Ko sem vstala, me je v hodniku čakalo ene 12 kosov, onadva pa zraven ponosna k Rdeča armada, v pozoru 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 02, 2011 11:55 am

Pridna :kiss: :kiss: , temu se reče prava dobrodošlica. :clap:
:mocking:
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 02, 2011 12:31 pm

"Vzel si moje parkirno mesto, bi vzel še mojo invalidnost?"
:clap: Rabimo take listke!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 02, 2011 12:44 pm

pa nakoncu še se ti opravičujem za teženje če si mentalni invalid :P