Daj si duška

Moderator: andreja

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 30, 2011 1:00 pm

Re: Daj si duška

Punca je sama določila da lahko vsi vidijo njen profil, če nebi hotela da se ga vidi bi lahko to obkljukala v nastavitvah. No kakorkoli, zbrišite link, ostali pa saj veste, ime, primek itd. Držim pesti da jo izobraževalni meili spametujejo,...
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: ljubljana

Odgovor Ne jan 30, 2011 1:06 pm

se opravičujem torej za objavljen link vendar me je dejanje res razjezilo. žal pa ne znam zbrisat.
Hotela sem sporočiti da mi je punca odpisala na e-mail in se mi je na veliko opravičevala za nastalo situacijo in je tudi rekla da ima namen odmakniti oglas. nato sem ji še enkrat prijazno razložila zakaj ni prav kar je napisala in jo pobarala naj se obrne pred posvojitvijo na nekoga ki ima izkušnje s tem. lahko tudi name:D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 30, 2011 1:09 pm

:good:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 30, 2011 1:12 pm

:clap:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 30, 2011 1:14 pm

Super, da je razumela, da to ni prav, ampak kdo bi ji pa dal mačka za posvojit, glede na to kaj je vse napisala? :negative:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 30, 2011 1:17 pm

I_love_u je napisal/-a:Super, da je razumela, da to ni prav, ampak kdo bi ji pa dal mačka za posvojit, glede na to kaj je vse napisala? :negative:

Vsak kmet, ki se mu mačke nenadzorovano razmnožujejo. Zaradi tega bo pač enega mladiča manj utopil. :bad:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Ne jan 30, 2011 1:24 pm

punca pravi da ima namen posvojit iz zavetišča, vendar da so vse mačke stare 7 mesecev in več ona pa bi vseeno malo mlajšo. Kljub temu pa vem da imajo tudi v zavetiščih neke pogoje (saj na Gmajnicah je tako- vendar ne pol toliko stroge kot bi bili lahko) tako da upam da če ne drugače ji bojo tam razložili kako se stvari streže če bo seveda našla sebi primerno muco...

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 30, 2011 1:25 pm

Same stare muce- oh ko bi bilo vsaj res, ne pa da je povno dudarjev,...
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Ne jan 30, 2011 1:27 pm

ja samo dudarji niso na voljo...
svašta

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 30, 2011 1:29 pm

Tudi dudarji so prej ali slej stari 12 tednov, torej 3 mesece in na voljo za oddajo.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 30, 2011 3:05 pm

taperverčki je napisal/-a:
I_love_u je napisal/-a:Super, da je razumela, da to ni prav, ampak kdo bi ji pa dal mačka za posvojit, glede na to kaj je vse napisala? :negative:

Vsak kmet, ki se mu mačke nenadzorovano razmnožujejo. Zaradi tega bo pač enega mladiča manj utopil. :bad:

Mislila sem na prostovoljke na forumu, ker je sarajst napisala:
sarajst je napisal/-a:...nato sem ji še enkrat prijazno razložila zakaj ni prav kar je napisala in jo pobarala naj se obrne pred posvojitvijo na nekoga ki ima izkušnje s tem. lahko tudi name:D
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Ne jan 30, 2011 4:17 pm

sama ne nameščam muc ker nimam pogojev za to. vsekakor tej punci ne bi dala mačke, sem pa mislila s tem kar sem povedala da če bo mačko kje dobila (v zavetišču, pri kakšnem kmetu) naj se obrne na koga ki ima izkušnje s tem, da bo vedela kako mora pravilno skrbeti za muco.
Sicer pa mi je punca zdaj napisala da se namerava obrniti na mačjo hišo in sem ji vsaj približno razložila glavne pogoje (in jih tudi podčrtala) ter ji predlagala da naj dobro prebere pogoje na spletni strani predno se spravi k iskanju muce.
predvidevam da pogojem niti približno ne ustreza...

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 30, 2011 8:36 pm

sarajst je napisal/-a: na mačjo hišo

:D :bad: bo še ena taka, ki bo hotla "novorojenčka"...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 30, 2011 9:13 pm

nevem kaj vsi tolk palijo na mladičke, jaz osebno pa nebi nikoli mladička posvajala. bi eno tako ful do konca fejst scrkljano muco ki ji je jasno da je naročje najboljša stvar na svetu in da je človeška postelja top ležišče in ki nebi imela težav z majhnimi otroci in bi lahko bila sama dopoldne ko mene in mojih ni doma, a sm zahtevna a 8)
glejte to mičkeno drugače, ljudje so neizobraženi zato smo pa tukej me ki vemo bolje in jih lahko izobrazimo, zdaj nekateri so dovolj tumpasti da se ne bodo pustili drugi so spet veliko bolj dojemljivi in ko jim rečeš da mačka ma da je noter če nočeš je čez 14 dni iz asvalta praskat ker bi jo zbil avto.
Srečaš svega i svašta ampak nimaš kaj.
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ptuj

Odgovor Ne jan 30, 2011 9:16 pm

Joj, zdaj sem pa res firbčna o čem se je šlo... ??
Tudi tigri, tudi črni, tudi tisti in takšni so lahko posebni. Skozi naše oči, skozi naše srce. <3

http://mojizakladi.blogspot.com/

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 30, 2011 10:03 pm

AjBeLePu je napisal/-a:Joj, zdaj sem pa res firbčna o čem se je šlo... ??

Ta debata se je začela v tisti z nasveti o prijavljanju, ker je ena punca na tisto "podarimo" stran objavila oglas, da bi rada imela mucko, staro kak mesec, oziroma manj. Samčki niso zaželjeni, prav tako ne starejše muce od 1 meseca, ker so to že stare. :rolleyes: Naprej pa se je razvijala v tej temi. Tej punci je pa forumašica že poslala izobraževalni mail.

Jaz (pa še katera) sem se pa navezovala še na čudno zaželjenost komaj skotenih mladičkov, saj je na info mail od MH prišel mail z zahtevo za :bad: --> tema: pogovori z najboljšimi posvojitelji (nekaj takega)

upam, da sem povzela na razumljiv način :kiss:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne jan 30, 2011 10:19 pm

Že včeraj ko sem se peljala iz Benetk domov, sem se spomnila na to temo ... :D

Pa da si dam še jaz duška ... :girlblush:
Pripeljala sem do zadnje cestninske postaje iz Benetk proti Gorici, tista tik pred mejo in ko sem seveda spet zgrešila tisti uvoz s stričkom in spet dobila avtomat se je sranje začelo ... :dash: Avtomat je od mene hotel imet 4 evre pa še nekaj in ker sem imela samo 3 evre, sem morala dat notri bankovec za 10 evrov. Najprej ni šel not. Ok, poskusim še enkrat. In ko ga končno spravim not, mi ga avtomat vrže ven, prav pljunil ga je ... :O in zapihal je veter in mi bankovec odneseeeeel!!! :O :O Odprla celo malo vrata, gledala sem pod avtom, ampak ker sem bila pač blizu, da dosežem nisem mogla dosti :( Za mano so trobili živčni Italijani. Pobrala sem nekaj drobiža po tleh, ampak ostala brez CELEGA BANKOVCA :(

In da svet ni na moji strani, sva šli danes blizu mesta zločina v Ikeo in kot se spodobi za dve kuri, kupili napačno posteljo - namesto 140cm, sva s polic vzeli 160cmx200. :O In da je vse skupaj še bolj zabavno, sva to ugotovili šele, ko letvice niso šle gor ... :blush: Pustimo detajl, da sva naslonili zgornjo stranico na dvignen jogi in nisva opazili, da je bistveno prevelik okvir. :fool: Posteljo sva razstavili, spakirali nazaj v škatlo in dali oglas na Bolho. :lol: Skratka ... ali kdo kupi MALM posteljo, natur barve 160x200? :truce:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 31, 2011 3:17 pm

"pogovori z najboljšimi posvojitelji"
:O ???
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 31, 2011 4:45 pm

Zunaj sem in srečujem ogromno mačk. Vseh barv in vseh velikosti. Vse se mi prijazno pustijo prijeti, zato vsako vzamem in jo nesem domov. Stanovanje je že polno, prav tako podstrešje in klet. Odrasle mačke zlagam na police, mladiče pa v predale, ki pa se slabo zapirajo, zato mi neprestano uhajajo ven. Lezejo skozi odprta okna, vrata, po stopnicah na dvorišče in naprej na cesto. Tekam za njimi, jih lovim, kričim, jokam, jih prinesem nazaj, pa mi druge uidejo. Na koncu sem z močmi in živci. Mačk pa vedno več in več. Tlačim jih na police, v predale....

....naenkrat me reši moja ljuba Aja. Predirno zalaja in me zbudi. Ura je 8, gremo lulat! :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 31, 2011 5:46 pm

zelo poznane moraste sanje tam nekje maja, junija,.... :(
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov