Nudim / iščem / kupim / podarim

Moderator: andreja

nevidna bolha
nevidna bolha

Kraj: LJ-okolica

Odgovor Sr jun 22, 2011 7:49 am

Re: Nudim / iščem / kupim / podarim

a je v tej druščini kje kdo ki ima doma XboX360? Imam kar lepo število promo iger za morebitne licitacije :) če se fajn potrudim bi lahko dobil tud kakšno za PS3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 22, 2011 8:24 am

Če se fajn potrudiš, pride pa še moj licitirat. :lol: Mava PS3, ki si ga je ful želel, uporabljava ga pa skoraj izključno kot DVD predvajalnik, da lahko dete gleda Disneyeve Avtomobile petkrat na dan. :devil: Igrice so pa nečloveško drage, imava samo ene 3, ki jih je seveda že davno obrnil. 8)

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Sr jun 22, 2011 8:27 am

čaka te pošta 8) ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Sr jun 22, 2011 8:34 am

Vixen, midva imava tudi PS3, nove igrice so tudi njemu predrage, zato kupi rabljeno, ko jo obrne, jo proda naprej ;) Pa še namig, zaradi tistega hacka je na njihovi spletni strani dovoljeno 3 igre zloadat zastonj.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Dravograd

Odgovor Sr jun 22, 2011 2:10 pm

Jz mam pa wii :devil:
You will always be lucky if you know how to make friends with strange cats.
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: večinoma Ljubljana

Odgovor Sr jun 22, 2011 4:58 pm

Mi imamo xbox pa razmišljamo tudi o nakupu wii-ja :) ... ps3 se izogibamo, ker je vse tako drago :(

Če bo kaj interesantnega bo moj prav gotovo kak uč vrgel :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 22, 2011 8:33 pm

Wii je fantastičen zaradi drugačnega koncepta igranja. Niso une klasične igrice, ko samo pritiskaš gumbe na kontrolerju (čeprav seveda obstajajo tudi takšne), temveč so igre dosit bolj dinamične. Recimo pri tenisu mahaš z daljincem kot z loparjem, pri boksu zares boksaš z daljincem v dlani... Predvsem so takšne igre zabavne za več igralcev. Ostale konzole so mi nezanimive (ker lahko tako igre igram tudi na računalniku), z wiijem se pa rada igram.
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Če jun 23, 2011 8:41 am

vse zgoraj napisano je res, vendar sta ta koncept upravljanja za svoje konzole prilagodila tudi Sony z Move in pa Microsoft z Kinect Cena potrebnih dodatkov za eno ali drugo konzolo se giblje med 150€ in 200€ :( igre pa med 30€ in 70€
Vkolikor je ena konzola že doma je nakup še ene popolnoma brezvezen in nepotreben.

prednosti:
Sony PS3: multifunkcijska naprava, katera lahko služi kot predvajalnik prebere popolnoma vse poznane formate vključno z Blu-ray, omogoča surfanje po netu ....

MS XboX 360: več ali manj zgolj igralna konzola, kot predvajalnik se ne obnese ker prebere samo orignal zapis in pa DVD-je takšne in drugačne zapečenke ni sposoben prežvečiti, za uporabo neta je potrebno registracija na uradni strani, kar je povezano z članarino in stroški. Blu-Ray ne bere. Vkolikor se konzola skreka (priredi za igranje presnetih iger) jo ima MS pravico zakleniti-uničit ob prvem obisku uradne strani!

Nintendo Wii: njegova slava počasi a sigurno zahaja, bil je prvi kateri je omogočal interaktivno igranje, kar ga je leta 2005 v ZDA izstrelilo daleč pred vse po prodanih kosih, pri nas je bil hit v 2008. Grafika je mnogo mnogo slabša kot pri konkurenci, so pa igre precej bolj enostavne in primerne za najmlajše ( osem letniki so jo več ali manj prerastli )

par osnov na hitro ..... za dodatna vprašanja pa sem na voljo
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 23, 2011 9:13 am

Wii pride itak v kakšnem letu nov, s full HD grafiko. Je pa res, da bo potem izginila največja prednost: dosti nižja cena v primerjavi z ostalimi konzolami.
MS Kinect pa niti pomotoma ne moreš stlačit v isti koš, ker je - pardon izrazu - za en drek. Sem ga 2x sprobala in je igralnost na nuli, ker je med tvojim gibom in reakcijo v igrici garant 3s zamika. :negative: Dovolj, da zgrešiš žogo recimo. Pri Wiiju sem vajena res popolnoma real-time reakcije, da me je to grozno razočaralo. Če bi ga kupila, zagotavljam, da bi ga nesla nazaj.
Sonya pa še nisem sprobala, tako da ne znam nič povedat razen očitnega: cena!

V Big Bangu so vse konzole razstavljene, da jih lahko stestirate. Konzole le niso tako poceni, da bi jih kupovali na pamet, zato je fino, če jih med sabo primerjamo pred nakupom. Moje trenutno mnenje je pa itak I<3Nintendo :girlblush:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če jun 23, 2011 9:31 am

Uf dobro za tole mnenje o Kinectu... Nisem vedela, da je za en drek... Xbox je drugače nama ok delal tudi kot predvajalnik (moj dragi računalničar ga je nekako brezžično povezal z računalnikom in sva imela gor čisto vse filme in nadaljevanke, ki jih je dol potegnil z interneta... ne vem, kako je to naredil, ampak je bilo pa fajn - itak nimava nobene stvari na cdjih.

Igre sva pa kupovala originalne iz tujine, cel kup jih imava, ampak same krvave streljačine... Meni te 3d igre nekako ne potegnejo, ne dojemam ga in izgubim vso orientacijo.

Najrajši igram tegale Pozna kdo? Meni je zakon, si ena ribica, ki požiraš druge ribe, ampak boljše jo je igrat na računalniku kot pa na konzoli.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 23, 2011 9:56 am

Tole rajši prec popravim: meni osebno se zdi, da ni ok. To ne pomeni, da tudi tebi obvezno ne bo všeč. Ravno zato priporočam, da greš v kakšno trgovino, kjer se lahko malo poigraš in si ustvariš svoje mnenje.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 24, 2011 12:01 pm

danes končno odločila za nakup zoom groom krtače (slišala preveč različnih mnenj, pa nism bla zihr. ampak glede na to, da ste večinoma zadovoljne z njo, sem se odločla, da jo sprobam). ena beseda: NAUDUŠENA!
pa gremo po vrsti: cvetka, ful se rada krtač, pa žičnata ji dobr dlake vn pobere, ampak ne tok dobr k tale guma!
bučka: sovraži krtačenje, grize krtačo ampak tole je kr nekak mirno prežvela
jessy- je še nisem uspela s ta novo počesat, ampak ma tako zlo kratko pa gosto dlako in žičnata ful slabo vn vleče. zarad nje sm jo v bistvu končno kupla. komi čakam, da jo dobim v roke :)
čiščenje mačjih ležišč: odlično :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 24, 2011 12:15 pm

:clap: Super, me veseli, bomo priporočali še naprej! :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 24, 2011 12:19 pm

Mi imamo za česanje samo še zoom groom krtačo.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 24, 2011 12:26 pm

Na licitacijah sem enkrat kupila nek kovinski glavnik, s katerim pri obeh izčešem komaj kaj dlak, toda Mila ga ima neznansko rada in to je edina možnost, da jo počešem po trebuhu, ker se kar sama nastavlja. Na koncu lepotičenja pa ga pogrize in zbuta, kajpak :D

Zoom groom sodi v seznam za naslednje naročilo, da vidimo, kako se bo obneslo.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 24, 2011 12:28 pm

Jaz sem tudi navdušena nad zoom groomom. Silver in Booja z njo fejst lahko sčešem, Ice-a pa z žičnato in furminatorjem.
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Pe jun 24, 2011 3:15 pm

kozmopolitanka je napisal/-a:čiščenje mačjih ležišč: odlično :)

jst vse kar je tekstilnega z njo pucam... :good: poleg netekstilnega mačka :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 24, 2011 3:33 pm

pravkar sčesala še jessy, tudi njej odlično pobira ven dlake. definitivno priporočam.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jun 25, 2011 8:18 pm

Iščem priporočila za profesionalno varstvo mačk na domu (Ljubljana).

A vsi angažirate sorodnike ali prijatelje ali kdo koristi tudi profesionalne varuške? :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jun 25, 2011 8:21 pm

Servisov nisem nikoli koristila; vem pa, da Cockto in njene dve kolegici čuva profi dogsitterka in, da so dame zadovoljne. Za detajle boš morala njihovo šefinjo vprašat.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 33 gostov