Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 23, 2011 10:31 am

Re: Daj si duška

TPV, a še nisi opazla, da je vse skupaj samo debata o ritih? ;)

PS: tudi pri nas se ne bi sončil najlepši črnuh na svetu, če ne bi bilo MH, tko da :kiss:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 23, 2011 10:33 am

taperverčki je napisal/-a:Pa kuga je tole o moji riti? :O

Nimaš je, eto kuga :devil:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Prebold

Odgovor To avg 23, 2011 10:35 am

Kaj pa malo vode v bano, da v njej čofotajo? Pod pogoejm, seveda, da se vode na daleč izogibajo...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 23, 2011 10:37 am

Jaz sem tud mačke v prejšnjem stanovanju z mokrimi brisačami hladila. Tle mamo pa polarno pritličje, če pa mačja gospoda hoče švicat v že natančno opisani mansardni kopalnici direkt pod strešnim oknom, skoz katerega žge sonce, je pa to njihov problem.
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 23, 2011 10:38 am

Nimajo vstopa v kopalnico ... Saj tudi to je problem, ampak so vsi veliki raziskovalci in v kopalnico se pride samo skozi vežo, ki pa ni ravno mačkovarna (zunanji hodnik pa sploh ne :( ) Pa Yodi bi že tačkal po vodi, ampak ostali grejo pa kar ritensko stran :D
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 23, 2011 10:38 am

Leia.....a ni klele zdele delata o ritah? :O
:lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 23, 2011 10:39 am

Oazica, seveda je. Zato pa Leia sprašuje, kako naj mačje rite hladi. :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 23, 2011 10:41 am

Ja, jaz sem ful pridna in ne citiram predhodnikov. Ampak za Duškota pa prepočasi tipkam, pa smo tam :lol:
Jasno, hlajenje mačjih ritk (pa neobstoječe TPV riti :P )
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 23, 2011 10:42 am

Ja, sej, sem kar čakala, kdaj se bo oaza priklopila, k ma tud sleepy in taperver stil pozadine :crazy:
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 23, 2011 10:44 am

Sej Leia ni nč bolša. Lih tako loh z lupo iščeš. :crazy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 23, 2011 10:44 am

taperverčki je napisal/-a:
zalarjeva je napisal/-a:Vsaj na bolonjskem programu je tako, zagovora diplome recimo mi, bolonjci nimamo. Imamo pa potem zagovor magistrske naloge, če gremo naprej po diplomi.

Si ti to ziher? Jaz namreč tok let mečkam, da bom diplomo po bolonjcu končala. Nisem še slišala, da ni zagovora.

Ja, 100%. Nevem pa, če lahko ti po bolonjcu delaš, čeprav že toliko časa mečkaš. Kakor jaz vem, imate stari študentje (takšen je pač izraz, nič osebno ne vzet ;) ) pač po ta starem programu, kar pomeni tudi zagovor, a imate v tem primeru tudi stopnjo višjo. Jaz ko/če končam magisterij, bom imela tako stopnjo kot ti, ko diplomiraš po tastarem sistemu. Se je pa potrebno pozanimat.
Je pa tako: nekatere smeri na FDV-ju imajo diplomo in zagovor, nekatere le neke izpite, brez diplome in nekatere samo diplome, brez zagovora.
Nevem, pozanimaj se kako je pri tvoji smeri ;)
Si na FDV-ju ti?
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 23, 2011 10:47 am

Nisem na FDV-ju. Neki sem zabluzila, da mi en izpit ne velja več in če diplomiram po bolonjcu, ga ne rabim delat ponovno. Ampak zagovor je pa v vsakem primeru ne glede na smer, sem pogledala na spletno stran od faxa.

Za zaključit po bolonjskem so mi pa poslali en dopis po pošti, da lahko, če oddam en obrazec in plačam par evrčkov.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor To avg 23, 2011 10:56 am

No, da se je moja rit nekje med dostavo res zgubila je sicer dejstvo, nisem pa zato nobenemu fovš :P Je noben ne rabi niti dostavljat, ker če je do zdej ni blo, je zdej niti rabim ne več :good: :P

No, pa še P.S.
Tukajle ne bi bilo enega kupa pokošenih kosmatih karkoli že, če ne bi bilo enega no name zavetišča s prepišnimi boksi. Pa mojemu avtu ne bi falil košček zadnjega zica, pa pokozlan od neznanih psov ne bi bil vsake tolko. Pa lahko bi odplačevala kredit o katerem zdej še razmišljat ne morem, pa malo manj bi me skrbelo kaj bom, ko ga bom morala. Pa da o tem, da nimam pojma kje najt nekaj 100 ojrov na mesec, za katere se bodo jeseni povišali moji stroški, niti ne govorim. Ampak kaj bi pa brez tega počela v življenju? :O
Še kupa fajn ljudi ne bi poznala... :)

Meni je še od osnovne šole ostal v mislih en verz, ki se ga zelo pogosto spomnim:
Noben človek ni otok, celina sama zase; vsak človek je del kontinenta, del celote ... Smrt kateregakoli človeka zmanjša del mene, ker sem tudi jaz del človeštva; in zato nikoli ne sprašuj, komu zvoni; zvoni tebi.
Jim Rohn

(smrt se lahko razume kot tudi kakšne druge sorte konec, ne samo konec življenja :) ) :truce:

Aja, še en P.S.
Meni se zdi pa fajn, da se napiše in razjasni stvari. Ker kuhanje zamer je daleč najslabše. :)
You dont know me, you just wish you did. :playboy:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 23, 2011 11:07 am

Jaz pa mislim, da je zadnji cajt, da:
-je hitr piknik in mi Duško omogoči, da bom lahko prišla :angel: ;kjer se bomo spoznali,
kateri se še ne; kjer bomo kaj rekli, še več pojedli in mogoče en mičken popili;kjer
bomo po potrebi tudi vpili, jodlali, se vse zmenili, sleepy pa nam bo potrebi razgrete
piskre v morje namakala in na koncu vse domov zbrcala ne glede na številko riti

-se tole vreme neha zaj***...., ker se nam bo vsem strgalo od vročine

-da učene faksovske zadeve pišete v bolj razumljivem jeziku, da bomo še mi,
ki imamo več gostilniškega kot šolskega staža še kaj zastopili in se naučili :fool:

-da mi en kuj zdajle prinese en velik sladoled ali pa vsaj leden koktajl ali
pa strelam! :devil: :angel:

:truce:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 23, 2011 11:08 am

še moj duško: od petka zvečer smo bili brez interneta, tvja, telefona, se pravi odrezani od sveta. im medtem ko smo danes štelali novo opremo, sem nič hudega sluteć na mizi pustila vrečo svežih kajzeric. zgleda tako slabo futram svoje živali, da so se morale spraviti na (zaprto) vrečko, zbezat ven kajzerico in jo do polovice obglodati. :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor To avg 23, 2011 11:19 am

Oh tole s kruhom se pri nas redno dogaja. Se sploh od mize ne smem odmaknit, če kruha ne pojem do konca la pa pospravim :lol:

slavica je napisal/-a:Sleepy pa nam bo potrebi razgrete piskre v morje namakala in na koncu vse domov zbrcala ne glede na številko riti
...
-da mi en kuj zdajle prinese en velik sladoled ali pa vsaj leden koktajl ali pa strelam! :devil: :angel:

Jaaaaaaaaaaaaaa :yahoo: :clap: :yahoo: Slika

Za tiso o streljanju se bom pa zanašala na to, da si slaba strelka :P

Slika :nyam:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To avg 23, 2011 11:20 am

:lol: :lol: :lol:
To pa zveni tako kot pri naši, ki bi še solato pa čips jedla samo zato, ker midva to jeva. Pa čaj bi tud pila :D
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To avg 23, 2011 11:22 am

Duško poomaaagaj prosim, z laptopa sem z vodnim sesalcem posesala tri tipke. Bljak! :dash:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 23, 2011 11:22 am

tale pa zmaga dans :lol:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To avg 23, 2011 11:23 am

Reči mu, naj jih izpljune! :lol:
PrejšnjaNaslednja