Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 19, 2011 2:20 pm

Re: Daj si duška

Smo šli z družbo in psi na Savo, kjer je bila obljubljena senca. No sence tam, kjer smo se stacioniral, ni blo in sem čist zakurjena :dash: Sem pa lih ene tok utrujena kot pes. Sam mi je lepo <3
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 19, 2011 5:17 pm

presnet nazaj, zalarjeva, še dobro, da si napisala zadnji stavek :good: , ker sem te že hotla Duškotu zatožit, kašna tečna nehvaležna dečva da si - dobiš takega carja od pesa, pa začneš kar meni nič tebi nič zarad ene nesence jamrat....
:lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Pe avg 19, 2011 8:06 pm

:dash: :dash: :dash: Prvič v svoji karieri sem pobrala nečipiranega psa... in to ne enega, ampak DVA!?! :dash:

In če si je kakšen turist omislil v okolici kampa zgubit psa, potem naj prosim to ne počne v "moji" občini al pa naj ga (ju) gre takoj jutri iskat!!! Slika :devil:

Ampak okej duško, se povsem strinjam, če si mi microchipower vzel zato da jo v oldtajmerko usmeriš, pol se sploh ne pritožujem... :good:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 19, 2011 8:42 pm

Medtem ko jaz zadnje dni mojo zamaščeno rit vozim naokoli, se tu dogaja in to sama pozitiva, tolko super posvojitev :yahoo:
superca :good: :good: in samo tak naprej :clap:
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor So avg 20, 2011 9:37 am

:O A samo zadnje dni? Kje si jo mela pa prej? :O
:mocking:
:truce:

Jaz bom pa rekla samo tole :yahoo: pa tole Slika pa tole Slika.
8)

Več pa za vsak slučaj ne, dokler ne bo tole čisto mimo. Pa hvala za stisnjene pesti :kiss:

P.S.
Duško tebi pa samo povem, da se sploh ne jezim za tista nečipirana dva psa. Ti že veš kako. :) Samo to, da mi je en od njiju pobruhal avto, bi pa vseeno res lahko spustil... :negative: :rolleyes:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So avg 20, 2011 9:40 am

fiorina je napisal/-a:Medtem ko jaz zadnje dni mojo zamaščeno rit vozim naokoli, se tu dogaja in to sama pozitiva, tolko super posvojitev :yahoo:
superca :good: :good: in samo tak naprej :clap:

če maš ti zamaščeno rit, mam jst tank. :O
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So avg 20, 2011 1:06 pm

Helena, :P nimaš pojma, reče se , da si elegantno izpopolnjena in ne da imaš rit kot tank, ;) dalje pa tudi čebelje matice imajo konkretno postavo :angel: :girltruce:
ti si pa to za nas :girlblush:

sleepy- normalno je moja rit le s trebuhom za kruhom :lol:
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So avg 20, 2011 1:46 pm

Ok, tole slavljenje dela ene osebe nad vsemi drugimi pa mene zelo moti. A to torej pomeni, da s(m)o vsi ostali samo troti ali delavke, ki delamo za kraljico matico? Se ne strinjam s tem.

Ne zato, ker ne bi vedela, da helena naredi več kot drugi oz. neguje/oskrbi/odda večje število mačk kot kdo drug, hkrati pa še svetuje in pomaga ostalim, ampak predvsem zato, ker smo že lahko spremljali, kako se je rodil (in izrodil) kult osebnosti v nekem podobnem primeru. Slava eni osebi, vsi drugi prostovoljci so pa nevidni in njihov prispevek nepomemben.

Prosim, ne poskušati beatificirati ene osebe v sistemu, ker je pač najbolj izpostavljena. En kup ljudi v tem sodeluje, da se lahko dosežejo dobri rezultati in častiti enega nad vse druge pomeni tudi nepriznavati njihovega dela, ki je, čeprav bistveno, manj vidno.

Pa da se razumemo: to ne pomeni, da hočem, da zdaj kdo mene treplja po glavi. In oprosti helena, ampak res ne želim, da postaneš "najbolj sončna osebnost leta" - v najslabšem smislu.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So avg 20, 2011 2:06 pm

:girlyes: Jp, troti in delavke, kaj pa druzga. :lol: :lol: :lol:

Sori, mateja, ampak mene tale tvoj prispevek ful zabava. Od velke riti do kulta osebnosti.
:lol: :lol: :lol:
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So avg 20, 2011 2:18 pm

mateja je napisal/-a:Ok, tole slavljenje dela ene osebe nad vsemi drugimi pa mene zelo moti. A to torej pomeni, da s(m)o vsi ostali samo troti ali delavke, ki delamo za kraljico matico? Se ne strinjam s tem.

Ne zato, ker ne bi vedela, da helena naredi več kot drugi oz. neguje/oskrbi/odda večje število mačk kot kdo drug, hkrati pa še svetuje in pomaga ostalim, ampak predvsem zato, ker smo že lahko spremljali, kako se je rodil (in izrodil) kult osebnosti v nekem podobnem primeru. Slava eni osebi, vsi drugi prostovoljci so pa nevidni in njihov prispevek nepomemben.

Prosim, ne poskušati beatificirati ene osebe v sistemu, ker je pač najbolj izpostavljena. En kup ljudi v tem sodeluje, da se lahko dosežejo dobri rezultati in častiti enega nad vse druge pomeni tudi nepriznavati njihovega dela, ki je, čeprav bistveno, manj vidno.

Pa da se razumemo: to ne pomeni, da hočem, da zdaj kdo mene treplja po glavi. In oprosti helena, ampak res ne želim, da postaneš "najbolj sončna osebnost leta" - v najslabšem smislu.

Od kdaj je delati se norca iz debelih riti čaščenje kulta osebnosti? :D :fool:
Lepo, da skrbite za moj zunanji image in javno podobo, pa da ne bi slučajno preveč prevzetna in prebogata ratala tudi, res. :O
Ja, vroč dan je danes..... :bye:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So avg 20, 2011 2:21 pm

Jaki kult osebnosti in to. Nimam za zavarovanje avta in položnice, ne spim več kot nekaj ur na dan, nimam dopusta, ves čas sem živčna,...klinc pa tak kult, ga dam kr tebi mateja in to čisto zastonj, bom jaz ena nevidna prostovoljka nekje v ozadju z bolj normalnim lajfom raje.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So avg 20, 2011 3:18 pm

Nič ne pomaga, niti če poskusim jezik privezat, moram tole napisat, pa kar bo,
pač bo. 8) . Konec koncev se na tem forumu počutim kot doma tudi zato, ker me do sedaj še nobeden ni kot otroka okrcal in mi razložil, kakšno "mora" biti moje mnenje niti mi ni kratil svobode govora ali me kakorkoli poniževal z nesramnim pokroviteljstvom.

Jaz pa ne vidim nobenega kulta osebnosti, niti poveličevanje dela nekoga nad drugimi. Jaz vidim delo skupine ljudi, ki jim ni vseeno in ki hvalabogu imamo nekaj ljudi, ki jih lahko vprašamo za nasvet, iz preprostega razloga - ker imajo več znanja in izkušenj. Ki jih tako pridobivamo tudi ostali in jih lahko delimo naprej.
Na drugih področjih pa drugi več vemo in lahko pomagamo ostalim. Simpl.

Pa sem čisto frišna v tem, vsaj v organiziranem živalovarstvu (solo že precej dlje), pa ne častim slepo nikogar, niti se mi ne zdi, da delam za čebelo matico. Delam za živali in to precej več, kot tukaj napišem. Ne vem, zakaj bi vse pisala, ker ne delam tega zaradi trepljanja po hrbtu in rdečih tepihov, ampak zaradi njih.Kot gotovo tudi ostale :) .

Fiorinin post vidim kot mešanico prijazne šale in mogoče malce nenavadno izražene zahvale za nasvete, samo to.

Ja, kult osebnosti se je v nekaterih primerih že izrodil, žal. Ampak ne po krivdi ostalih prostovoljcev, temveč je za to osebnost kriva sama. Kar je jasno vsakomur, nekaterim prej, nekaterim, ehm, malo kasneje :girlblush: .

Ne tako podcenjevati ljudi. Kljub občasnim napadom blontnosti 8) znamo vsi razmišljat in nobenega dvoma ni, da čebeli matici ne bi uspelo sami doseči toliko, če ne bi bilo toliko čebel delavk. Čeprav je vsaj po mojem mnenju ta primerjava čisto mimo. Vse smo me čebele delavke, z "matico" vred :) .
(in tudi zato sem tako rada tukaj :kiss: )
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor So avg 20, 2011 3:36 pm

:good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So avg 20, 2011 4:25 pm

Kok si lepo napisala, slavica. :) :kiss:

Bom še jaz malo dodala, zdaj, ko mi je matejino sporočilo že malo manj smešno.
Se ocenjujem za osebo, ki ne pada na formalne avtoritete. Me samo po sebi čisto nič ne impresionira, če je kdo direktor, doktor znanosti, ustavni sodnik, moj šef, moj dohtar, odvetnik ali karkoli. Če oz. ko naletim na človeka, ki s svojim vedenjem zahteva od mene spoštovanje samo zato, ker on je pa Tapata oz. Tointo, pri meni takoj odleti v predal "Homo kretenikus".

To pa seveda ne pomeni, da nisem in ne srečujem ljudi, ki me navdihujejo in ki jih spoštujem, ki imajo karizmo, ki jim priznavam avtoriteto. Zaradi kombinacije njihovih sposobnosti, znanja, moralnih vrednot in značajskih lastnosti.
Vendar to spoštovanje ne pomeni, da jim slepo verjamem, ne pomeni, da nisem do njih kritična, ne pomeni, da ne vidim njihovih slabosti, ne pomeni, da so me "kupili" za vedno ne glede na vse.

Kult osebnosti je nekaj, kar ne nastane samo od sebe. Da bi uspešno zaživel in živel, rabi najprej soglasje The Osebe, pa strategijo, pa tim graditeljev kulta, ki skrbi za uresničevanje strategije, pa še kaj, šele potem je na vrsti dovzetna in herojev potrebna čredica ovčic.

Predpostavka, da bi helena soglašala s takšno, kot pravi mateja, beatifikacijo, je tisto, kar me je iz krohota pripeljalo do tega pisanja. In, kot je napisala že slavica, pokroviteljstvo, ki predvideva, da nismo sami sposobni presoditi oz. da nas je potrebno opozoriti in opomniti, da gre za skupinsko delo, trud več in ne le ene osebe.
Ja, itak, da smo vsi čebelice. Ampak je pa tudi res, da prispevamo zelo različne deleže.

Žal, res žal, sem prepričana, da bi, kljub vsem trotom, čebelam in mravljam, brez helene MH propadel najkasneje v šestih mesecih. Sem že pomislila na to, ko se utrujena in neprespana, pa velikokrat zraven še žalostna, pa nezbrana, pa ... prevaža po teh naših cestah.

Jaz osebno ji vsekakor priznavam levji delež truda, dela, ustvarjalnosti, odrekanj, znanja, srca...pri MH. In jo zato spoštujem in jo imam rada. In mi nihče, vključno z njo (ziher bo besna name zaradi tega hvalospeva :mocking: ) ne bo prepovedal, da to tudi povem in napišem. Pa da povem in napišem tudi to, da drugače zna bit pa tud prava "pain in the as". :devil:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So avg 20, 2011 4:29 pm

:clap: :good:
(ne dvomim pa, da jih boš dobla za ušesa, Renata :lol: )
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So avg 20, 2011 4:33 pm

Nekaj sem še pozabila.
renata je napisal/-a: Sem že pomislila na to, ko se utrujena in neprespana, pa velikokrat zraven še žalostna, pa nezbrana, pa ... prevaža po teh naših cestah.

Seveda pa me še toliko bolj skrbi, ko v takšnem stanju prevaža mojo velespoštovano sebično veliko rit. :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So avg 20, 2011 4:43 pm

nič ne boš dobla, ker jst sem zdej menda Kult in se hranim s hvalospevi in podobnimi jajci. Še mal pa bom mogoče Kraljica ljudskih src, kar mi je smisel in cilj življenja. :D S čim se že ukvarjamo? Aja, z brezdomnimi mucami. Naj tako tudi ostane. Kulte in podobna sranja v celoti prepuščam drugim.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So avg 20, 2011 4:48 pm

slavica je napisal/-a::clap: :good:
(ne dvomim pa, da jih boš dobla za ušesa, Renata :lol: )

Ja, seveda, tepe nas tudi, podložnike, vsakodnevno in brez usmiljenja. Za kar smo ji globoko hvaležni. :D :D :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor So avg 20, 2011 5:08 pm

Aj ja jaj, punce :girlsad: . Prenehajte, preden bo še kaj rečeno, (meni mami reče) ko mi jezik možgane prehiteva :girlblush: :D .

Tale rožica pa je z našega vrta za vse pridne čebelice, ki se trudimo, da je ta butasta Slovenija vsaj malo lepša. HVALA <3 .
Slika
To err is human, but to get even? THAT is divine.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So avg 20, 2011 5:17 pm

Moram še tole poduškat, preden grem spat: a je lahko en mičken manj vroče,
lepo prosim? Stopinja ali dve manj bo dost, hvala lepa :angel:
(pa ni treba take nevihte, k je bila včeraj, da se mi mačkovje skriva po
kotih in pod pojstlo :devil: ).
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov