Daj si duška, 2. del

Moderator: andreja

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 10, 2016 8:39 pm

Re: Daj si duška, 2. del

:D Trixi je morala vmes še kosilo skuhat. :witchy:

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Če feb 11, 2016 9:28 pm

Mogoče ne paše sem noter, ampak tole se piše po FB-ju (v skupini Naši pasji prijatelji):

"no, da vam povem današnjo izkušnjo....smo se odpravili jaz, partnerica in dva sinčka v celje v mačjo hišo, ker smo videli na internetu da je odprto do 20ih....tja pridemo ob 17ih s pol prtljažnika hrane za mucke....sva šla s sinam starim 2 leti in pol v trgovino z namenom da darujema hrano lačnim zapuščenim muckam. sin je veselo metal hrano v voziček, da ne bojo mucke lačne in se zelo veselil ogleda muck in darovanja. celo pot iz trbovelj do celja je govoril da bo dal muckam za papat smile emoticon pridemo pred mačjo hišo, kličem gospo....ta me skensla in pošle sms da trenutno ne more govoriti.... ji pošljem sms, če je možen hitri ogled muck...gospa odgovori da ne, da posvojitve trenutno niso možne...jaz napišem če lahko samo na hitro pogledamo...dobim negativen odgovor, nakar sem napisal da imam ogromno hrane za mucke in zopet negativen odgovor..... žalostno, res žalostno...smo se lahko obrnili in odšli, sin s solzami v očeh ker ni videl muck in jim ni dal hrane...."
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 11, 2016 9:38 pm

Obohpomagi.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 11, 2016 11:20 pm

Ja prav res.
Tudi na sedež DZZŽ Kranj se večkrat, kar tako, iz ljubega dolgčasa, nenapovedano seveda (ker sicer se ne bi, valda), namala kakšna familijca, večinoma tudi s kakšnimi malimi froci, ki so prišli mucke gledat in božat. In ja, potem so solzice v otroških očeh.... ah a veste kva - me prav nič ne gane. Za vsakega uradnika se rabite najavit, na vsako banko, od vseh iz naših plač plačanih uslužbencev, vključno z zdravstvom, ste dani v neko čakalno vrsto, pa da bi kar tkole malo tacali po mojem domu, ko imate ravno pet minut časa in ste kje v bližini - noup, se pa ne bo zgodilo, pa jokcajte po mili volji in jamrajte, kako nam ni do tega, da bi oddali kakšnega mucka v dober dom. Me ne gane. Ker tko se to ne dela, pika konc.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 11, 2016 11:24 pm

Pa kje se majo ideja da ma macja hisa uradne ure obiskov? Pa se trboveljcani so? Hmmm, zasavcani naj se grejo solit.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 11, 2016 11:28 pm

Mah, mi smo drugače kar strpni in prijazni do naših obiskovalcev, ki so lih slučajno v Celju, pa bi namesto živalskega vrta šli malo mucike pogledat.
Tole danes je pa čist adijo, ker prvo kot prvo, si je večino napisanega izmislil, prišli so pet ur po tem, ko je bil uradni čas mimo in itak jih ne bi k lačnim mucikam spustili, ker imamo pač tak veterinarsko sanitarni red in na spletni strani izrecno napisano, da so obiski izključno po dogovoru. Potem bi šele po luftu skakali. Ampak tole skrpucalo limat na vse možne in ne možne fb skupine, je pa malo tumač.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 12, 2016 7:37 am

Evo, točno isto sem pomislila: pa kaj ta človek misli, da je MH živalski vrt? Pa da se lahko kar malo oglasiš, in te bodo kar spustili "mucike gledat"? Pa še eno ali dve za na pot s sabo? Izbere jih pa seveda zlati otročiček, ki mora vedno dobiti vse, kar si izmisli? Reality check, prosim. On je otroku dal nerealna pričakovanja, zdaj so pa vsi drugi krivi? Mislim, da je tukaj še najboljša stvar, ki se je otrok lahko nauči, da moraš včasih pomisliti še na kaj drugega kot na to, kaj bi tebi v nekem konkretnem trenutku pasalo.

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Pe feb 12, 2016 11:43 am

Svašta, kakšni komentarji (na FB-ju, ne tu). Da človeka kar srat prime. :bad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 19, 2016 7:28 am

Danes navsezgodaj zjutraj, minuto čez 6, je pred semaforjem poleg našega stal avto z veliko pokrito prikolico. Kar naenkrat se je prikolica začela zibat in v njej je fajn ropotalo... Nisem videla, katera žival se bo danes poslovila, ampak vsaj ena se bo....
In ko že misliš, da dan ne more bit bolj pokvarjen, nekdo (poleg ostalega) napiše, da poglej rabbit wringler....ja pa f*k off, res no... :O :negative: :dash:
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Pe feb 19, 2016 12:46 pm

Coprnica Zofka je napisal/-a:Evo, točno isto sem pomislila: pa kaj ta človek misli, da je MH živalski vrt? Pa da se lahko kar malo oglasiš, in te bodo kar spustili "mucike gledat"? Pa še eno ali dve za na pot s sabo? Izbere jih pa seveda zlati otročiček, ki mora vedno dobiti vse, kar si izmisli? Reality check, prosim. On je otroku dal nerealna pričakovanja, zdaj so pa vsi drugi krivi? Mislim, da je tukaj še najboljša stvar, ki se je otrok lahko nauči, da moraš včasih pomisliti še na kaj drugega kot na to, kaj bi tebi v nekem konkretnem trenutku pasalo.

:goodpost:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 19, 2016 1:39 pm

:morning:
Ljubljanska občina bo namenila za novo podobo Gmajnic 5 mio eurov. Objavljeno 17.2.2016, v novicah Občine Brezovica.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So feb 20, 2016 9:13 am

Res upam da denar ne bo sel res samo za "podobo". 5mio je za dol padit velik k/s +polnih posodic.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So feb 20, 2016 9:16 am

Res je. Vlagati tako visoka sredstva v "housing" je pri tujih organizacijah, ki resnično delujejo v dobrobit hišnih živali, že preživeta stvar. Ampak, glede na naš korupcijski sistem bo pol denarja itak pristalo v takšnih in drugačnih privatnih žepih.

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor To feb 23, 2016 8:10 am

Ko čitam na forumu ".....odloćili so se,da bodo .vrnili muci zaradi spremenjenih družinskih razmer...",se mi para srce.Pred tremi tedni so mi odkrili karcinom na prsih in sedaj ćakam na operacijo.Prognoza je dobra.Družina in prijatelji mi stojijo ob strani,vendar mi ogromno pomeni,ko se v tišini muca stisne k meni in zaprede.Ne želim ,da se komurkoli smilim.Vendar mislim,da se v taki ali slični situaciji marsikateri vpraša,kakšne so njegove prioritete v življenju
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 23, 2016 8:27 am

sapra, vse bo ok, mora bit <3
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To feb 23, 2016 8:34 am

sapra, borbat se je treba, ja... <3
Kosmati terapevti so samo pika na i, da veš zakaj. :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 23, 2016 8:53 am

sapra <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor To feb 23, 2016 10:01 am

Mojemu očiju se je naša Schwarzi pomagala boriti. Tudi tebi se bo tvoja <3 Drži se!
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 23, 2016 1:23 pm

Sapra, pošiljam/o dobre misli na daljavo ... :angel:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor To feb 23, 2016 1:33 pm

Sapra, upam, da bo vse OK. Vsekakor pa drži, da so mucki res odlični terapevti.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov