Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 03, 2011 9:42 pm

Re: Daj si duška

Mislim, da ste narobe povzele to življenjsko modrost. Res vse punčke sanjajo princa na belem konju. Poročimo pa se s princom, ki v nekaj letih postane konj. No, jaz še čakam, ampak 5 let pač ni neka hudo dolga doba. (op. avtorice: moža mam, konja (še) ne) :lol: :lol: :lol:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če avg 04, 2011 8:49 am

Uf poroka... jaz pa nikoli nisem imela sanj o princeski, gradu, beli obleki... In tudi na vseh porokah, ki sem se jih udeležila (ene 6), mi res nobena ni potegnila do te mere, da bi rekla: oh takole bi pa tud jaz to imela. Prej obratno.

Še najbližje mojim 'sanjam' je bilo, ko sta imela bodoči tast in tašča obletnico in sta priredila večerjo v eni gostilni, je bilo vse bolj sproščeno in nič poročno-belo-zategnjeno-polikano...Pa zunaj so imeli konje in smo jih lahko kadarkoli šli malo počohljat... :D

Jaz bi si kupila kakšno poceni lepo pisano oblekico v kakšni noname trgovinici, en šopek, če že mora bit, potem bi pa šla podpisat tiste papirje in na koncu bi vsi skupaj imeli žar (kot za kak rojstni dan) pri njemu ali pa pri meni doma zunaj na prostem ali pa bi najela kak piknikplac. To so moje poročne sanje :) Nobenih poročnih igrer, nobenega mlaja, nobene kraje neveste, nobenega ne bi silili da mora plesat (jaz tudi ne maram), nobene preglasne muzike...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 04, 2011 8:53 am

eeeej vixen jest ti pa čestitam za poroko! škoda da sva čist druge postave ker imam oblekco lepo spravljeno. nikol ne veš kdaj bo še prou pršla. če ti pa lahko kakorkoli pomagam v zvezi s tem, pa sam reč. tud če rabš kak nasvet al pa kej. zato smo pa tuki med drugim :good: :kiss: drgač se pa strinjam, da si naredita tako kukr vidva hočta in ne kot se spodobi al karkol že. to je čist mim, da se delaš pol neki cel čas, kar nisi v resnici.
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Če avg 04, 2011 9:01 am

knedl je napisal/-a:to je čist mim, da se delaš pol neki cel čas, kar nisi v resnici.

O knedla v kirem svetu pa ti živiš? Pa a ni ravno to bistvo? Da se delaš nekaj, kar v resnici nisi! :mocking:
:truce:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 04, 2011 9:33 am

vixen, pejd mal pogledat po štucunah- h%m in podobne ne drage. zdele je poletje in boš skor ziher najdla pocen belo obleko. če hočeš belo.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 04, 2011 12:19 pm

Kok so mačke fajn. :) Imam Animal Planet prižgan, pa so eni mačji mladički cvilili, pa je bila Peggy malce posrana, Fergie pa itak takoj pride prevert...in gledata potem naokoli, potem pa Fergie živčno stopi do Peggy, da sta ena drugo polizali. :D <3 <3 Zdaj pa ležita na tleh.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 04, 2011 12:58 pm

Duško, zakaj sem mogla ravno jaz naleteti na najbolj trmastega deca kar jih je?!
:dash:
Točno sem vedela, da njegove vesoljske zamisli o pesjaku ne bodo dobre! :fool:
Ampak ne, mora miniti nekaj mesecev, da gospod priznajo, da to ni to in da nimajo
pojma :dash:
A sem ti rekla?! A sem ti rekla?! Joj, kako paše ta stavek 8) .
Jah, nič, pesjak naročen pri profesionalcu, bo pač malo kasneje; zdaj
pa grem tolažit svojo denarnico, je po prejemu predračuna skup padla :negative:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Če avg 04, 2011 1:04 pm

Penny je napisal/-a:Jaz bi si kupila kakšno poceni lepo pisano oblekico v kakšni noname trgovinici, en šopek, če že mora bit, potem bi pa šla podpisat tiste papirje in na koncu bi vsi skupaj imeli žar (kot za kak rojstni dan) pri njemu ali pa pri meni doma zunaj na prostem ali pa bi najela kak piknikplac.

Moj brat je imel piknik poroko :) Nažurali smo se ga na polno, nobenih blesavih igric, muska s sabo na računalniku, zelo sproščeno vzdušje :good:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če avg 04, 2011 2:18 pm

No to je moralo biti pa res super :) kaj pa hrana? Ste imeli to catering ali ste sami pekli?
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če avg 04, 2011 3:44 pm

Danes bom pa še jaz malo Duškota izkoristila.

Najprej se zjutraj (?) zbudim vsa mačkasta (OK, za to sem sama kriva :girlblush:), se nekako odvlečem in prekolesarim pol Ljubljane po tem soncu z glavobolom po vseh opravkih. Srbi me pol noge, ker me je včeraj pičila osa (ne, niti najmanj mi niso pri srcu), pa grdo rano na palcu imam ker sem se včeraj opekla.

In za češnjo na vrhu dneva ŽE CEL LJUBI DAN ZVONI DRUŠTVENI TELEFON :dash: Mislim c'mon, kot da bi se ljudje zmenili, da dans vsi kličejo. No, hvala bogu (trkam na les z obema rokama) so vsaj normalni. Pa maček me je tudi že zapustil, tako da me vsaj zaradi tega ne boli glava :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 04, 2011 3:50 pm

zala_ je napisal/-a: Mislim c'mon, kot da bi se ljudje zmenili, da dans vsi kličejo. No, hvala bogu (trkam na les z obema rokama) so vsaj normalni. Pa maček me je tudi že zapustil, tako da me vsaj zaradi tega ne boli glava :)

:O :O :O Kaj bi pa ti hotla, če za tole duškotu tarnaš? Slika

:D :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 04, 2011 3:52 pm

Tamau pasji gnoj se mi je na kavč poscal :dash:
Kavč pa iz 30 cm debelega polnila. To je zdej sam še za stran. :dash: :dash: :dash:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če avg 04, 2011 3:53 pm

Zato ker je tak stres da vsakič ko slišim ta odurni zvok da telefon zvoni čakam kakšna budala bo na drugi strani. Pa ker danes res nisem pri volji za dajat nasvete po telefonu ampak za zlezt pod en kamen pa oddremat ene dva dni :)

Imaš prav, lahko bi bilo dosti slabše :D :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 04, 2011 3:58 pm

Sej lahko zvonenje na tlf. zamenjaš :P
Al pa recimo prosiš koga če ti prime telefon..... samo ne povedat, da za dva dni :mocking:

Mačja mama je napisal/-a:Tamau pasji gnoj se mi je na kavč poscal :dash:
Kavč pa iz 30 cm debelega polnila. To je zdej sam še za stran. :dash: :dash: :dash:

Ja kolko pa lahko en tak tamau poščije? A zdej se pa za tiste tri kapljice kavč stran meče? :O
:mocking:
Sej drugače so tudi eni strici, ki ti fejst globinsko spucajo oblazinjeno pohištvo. Pa pridejo tudi na dom :D

eNa

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če avg 04, 2011 4:29 pm

Hvala, Duško :kiss: da so končno odposlali ta dva paketa iz zooplusa. Mačkona že nujno rabita ena pesek, drug pa hrano 8)
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če avg 04, 2011 5:30 pm

sleepy je napisal/-a:Sej drugače so tudi eni strici, ki ti fejst globinsko spucajo oblazinjeno pohištvo. Pa pridejo tudi na dom :D

So tud eni strici, ki pridejo na dom in se ti globinsko poščijejo po kavču :lol: :lol: :lol: tko da je treba 2x pomislit, preden spustiš nekoga na svoj kavč :lol:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 04, 2011 5:31 pm

Ehm, a morebiti obstaja kakšno čtivo, ki bi se imenovalo, recimo
Fejsbuk za telebane? :blush:
(resno sprašujem :girlblush: )
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 04, 2011 5:36 pm

Jaz se prostovoljno javljam za razlage v zvezi s FB, če kaj rabiš. :girlblush:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 04, 2011 5:46 pm

Si pa optimistka :D , "če kaj rabim" - NIČ mi ni jasno :dash: .
To sploh ni tako kot forum, tam je vse nekaj na glavo obrnjeno,
pa nepregledno, pa kje sploh kaj najdeš :negative:
Ko mi bo vsaj toliko jasno, da bom znala smiselno razložit, kaj mi ni jasno :rolleyes: , se javim, hvala ti :kiss:

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Če avg 04, 2011 6:08 pm

Slavica in Vixen, prosim javita mi, kje bodo potekale inštrukcije. :rolleyes: FB sicer imam, vem pa o tem čudu samo to, da nič ne vem. :blush:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov