Daj si duška

Moderator: andreja

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 25, 2011 5:55 pm

Re: Daj si duška

Aha... :rolleyes: Hvala.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 25, 2011 5:55 pm

Ne, 14 stopinj ni mraz. Je pa en kup drugih kršitev tu vmes.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 25, 2011 6:17 pm

Aha, no saj to, ker meni recimo je za mladiče to mrzlo, samo nisem iz stroke pa ne vem kje je tista meja. (Če ni ravno zima.)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 25, 2011 6:23 pm

Za mladiče naj bi bilo 20, vendar je to po pravilniku za zavetišče, kjer si nekatera zavetišča in OU vursa razlagajo tudi samo 0, tako kot za ostale. Ne verjamem, da bo kateri inšpektor to (14) označil za prekršek.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 25, 2011 6:30 pm

0 je že čist prehudo. :(

Zdaj zgleda je kar je.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Po jul 25, 2011 6:32 pm

Jaz bi (žal) stavla na "ne bi". Pa ker je to KR kjer se očitno lahko odlov, s/k in vrnitev izvaja 2x letno (če sem prav zastopla v eni drugi temi), pa kjer po mačke hodi redarska služba (če sem prav zastopla v tretji temi), bi rekla, da je za tole družinico prej poskrbljeno vzorno kot pa, da bi skrbnikom bilo mogoče kakšno kršitev očitat... :rolleyes:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 25, 2011 6:52 pm

Redarska služba mislim, da se je omenjala pri Bohinju? Pri nas ponjo pride ta iz zavetišča, no naj bi. :rolleyes:

Nimam idej.

Razen, hm, "kraje" legla nazaj.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 25, 2011 7:28 pm

Duško, a lahko urediš, da se sosedovi otroci ne bodo oglašali s podobnimi glasovi kot jokajoče muce, da se mi ne bo treba x-krat dnevno izstrelit ven čekirat?
Pismo, kaj je danes za en dan :negative: :dash:
Grem vzet Sunny-ja in greva spat kar, pa prosim, da bo vsaj danes ležal normalno, ne vem, zakaj mu je treba glih rit na mojo faco namontirat :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 26, 2011 7:29 am

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 26, 2011 7:37 am

Še dobro, da mamo angelčke. :bad:
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Kraj: okolica Maribora

Odgovor To jul 26, 2011 7:59 am

Babji firbec sem šla gledat na podarim.si, kaj ljudje podarjajo in sem zgrožena nad oglasi; eni podarjajo muce stare dva tedna, drugi cele podriskane (pa ga še na sliki tako obrnejo, da se vidi)... :bad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 26, 2011 8:20 am

helena je napisal/-a:Še dobro, da mamo angelčke. :bad:

:yahoo: :yahoo: :yahoo: Kdo rabi sovražnike in/ali mučitelje in/ali neodgovorne lastnike živali, ko pa imamo take angelčke :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Ne vem, mogoče mi malo tolče ven unih 49 %, ampak me ima, da jim pošljem otožno pisemce, da je pri meni našlo zavetje kup živali, ki si jih (razen enega psa) nisem izbrala sama, torej sem jih pravzaprav rešila kaj vem pred čim in bi prosila, če lahko kdo pogreši kakšen evrček za pomoč pri sofinanciranju njihove oskrbe. Ker če se lahko pomaga tistim, ki svojega psa še cepijo ne, bi se lahko menda tudi meni in meni podobnim, ki naredimo to in še kaj več... :fool:

Dragi moji - imamo angele, ki bodo rešili svet. Mirne duše gremo lahko v penzijo in si za svoje šolde namesto kvalitetne hrane za nenaše pse in mačke raje privoščimo kvaliteten dopust, razvajanje v wellness centrih in kakšen cocktail party ob morju. Za vse ostalo imamo angele! :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 26, 2011 8:21 am

P.S.

slavica je napisal/-a:Duško, a lahko urediš, da se sosedovi otroci ne bodo oglašali s podobnimi glasovi kot jokajoče muce, da se mi ne bo treba x-krat dnevno izstrelit ven čekirat?

:rolleyes: mogoče bodo pa glasovi potihnili, če tebe ne bo izstrelilo vsakič ven? :rolleyes: Če pa to ne pomaga, pa počakaj da začnejo mutirat :mocking:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 26, 2011 8:50 am

slavica je napisal/-a:Duško, a lahko urediš, da se sosedovi otroci ne bodo oglašali s podobnimi glasovi kot jokajoče muce, da se mi ne bo treba x-krat dnevno izstrelit ven čekirat?

Vsakokrat ko se zadere, zlij vedro ledene vode v njihov general direction in se zraven deri: "tiho preklete mačke, a se boste nehale okol bajte gonit!"
Garantiram da bojo po tretjem vedru mulci krepko premislili, če bojo še impersonirali mačke :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor To jul 26, 2011 9:51 am

:dash: :dash: In te isti angeli me kličejo, če jim pomagamo sestavit prijavo?!! :devil: Očitno v tem groznem reševanju vseh teh psov niso napisali ENE prijave??! In kaj točno so s tem herojskim(-i) reševanjem(-ji) naredili po tem takem :fool: ?! Jaz sem grem kar jokat, ker raje ne pomislim na vse ostale, ki so jih "rešili"...
To err is human, but to get even? THAT is divine.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 26, 2011 9:56 am

:lol: :lol: :lol: no pejt se jokat.... :lol: sej, veš, ko zmanjka solz, je naslednja faza, da se lahko samo še krohotaš. :lol:

Zgleda da jim je uspelo prebrat nevemkolkič zastavljeno vprašanje, če so ukrepali zoper kršitelja :D Juhej, včasih znajo celo brat :D

Ampak mi je spet butnlo ven unih 49 %, pa sem se spomnla na nek sestanke in neke dogovore o sodelovanju, pa ne razumem, zakaj tebe kličejo ZDEJ, prej te pa niso mogli... Sicer pa bolje ikad nego nikad! :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 26, 2011 10:03 am

Ker niso sposobni ene prijave spisat!! aja in ker sem poklicala "taglavno" in jim j.m. po domače, ker se mi je res stužil život, da bo taka svinarija ostala nekaznovana, ker eni pač gledamo širše za dobrobit živali in ne za uhe un ohe na fb, ker sem prepričana v to, da bojo imeli v sekundi že novega psa, mogoče bojo celo za Herbija poklicali :dash: :dash: .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 26, 2011 10:08 am

Aja, pa sleepy, hvala za komentar pri članku, jaz se 100% ne bi izražala tako lepo, HVALA :kiss: , si pa krasno povzela dejstva.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 26, 2011 10:09 am

Ja šit :negative: :D

Zgleda bodo prvič sestavile prijavo, če očitno rabijo pomoč, čeprav bi mogle to že kdaj narediti. Tokrat je pa pritisk prevelik zgleda. :rolleyes: Če jim boš slučajno pomagala, jih lahko najprej še malo nakuriš. :mocking: Da ne bo potem samo prijava podana, 3x hura, zaslug Šivi 0.

Edit: si že nakurila :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 26, 2011 10:22 am

*šiva* velkam! :)
:blush: Sej mamo duškota za kakšno krepko :girlblush:
:D

No, še dobro, da zna taglavna vsaj telefon dvignit, če že pri kakšnih postopkih šepa. Eh ja... :dash:
Sicer bi pa glede na pismenost in to, da si s tipom itak govorila, jaz na tvojem mestu raje pridobila še druge potrebne podatke od njih in podala prijavo sama (oz. Lajka), kot pa pomagala njim. Pa ne, ker jim ne bi hotela pomagat, ampak ker so zafurale stvari že do sem, pa da jih ne bi še bolj. Pomagala bi jim prej, na tej točki bi pa hotela met vajeti v rokah sama, če bi že itak nardila vse. :)
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 35 gostov