Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 25, 2011 10:28 am

Re: Daj si duška

sorry mateja, sam zdele sem se tako nasmejala :lol: :lol: :lol: verjamem da tebi ni do smeha, ampak opis je za crknit!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 25, 2011 10:52 am

o moj bog!!!! razplet zgodbe zapuščene mame muce s 4 maldički:

grem zjutraj na vet. prakso se zmenit kaj pa kako. me veterinar napizdi zakaj sem vzela "njihove mačke". menda so jih mel prve tedne notr, zdej so pa že dost veliki, da so lahko uzuni, sej je ja poletje (s tem da je učeri je blo celih 15 stopinj). pa sm ga opozorila, kaj bio, k boja mali dost velik, da bojo okol šetal, da jih ne bo avto povozu, pa me čudn pogleda češ tle je pa res varno. da je vsakmu mačku 100krat bolš uzuni kt pa notr v stanovanju. da kopalnica ni primerna za karanteno. mačka more mal po travci se sprehodt. jst sm bla na robu joka. da nej kr nazaj prnesem vse, da sta 2 mala že "posvojena". s tem da ni imel NOBENEGA PROBLEMA, da nama ne bi poturil enga majnega sivčka (4 mesece), ki se je menda danes zatekel k njim. tega pa kar odnesita, nama je reku. tko da sm mamo z malimi prinesla nazaj, ker ji zunaj nič ne manjka. tudi med vikendom, ko ni nikogar tam. pa sem ga vprašala, če ji daje AD. je reku, da dobiva najkvalitetnejšo hrano. na moje vprašanje ni odgovoru. pustimo to, da je bila plenična podloga, ki je bila v hiški popolnonma črna in je smrdela k sam hudič.
aja pa še to. mamo so tam pustili neki ljudje, ker je menda ugriznila babico, potem so se pa tedna odločal, a jih bojo vzel al ne, na koncu so jih pa kr tam pustil vse skupaj. mislim halo če veš, KDO jkih je pustu, menda lahko to prijaviš inšpekciji?!

zdej grem pa sam :bad:

za pravopis se opravičujem, sm preveč razburjena zdele.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 25, 2011 11:03 am

zakaj si jih pa nesla nazaj? Njegovi so ravno toliko kot tvoji, edino, če so čipirani, čip pa glasi na njegovo ime.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Po jul 25, 2011 11:06 am

:fool: A se je za čudit, da je odnos do mačk pri nas tak, ko pa še kakšni veterinarji stresajo takele? Še dobro da kakšen pravilnik poznajo...
In travca je valda primernejša za karanteno kot pa kopalnica :rolleyes: Še posebno tista kopalnica, ki je primerna za majhnega sivčka in ne za mačjo mamo z mladiči... Da v kopalnico lahko postaviš kletko itak nima veze. Slika

Še dobro, da je pred temle postom bilo tole:
Gina je napisal/-a:Saj vem, da ne bi smela, vendar...

Mačja mama je napisal/-a:sorry mateja, sam zdele sem se tako nasmejala :lol: :lol: :lol: verjamem da tebi ni do smeha, ampak opis je za crknit!

same here, same here... :lol: :lol: :lol: A o kakšni čeladi pa še nisi razmišljala? Mislim za mačka, ne zase :rolleyes: :mocking:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 25, 2011 11:09 am

:girlsad:
kozmopolitanka, zakaj nisi koga poklicala in vprašala za nasvet, preden si muce odnesla nazaj?
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 25, 2011 11:31 am

renata poklicala sem polo.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor Po jul 25, 2011 11:32 am

Če ne drugega, vsaj sterilizirani bodo. Upam, da jih bodo tudi pocepili, R&R... glede na to, da so vet. postaja :( .

Jest dam drugače Kozmopolitanki prav, da jih je odnesla nazaj. Vem, da je hudo za te tamale samo, če hočejo, naj pa prevzamejo odgovornost za njih. Imeli so vso možnost, da familijo prijaviti pa jih niso :dash: .
Zadnjič spremenil pola, dne Po jul 25, 2011 11:32 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 25, 2011 11:32 am

sleepy je napisal/-a::fool: A se je za čudit, da je odnos do mačk pri nas tak, ko pa še kakšni veterinarji stresajo takele? Še dobro da kakšen pravilnik poznajo...

Popolno deziluzinacijo te vrste človek doživi, ko enkrat samkrat sedi z vrhom Veterinarske zbornice na sestanku na temo zaščite živali. :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 25, 2011 11:33 am

s polo sva na vezi že od včeraj. oni so takrat njih kontaktirali za skrbništvo.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 25, 2011 11:38 am

r&r so jih že. rekel, je, da jih bodo cepili, s/k takoj ko bo mogoče, da imajo za dva že zagotovljen dom. razmere so pomoje vseno boljše kot pa za marsikatere druge muce, ki še čakajo, da se bo našel prostor in denar za njihovo oskrbo.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 25, 2011 11:40 am

Ja, in ker smo jim mi takrat rekli, da jih ne moremo sprejeti, so teoretično njihovi. Res pa je, da tega ne morejo dokazati.

Jest bi jim dihala za ovratnik, pa upajmo, da si bodo premislili in tudi mamo in mladiče pustili v oskrbo.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Po jul 25, 2011 11:40 am

Skuiki je napisal/-a:
sleepy je napisal/-a::fool: A se je za čudit, da je odnos do mačk pri nas tak, ko pa še kakšni veterinarji stresajo takele? Še dobro da kakšen pravilnik poznajo...

Popolno deziluzinacijo te vrste človek doživi, ko enkrat samkrat sedi z vrhom Veterinarske zbornice na sestanku na temo zaščite živali. :dash:

Hehe, ni nujno sedet zraven... :rolleyes: Sej, a ni en pregovor, da riba pri glavi smrdi? :rolleyes:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 25, 2011 11:42 am

pola je napisal/-a:Če ne drugega, vsaj sterilizirani bodo. Upam, da jih bodo tudi pocepili, R&R... glede na to, da so vet. postaja :( .

Mogoče bodo, mogoče pa tudi ne. A obvladajo zgodnjo S/K? Če je ne, potem..., glede na to, da imajo dva že kar oddana.

pola je napisal/-a:Jest dam drugače Kozmopolitanki prav, da jih je odnesla nazaj. Vem, da je hudo za te tamale samo, če hočejo, naj pa prevzamejo odgovornost za njih. Imeli so vso možnost, da familijo prijaviti pa jih niso :dash: .

Odgovornost? A to misliš, da jih bo vest pekla, če jih bodo oddali nepoštimane v zunanje domove?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 25, 2011 11:52 am

teoretično so nikogaršnji, nikakor niso last veterinarske postaje, ker to sploh ne morejo bit, prav tako veterinarska postaja ne more in sme opravljat dejavnost zavetišča.
Mački so nikogaršnji, oz. so od tistih, ki so jih tja prinesli, če oni vedo, kdo to sploh so.
Se gremo stavit, da bodo šli tamali v nov dom brez s/k in brez kakršnegakoli papirja, ki bi urejal to za kasneje?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 25, 2011 11:53 am

Ja odgovornost. Sami so jo nase sprejeli, pa naj jo še izpeljejo do konca.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 25, 2011 11:56 am

Se opravičujem, če sem falila, ampak če prav razumem, gre za Vet.postajo Tenetiše? Če je tako-
na kilometr vstran od njih z živalimi, manjšimi od krave (govorim iz izkušenj, žal žalostnih)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 25, 2011 11:59 am

Če se je našla namestitev, ponudili smo pomoč, škoda je, da se bo z mucki zgodilo to, kar se najverjetneje bo.
pa še boga kozmopolitanka, ki jih pozna in jih je imela pri sebi, ko bo milijonkrat študirala o tem, kaj se je z njmi zgodilo. Meni bi se zrolalo.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 25, 2011 12:03 pm

No, glede na odnos, ki ga opisuje kozmopolitanka, dvomim v to, da bo prihodnost teh muc takšna, kot jo želimo. Bolj verjamem v scenarij, da se bodo pač pridružili armadi nepoštimanih in problem, ki ga poskušamo skupaj reševati, za pikico povečali.

Z odgovornostjo je pa tako, da breme le-te morda bolj nosimo in občutimo mi, ki smo zgodbo spremljali, kot (tako kaže) arogantni veterinar. MH je ponudila pomoč, kozmopolitanka jih je bila pripravljena namestit...Ja, se čutim odgovorna za te muce in mi je žal. da se niste drugače odločili.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 25, 2011 12:08 pm

Tudi mi smo ponudili pomoč. Kozmopolitanka me je klicala in rekla, da so ji rekli naj jih vrne in da jih bo nesla nazaj in sem potrdila, da se tudi meni zdi tako prav, glede na to, da trdijo, da so njihovi. Da ne bo izpadlo, da sem jest koga prisilila v to, da male vrne.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 25, 2011 12:09 pm

Tudi meni ni vseeno za njih, verjetno je to jasno.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 35 gostov