Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 26, 2011 10:03 am

Re: Daj si duška

V bistvu ze dva zaporedna dneva skusam prvic v dnevu jesti pred polnocjo (zadnjic jesti pred 18h?! pa takrat me sploh se ni domov). Mi skoraj uspeva, samo je pa dejstvo, da se pomanjkanje hrane pozna:
vceraj sem skoraj tankala navaden bencin namesto dizla, vsaj tri pogovore sem izvajala kot zombi in cel vecer sem ugotavljala, da bi z veseljem pojedla ogromno kolicino kruha z majonezo :O

Trenutno bi rabila 30 ur na dan in vsaj eno bi prezivela na kavcu med buljenjem v neko nedolocljivo tocko (pa vsaj dva macka bi se izzivljala nad mano :) )
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Sr jan 26, 2011 10:32 am

Leia je napisal/-a:vceraj sem skoraj tankala navaden bencin namesto dizla..

Ja, sej to samo zato, ker bo bencin kmalu cenejši ko dizel.. Šparaš pač, logično pri toliko mačkih kot jih imaš ;).

Te pa čisto razumem kako je to, ko si tako izmučen, da niti spat ne moreš :dash: :dash: .
To err is human, but to get even? THAT is divine.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 26, 2011 11:09 am

Meni se je danes nek prijazen Duško naslonil na domofon ob ene deset do šestih :fool: Pol so mački mislili, da bodo prišli obiski in začeli noret, ker pa obiskov ni bilo so noreli naprej kar na suho :dash:

In zdaj sem končno, končno skuhala prvo današnjo kavo, ki je bolj odurna, kot bi jo cel set zelenih smajličev lahko ponazoril Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 26, 2011 11:12 am

No, meni sta pa danes dva gospoda prišla na duhovni pogovor na vrata. Pred prvo kavo in zajtrkom nisem najbolj prijazno bitje na svetu, sploh, če mi nekdo poskuša prodajati religijo. :devil:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: ljubljana

Odgovor Sr jan 26, 2011 11:20 am

o jst si pa za take vzamem čas in jih poskušam prepričat v tisto kar oni ne verjamejo. včasih mi celo rata da obupajo nad mano :lol:
moj duško:učeraj sem se do enih zjutraj matrala naložit slikice na pomagamo-zivalim. ker nisem mogla odnehat dokler se nisem naučila :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 26, 2011 11:22 am

mateja je napisal/-a:No, meni sta pa danes dva gospoda prišla na duhovni pogovor na vrata. Pred prvo kavo in zajtrkom nisem najbolj prijazno bitje na svetu, sploh, če mi nekdo poskuša prodajati religijo. :devil:

jaz nisem prav prijazna do nikogar, ki mi proba nepovabljen karkoli prodat pri meni doma - ne glede na uro in količino kave. :lol: takega, ki prodaja katerokoli religijo, bi pa najbrž kar z metlo nagonila stran od hiše. :devil:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr jan 26, 2011 11:25 am

O a mormoni so te obiskali :lol:
Kaj oni sploh hočejo? Mojega očeta sta dva enkrat spraševala, kaj se mu zdi najpomembnejša stvar v življenju - pa je rekel ˇvidvaˇ in šel naprej, onadva sta pa brez besed ostala :O :D
Mojo mamo so enkrat našli in jih je tudi že takoj odslovila, mojega brata so tudi enkrat ustavili in spraševali, če je srečen... :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 26, 2011 11:26 am

mateja je napisal/-a:No, meni sta pa danes dva gospoda prišla na duhovni pogovor na vrata. Pred prvo kavo in zajtrkom nisem najbolj prijazno bitje na svetu, sploh, če mi nekdo poskuša prodajati religijo. :devil:

Pa še to: pred časom sta dve ženski prišli prodajat religijo moji mami. Ena od obeh fanatičnih kokoši je porinila stopalo med vrata, ker je mama ni hotela spustiti v hišo. A si lahko predstavljate? Morala jo je brcnit v nogo, da je lahko zaprla vrata in zaklenila baburi ven! :dash: :dash: :dash: :bad: :bad: :bad:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr jan 26, 2011 11:27 am

taperverčki je napisal/-a:

jaz nisem prav prijazna do nikogar, ki mi proba nepovabljen karkoli prodat pri meni doma - ne glede na uro in količino kave. :lol: takega, ki prodaja katerokoli religijo, bi pa najbrž kar z metlo nagonila stran od hiše. :devil:

Jaz takim še odprem ne - se naredim, da ni nobenga doma in grejo sami stran :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 26, 2011 11:28 am

Kako pa veš? Kaj pa če je kakšna dostava ali pa je prišel kdo popisat števce? :)
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr jan 26, 2011 11:30 am

Hahaha jaz vprašam kdo je in če je za števec mu povem številko čez zaprta vrata, če ima pa kdo pico zame, pa itak čez kukalo vidim :lol:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 26, 2011 11:31 am

Bo pa večkrat pozvonil. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 26, 2011 11:32 am

Penny je napisal/-a:O a mormoni so te obiskali :lol:

Nisem prepričana, ker mormoni so "označeni" in uniformirani. Tale dva sta bila po mojem prej kakšna jehovca. Običajno se spustim v teološke debate, če se mi le da, samo da jim dokažem, da Biblije niti ne poznajo tako zelo dobro. Ko pa sem brez kave in zajtrka, bi pa rajši kot kakšen Zeus metala strele vanje. :aggressive:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 26, 2011 11:34 am

V mojem bloku so mormoni imeli najeto stanovanje. Nekajkrat sta prišli na vrata dve punci (več kombinacij) in se želeli seznaniti s sosedi. Dve sta bili prav simpatični, ena iz Utaha in druga iz Teksasa, sta mi prinesli piškote, ki sta jih sami spekli, pol sem ju jaz učila narediti štrudl in še kaj. Parkrat sta se oglasili na kavi, smo poklepetale, onedve sta trenirali slovenščino (pa ravno mene sta našli :D ), z eno besedo nikoli ni bila omenjena religija. Enkrat sta me povabili na nek koncert v njihovi cerkvi, in to je bilo to.

Meni so se zdele (te dve, pa tudi ostale) malo zgubljene, prvič tako daleč od doma, v popolnoma tujem svetu, brez kogarkoli znanega, in sta potrebovali čisto človeški pogovor o vsakdanjih malenkostih. Ko so eno prišli obiskati starši, mi jih je predstavila. Me prav zanima, kje sta zdaj. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 26, 2011 11:34 am

Penny je napisal/-a:Hahaha jaz vprašam kdo je in če je za števec mu povem številko čez zaprta vrata, če ima pa kdo pico zame, pa itak čez kukalo vidim :lol:

Penny je napisal/-a:Jaz takim še odprem ne - se naredim, da ni nobenga doma in grejo sami stran :D

Sej veš, kako bom tole interpretirala? Veš, a ne? :D

Ciiiiiin!
Kdo je?
Predstavniki Gospoda Jehove!
Kaj bi radi?
Prišli smo rešit tvojo dušo!
... tišina...
Gospa, ste tam?
Ne, nikogar ni doma!

:lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr jan 26, 2011 11:38 am

Bom obesila tablico na vrata, da smo akviziterjem, mormonom in maškaram neprijazni :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 26, 2011 11:40 am

Penny je napisal/-a:Hahaha jaz vprašam kdo je in če je za števec mu povem številko čez zaprta vrata, če ima pa kdo pico zame, pa itak čez kukalo vidim :lol:

Penny je napisal/-a:Jaz takim še odprem ne - se naredim, da ni nobenga doma in grejo sami stran :D

Ciiiiiin!
Kdo je?
Kaj bi radi?
... tišina...
Gospa, ste tam?
Ne, nikogar ni doma!

Ahahahahaha :lol: :lol: :lol:
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr jan 26, 2011 11:41 am

Ciiiiiin!
Kdo je?
Kaj bi radi?
... tišina...
Gospa, ste tam?
Ne, nikogar ni doma!

Ne takole je:

Ciiiiiin!
Kdo je?
Kaj bi radi?
... tišina...
Gospa, ste tam?
... tišina... :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 26, 2011 11:41 am

Penny je napisal/-a:Bom obesila tablico na vrata, da smo akviziterjem, mormonom in maškaram neprijazni :D

Oh, jaz maškaram odprem, ampak takoj rečem, da bodo kaj dobili le, če eno zapojejo. :D :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 26, 2011 11:44 am

Meni so tamale maškarce luštne, samo k nam itak ne hodijo. Nikoli ne bi metala otrok v isti koš z akviziterji in verskimi fanatiki. :P
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov