Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 20, 2011 6:36 am

Re: Daj si duška

all je napisal/-a:aaaaaaaaaaaaaa :dash:
po parih letih faksa bi človek pričakoval, da se bodo ljudje znal civilizirano pogovarjat. namest tega ti človek z ranjenim egom rajši nameni en "jej drek..."

vau :bad:

tole je tudi moj Duško.
:girlsad: :bad: :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 20, 2011 11:13 am

Ne vem, kaj je hujše: dejstvo, da te od zgodnjega jutra boli glava, ali dejstvo, da ugotoviš, da te boli, ker si prejšnji dan jedla čokolado :dash:

Aja, Duško je čist zlat, tokrat res ni njegova krivda :D

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 20, 2011 12:03 pm

oaza88 je napisal/-a:
all je napisal/-a:aaaaaaaaaaaaaa :dash:
po parih letih faksa bi človek pričakoval, da se bodo ljudje znal civilizirano pogovarjat. namest tega ti človek z ranjenim egom rajši nameni en "jej drek..."

vau :bad:

tole je tudi moj Duško.
:girlsad: :bad: :dash:

:praising:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 20, 2011 1:16 pm

Cats je napisal/-a:Ne vem, kaj je hujše: dejstvo, da te od zgodnjega jutra boli glava, ali dejstvo, da ugotoviš, da te boli, ker si prejšnji dan jedla čokolado :dash:

..........

no tule te lahko izvlečem iz dileme: definitivno je hujši Duško od glavobola samega dejstvo, da ti čokolada povzroča glavobol 8)
joj bošca....iskreno se mi smiliš, če je to res to.... :kiss:
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Kraj: Petrovče

Odgovor Če jan 20, 2011 4:21 pm

visinnox je napisal/-a:Že pred leti sem pisala VURS, naj preverijo, če Zonzani s/k mačke, pa so mi malo dvolično odgovorili... Mislim, da bi glede Zonzanija morali urediti, pa če gremo takoj eno mačko posvojit! :negative:

Minilo je več kot dve leti od tega, ko sem našla malo muco pred našo hišo. Peljala sem jo v zavetišče Zonzani. Čez nekaj časa sem iskala na internetu slike muc, ki se v Zonzaniju oddajajo. Na nekem forumu sem našla kontakt ene osebe, ki v zavetišču dela kot prostovoljka. Prosila sem jo, če lahko preveri, kako je z muco. In mi je povedala, da so jo že oddali. In to na isti dan, ko sem jo jaz pripeljala v zavetišče!!!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 20, 2011 5:48 pm

zdajle se morem pa tudi jaz odduškt :devil:
peljem zdajle mojo zverino na en sprehod in srečva sosedovo punčko(6 let) na sprehodu z njihovim psom nek mix angleški seter težkega cca. 50 kg in poleg tega še blazno popadlijevga. In ta zverina se zapodi v naju z mojim in tamalo je kar za sabo po cesti vlekel celo histerično revčko malo in potlej naj jaz pri eni skoraj neuporabni roki vlečem stran to pošast?! sm samo brcala kamr je padlo je pa padlo ampak enkrat sem ga mogla fejst zadet ker se je zelo hiro spakiral. potlej pa še tamalo tolažit ker je komej dihala ker je tolk jokala. Sej nevem no kje majo starši glavo, pa ga foter od te punčke ne obvlada 100% pa ga dajo njej za vn na sprehod vozit :bad: :bad:
res sm besna :devil: :dash:
Dogs have owners, cats have staff

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 20, 2011 8:47 pm

grozno! :negative:

takim bi jaz vzela psa in otroka, pa naj ostanejo sami neodgovorni... saj ne da komu česa ne privoščim, samo včasih kar ne morem verjet kakšni ljudje (no, vsaj tisti delčki ki jih jaz ujamem) imajo živali ali pa otroke.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 23, 2011 9:13 pm

Moj duško danes:
Zbirajo donacije za zavetišče. Napišem da naj preverijo v trgovinah za živali če imajo kaj hrane čez rok.
Pa kaj napiše ena punca "to čez rok mi pa ni toliko ok...., ravno pretiravat ni treba.."
Mislim halooo? A še komu ni jasno kako se določa rok uporabnosti??? :O Hrana ima npr. rok 20.2. 19.2 je še ok, a 20.2 je pa že pokvarjena??? Ne! Delam v trgovini in vsak dan vidim koliko hrane gre v odpis, pa še niti ena stvar "čez rok" ni bila pokvarjena.
Ok ne pravim če rabiš sto let da porabiš žakel hrane, ne pa zavetišče ki mu je žakel za en dan al pa še manj. :devil: :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Ne jan 23, 2011 9:20 pm

Se popolnoma strinjam in verjamem, da ti take stvari poženejo adrenalin po žilah.. Nekaj drugega so npr. mlečni izdelki ali pa kaj tako hitro pokvarljivega.. Drugo pa je tako obdelana hrana kot so briketi npr.. Ah, ja.. Ljudje :dash: :dash: :fool: :fool: .
To err is human, but to get even? THAT is divine.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 23, 2011 9:26 pm

Tudi jogurt ima varovalni rok (približno en teden). Edina hrana ki se res lahko pokvari je zelenjava/sadje, ko zgnije pač zgnije. Pa kruh če se posuši (no to se ne šteje pod pokvarjeno).

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 23, 2011 9:36 pm

Tale duško je res uporabna stvar :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor Po jan 24, 2011 2:57 pm

Moj današnji duško je bolj začuden kot jezen, pa malo offtopic. Danes je pri vratih pozvonilo prezeblo dekle. Rekla je da je študentka in da prodaja vrečke. Sem bila kar malo začudena, vem da je bila to nekaj let (oz. več kot desetletje nazaj) ustaljena praksa za zbiranje denarja, pa sem mislila da tega ne počnejo več. Kakorkoli, za dober namen sem vedno pripravljena kaj prispevat, pa sem povprašala po ceni. Odgovor 21€ :O me je kar malo šokiral, prav tako me ni potolažilo dejstvo da gre za 300 precej velikih vrečk (mislim da 3l). 300 plastičnih vrečk že iz ekološkega vidika ne želim imet na vesti (čeprav naj bi bile eko vrečke, kar pa ne vem kaj bi naj pomenilo, jaz navadno kupujem biorazgradljive in te jim niso bile niti slučajno podobne), pa tudi porabim jih zelo malo, manj kot 50 letno, kar pomeni vsaj 6 letno zalogo... Tretji razlog je bil, da niti nisem imela toliko denarja v denarnici. Meni se to ne zdi ravno malo... :girlblush: . Ker manjšega pakiranja ni imela, sem ji dala nekaj drobiža, vrečk pa nisem kupila.

Ne vem, po mojem spominu, sta moja mami in babica z veseljem kupili 50 ali 100 vrečk, ki so stale 200-500 tolarjev, pa primaknili še nekaj zraven. Tudi jaz bi, samo 21€ za vrečke? :scratch:
El gato, sólo el gato apareció completo y orgulloso: nació completamente terminado, camina solo y sabe lo que quiere.
Pablo Neruda
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 24, 2011 3:17 pm

Meni se je dobro leto nazaj zgodilo, da mi je na vratih zvonila lačna študentka, ni je prodajala NIČ. Je zvonila od vrat do vrat, da potrebuje denar. Vedno odstopim kakšen evro, če me kdo prosi na ulici. To, da me hodijo nadlegovat v moj lasten dom, je pa zame vseeno preveč vsiljivo. :girlsad:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 24, 2011 5:23 pm

taperverčki je napisal/-a:Meni se je dobro leto nazaj zgodilo, da mi je na vratih zvonila lačna študentka, ni je prodajala NIČ. Je zvonila od vrat do vrat, da potrebuje denar. Vedno odstopim kakšen evro, če me kdo prosi na ulici. To, da me hodijo nadlegovat v moj lasten dom, je pa zame vseeno preveč vsiljivo. :girlsad:

To trkanje po vrtaih zna bit kar moteče ja..
Jaz sicer bolj po redko komu na ulici dam, ker mam vedno lih za karto naštimano, tako da ne morem kaj veliko, razen kak cigaret če me prosijo. Me pa moti to, da so eni vsiljivi in kar stopijo pred mene, en me je enkrat celo v p.m. poslal in se drl za mano ko sem šla iz Mercatorja (pa še to praznih rok, ker je bila gužva prevelika)...pa moti me to, da zraven mene vedno hodijo ljudje, ki imajo na videz več pod palcem od mene, pa njim noben nič ne reče, meni pa vsak...

je pa grozno, toliko ljudi zunaj na ulici, vsak na svojem vogalu čaka (saj v LJ sem to opazila...) :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 24, 2011 6:53 pm

Dragi Dusko.
V cakalnici visim ze dobrih pet ur. A se lahko, prosim, koncno kaj premakne?!
Ce bom se dolgo poslusala tole zurko v mavcarni, se mi bo zmesalo.

Hvala, vedno tvoja Leia
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 25, 2011 12:17 pm

Ljubi Dusko, daj ustvari eno mini delo, pa mi ga posreduj, ker tole nabiranje centov.3x na mesec je brezveze!

Pa pisanje preko mobija naj se vtakne nekam.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 25, 2011 2:14 pm

jaz bi pa poslala tri četrt ljudi zaposlenih po pisarnah v veleprodajah v ta velikih trgovinah nekam, ker nimajo blage veze ne o tem kaj prodajajo, ne kako njihove spletne strani za naročila funkcionirajo...kje u božjo...naj dobim torej to kar išče stranka???!!?!?!?! :devil:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 25, 2011 2:22 pm

V Logatcu nimamo dobrega sadja! V tistih nekaj trgovinah, kar jih imamo, je ponudba obupna. :dash: :dash: :dash:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 25, 2011 4:57 pm

knedl je napisal/-a:jaz bi pa poslala tri četrt ljudi zaposlenih po pisarnah v veleprodajah v ta velikih trgovinah nekam, ker nimajo blage veze ne o tem kaj prodajajo, ne kako njihove spletne strani za naročila funkcionirajo...kje u božjo...naj dobim torej to kar išče stranka???!!?!?!?! :devil:

ane, res dobro! potem boš pa ti kriva ker nič ne prodaš, medtem ko "ta glavni" sploh ne poznajo svoje stranke in njenih potreb, ti se jim pa lahko samo opravičuješ...

no, možno da sem falila malo, samo se mi zdi da te razumem :blush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ptuj

Odgovor To jan 25, 2011 11:50 pm

Moj duško... pogrešam moje bebeke :girlsad: :girlcry:
Tudi tigri, tudi črni, tudi tisti in takšni so lahko posebni. Skozi naše oči, skozi naše srce. <3

http://mojizakladi.blogspot.com/
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov