Kofetkanje - Cat Cafe

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So okt 23, 2010 8:51 am

Re: Kofetkanje - Cat Cafe

Kva si pa ti tolk vesela, a?? :crazy:
Si sredi noči pošiljala maile, učinek je pa tako dober?
Jutro drugače vsem. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So okt 23, 2010 8:53 am

a ti to meni?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So okt 23, 2010 8:54 am

aha :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So okt 23, 2010 8:57 am

Če sta mi pa dve nori babi nonstop mejalali, da bi imeli še to sliko, pa še tisto, pa še tretjo etc. Kaj pa čem drugega, kot se smejat. :D Saj veš, kako to gre: če jih ne moreš premagati, se jim pridruži. :crazy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So okt 23, 2010 8:57 am

:yahoo:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor So okt 23, 2010 2:49 pm

Ko so danes ravno nekje prišli sosedje v misel, evo popoldanska kava za sosede:

I make serious coffee – so strong it wakes up the neighbors. :D

;) za lepši čuden dan :)
:yahoo: meni je pa kljub vsemu ratalo "spesnit" full lušno zgodbico za strip :yahoo:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So okt 23, 2010 7:29 pm

Jaz sem imela pa danes pravo mačjo kavo :) En kup mačjih mulcev, kava in čvek :D Kaj bi človek še lepšega hotel? :good:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So okt 23, 2010 8:44 pm

Koliko kavic povprečno spijete dnevno? Jaz štiri do pet in me malce skrbi, da pretiravam. Dve do tri kavice dnevno mi je celo priporočil zdravnik, ker imam prenizek pritisk, ko sem zahtevala te tri kave na naročilnico, ki jo plača zdravstvo pa ni več vztrajal :D .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne okt 24, 2010 8:44 am

Za dobro nedeljsko jutro: en TERORIST in več na KLIK ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne okt 24, 2010 8:59 am

Jutro vsem in vam želim en lepo vikend z čimmanj pretresi in neprijetnostmi.
Jazst pa se v kratkem odpravljam proti morju, oblubim, da ga po telepatskih poteh malo pošljem tudi vam
Slika
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne okt 24, 2010 10:03 am

Patricija je napisal/-a:Koliko kavic povprečno spijete dnevno? Jaz štiri do pet in me malce skrbi, da pretiravam. Dve do tri kavice dnevno mi je celo priporočil zdravnik, ker imam prenizek pritisk, ko sem zahtevala te tri kave na naročilnico, ki jo plača zdravstvo pa ni več vztrajal :D .

jaz jutranjo N-U-J-N-O pa včasih še eno po kosilu. kljub nizkemu pritisku kave popoldne ne maram, ker potem zvečer težko zaspim. sem rajši popoldne lena kot ponoči budna :lol:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne okt 24, 2010 11:27 am

Gipsy, hvala ti za juhco za dušo. (boš že vedela za katero juhco se gre) :) :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne okt 24, 2010 12:15 pm

helena je napisal/-a:Gipsy, hvala ti za juhco za dušo. (boš že vedela za katero juhco se gre) :) :kiss:

Kurjo, itak! Kiro pa! :mocking:

Patricija je napisal/-a:Koliko kavic povprečno spijete dnevno? Jaz štiri do pet in me malce skrbi, da pretiravam. Dve do tri kavice dnevno mi je celo priporočil zdravnik, ker imam prenizek pritisk, ko sem zahtevala te tri kave na naročilnico, ki jo plača zdravstvo pa ni več vztrajal :D .

Jaz zjutraj Nescaffe, čez dan jih pa pravzaprav sploh ne pijem :mocking: Sem v glavnem na vodi. Tele virtualne mi pa kar grejo. Jih ni nikoli preveč :yahoo:

Ej, po moje bo pa tale naročilnica problem. Vprašaj drugič raje za recept, pa bo mogoče več sreče :mocking:

;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 25, 2010 8:06 am

Slika

:mocking:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 25, 2010 8:28 am

sleepy je napisal/-a:Jaz zjutraj Nescaffe, čez dan jih pa pravzaprav sploh ne pijem :mocking:

:O Groza! Katastrofaaaaa!!! :O
Če pa ti tukajle nisi :offtopic: Halooooo?!? :devil:

Patricija, j'z ene tri al' pa štiri... (po navodilu zdravnika, itak... pritisk pa takle) ;)
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 25, 2010 8:33 am

:mocking:

Alexx je napisal/-a:Če pa ti tukajle nisi :offtopic: Halooooo?!? :devil:

Ampak priznaj, da to dobro skrivam! :lol: :D :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 25, 2010 9:12 am

Patricija, jaz spijem obvezno jutranjo, ker sicer ne funkcioniram. (Smo že govorili o zasvojenosti. Pa pravijo punce, da to ni to :lol: ) Kasneje pa samo, če je res zaspan dan. Pa po peti uri raje ne, ker sicer naslednji dan rabim še kakšno dodatno kavo :D

Jutro!
Slika
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 25, 2010 10:22 am

Saj ni res, pa je: celo nedeljo zvečer in ponedeljek dopoldan se ubadam z jokajočim mačjim mladičem na notranjem dvorišču enega objekta, potem pa mi v rezervni mailbox prileti tedenski horoskop, ki se začne takole: "Ta teden se ti lahko zgodi, da ti kakšna črna mačka prekriža pot." Saj ni treba podčrtati, da je ta maček res črn, a ne?

Zdaj bom čakala, da mi napovejo še zadetek na loteriji, potem pa letim srečko kupit :D
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: večinoma Ljubljana

Odgovor Po okt 25, 2010 10:40 am

Meni je kava sicer zelo všeč, ampak mojem želodcu pa ne :) zato sem pred nekaj leti prešaltala na čaj :)

Sem pa našla tole danes (za vse "vas" odvisnike), se bere kot o kakem heroinskem đankiju ;)

"The problem with caffeine is the longer-term effects, which tend to spiral. For example, once the adrenaline wears off, you face fatigue and depression. So what are you going to do? You take more caffeine to get the adrenaline going again. As you might imagine, having your body in a state of emergency all day long isn't very healthy, and it also makes you jumpy and irritable.
The most important long-term problem is the effect that caffeine has on sleep. Adenosine reception is important to sleep, and especially to deep sleep. The half-life of caffeine in your body is about six hours. That means that if you consume a big cup of coffee with 200 mg of caffeine in it at 3 p.m., then by 9 p.m. about 100 mg of that caffeine is still in your system. You may be able to fall asleep, but your body probably will miss out on the benefits of deep sleep. That deficit adds up fast. The next day you feel worse, so you need caffeine as soon as you get out of bed. The cycle continues day after day.
Once you get in the cycle, you have to keep taking the drug. Even worse, if you try to stop taking caffeine, you get very tired and depressed and you get a terrible, splitting headache as blood vessels in the brain dilate. These negative effects force you to run back to caffeine even if you want to stop. "
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 25, 2010 10:54 am

Pijem (že mrzlo) kavo in se sprašujem, kje začeti s pospravljanjem, ali sploh začeti, ker preden končam, bo že grozno, sem ravno dobro drekce pobrala, pa so tamali že novo rundo nasrali, pa z enim (drekcem) hokej špilajo, pa 4 so mi ušli (mali, ne drekci) iz sobe, pa zdaj norijo po stopnicah gor in dol, da sem morala pse spat dat, ker so bli že čist živčni. :P

In tako je vsak dan.... :rolleyes:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 32 gostov