Sesalci, frizure, vložki...skratka, babji čvek

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Prebold

Odgovor Če avg 18, 2011 2:00 pm

Re: Sesalci, frizure, vložki...skratka, babji čvek

No, ja, saj tudi tega lahko za sušenje uporabiš - cunje na kolesa, kolo na hrbet obrneš in na roko goniš.... pa še centrifuga bo hkrati! :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 18, 2011 3:31 pm

no ampak ko bo kšna najdla kšno fajno sušilno mašino ali pa se celo spomnila, da jo že ima doma ;) , pa to ne tako imrovizoriš kukr kolo, je pa dobrodšla, da napiše semle noter. Se odločam za nakup pa bi kakšna informacija iz prve roke res prav prišla. Saj osnovne reči se pač prebere z deklaracije dol, ane, ampak ej, saj vemo, da so informacije "pod mizo" dostikrat res zlata vredne.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 18, 2011 4:19 pm

Jaz lahko le rečem, da imam že mal starejši Indesit pralno sušilni stroj. Plus je to, da ti ni treba cunj prestavljat, da manj placa zavzame in, da se ena operacija nadaljuje po končani predhodni brez tvoje pomoči.

Minus je pač to, da ti kakšna cunja, ki ni za sušilc namenjena, not ostane in pol imaš modo za Barbike, potem to, da zadeva dlak ne pobira, ampak jih do neke mere komprimira v kepice, še najbolj pa to, da se je v letu tik po izteku garancije eno za drugim pokvarilo vse razen ohišja. Šele ko sem zagrozila, da ga bom pri naslednji okvari lastoročno skozi balkon dol vrgla, se je kraval umiril. :fool:

V načrtovani prenovljeni kopalnici bom imela oba stroja, ampak do takrat bo še veliko vode preteklo....
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Če avg 18, 2011 5:14 pm

Gina je napisal/-a:No, ja, saj tudi tega lahko za sušenje uporabiš - cunje na kolesa, kolo na hrbet obrneš in na roko goniš.... pa še centrifuga bo hkrati! :good:

A se ne reče temu multipraktik? :mocking:
:D
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Če avg 18, 2011 6:17 pm

Midva imava Brandt-ov sušilni stroj in sva ful zadovoljna. Imava pa ozek model, ker drugače ne bi spravila v kopalnico pralnega in sušilnega stroja..
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 23, 2011 3:24 pm

Če je še katera utrgana na "čudne" čevlje in ima nogo št. 36
http://www.elegance.si/izdelek_Zenski-natikaci-Z-MUSTANG-1031701-LIME-701
90% znižano! Pa Mustaaaaaaaang! :girlcry:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 23, 2011 6:04 pm

Ali katera ve kje se da dobit Birkenstock sandale/natikače? Imam nekaj podobnega sicer, ampak tele na vseh ženskah vidim, štacune pa ne najdem. :negative: :rolleyes:

Hvala!
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To avg 23, 2011 7:41 pm

Cats are my favorite people.
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To avg 23, 2011 9:45 pm

Tole je zlata jama, imajo Birkenstockic kolkr češ:
http://www.surfdome.com/Womens_Sandals- ... bestseller

Jaz sem z njimi bila do zdaj vedno zelo zadovoljna, dober customer service imajo, +veliko ugodneje, kot pri nas ;)
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To avg 23, 2011 9:49 pm

Aja, sicer sem si pa js letos na razprodajah kupila podobne, ful dobri materiali, odličen izgled in nasploh zelo zadovoljna, so pa znamke Grunland iz Emporiuma :girlblush:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 23, 2011 10:21 pm

Hvala obema. :good:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr avg 24, 2011 12:39 pm

Glede pralnega stroja in sušilca: oboje AEG. Pralni nekaj časa, sušilec dost nov - suši na 50 stopinj in manj zdela cunje; seveda pa ni vse tako za sušit. Oboje fajn dela in ni glasno.

Velik sreče pri izbiri! :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 24, 2011 6:05 pm

Alexx je napisal/-a:Če je še katera utrgana na "čudne" čevlje in ima nogo št. 36
http://www.elegance.si/izdelek_Zenski-natikaci-Z-MUSTANG-1031701-LIME-701
90% znižano! Pa Mustaaaaaaaang! :girlcry:

a si že kdaj naročala od tule? jaz sem najdla dvoje čevlje ki bi jih mela :lol:
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr avg 24, 2011 8:22 pm

Sušilec pa...imam Gorenje Simplicity od januarja in se mi zdi fantastičen, en kup programov in funkcij...ampak, glede na to, da je moj prvi, ne vem, če sem relevantna :girlblush:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To avg 30, 2011 8:45 pm

Razmišljam, da bi začela obiskovati kakšne vadbe, nekaj kjer se res sprostiš in nabereš energijo -joga/meditacija/tai chi...za zmanjšanje napetosti in stresa, za bolj umirjeno življenje... :) Pa me zanima, če kaj veste, kje je ok in cenovno ugodno - (zanima me relacija Ljubljana - Domžale)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 31, 2011 9:02 am

Največ energije dobiš (na dolgi rok) na kakšni vadbi, kjer se malo bolj zmatraš - recimo aerobika. pospeši ti metabolizem in imaš potem čez cel dan več energije, po sproščanju jo imaš pa samo za pol ure.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 31, 2011 9:35 am

No ubistvu bi bla optimalna kombinacija obojega: recimo 2-3x na teden trimčkat, preostale dni pa raztezanje in relaksacija z jogo. Itak neke ful intenzivne aerobne vadbe ne smeš izvajat čisto vsak dan. Jaz sem se zadnje čase spet spravila vsako jutro delat tibetanske vaje, da se boljše zbudim. Če nimaš navade resno telovadit, pol je za začetek to prav fajn, da dobiš eno jutranjo rutino. ;)

Drage dame, mene je pa ena stvar tok navdušila, da jo moram delit še z ostalimi. Moji PMS so res brutalni - pa ne govorim samo o sitnobi, temveč tudi čist fizične zdeve, kokr je zatekanje in negibljiv križ, pol pa valjda pol še ubijalski krčev... :negative: Uglavnem že skor pol leta redno vsak dan jem kapsule s svetlinovim oljem (evening primrose - 1300mg/dan). Prva dva mesca res čisto nobene razlike, ampak pol naprej je pa iz mesca v mesec boljše. Une sitnobe, razdražljivosti in sploh vsestranske nesrečnosti praktično ni več, zadnja dva mesca so bli pa tud krči tok minimalni, da niti naklofena nisem rabila več. :good: Kupim v lekarni od firme Now, ker je cenovno najugodnejše.
No, spijem pa vsak dan tud šalčko čaja šentjanževke, kar tudi ni lih zanemarljivo. :girlblush:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr avg 31, 2011 9:37 am

Kombinacija aerobika in pilates dela čudeže ;)
Penny, več info ti z veseljem posredujem na pm, če želiš, da ne bom smetila...

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Sr avg 31, 2011 9:41 am

Priporočam, da kontaktiraš razne studie pa povprašaš, če imajo mogoče prvo poskusno uro brezplačno. :) Ne spomnim se več imenov studiov, sem pa večkrat videla reklame za to. Tak lahko takoj vidiš, če ti ugaja ali ne.
Če si pa slučajno študentka pa mislim, da ima CUŠ nekaj brezplačnih programov, samo ne vem, kdaj jih razpišejo. Ali pa ŠOU šport so relativno ugodni. Koliko sem slišala od kolegic so fajn programi :)

Drugače pa tudi meni za sproščanje ugaja bolj aktivna vadba (npr. zumba), pri jogi sem bila samo frustrirana, ker so se mi mišice grozno trosile + da napreduješ se mi zdi, da moraš nujno doma delati vaje, 1x na teden organizirane vadbe ni nič :) .. Glede tega smo si zelo različni, zato priporočam da prvo sprobaš, kaj ti ugaja (če še nisi).
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 31, 2011 9:48 am

:offtopic: moja pridna Čupa je inštruktorica joge. Ko jaz telovadim, se obvezno uleže zraven in demonstrira raznorazne položaje. :D
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov