Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 14, 2011 12:10 pm

Re: Daj si duška

Didi je napisal/-a:meni dans dohtarca jah sej boš šla na artroskopijo in jst cela vesela aha okej bom šla ni problema in zdejle najdem filemček kaj to je, so se mi sam solze dol ulile in ga ni dohtarja na svetu ku bi me prepričal da grem tole delat rajš vidim da me cdo konca živlenja boli ampak to pa ne grem ni teorije sploh

Gledat slike in posnetke operacij je največja bedarija, ki jo lahko človek počne. Noben poseg ne izgleda lepo, kaj si pa pričakovala? Joj kako me razjezijo ljudje, ki sami sebe trpinčijo s čist nepotrebno dramo.
(OT) Še bol me pa jezijo tisti, ki strašijo druge. Recimo za gastroskopijo sem slišala toliko hudega, pa se mi je zdelo to, da me je 20 usranih let čisto vska dan bolel želodec dosti hujše od tistih 5 minut požiranja cevke. :dash: Sama na srečo takih zgodb ne jemljem resno (ker pač ohranim perspektivo, ZAKAJ grem na neko preiskavo, operacijo, postopek..), marsikdo pa bi se čisto po nepotrebnem prestrašil.
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 14, 2011 1:41 pm

Jaz bi Kitty! Lubica zlata mi ne gre iz glave. :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 14, 2011 1:45 pm

taperverčki je napisal/-a:Jaz bi Kitty! Lubica zlata mi ne gre iz glave. :dash:

baje je petek ful fajn za posvojitve ... pa sobota tudi ... ne vem, kje sem to pobralala :lol:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 14, 2011 2:28 pm

Leia je napisal/-a:Grrrr ... Nek zelo specialen oddelek neke bolnišnice naroča izključno po elektronski pošti ... :dash: Sicer moja 70-letna soseda dejansko ima e-mail (oja, fw:fw:FWD: ...), ampak ko pa sta poskušali mamo naročiti na ta pregled, pa ni šlo več ... :dash: No, zdaj sem poskusila jaz, upam, da mi sčasoma sporočijo, če mi je uspelo :fool:

Če nadaljujem ... Ni odgovora. Nikakršnega - niti avtomatskega :dash: Edino to mi je jasno, da na nek mailbox je zadeva šla, ker (še) nisem dobila nič (za)vrnjeno :aggressive:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 14, 2011 6:08 pm

Ko bi ti vedela, kako zelo je Kitty osvajala posvojiteljici Bora in Rožmarinčka. Prav za neverjet luštno, prikupno in za mene ganljivo.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor Pe jan 14, 2011 7:05 pm

Trixi je napisal/-a:

Ko bi ti vedela, kako zelo je Kitty osvajala posvojiteljici Bora in Rožmarinčka. Prav za neverjet luštno, prikupno in za mene ganljivo.

Mah, če vsaj ljudje ne bi posvajali z očmi, ampak bi si izbrali člana družine glede na karakter in energijo med njimi :( .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 14, 2011 7:14 pm

Ta mačkica je res tako priljudna in prikupna. Nikakor ne razumem, kako jo lahko nekdo, ki že pride z namenom posvojit mucka, enostavno spregleda. Kako je lahko kdo imun na njen pristop, ki izgleda nekako takole: "Čau! Kdo si pa ti? Bova prijatelja?" Samo zato, ker ni vijoličasto-zelena al pa vsaj fejst dolgodlaka. :girlsad:
Čist zaljubljena. :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 14, 2011 7:59 pm

taperverčki je napisal/-a:
Gledat slike in posnetke operacij je največja bedarija, ki jo lahko človek počne. Noben poseg ne izgleda lepo, kaj si pa pričakovala? Joj kako me razjezijo ljudje, ki sami sebe trpinčijo s čist nepotrebno dramo.
(OT) Še bol me pa jezijo tisti, ki strašijo druge. Recimo za gastroskopijo sem slišala toliko hudega, pa se mi je zdelo to, da me je 20 usranih let čisto vska dan bolel želodec dosti hujše od tistih 5 minut požiranja cevke. :dash: Sama na srečo takih zgodb ne jemljem resno (ker pač ohranim perspektivo, ZAKAJ grem na neko preiskavo, operacijo, postopek..), marsikdo pa bi se čisto po nepotrebnem prestrašil.

Sem se odločila da bom si prestavila datum tere artro zadeve in da grem najprej na magnetno resonanco in če se tam nič ne bo pokazalo grem pač se zaklat na artro :P
Dogs have owners, cats have staff

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 15, 2011 3:06 pm

:dash: Me je ravno razjezil... mož, ko sem vsa vesela rekla, da ima novi muc že posvojitelja, ko je hladno rekel le "Ja, prov."
A je res tako zelo težko se še z nekom veseliti. Ta prok...a čustvena hladnost in racionalnost, a je res tega treba. A ni deljeno veselje dvojno veselje...
Jaz sem zelo, zelo vesela prav za vsako posvojitev, kot bi nekdo s tem meni nekaj lepega dal, ne glede na to, pri kom je muc posvojen. :devil:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 15, 2011 3:08 pm

Mogoče ga je hotel obdržat zase? :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 15, 2011 5:10 pm

Trixi, danes je zgleda tak dan. :dash:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 16, 2011 11:29 pm

Da še jaz povem kaj me muči:
"ker je tudi veterinar rekel da vsaka mlada psica mora vsaj enkrat kotit šele pol jo je dobro dat sterelizirat"
Take izjave me odnesejo do stropa! Pa ker kretenski veterinar si to upa izjaviti!***** :devil: :dash: :dash: :dash: Adijo spanec,...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 17, 2011 10:18 am

to sem jaz isto za mačke poslušala.
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor Po jan 17, 2011 10:27 am

Uh, maš občutek da se nikamor nič ne premakne. Kot ene 17 let nazaj, ko smo mi dali sterilizirat muco, pa so bli vsi čist zgroženi, kaj smo ji nardil. :negative: :fool:.
El gato, sólo el gato apareció completo y orgulloso: nació completamente terminado, camina solo y sabe lo que quiere.
Pablo Neruda
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 17, 2011 8:16 pm

Moj duško, posledica skoraj enournega pogovora po telefonu z gospo, ki se je lotila obsežnega reševanja problema sosedovih mačk in potomstva (jih sterilizirala, cepla, nekaj posvojila in nekaj oddala, sosedje jih namreč še hranijo ne, kaj šele kaj drugega). Vrli sosedje poleg vsega še pri Zonzaniju posvojili nekastriranega!!!! mačka, ker se tiste zunanje ne pustijo prijet in jih njihov tamali ni mogu žulit. :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :fool: :fool: :fool: :fool: :fool:
(potem je pokrbela za kastracijo še tega mačka).

Pa kaj ljudem ni jasno? A ni obvezno da zavetišče muce s/k, preden jih odda?

Ja, pa še to, na veterinarski postaji so ji rekli, da je 8 tednov ravno pravšnja starost za oddajo mladičev. :shout:
El gato, sólo el gato apareció completo y orgulloso: nació completamente terminado, camina solo y sabe lo que quiere.
Pablo Neruda
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 17, 2011 8:19 pm

Prijavi prve, prijavi druge, če imaš kakršenkoli podatek, mi pošlji, jih bom jaz.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 17, 2011 8:25 pm

Nimam podatkov. Zaenkrat je tam zdaj situacija "porihtana", je pa tudi gospa sosedom zagrozila s prijavo, če se še kaj takega ponovi. Jaz upam da se ne bo...
Pablo Neruda
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 17, 2011 8:30 pm

Že pred leti sem pisala VURS, naj preverijo, če Zonzani s/k mačke, pa so mi malo dvolično odgovorili... Mislim, da bi glede Zonzanija morali urediti, pa če gremo takoj eno mačko posvojit! :negative:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 17, 2011 9:53 pm

Bomo začeli ponovno s polno paro delat na tem. Že jutri.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 19, 2011 8:58 pm

aaaaaaaaaaaaaa :dash:
po parih letih faksa bi človek pričakoval, da se bodo ljudje znal civilizirano pogovarjat. namest tega ti človek z ranjenim egom rajši nameni en "jej drek..."

vau :bad:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov