Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 06, 2011 9:06 pm

Re: Daj si duška

Eh... če gledam nazaj, je blo čist brezveze... faks bi nardila glih tko s šesticami kot z desetkami. Ko imaš enkrat papir v rokah, te NOBEDEN več ne vpraša po oceni, sam a imaš fax a ga nimaš.
Če bi šla še enkrat skoz tista leta, bi 5x več žurala in se vsaj 2x manj učila :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 06, 2011 9:09 pm

A, to ravno ne drži. Ker se ne moreš vpisat naprej, če nimaš dovolj velikega povprečja, pa tudi ne moreš ostat na faksu, če je povprečje slabo. Oziroma, tkole bom rekla - ne vem, če je to generalno pravilo, toda poznam primere, kjer so to bili problemi.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 06, 2011 9:14 pm

Mačja mama je napisal/-a:Če bi šla še enkrat skoz tista leta, bi 5x več žurala in se vsaj 2x manj učila :lol:

priporočam :) jst sm zdele pred kratkim diplomirala, pa mam čist iste šanse za službo (se prav neobstoječe), kot vse sošolke, k so cele dneve sedele za knjigami pa se piflale (pa nism mela slabga povprečja, ampak no, povprečno :) ). sem se vsaj 4 leta noro zabavala.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 06, 2011 9:15 pm

aja pa niti jih ne zanima, a maš faks a ga nimaš ampak a poznaš taprave ljudi.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 06, 2011 9:44 pm

kozmopolitanka je napisal/-a:aja pa niti jih ne zanima, a maš faks a ga nimaš ampak a poznaš taprave ljudi.

Bi rekla da tole precej drži. :girlyes:

No, jaz sem pa svoje žuranje že kar nekaj let nazaj čez dala, samo imam druge prioritete in mi delo za faks non stop ne diši, potem ti pa še kak profesor motivacijo zbije,... Še dobro, da nimam problemov z učenjem, ko pa se kaj učim. :mocking:

Ni pa danes diploma več to kar je bila včasih. Tudi delavnih mest ni dovolj za vse frišne diplomirance. (Pa tukaj ne ciljam na kakšna specifična področja, kjer je tudi št. študentov minimalno.)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Sr jul 06, 2011 9:50 pm

martina je napisal/-a:Sleepy - jutri dokažem, da tudi ženska zmore in da se to traparijo da spacat skupaj za pozitivno :good:

Evo, tko se govori! Go get 'em girl! :clap:

O Mačja mama je pa piflarka :P Slika

Mačja mama je napisal/-a:Eh... če gledam nazaj, je blo čist brezveze... faks bi nardila glih tko s šesticami kot z desetkami.

Jaz pa ne vem če bi ti čisto verjela (pa ne v kakšnem slabem smislu). Al pa verjamem, da če bi tko nardila, bi ti blo pol spet žal.
Meni je full krat recimo full žal za full stvari, pri katerih sem mela srečo, pa jih zato zdej ne znam, po drugi strani pa... hja sem bla vedno bolj matematične sorte in sem recimo matematiko nardila z 9/10, pa.... no, ni daleč od resnice, če rečem, da zdej pojma nimam. Za prvi izpit sem pa študirala ko budalo še iz enih hrvaških knjig, sem ga nardila "samo" z 8, pa večino še zdej znam...
Fino je kej znat, pa vedet. sej je fajn met tudi dobre ocene, ampak je bolj fino kej znat.

V glavnem vse, ki se še z izpiti matrate - študirajte zato, da boste kej znale, zraven pa še izpite mimgrede naredte :good:

Če se pa kdaj kej zatakne... ja no, pa improvizirite. Recimo tkole:

Slika

:D
You dont know me, you just wish you did. :playboy:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 06, 2011 9:55 pm

Prava matematka :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 07, 2011 9:52 am

Zdaj nekaj kle berem in si še mislim, kakšne neumnosti tale kvasi, pol pa pogledam kdo je in ugotovim, da sem pozabila, da sem zamenjala avatar :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 07, 2011 9:54 am

Cats: svetovno!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 07, 2011 9:54 am

:lol: Slika :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Prebold

Odgovor Če jul 07, 2011 10:01 am

Pa menda ji nisi napisala kakšnih vzgojnih komentarjev? ;) :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 07, 2011 10:20 am

Cats, ti jih pa pihneš ;)

Pearl je danes poskrbela za preplah nad preplahi.
Ko bi jo morala odpeljati k poli, tamale nikjer! Ni bila pod hladilnikom, ne pod radiatorjem, ne za kavčem, v nobenem wcju ni zaspala, ni pobegnila v kopalnico ali vežo. Opciji sta bili le še dve sobi, v kateri nima vstopa, v njiju pa sta trenutno vedno odprti okni - ker je tudi v teh sobah ni bilo, je bilo edino logično, da je šla skozi okno. Sem staknila en mini napad panike, skoraj že klicala polo, da je mala očitno ušla, da grem pogledat ven, če je slučajno padla dol ...
Pa dobim nek preblisk! V stranico kuhinjske omare je vrezana odprtina, ki je velika ravno za eno mačjo glavico (ne glavo). Kakšen je namen te odprtine, mi ni jasno, jasno pa je, da je očitno dovolj velika, da skoznjo zleze ena mala Pearl, potem pa ne more več nazaj :O Pa sem odstranila deščice, ki prekrivajo luknjo pod kuhinjskimi elementi - in od tam me je rahlo prestrašeno in precej začudeno gledala Pearl ... :rolleyes:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 07, 2011 10:31 am

:lol: :lol: :lol: zgleda da bi ti rada nekaj :lol: povedala. Jaz sicer nimam pojma kaj... ampak nekaj zgleda da ja :D

P.S.
Mačkom ni za pustit tisto temo o kosih od visove brat. Jim pol vse sorte traparije na pamet padajo :mocking:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 07, 2011 10:33 am

Ja, sej vem, kaj je hotla povedat. Da moram spucat pod omaricami, ker že predolgo nisem. Se je našlo spodaj spet marsikaj, česar sploh nismo pogrešali ...

PS: Anede, da sodi v Duškota, da ti v pritličju poslovne stavbe odprejo fotomodelsko agencijo. Če staknem anoreksijo, bodo oni krivi, vam povem! :lol:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 07, 2011 10:37 am

Leia je napisal/-a:PS: Anede, da sodi v Duškota, da ti v pritličju poslovne stavbe odprejo fotomodelsko agencijo. Če staknem anoreksijo, bodo oni krivi, vam povem! :lol:

:O a to je nalezljivo? :O

:lol: :lol: :lol:

Leia je napisal/-a:Ja, sej vem, kaj je hotla povedat. Da moram spucat pod omaricami, ker že predolgo nisem.

Če bi meni kdo kaj takega hotel povedat, bi ziher takoj cunjo v roke dobil :D Matr si upa, tale Pearla. Predrzna mačka, ni kej! :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 07, 2011 10:39 am

Gina je napisal/-a:Pa menda ji nisi napisala kakšnih vzgojnih komentarjev? ;) :lol:

Ni kaj dosti manjkalo :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 07, 2011 10:40 am

Ziher je nalezljivo, ja. Al pa bom gledala tiste okostnjake tam spodaj in se zdela sebi predebela. ;)

Ma, Pearlica dobi cunjo v tačke takoj, ko pride nazaj :lol: Kaj si to upa! ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 07, 2011 10:44 am

Leia, ti se tud ne znaš znajdt :rolleyes: Lepo se pejt pred blok nastavit pa sendvič al kak burek jest in se oblizovat - pa da vidimo, kdo bo trpel! :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 07, 2011 10:51 am

ha, to pa je rešitev! :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 07, 2011 10:55 am

Kaj pa če je to agencija za mozamo al kako je že blo uno moda za močnejše? :rolleyes:

Slika
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov