Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Prebold

Odgovor Sr jun 29, 2011 4:38 pm

Re: Daj si duška

Na take termine jaz že dolgo ne padam več. Če mi kdo reče: "Po 15.00 pridem, želim vedeti točno - do 16.00? ali do 17.00?" Ker dugače me ni doma... Kot da imamo vsi cajt doma sedet pa čakat, kdaj bo kdo blagovolil priti... Pa še telefone imajo, da lahko kakšno uro prej pokličejo, preden pridejo! :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 29, 2011 5:04 pm

Sej to! Prvič so mi samo listek pustili, da me niso našli (ker sem itak kar vedno doma in čakam, da oni kajjsvemkaj preverjajo) in naj pokličem, da se dogovorimo. Sem klicala, jasno, trajalo je 14 dni, da so našli čas zame, posebej sem zatežila, da hočem, da me vnaprej pokličejo - tako dan pred prihodom kot na dan, ko pridejo (imamo nekaj narobe z domofonom in tudi če zvonijo spodaj, ne morem vedeti, da so tam). So hoteli priti med 13h in 14h, kar bi itak pomenilo, da bi morala iz službe še prej - sem rekla, da dopusta pač ne bom jemala, tako da lahko pridejo po 15h. Je bilo rečeno, da me bodo poklicali, preden pridejo ... No, še vedno nikjer nikogar.
Do zdaj so bili tu že dvakrat - prvič so bili napovedani ob 15h, so mi zvonili ob 14h, če bi lahko kar zdajle, da ne rabijo čakat, ko so drugje že vse uredili ... Drugič so prišli ob 13h, vse pozabili v avtu, jamrali, ker je bil dež, težili, ker so morali daleč parkirat :rolleyes:

Vsekakor bodo jutri zjutraj dobili en prijazen klic, potem bomo pa videli, kako naprej ...

Aja, čakali jih pa ne bomo več :D
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Prebold

Odgovor Sr jun 29, 2011 5:27 pm

Tako kot oni, smo tudi mi v službah in na žalost se ne končajo pred 15.00. In bi se bilo treba na to prilagodtiti...sicer pa - v takih primerih je z njihove strani pričakovati malce fleksibilnosti in je ne pričakovati SAMO z naše strani. Očitno pa itak niso preveč resni - glede na napisano.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Sr jun 29, 2011 5:50 pm

biarritz je napisal/-a:Dajte še zame malo pesti držat do nedelje. :D Muchas gracias :angel:

Moraš povedat še zakaj, če ne ne velja :P

Leia je napisal/-a:Sej to! Prvič so mi samo listek pustili, da me niso našli (ker sem itak kar vedno doma in čakam, da oni kajjsvemkaj preverjajo) in naj pokličem, da se dogovorimo.

Pusti jim listek, jih nisi našla in naj pokličejo, da se dogovorite :mocking: Če ne rabiš ti njih, jasno :rolleyes:

:dash: štedilnik skuhal sam sebe :dash: Pa nonina rabi jutri kuhan zajtrk, ki se zmišljuje tukile neki.... :dash:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Sr jun 29, 2011 8:31 pm

sleepy je napisal/-a:Moraš povedat še zakaj, če ne ne velja :P

Sprejemci za ALUO. Moj želodec pleše polko :truce:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 29, 2011 8:48 pm

Bomo držali pesti. :) Kdaj pa izveš rezultate?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 30, 2011 7:11 am

naj že končno prodamo to stanovanje!!! ne morem več res...je bla mamca včeri ta drugič na ogledu in to še dlje cajta kot ta prvič. eno uro pa pol!!! sprašvala čist iste stvari, razlagala nekaj kar mene res ne zanima, prešnofala vse omare, dost jo mam, čist zares... :dash:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 30, 2011 7:26 am

Knedl ... Sej te razumem, ampak pazi to: stanovanje je prodano že leto in pol, pa se nova lastnica vseeno vsake toliko spomni in povpraša, če je bila napeljava že zamenjana. Pa če je to pa to ... Tko ... Res je čudn ... :lol:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 30, 2011 7:28 am

Leia, če je tvoja nova lastnica tudi "mamca" - pol mi je vse jasno. "mamce" so ena čisto posebna kategorija. 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 30, 2011 7:35 am

ma, ne, ni mamca :) pa vse o napeljavi smo ji povedali pred letom in pol :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 30, 2011 7:36 am

Definicija tega kako lajf ni fer:
-prideš domov ob 6:10 zjutraj,
-ob 7:00 morš bit na šihtu
-pa kofeta ne smeš pit.

:dash: :dash: :dash:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če jun 30, 2011 7:44 am

biarritz je napisal/-a:

Uf bogica.. Drzim vse pesti, ampak iz izkusenj ti toplo polagam na srce da ne bit prevec razocarana ce te slucajno kljub vsemu trudu in znanju ne sprejmejo. Jaz imam obcutek da iscejo se neizoblikovan folk, vsaj jaz sem tak obcutek dobila ko sem vidla kateri so prisli gor. Mene je ful zabediral takrat ko me niso sprejel, ker ze celo zivljenje nekaj ustvarjam naprej je pa prsu en ki se mu je na tecaju vidlo da je bil prakticno brez znanja risanja, brez idej, nobene naloge ni dokoncal, ko je pa pokazal izdelke iz sprejemcov pa nobenemu ni bilo jasno po kateri logiki je not prsel. Ne vem no men se je vse skup mal neumno zdelo.. Sploh ker so mi res vsi govorili kaksne velike sanse imam.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 30, 2011 8:20 am

biarritz je napisal/-a:

Uf! Bomo držali :good: Sej pol ko je mimo ugotoviš, da ni blo tko hudo, pa karkoli že rata ;)

Penny je napisal/-a:Mene je ful zabediral takrat ko me niso sprejel, ker ze celo zivljenje nekaj ustvarjam naprej je pa prsu en ki se mu je na tecaju vidlo da je bil prakticno brez znanja risanja, brez idej, nobene naloge ni dokoncal, ko je pa pokazal izdelke iz sprejemcov pa nobenemu ni bilo jasno po kateri logiki je not prsel.

:) Hehe meni so pa rekli, da naj treniram risanje do naslednjih sprejemcev in naslednje leto spet pridem, ker mam dobre ideje in izdelke ampak risanje modela jim pa ni blo všeč (nikoli nisem znala ljudi risat in sem vedno risala samo predmete. Ne maram okroglih oblik kej preveč sploh :rolleyes: ) Pa me je zanimalo industrijsko oblikovanje in ne risanje sploh. No, zamorilo me ni, risat se nisem naučila, embalažo za parfume pa pač drugi delajo, jaz se pa za zgubljenimi psi preganjam pa v čist neoblikovalsko službo hodim. Čist podobno, skoraj isto :D

Ampak lej, če tele poste zdej enega za drugim prešteješ, pa upoštevaš pregovor, da v tretje gre rado (z malo, Rado z veliko bo še malo počakal :rolleyes: ); Penny ni ratalo, meni niti.... iz tega sledi?
;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 30, 2011 8:27 am

sleepy je napisal/-a:Ampak lej, če tele poste zdej enega za drugim prešteješ, pa upoštevaš pregovor, da v tretje gre rado (z malo, Rado z veliko bo še malo počakal :rolleyes: ); Penny ni ratalo, meni niti.... iz tega sledi?
;)

... da upamo, da je biarritz edina poleg vaju na tem forumu, ki dela sprejemce za ALUO :P

Biarritz, saj veš :good:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če jun 30, 2011 8:28 am

Ja meni so tudi rekli, naj drugo leto še enkrat pridem :rolleyes: Ampak mi niso nič povedali, kaj sem narobe naredila. Ampak jaz definitivno ne grem še enkrat tja, se mi res preneumno zdi, nekako tako kot kakšna missica ki ji eno leto ne rata, pa se drugo leto spet prijavi kot da je kaj lepša. Jaz pač nisem tak človek, da bi hodil prosjačit in probavat če me bodo naslednje leto kaj rajši imeli. :fool:

Nekaj sem gledala italijanske/nemške šole dizajna, ampak zaenkrat bom po mojem kar doma ostala. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 30, 2011 8:29 am

Jst sm obupala in sem šla kar direkt na pedagoško, likovno smer, je blo tam dost lažje zraven pridet :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Če jun 30, 2011 9:17 am

Kako je luštno, ko godpodje iz TOČNO določenega zavetišča nimajo kaj drugaga za počet kot hakljat tiste, ki pomagajo :dash: :dash: .. Zdaj pa sem jezna in nekdo bo plačal big time :devil: :devil: .
To err is human, but to get even? THAT is divine.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 30, 2011 9:18 am

martina je napisal/-a:
sleepy je napisal/-a:Ampak lej, če tele poste zdej enega za drugim prešteješ, pa upoštevaš pregovor, da v tretje gre rado (z malo, Rado z veliko bo še malo počakal :rolleyes: ); Penny ni ratalo, meni niti.... iz tega sledi?
;)

... da upamo, da je biarritz edina poleg vaju na tem forumu, ki dela sprejemce za ALUO :P

Biarritz, saj veš :good:

jaaaaooooo poglej kako se izražaš no?! Slika Ne dela, edina, ki ji ne bojo rekli, naj pride spet drugo leto!?!?!?! (Na zdej! Bemtiš! Slika Spet se ob besede al kaj že spotikam :D Ampak kaj pa če Duško tudi prebere kot piše? :P ;) )

Penny je napisal/-a:Nekaj sem gledala italijanske/nemške šole dizajna, ampak zaenkrat bom po mojem kar doma ostala. :)

Če maš željo in voljo pejdi ven. Manj snobizma, več znanja. Meni je takrat domotožje preprečlo it ven, pa bolj glupega razloga ne moreš najt... Zdej bi pa šla (ne več ravno študirat, samo državo bi zamenjala :rolleyes: ), pa je preveč drugih komplikacij...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 30, 2011 9:24 am

Biarritz, jaz po malem že zdaj stiskam za vajo. :lol:

rožica je napisal/-a:Dragi Duško,

zakaj sem si morala ledvico prepihat? :fool: K zdaj tko fino boli in še nekaj dni ne bo udobnega stoječega/sedečega/ležečega položaja in mi bo določen čaj iz ušes tekel?

Ti pa namesto da sam jamraš, rajši povej, katere mačke boš končno posvojila. :crazy: Bosta mogoče Tia&Tin ali Tiffany&Jo? :mocking:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 30, 2011 9:28 am

*šiva* je napisal/-a:Kako je luštno, ko godpodje iz TOČNO določenega zavetišča nimajo kaj drugaga za počet kot hakljat tiste, ki pomagajo :dash: :dash: .. Zdaj pa sem jezna in nekdo bo plačal big time :devil: :devil: .

:mocking: Seveda da ne. Ker tisti, ki pomagajo, običajno niso profesionalci. A ti še ne veš, da so za oskrbo živali profesionalci? :P
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 26 gostov