Nudim / iščem / kupim / podarim

Moderator: andreja

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 16, 2015 6:49 am

Re: Nudim / iščem / kupim / podarim

Veste kaj, jaz nimam otrok, niti ne spadam v staro gardo pa vseen vem kaj so tetra plenice. :devil: :P :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 16, 2015 9:03 am

:goodpost: :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 17, 2015 7:19 pm

a kera rab mogoče še kako sadiko paradižnika? jaz kot vedno zaostajam 8)
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 17, 2015 7:29 pm

knedl pri nas ne. In če bo nam letos sreča mila in vse kar mora bit pravilno poravnano in na naši strani, bomo končno mel svoj paradajz. :)
Moj zlati tast nam je naredil kulsko streho za paradižnik, ki se jeseni samo zvije, zloži in pospravi. :good:
Slika

Če pa katera rabi kakšne sadike mete, melise ali limonine mete pa kar na dan z besedo. :)
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Kraj: Celje

Odgovor Sr jun 17, 2015 8:14 pm

Knedl, jst bi mela kakšno sadiko paradižnika, letos me je vse prehitelo. Prosim :angel: .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 18, 2015 1:46 pm

o fino, daj se mi javi za prevzem kako pa kaj na zs.
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po jun 22, 2015 7:01 pm

Pozna kdo morda koga, ki oddaja kakšno stanovanje v Slovenj Gradcu ali okolici? Kakršnakoli pomoč oz. namig bi koristil :)

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Po jun 22, 2015 9:49 pm

Jaz pa iščem. Garsonjero ali enosobno stanovanje, najem. Malo manj kot mesec imam časa, da si poiščem novo stanovanje. Iščem v Ljubljani, po možnosti Šiška. Cena do 300€. Saj zame me niti ne skrbi, imam pa muco, ki sem jo posvojila prav iz Mačje hiše. Saj sem že veliko pregledala, pa je predrago, ali pa ne dovolijo muce. Ne morem brez nje. Morda pa mi tukaj lahko svetujete, poznate kaj primernega. Hvala za vsak nasvet.
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To jun 23, 2015 6:03 am

Za kolegico iščemo preizkušenega cat-sitterja. Njena običajna varuška prevzema skrb samo še za :dog: . :S
Čas: med 05. in 18.07. Lokacija: pod Šmarno goro.
Ful bom vesela kakršnegakoli namiga, priporočila, ali tu, ali pa na zs.
Tenkju. :kiss:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 23, 2015 5:15 pm

mycat je napisal/-a:Jaz pa iščem. Garsonjero ali enosobno stanovanje, najem. Malo manj kot mesec imam časa, da si poiščem novo stanovanje. Iščem v Ljubljani, po možnosti Šiška. Cena do 300€. Saj zame me niti ne skrbi, imam pa muco, ki sem jo posvojila prav iz Mačje hiše. Saj sem že veliko pregledala, pa je predrago, ali pa ne dovolijo muce. Ne morem brez nje. Morda pa mi tukaj lahko svetujete, poznate kaj primernega. Hvala za vsak nasvet.

Na nepremicnine.net si gledala?
Kar nekaj najde do 300 eur v Šiški - http://www.nepremicnine.net/nepremicnin ... &c2=300&ue[]=202&t[]=35 je pa res da med opisi živali niso omenjene običajno, tako da je treba vse posebaj poklicat.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 23, 2015 7:53 pm

prodajam računalnik, ta velko kišto. če bi koga zanimalo na zs prosim.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 23, 2015 8:24 pm

mycat je napisal/-a:Jaz pa iščem. Garsonjero ali enosobno stanovanje, najem. Malo manj kot mesec imam časa, da si poiščem novo stanovanje. Iščem v Ljubljani, po možnosti Šiška. Cena do 300€. Saj zame me niti ne skrbi, imam pa muco, ki sem jo posvojila prav iz Mačje hiše. Saj sem že veliko pregledala, pa je predrago, ali pa ne dovolijo muce. Ne morem brez nje. Morda pa mi tukaj lahko svetujete, poznate kaj primernega. Hvala za vsak nasvet.

mycat, nikar obupovat, vedno se kaj najde. Odkar imam svoje živali, sem se selila že vsaj petkrat. Je pa potrebna vztrajnost.

http://www.nepremicnine.net/nepremicnin ... id=5928449

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor To jun 23, 2015 11:41 pm

Hvala, ne mislim obupat, iščem nov dom. Je pa problem minimalna plača, saj pride najemnina za garsonjero ali enosobno stanovanje vsaj 300€, redko manj. Potem pa še stroški bivanja, dopolnilno zavarovanje, telefon 10€ in internet, ki ga nujno potrebujem. Pa sem že tam na približno 600€, samo z najemnino in stroški. Kaj pa hrana za muco, ja tudi zame kakšna malenkost, da bi muco morala peljat k veterinarju, če bi bilo potrebno? Nočem obupat, ampak številke govorijo po svoje. Pa sem ravno razmišljala o posvojitvi še ene muce, pa se je krepko zalomilo. Hvala za vsak nasvet.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 24, 2015 9:45 am

Ja, te zelo razumem.

Kaj pa so-najem, se pravi soba? Sama si prav tako že nekaj časa ne morem privoščiti najema svojega stanovanja, zato najemam večje sobe v stanovanjih / hišah, kjer so živali dovoljene. Ni optimalno, seveda, se pa da.

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Sr jun 24, 2015 7:17 pm

Tudi o najemu sobe sem razmišljala. Pa so predvsem za študente, jaz sem pa že 40 pa še malo. Se trudim tudi v to smer, pa me večina čudno gleda. Skuiki, kako konkretno pa to pri tebi zgleda? Imaš živalce samo v svoji sobi? In če lahko vprašam - koliko pa plačuješ za sobo? Saj iščem, iščem. Hvala za vsak nasvet.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 24, 2015 8:24 pm

Na nepremičnine.net je nekaj stanovanj, tudi v Šiški, za 250-270 eur na mesec.

Držim pesti, da se najde kaj.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jun 27, 2015 11:38 pm

A mogoče katera ve kje bi se dalo dobit kako pametno polnilo za okrasne blaine in ali živalske igrače? Da se da dobit kako količino primerno količino za domačo uporabo (nebi res kake tovarniške doze), pa da veste koliko je kej cena? Nazadnje ko sem iskala kaj takega smo bli še v prejšnjem tisočletju, pa res rajš nebi na blef okol letala. Okolica Lj, ali pa Zasavje mi še najbolj prav prideta lokacijsko.

Po dobrih desetih letih mirovanja sem uspela na plano privlečt in usposobit zeloooooo star šivalni stroj ki je bil poročno darilo moji prababici vsaj če se prav spomnem zgodb iz otroštva (pol veste da ma že kilometrino za sabo). Prejšnji teden sem mela maraton popravljanja luknjastih cunj, zarobljanja hlač, menjanja zadrg in podobnega, par mikic ki pa so že čist preveč razvlečene+ljuknjaste od mačjih krempljev pa bi predelala v igračke, pa morda kako blazino za v avto.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 28, 2015 9:01 am

Filc. Tisti industrijski, plastičen.
Dobiš v vsaki gradbeni štacuni kot izolacijo, ali pa v Filc Mengeš maloprodaji. Poglej kak večji Mercator center, gradbeni oddelek.
Je tako zelo poceni, da ga moraš kupit za par centov. Za 10 eur dobiš že res industrijsko rolo :D

Ne smeš pa zamenjat z ovčjo dlako, ki se tudi prodaja pod imenom "filc" v ART trgovinah - tisti je kar drag.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 28, 2015 5:11 pm

filc se za avto blazine fajn slisi, za igracke pa morda za kak procent manj. Ali se ga da dovolj razrahljat da pride rahel, in da bi se ga dalo v kakem skrajnem primeru oprat v pralnem stroju? A katera ve kaj je to polnilo ki je na primer v brckotih?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 28, 2015 7:56 pm

Tisto kar imam jaz v mislih, je takšno mehko in puhasto, samo da je iz plastike narejeno... kako se pa temu reče, če ne filc?
Ta zadeva:
http://upload.ecvv.com/upload/Product/20108/China_polyester_insulation201081810323610.jpg
http://i01.i.aliimg.com/img/pb/091/785/448/448785091_607.JPG
http://i00.i.aliimg.com/img/pb/264/491/452/452491264_957.jpg

To je v vseh plišastih igračkah, vzglavnikih in podobno.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov