Daj si duška

Moderator: andreja

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 26, 2011 8:00 pm

Re: Daj si duška

Kako luštno je prebrat, da nisi sam na svetu tisti nerodni :P .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Dravograd

Odgovor Ne jun 26, 2011 9:35 pm

Vem :girlblush:
You will always be lucky if you know how to make friends with strange cats.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Ne jun 26, 2011 9:48 pm

taperverčki je napisal/-a:Jaz sem pred kratkim v službi padla čez nogo. svojo. :crazy:
Sicer imam pa cele noge polne razno raznih podpludb, ker se itak dobesedno ob vsak vogal zataknem. Štor all the way. :good:

:O Svojo? :O Kolko jih pa maš? Slika A ne rabiš dveh za hodit? Slika
You dont know me, you just wish you did. :playboy:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 26, 2011 10:45 pm

Kolk zoprno, ko po nekih sledeh na fejsbuku odkriješ, da ima ravnokar doma leglo muckov ženska, ki je poslovodkinja v enem izmed Zooticov. :dash: No, saj nisem tolk naivna, da bi mislila da nekdo, ki dela v trgovini za živali dejansko ima nek čut za te in znanje in informacije. Samo upam pa vseeno.

Res bi rada enkrat vidla, da bi imeli trgovine za živali in vse kar je v zvezi z živalmi, čez ljudje, ki jim je dejansko mar. :(

In po mojem vrtanju, če jih bo s/k, zvem da verjetno ne, ker ima rada živali in ker je bilo to leglo načrtovano, se pravi bo merkala pri ostalih. :dash: No sej kkšnga bo že hitr oddala, sploh ker je take barve kot Tinka, pa ena je kot Leni, ...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 27, 2011 7:32 am

ko se že hvalite kera je bolj štorasta...sem šla enkrat v štacuno za živali na rudnik zraven big benga, mislm da je en zootic al kera že...imajo tako fajno klančino narejeno, jest pa v tistem njihovem malem štorastem vozičku hrano in in vrhu počez postavljeno vrečo peska. pa peljem, pa začne hudič po svoje nekam lezt po tistmu hribčku, dokler se mu teža ni čist prevagala. lovim ravnotežje voza in sebe, on po svoje, voz se obrača, jest noge v luftu nekje, se prekucne, jest čez njega in sva pristala...tist moment me itak nč ni bolelo razen vseh režočih mimoidočih pogledov...potrudila sem se in dogodek takoj nekam v pozabo dala, sem se pa vsak dan pr tuširanju sprašvala kaj hudiča mene toooolk grozn boli en stegn po notranji strani, ta drug pa po zunanji. in šele ko se je nardila monstrum modrica sem se spomnila vseh teh bolečih dogodkov. moj dragi me pridno vsake tolko spomne na to kak zelo posebn svetovni štor sem, ampak po tolkem cajtu bi si tud jest želela, da bi tole telovadbo kdo posnel, ker kej takega res verjetn vidš sam enkrat v življenju. :lol:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 27, 2011 8:14 am

:lol: Jaz sem bila skoraj prepričana, da bi na svetovnem prvenstvu v nerodnosti premočno zmagala, zdej pa nisem več ziher. Konkurenca je videt kar huda in moji dosežki kar nekam zbledijo.... Slika
Proti akrobacijam z vozičkom, si pa še štor ne morem več rečt... :mocking: Ker kaj pa je to, da se pogovarjaš s človekom in naenkrat iz neznanega razloga padeš na kolena, proti pretepanju z vozičkom... kaj si je človek mislil sicer ne vem, jaz si pa nisem nič kaj dosti, ker so moji možgani ostali tam nekje na meter 60 pa še malo, jaz pa pač... no... tam dol nekje :fool: :mocking:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 27, 2011 8:24 am

:lol:

(ampak takele prigode so obratno sorazmerno smešne s številom opazovalcev :lol: )
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 27, 2011 8:29 am

Ne vem če ravno obratno. Meni se zdi, da več kot je opazovalcev, bolj so smešne. :mocking: No, to je če v glavni vlogi ne nastopam jaz in sem zgolj med opazovalci. Če pa, pa navijam za obratnosorazmernost :mocking:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 27, 2011 9:07 am

Duško, tko se pa jaz NE GREM.
TO enostavno NI FER.

Ko si po par letih prvič izborim en konkreten dopust in se odpravim na lokacijo, o kateri sanjarim že vsaj 20 let, potem NE MORE in NE SME bit 10 dni slabo vreme in +4 (ŠTIRI!!!) stopinje celzija!!!
Nisem vozila 10.000 kilometrov in zagonila strašljivo vsoto denarja (s tem da sem ves čas spala v avtu in imela vso hrano s sabo, seveda) za ta dopust samo za to da sem šla gledat oblake in luže!!! :girlcry: :girlcry: :girlcry: :girlcry:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Prebold

Odgovor Po jun 27, 2011 9:19 am

Ne, to pa res ni fajn.... :O
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 27, 2011 9:20 am

sleepy je napisal/-a: :O Svojo? :O Kolko jih pa maš? Slika A ne rabiš dveh za hodit? Slika

Dve sta dovolj. Sej veš, ko hodiš, postavljaš eno pred drugo. Če znese. :mocking:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 27, 2011 9:23 am

Mačja mama je napisal/-a:Ko si po par letih prvič izborim en konkreten dopust in se odpravim na lokacijo, o kateri sanjarim že vsaj 20 let, potem NE MORE in NE SME bit 10 dni slabo vreme in +4 (ŠTIRI!!!) stopinje celzija!!!
Nisem vozila 10.000 kilometrov in zagonila strašljivo vsoto denarja (s tem da sem ves čas spala v avtu in imela vso hrano s sabo, seveda) za ta dopust samo za to da sem šla gledat oblake in luže!!! :girlcry: :girlcry: :girlcry: :girlcry:

Kako ne more, če si vidla, da je lahko? :P

Nauk zgodbe: ne hodi na dopust :P Če pa že, pa vsaj ne tako daleč :bye:

Duško, moja nova 20 ali blizu let stara senca odhaja na poseg. Zaposli se tacajt z vsemi ostalimi plis. :)
Wish us luck :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Po jun 27, 2011 9:35 am

Ne ne, nauk te zgodbe je, da mora, kdor hoče lepo vreme, mene s sabo vzet. Moja statistika: 3 tedne Irske in pribl. 14 dni Anglije, 1 dan dežja.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ptuj

Odgovor Po jun 27, 2011 11:23 am

Prvi delovni dan zame, a jaz pa bolna :dash: :dash: Sploh ne zdržim več, kaj šele bo ob 14 uri :girlsad:
Tudi tigri, tudi črni, tudi tisti in takšni so lahko posebni. Skozi naše oči, skozi naše srce. <3

http://mojizakladi.blogspot.com/
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 27, 2011 11:51 am

sleepy je napisal/-a:
Duško, moja nova 20 ali blizu let stara senca odhaja na poseg. Zaposli se tacajt z vsemi ostalimi plis. :)
Wish us luck :)

Srečno! :kiss:
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 27, 2011 1:43 pm

Slika Tenkju :) bemtiš, mene skrbi, pa je bla en teden pri meni... "tam" je bla (blizu) 20 let, pa... eh no comment.

:devil: Duško, prosila sem te, če bi se lahko zaposlil z DRUGIMI?!? Hvala, res hvala, ampak če si si zamislil, da bi lahko postala zvezda youtubovih posnetkov most stupidest people, te moram razočarat. jaz to ne bi. :negative: Za mišjega mi je uspelo preprečit uresničitev tvojega namena.... :dash:

:rolleyes: Baje ni modro, če greš tankat, pa se (potem, ko plačaš), odpelješ še s cevjo v tanku... Slika

:blush: No sej mam opravičilo. Pač, če človek pusti 20 let starega psa, pa čeprav v najboljših možnih rokah, pa čeprav po samo enem tednu sobivanja, v bolnišnici, obstaja verjetnost, da ga bo kljub vsemu malce skrbelo in bo malce zamišljen... :blush: Hvala bogu za ogledala, in še bolj za to, da jih uporabljam in sem se premaknila samo za kakšen meter... :fool:
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Kraj: Petrovče

Odgovor Po jun 27, 2011 2:46 pm

Dragi duško.

A v tej naši ljubi Savinski dolini res ni nobene ginekologinje, ki bi sprejela nosečnico???
Moja ginekologinja se je lani upokojila in bi res NUJNO potrebovala novo. :girlsad: Kličem okoli in nobena ne sprejema pred septembrom. Prav na jok mi gre,...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 27, 2011 4:08 pm

Pa saj ginekolog te mora sprejet, saj ne moreš prestaviti nosečnosti!
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Kraj: Petrovče

Odgovor Po jun 27, 2011 4:16 pm

Ja, meni je to jasno,... Odgovor ene izmed sester: "ko bo TO končano, pa pokličite". Halo? To? :dash: :fool:

Dobila še nekaj tel. številk, ki jih bom poklicala jutri. Upam, da me katera sprejme,...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 27, 2011 6:01 pm

joj Duško, res sori, ampak ne morem, da ne bi.... A se lahko folk tolko potrudi, da svojo lastno mačko :dash: zbaše v box pa pelje na S, ki sem ga valda jst posodla, pa še popust sem jim zrihtala (ker imamo še ene druge skupne mačje "posle" :devil: ), pa da tega ne počne 14 dni :dash: , itak ane :dash: in potem čvekačvekačvekačvekačvegacelkupopravkovčvekajutridopustšečvekablablablatkodajutrimamšečasblablabla prosi, če vendarle lahko pridem z živolovko in potem jaz, ki se pripeljem z avtom in žv par km do njih, jst, ki prvič vidim to mačko na blizu in ona mene, lahko lepo malce počebljam z njo in jo čohcam pa zagrabim za kravatlc pa v box zbašem in čavo, pejte zdejle k vetu prec. A se lahko vsak sam malce potrudi, brez, da dela cel projekt iz ulova ene čisto znosne mačke?! :O :dash:
đizs, folk je res kamot, da to prou ne morš.
:dash:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 32 gostov