Daj si duška

Moderator: andreja

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 20, 2011 5:05 pm

Re: Daj si duška

:(
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po jun 20, 2011 5:16 pm

Cel včerajšnji in še današnji dan brez interneta !
Strela skurila modem in še računalnik je poškodovan.
:dash: :dash: :dash:
In kar je najhuje, adijo Ruske kape. :fool:
Še sreča, da so spet na licitacijah.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 20, 2011 5:22 pm

Sočustvujem, sem te ful pogrešala :) Slika
pa saj so spet, pa se boš lahko tokrat sladkalaSlika
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 20, 2011 5:24 pm

sem blond, zdaj ugotovila, da lahko kaj popravim ali izbrišem tu na forumu :dash: :dash:
pa ne smejte se preveč :P
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 20, 2011 5:54 pm

Samješveš, k' ravno nimaš drugega dela... :rolleyes: :P
(sori) ;)

Pri nas je blaznaaaa kriza, pomanjkanje "mačjega prijatelja"!!!! :blush:
(no, samo da ga omenim, se že slinim... in tresem!) :angel:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 20, 2011 7:16 pm

Grem danes lepo na sprehod z mojim pesjanom in jasno špancirava midva po cesti. Oto je bil na povodcu in od nikoder prileti en NO in napikira v Otota. Meni se jasno srce ustavi in najprej gledam če se bo NO slučajno premislil pa se najprej povohal al bo kar skočil na mojega. Jasno, tolko sreče kolkor je mam je NO čist iz šprinta proti nama direktno v mojega z zobi za vrat. Spustim štrik, se obrnem, poberem eno palco in začnem mlatit po tem NOju takoj, ko sem vidla da to ni napad ala podrejanje ampak da je tle namen fentat mojega (meni je zelo žal ampak kolker sem mela adrenalina in panike v sebi sem mu najmanj kašno rebro polomla), nakar prileti iz nevem kire bajte lastnik in začne vpit da kaj se grem da tolčem njegovega psa s palco a zverina je še zmerej mojega med zobi mel. sem se mu zadrla da mi je čist vseen k**** čigav pes je dokler je mojemu psu nevaren in potem nevem čist kaj je blo uglavnem NO šavsne po moji nogi in za sekundo spusti Otota, da mu je le ratalo pobegnit domov, takoj zatem sem se pa tudi jaz popokala domov in šele doma pogruntala da mam kr fejst ugriz na levi nogi ene 10 cm pod kolenomna zadnji strani noge.
Rezultat dneva: prijava na policiji, 4šivi na pesjanu in 2 na moji nogi ampak na srečo vsi še živi
Jaz sem še zdaj čist paf

Punce pazite nase in na svoje kužone, ker take stvari se dogajajo že čist za vsakim vogalom :( :dash:
Dogs have owners, cats have staff

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 20, 2011 7:23 pm

ojej, grozno :(

samo da sta oba ok, čeprav je bilo treba šivat... :kiss:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po jun 20, 2011 7:52 pm

Alexx :lol: .
Kljub nicku, je Mačji prijatelj pri nas
vedno na zalogi.Če je zanimanje, ga bom
dala na kakšne licitacije.Z veseljem.
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po jun 20, 2011 8:02 pm

Opozorilo, da se ne zgodi tudi vam. Sem ravno prišla z infekcijske klinike, bila tam 9 ur, testi ipd in da so me nafilali z enim litrom infuzije. Ne vem, kje sem kasirala rota virus, ampak kakšen je odziv telesa !?! :bad: vsaj 20x ponoč, da sem mislila, da je po meni. Zares, ker sem samo še meglen vidla in zjutraj nisem več mogla stat na nogah. Se mi zdi, ko da sem odznotri ena sama rana, tolk je razbolen želodec in črevesje. Bilo je pa kar velik ljudi, predvsem ta malih drobižkov. Prosim, pazite se v trgovini, prijemanju kljuk na vratih, na busu, v službi tudi (mislim, da mam od tam, ker smo se v petek iz iste sklede s piškoti basali), ker so posledice lahko boh pomagaj :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Prebold

Odgovor Po jun 20, 2011 8:25 pm

Didi, tudi sama imam na žalost podobne izkušnje iz preteklosti - če smo bili kdaj s psi napadeni, VEDNO s strani NO! Ti niso nikoli prišli najprej povohat, temveč vedno napadali direkt za vrat naših psov! Za popiz....! :devil:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ptuj

Odgovor Po jun 20, 2011 8:30 pm

Kaj pa tale NO pomeni?

Te pa čisto razumem, Didi, v tistem momentu pač ni šlo drugače, saj sama sem ljubiteljica živali, nikdar pa ne bi dopustila, da mi mojo ljubico poškodujejo in bi po mojem ravnala enako kot ti.. Samo, da se je dobro razpletlo. :kiss:
Tudi tigri, tudi črni, tudi tisti in takšni so lahko posebni. Skozi naše oči, skozi naše srce. <3

http://mojizakladi.blogspot.com/
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 20, 2011 8:32 pm

NO = nemški ovčar
Na ta način se dela krivica pasmi, ker gre v resnici v večini teh primerov za mešance.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Prebold

Odgovor Po jun 20, 2011 8:40 pm

Najbrž se res, vendar ne morem pomagati, če smo imeli takšne izkušnje - od tega sta bila vsaj dva, ki nista bila mešanca, eden od njiju ful zdresiran, kar se mu pa v tistem trenutku ni videlo in je bil lastnik popolnoma nemočen.. žal.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 20, 2011 8:42 pm

tale NO naj bi bil rodovniški celo z vzrejnim pregledom opravljenim z odliko(se je žena od tega deca zadnič našemu fotru hvalila). sicer fizično je res čudovit predstvnik svoje pasme ampak kaj je pa mentalno s tem psom narobe pa ne vem ampka ni "čist ta prav"
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 20, 2011 8:50 pm

Spicy, počivaj in pocajtaj se - če kaj rabiš, povej!

Didi, žal mi je, da ste imeli tak pripetljaj. Moje izkušnje z NOji so samo dobre in mi je vedno hudo, ko slišim za take dogodke.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ptuj

Odgovor Po jun 20, 2011 8:54 pm

Aha, hvala Martina.

Ja, krivice se dogajajo vsakemu "tavečjemu" psu, kar mene strašno nervira. Res je, da če srečamo na sprehodu večjega psa, brez človeka šibamo domov. Ker če ne poznam psa, se ne grem igrati z življenjem naše Belle. Se je že zgodilo, da nas je kakšen pes presenetil, vendar hvalabogu le povohal in odšel.
Je pa tako, vsi vemo, da psi niso nič krivi - se odražajo po lastnikovih dejanjih, pa naj bodo mešanci, ali čistokrvni.. Ni pa smiselno vse metati v isti koš.
Tudi tigri, tudi črni, tudi tisti in takšni so lahko posebni. Skozi naše oči, skozi naše srce. <3

http://mojizakladi.blogspot.com/

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 20, 2011 9:01 pm

NO so žal ena izmed popularnih pasm, no vsaj svoje čase so bili, zato imaš potem veliko primerov "slabih" NO. Kot je z vsako popularno pasmo. Vzrejni pregled pa včasih žal nič več ne pomeni. :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 20, 2011 9:08 pm

je tudi meni, še posebej ker tisti NOji ki jih poznam in imajo normalne lastniko, ma bolšega psa si lahko samo želiš, so pa potem na žalost takšne izjeme kot je tale :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor Po jun 20, 2011 9:10 pm

Meni je pa najhuje, da se ljudem zdi zabavno, da so njihovi mali psi nevzgojeni, se derejo in zaganjajo v pse. V isti sapi se taisti ljudje zgražajo nad velikimi psi. Večina večjih psov je veliko bolj vzgojenih kot so tamali. Valda to v tvojem primeru ne drži in prav je, da si ga prijavila. Upam, da jih bo izučilo.

Nam se je zgodilo, da se je naši privezani bullmix psici v glavo zagnal maltežan. Dobro, da je naša Maca taka kot je in se je le na smrt prestrašila. V primeru, da bi bila do psov agresivna bi se lahko drugače končalo. V SN pa bi bil naslov: Pitbull ubil ubogega maltežančka :dash:.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 20, 2011 9:12 pm

kako zelo si želim da bi lahko zanikala tole kar je rekla pola, sam pišuka da je to res tolk kuker je 1+1=2
sploh tejle vaški cuciji so obup, tisti ta spuščeni 24/7 in nikjer nikogar
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov