Sesalci, frizure, vložki...skratka, babji čvek

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 12, 2011 2:14 pm

Re: Sesalci, frizure, vložki...skratka, babji čvek

A da zrak kroži spodaj, a da živali krožijo spodaj? :mocking:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Prebold

Odgovor Pe avg 12, 2011 2:15 pm

Mene take postelje vedno asociirajo na škripanje... :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 12, 2011 2:55 pm

Babe pokvarjene :rolleyes:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Pe avg 12, 2011 3:30 pm

Midva imava zaenkrat še kletno stanovanje (ne izgleda kot klet), ampak je vseen vlage kar precej, tolk da jo morava ven vlečt z razvlažilcem.
Zato bi rada, da zrak kroži, ne da se zadržuje in da imava potem spodaj vse vlažno. (zdaj imava eno z nizkimi nogicami in se vlaga spodaj nabira). :(

Zdajšnja pojstla je široka samo 140cm, se pravi imava vsak samo 70cm prostora za ležat. Navadna enojna postelja ima ponavadi širino 90 cm. Moj ima zelo široka ramena in se ponoči ful gužvava, pa jaz se še ful premikam med spanjem pa zelo mehek jogi imava in zato oba slabo spiva...

Sansa hvala ti za tole stran meni so takšne postelje ful všeč, ampak nisem vedela kako se obnesejo pa tudi nisem vedela za nobenega, ki jih prodaja. :) Upam, da bo tudi moj za to, da kupiva takšno.

Kaj pa majanje in škripanje? A to res škriplje al kaj :D
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe avg 12, 2011 4:00 pm

Ko sem kupovala novo posteljo, je bil moj pogoj, da postelja ne sme škripati NIČ, ker se vse sliši v spodnji štuk. Zato sem jo pred naročilom šla pogledat (delajo jih na Ptuju, videt se jih je pa dalo v Mb). In je res super. Nič ne škripa, nič se ni razmajala. Se pa še danes narežim, ko se spomnim, kako sem spravila v zadrego prodajalca v pohištvenem salonu (mlad fant, verjetno kakšen študent, prijazen), ko sem ga vprašala, če je postelja res trdna oz. če kaj škriplje. Je odgovoril približno takole: "Ne, ne, nič ne škriplje. Kar poglejte. Lahko npr. na njej tudi... sedite..." Potem mu je pa zmanjkalo teksta in se je kar potuhnil v drug konec salona. :lol: :lol: :lol: Ja, res me je zanimalo, če bo kaj škripala postelja, ko bom sedela na njej. :lol:
Jogi pa priporočam od Slovenske postelje. So sicer malo dražji, ampak so super! Sem imela po prometni nesreči nekaj časa težave z bolečinami v hrbtenici in sem pregledala vse trgovine z jogiji v Lj. Nič ni bilo "tisto pravo". Ko pa sem se ulegla na njihov jogi, sem v trenutku vedela, da je to točno tisto, kar rabim. Sicer pravijo, naj bi se jogiji menjali na 7 let, ampak jaz ga imam že 10 let in je še vedno super. Aja, imava pa midva (zaradi prostorske stiske) tudi posteljo širine 140cm, pa še otrok se ponavadi proti jutru preseli k nama, pa čisto dobro spimo (pa je moj tudi v "širši" kategoriji). Po mojem zaradi kvalitetnega jogija. :good:
"You can't help that. We're all mad here." - The Cheshire Cat from Alice in Wonderland

eNa

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe avg 12, 2011 4:45 pm

Ko je ravno govora o posteljah...tudi midva imava novo, pogoj je bil, da ne škripa 8) Sva kupila Dormeo posteljo (okvir), ki ima garancijo na neslišnost ;) Letveno dno in latex jogi pa sva kupila v Ikei. Sama sem že približno 10 let imela en dost pocen latex iz Ikee in sem ful zadovoljna z njim, tako da sva sedaj ponovno kupila v ikei, za borih 100€/kom in obema je zaenkrat super.
Je bil pa problem spravit dva okvirja z letvicami v posteljni okvir :dash: Zaenkrat je za silo šlo not, ampak bo treba mal pobrusit, da pridobimo nekaj milimetrov :D Moram it v trgovino Dormeo vprašat, če si na ta način zagotovijo, da tudi letvice pri njih kupujejo :fool:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: Maribor

Odgovor Pe avg 12, 2011 4:59 pm

Tudi jaz zelo priporočam vzmetnice od Slovenske postelje. Dokler jih nisva nabavila, nisem nikjer dobro spala, sedaj pa spim kot angelček :) Je pa res, da sem potrebovala nekaj časa, da sem se na njih navadila, pa v trgovini gospa obvlada, vse lepo razloži, nič ne sili (govorim za prodajalno v Mariboru) :good: .
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Pe avg 12, 2011 6:38 pm

Bo treba v maribor potem:) oziroma ptuj. Sva tud midva pomislila na dormeo, bova sla oboje pogledat in bova primerjala potem:)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 12, 2011 8:34 pm

Midva imava kovinsko posteljo. Oziroma dve enojni, sta skupaj, zgledata kot zakonska. Imava poceni varianto iz Dipota, gor Dormeo jogi in spiva kot bebice.
Vsekakor priporočam kovinske postelje :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Ne avg 14, 2011 9:20 pm

Hm... Ikeine postelje... midva sva polomila dve v kratkem času (nazadnje tole) :truce: Bi svetovala tako, pri kateri se stranice ne morejo razširit, da ne padeš skoz.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 14, 2011 9:24 pm

:lol: :lol: :lol:
:lol:
pa še :lol:
:P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 14, 2011 9:31 pm

Ojej.... ampak tole pa povzroči mental images.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 14, 2011 9:35 pm

Midva imava tole http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/S69849849 od septembra recimo. Notri pa Dormeo jogi in letvenike. Zdaj sva še nočno omarico zraven pribila, se dobi v kompletu. Meni je všeč, ni težka za prestavit, spodaj je luft, za mačke skrivat. :) Samo moraš pazit, ker letvenikov ni v kompletu.

Če imaš raje trdo ležišče, kar bi midva rabila, predlagam za letvenike navadne lesene dile, pomoje imajo take v Ikei. Midva sva se uštela in dala notr od Dormea letvenike, ki so take, da se jih da regulirati, pa vpognejo se, in je ležišče malo mehko, kljub trdim jogijem.

Se mi pa zaenkrat zdi vzdržljiva, pa da se pomit spodi, brez pretiranega matranja. :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Ne avg 14, 2011 9:41 pm

Mačja mama je napisal/-a:Ojej.... ampak tole pa povzroči mental images....

Tri velike pa težke mačke mam, ajprou :devil:

eNa

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po avg 15, 2011 3:09 pm

biarritz je napisal/-a:Hm... Ikeine postelje... midva sva polomila dve v kratkem času (nazadnje tole) :truce: Bi svetovala tako, pri kateri se stranice ne morejo razširit, da ne padeš skoz.

8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 16, 2011 6:50 am

jest pa razmišljam da si bom kr sezidala eno. ta bo zihr držala do konc mojga življenja 8)
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor To avg 16, 2011 7:36 am

:lol: Al pa če jogi na tla butneš tudi nimaš kej dosti za polomit Slika
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 16, 2011 9:12 am

biarritz je napisal/-a:
Mačja mama je napisal/-a:Ojej.... ampak tole pa povzroči mental images....

Tri velike pa težke mačke mam, ajprou :devil:

ja prou no 8)
:lol: :lol: :P :P
potem ti je pač oproščeno ane. Sem mislila, da sta zgolj in samo ti pa tvoj posteljo demolirala. Ker, ane če sem poštena, meni in mojmu se je to enkrat zares zgodilo, brez treh ali kolikor pač debelih mačkov, da sva oplomila nekaj letvic :lol:
Pa sem dala jogi na tla in trdila, da je to zdaj moderno in da nočem imet postelje take "normalne", staromodne. So mi starši lepo peljali vse skupaj in šele čez x let, ko sem bila že zdavnaj na svojem, sem jim povedala, kaj se je takrat zares zgodilo in je bilo kup smeha na ta račun. Takrat, ko se je zgodilo, ne bi bilo smeha niti pikice, v to sem pa več kot prepričana! :lol:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr avg 17, 2011 10:06 am

A kdo ve, do kdaj je treba oddat vpisnico za 2. stopnjo bolonjskega študija in kdaj vpisnico za prepis na drugo fakulteto?
Mislim, da je za oboje isti rok ali pač?
Jaz nič ne vem teh datumov.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 17, 2011 10:15 am

Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov