Daj si duška

Moderator: andreja

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 19, 2011 9:55 pm

Re: Daj si duška

Dr. Miška je napisal/-a:Duško poslušaj tole ...

Gledava Jallo (mačko) in se smejiva kako ji ušesa dol vleče od zaspanosti, ko leži na radiatorju zraven. Pohecam se tako, da ji dvignem glavo, da si od spredaj ogledava ta spuščena ušesa in Jalla nič. Spustim glavo in ji omahne dol. :O Dvignem glavo še enkrat in glava ji omahne. :O Dotaknem se jo še od strani in ona čisto mehka, neodzivna. :O Ko naredim še jaz paniko, Jalla zazeha in naju čukasto pogleda. :fool: Dejansko je tako trdno spala, da sploh 10s ni opazila ničesar. Meni pa je skoraj srce padlo ven. Sem se totalno ustrašila. :scare:
Za trenutkek sem dejansko mislila, da je umrla. :blush:

:lol: Kot da bi brala opis sebe. :lol: Sem že takole dvigala mačko, ki je bila kot cunja, pa je potem končno kako taco premaknila, ko sem jo nazaj položila. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 19, 2011 10:00 pm

Dragi Duško, zakaj moj zvsesortezdravilinašopanipavsenhudobolečusranisadističnizaenrdekželodec ne nese vseh teh čudovitih sladic na licitacijah, kot so čokoladni ježki, ruske kape in nutelaste torte? Pa tako bi jih jedla. :girlcry: :girlcry: :girlcry:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 19, 2011 10:16 pm

a dej! kako so lahko harmonikaši finalisti. duško, zrihtaj to! :devil:
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Kraj: Koper

Odgovor Po jun 20, 2011 12:39 am

Ko posvojiš mačka, dobiš zraven garancijski list, da za naslednjih 15 let ne bo nikoli zbolel. Če seveda zboli po več kot enem mesecu, je kriv začasni skrbnik :dash:
In seveda lastniki ga ne bi peljali takoj k veterinarju, ker bi raje počakali še 3 dni (po treh dneh bruhanja ter nekontroliranega uriniranja in iztrebljanja), da dela njihov prijatelj veterinar, ki bi naredil verjetno pregled zastonj...ampak ker doma preveč smrdi, ti ga prinesejo nazaj...in seveda ga ni potrebno cepit, dvomijo, da je bil maček sploh kastriran, oddajamo samo bolne mačke, in blablabla... :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Po jun 20, 2011 8:00 am

Cats je napisal/-a:Za me ni velike razlike med izjavo "imam pravico govoriti grdo o nekom in ne vidim, kaj je tukaj narobe" in "imam pravico zavezat mucke v vrečo in ne vidim, kaj je grdega v tem". Pa ne zaradi prvega dela, kjer je vsem jasna razlika v teži dejanja, ampak zaradi drugega, v katerem se storilec trmasto opravičuje in ne želi sprejeti odgovornosti za svoje dejanje, kaj šele spremeniti obnašanja in s tem postati boljši človek.

Kaj pa, ko nekdo grdo govori o nekom med vrsticami? In to pretanjeno in zavito in natanko tako, da je "ciljni publiki" jasno o kom gre beseda vsi ostali pa dvomim da vidijo kaj drugega kot dobrohotno in skrbno osebo? Je tako pisanje med vrsticami bolj opravičljivo, če to počne oseba, ki ne zavezuje mačk v vrečke pač pa ravno nasprotno? Skrbi za živali? Je tako medvrstično grdo pisanje bolj sprejemljivo ali opravičljivo kot iskrena kletvica, pa čeprav vsebuje slabe želje, (ki resnici na ljubo motijo tudi mene,) pa te kletvice ne spremlja resnična želja po poškodovanju kogarkoli?
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 20, 2011 8:07 am

KimiPik je napisal/-a:Ko posvojiš mačka, dobiš zraven garancijski list, da za naslednjih 15 let ne bo nikoli zbolel. Če seveda zboli po več kot enem mesecu, je kriv začasni skrbnik :dash:
In seveda lastniki ga ne bi peljali takoj k veterinarju, ker bi raje počakali še 3 dni (po treh dneh bruhanja ter nekontroliranega uriniranja in iztrebljanja), da dela njihov prijatelj veterinar, ki bi naredil verjetno pregled zastonj...ampak ker doma preveč smrdi, ti ga prinesejo nazaj...in seveda ga ni potrebno cepit, dvomijo, da je bil maček sploh kastriran, oddajamo samo bolne mačke, in blablabla... :dash:

meni je zelo žal, ker res nočem nič kritizirat in vem, da se resnično trudite za muce, ampak s tem rezervacijskim sistemom boste na dolgi rok privlačile same takšne, žal. Se pa najdejo vedno takšni, pa če si še tako skrben pri oddaji.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 20, 2011 8:51 am

sleepy je napisal/-a:Kaj pa, ko nekdo grdo govori o nekom med vrsticami? In to pretanjeno in zavito in natanko tako, da je "ciljni publiki" jasno o kom gre beseda vsi ostali pa dvomim da vidijo kaj drugega kot dobrohotno in skrbno osebo? Je tako pisanje med vrsticami bolj opravičljivo, če to počne oseba, ki ne zavezuje mačk v vrečke pač pa ravno nasprotno? Skrbi za živali? Je tako medvrstično grdo pisanje bolj sprejemljivo ali opravičljivo kot iskrena kletvica, pa čeprav vsebuje slabe želje, (ki resnici na ljubo motijo tudi mene,) pa te kletvice ne spremlja resnična želja po poškodovanju kogarkoli?

Sleepy, bili so časi, ko so mene podobne stvari grozno prizadele. Sem tako "ciljni publiki", kot tistemu, ki je govorice sprožil, vneto dokazovala in, ko ni bilo haska, cepetala in si pulila lase :girlcry: . Oseba na drugi strani pa si je med tem mirno trebila zobe. Z vsem svojim dokazovanjem in cepetanjem, nisem naredila nič, oz. sem dosegla prej nasprotni učinek.
Že kakšno desetletje se na podobne stvari več ne odzivam. Ne sprožijo pri meni nobene akcije in tudi prizadenejo me ne. Kakršnakoli natolcevanja, ki prihajajo od ljudi, ki jih ne cenim, me ne brigajo. In tistih, ki mi ne znajo povedat direktno, temveč me opravljajo za mojim hrbtom, pač ne cenim, četudi sem nekoč morda jih. Kar se pa tiče "ciljne publike" in vseh ostalih, ni moja dolžnost jim karkoli dokazovat. Če imajo radi družbo manipulatorjev, bodo ali slejkoprej postali tudi oni njihove žrtve, ali pa so takšni tudi sami.

Pa še: Tale moj zapis je čisto splošen, nanaša se na moje dolgoletne življenjske izkušnje :P in nima veze z nobenim trenutnim konkretnim dogajanjem ali osebami.
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor Po jun 20, 2011 8:51 am

sleepy je napisal/-a:
Cats je napisal/-a:Za me ni velike razlike med izjavo "imam pravico govoriti grdo o nekom in ne vidim, kaj je tukaj narobe" in "imam pravico zavezat mucke v vrečo in ne vidim, kaj je grdega v tem". Pa ne zaradi prvega dela, kjer je vsem jasna razlika v teži dejanja, ampak zaradi drugega, v katerem se storilec trmasto opravičuje in ne želi sprejeti odgovornosti za svoje dejanje, kaj šele spremeniti obnašanja in s tem postati boljši človek.

Kaj pa, ko nekdo grdo govori o nekom med vrsticami? In to pretanjeno in zavito in natanko tako, da je "ciljni publiki" jasno o kom gre beseda vsi ostali pa dvomim da vidijo kaj drugega kot dobrohotno in skrbno osebo? Je tako pisanje med vrsticami bolj opravičljivo, če to počne oseba, ki ne zavezuje mačk v vrečke pač pa ravno nasprotno? Skrbi za živali? Je tako medvrstično grdo pisanje bolj sprejemljivo ali opravičljivo kot iskrena kletvica, pa čeprav vsebuje slabe želje, (ki resnici na ljubo motijo tudi mene,) pa te kletvice ne spremlja resnična želja po poškodovanju kogarkoli?

Pod tole se pa jest podpišem. Mi je pa ogabno tudi govorjenje za hrbtom (predvsem od ljudi katerim si zaupal :( ), ker se dela sama škoda in nič drugega.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 20, 2011 9:00 am

Vsak naj predvsem pri sebi najprej počisti in pomisli tudi, kaj njegove besede in dejanja drugim povzročijo. Če skrbiš samo za svojo rit in se imaš za center sveta in celo vesolja, boš prej ali slej naletel na težave v svoji okolici, tudi pri najbližjih ljudeh. In če imaš pri sebi pospucano, se res ni treba sekirat (preveč), kaj drugi o tebi govorijo.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor Po jun 20, 2011 9:08 am

Se strinjam, problem je pa v tem, da se ne počisti pred svojim pragom, bi pa želeli počistit pred tvojim. Pa še to ne direktno v obraz, ampak iza hrbta.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 20, 2011 9:20 am

Včasih je pa treba vprašat direktno, mogoče te kdo od tistih, ki naj bi opravljal za tvojim hrbtom preseneti in ti pove v obraz, kar te zanima. Ali pa nam je že povedal, pa ga nismo razumeli ali pa ne poslušali ali pa sploh nič od tega, kar mislimo, ni govoril v resnici. Govorjenje "izza hrbta" je hudo relativna reč.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 20, 2011 9:35 am

helena je napisal/-a:ali pa sploh nič od tega, kar mislimo, ni govoril v resnici. Govorjenje "izza hrbta" je hudo relativna reč.

A veš, da tole je pa hudo res! Če jaz od koga zvem, da je nekdo opravljal, se kaj hitro soočim s tem človekom. Potem se pa izve, da je nekdo drug hotel samo zdrahe narest, da ta tega ni rekel ali pa, da se niso razumeli med sabo in so mislili drugače. Tko da jaz mislim, da se je treba z "opravljalcem" soočiti in povprašati kako je s tem ;) Se velikrat stvari poglihajo tko kot je treba in gremo naprej.
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 20, 2011 9:52 am

Sama se sploh ne sekiram, če mi nekdo tralala in blabla kdo je govoril in kaj, oziram se bolj na lastne izkušnje z dotičnim človekom. Če mi namreč ta kaj pomeni, ga spoštujem in mu zaupam, mi je malo mar za te blabla, če ga pa kot človeka ne sprejemam, mi je pa itak vseeno kaj blebeta okrog. Zaboli za nekaj sekund in gre mimo, ker je RES škoda energije za te reči.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 20, 2011 10:14 am

Vlomili v kletko in odpeljali medveda Srečka!! :dash: :dash:
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 20, 2011 10:21 am

zalarjeva je napisal/-a:
helena je napisal/-a:ali pa sploh nič od tega, kar mislimo, ni govoril v resnici. Govorjenje "izza hrbta" je hudo relativna reč.

A veš, da tole je pa hudo res!

Se ne morem strinjat. Odvisno je sicer od posameznika, po mojih izkušnjah in iskrenem prepričanju te pa za hrbtom ne bo ogovarjal nekdo, ki ti v faco pove kar ti gre. Niti namigoval. In zastavljanje vprašanj je po mojih izkušnjah v takih primerih bolj neuspešno kot kaj drugega, če pa kaj drugega, pa zagotovo ne dobrega oz. sproži odziv v obliki vprašanja kdo ti je pa to povedal? Brez odgovora na zastavljeno vprašanje, jasno.

Se torej kar strinjam s Polo.
renata je napisal/-a:
renata je napisal/-a:Sleepy, bili so časi, ko so mene podobne stvari grozno prizadele. Sem tako "ciljni publiki", kot tistemu, ki je govorice sprožil, vneto dokazovala in, ko ni bilo haska, cepetala in si pulila lase :girlcry: . Oseba na drugi strani pa si je med tem mirno trebila zobe. Z vsem svojim dokazovanjem in cepetanjem, nisem naredila nič, oz. sem dosegla prej nasprotni učinek.
Že kakšno desetletje se na podobne stvari več ne odzivam. Ne sprožijo pri meni nobene akcije in tudi prizadenejo me ne. Kakršnakoli natolcevanja, ki prihajajo od ljudi, ki jih ne cenim, me ne brigajo. In tistih, ki mi ne znajo povedat direktno, temveč me opravljajo za mojim hrbtom, pač ne cenim, četudi sem nekoč morda jih. Kar se pa tiče "ciljne publike" in vseh ostalih, ni moja dolžnost jim karkoli dokazovat. Če imajo radi družbo manipulatorjev, bodo ali slej koprej postali tudi oni njihove žrtve, ali pa so takšni tudi sami.

Se strinjam. Pa ne gre toliko za osebno prizadetost, ta slej ko prej mine, tudi če se pojavi. Gre za škodo, ki se dela, ki se mi zdi še večja, kadar je delovanje prikrito. Če nekaj zineš javno in direkt, ima tisti drugi vsaj možnost zagovora ali replike ali česarkoli. Če pišeš med vrsticami, diskreditiraš, namiguješ ali razlagaš za vogalom, dejstva malo prilagodiš po svoji meri ali kaj podobnega škodo sicer še vedno delaš, samo da pred javnostjo izpadeš lep. Če pa ne to pa vsaj žrtev tistih, ki so tako zlobni, da si upajo povedat kaj naglas.

Jaz ne vidim bistvene razlike med kletvico v smislu "naj se njemu..." med javnim obračunavanjem ali pa medvrstičnim namigovanjem. Škodi vse, mislim pa da jo tisto prvo naredi še najmanj vsem ostalim. Da je nekdo "poden" in o čem nima pojma se da namreč povedat na 100 in en način, tudi na lep. Žal tudi lep slabonamerno. In to se mi zdi veliko bolj zgražanja vredno kot pa iskrena kletvica.

Sicer je pa baje treba stvari pogledat od daleč. Če si na računalniku zelo povečas fotko ne vidiš nič razen kvadratkov. Šele ko jo dovolj pomanjšaš (se dovolj oddaljiš bi se lahko reklo), dobi fotka kakšno smiselno podobo. Al pa puzzle. Če si košček tiščiš pred nosom in od blizu buljiš kaj je gor in kam paše, ne vidiš nič. Šele ko pogledaš od dovolj daleč lahko ugotoviš kam paše...

Včasih grejo stvari v tako smer ali pa tako daleč, da ne gre več samo za blablabla. Diskreditaciji niti ni tako nedolžna reč ampak to dojameš šele, ko te kakšna reč prisili se ubadat z blablabla, ki to niti ni. In potem blablabla iz primerne perspektive dobi povsem drugo podobo. Ampak šele ko pogledaš dovolj od daleč in sam.

:) Ne vem kako bo zgledalo, ko bojo stvari pri koncu, bo žal še trajalo, so pa že zdej videt precej dugače kot je zgledalo... in precej raje, čeprav tega ne maram, vidim direktno kletvico v smislu naj se njemu zgodi kot pa tole perspektivo.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 20, 2011 10:24 am

zalarjeva je napisal/-a:Vlomili v kletko in odpeljali medveda Srečka!! :dash: :dash:

O fajn...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 20, 2011 10:27 am

sori za tole...ja faking šit a se hecas pa sej to ni za vrjet. pišuka tole mi je cist dan pokvarlo no.kako clovekov pohlep in zaplankanost nima mere...bruh bruh
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 20, 2011 10:36 am

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 20, 2011 10:37 am

Mene je tudi vrglo na rit, obup no. :bad:

http://24ur.com/novice/crna-kronika/vlomili-v-kletko-in-odpeljali-medveda-srecka.html

Mene resno zanima, če se bo ta medved še kje pojavil (nekdo ga mora vidt?) in kaj bo ugrabitelj imel za povedat? Pa upam, da bodo mediji toliko pri pameti, da ne bodo delali prispevkov z Logarjem in njegovim stokanjem o tem kako se mu medved smili. Ker se mu pač ne (moje mnenje).
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 20, 2011 2:59 pm

Na tem svetu je mnogo čudovitih ljudi. So pa tudi taki, čigar edina funkcija je, da proizvajajo CO2.

Pravzaprav me najbolj jezi, da sem se pustila toliko naživcirati zaradi nesramne količine ignorance :dash:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov