Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 16, 2011 7:03 pm

Re: Daj si duška

Pf, jaz prav rada likam. Pa še dobro. In hitro. 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 16, 2011 7:07 pm

Slavica, napijes se lahko v pubu, je nekje v temle forumu ;)
Martina, tapervercki, rabita se eno instruktorico? :)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 16, 2011 7:10 pm

Cats je napisal/-a:Pf, jaz prav rada likam. Pa še dobro. In hitro. 8)

in poceni? :lol:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 16, 2011 7:35 pm

Tudi mi ne likamo cunj. :good: :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 16, 2011 7:47 pm

Cats je napisal/-a:Pf, jaz prav rada likam. Pa še dobro. In hitro. 8)

Jaz pa kuham dobro kavo. 8) Dobrodošla, kadarkoli želiš- razen danes, ko sem že fertik. Samo počaki, da še kaj dobrega zlicitiram, pol pa lahko še dež narediva :D .

Aja, pa Viki se tudi rad carta, zravem pa lahko strokovno pokažeš, kako obladaš česanje dlakastega, ki to sovraži , in voila, zaposlena si za cel danSlika
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 16, 2011 9:04 pm

Jaz pa pijem dobro kavo :lol: in češem mačke po kućama :lol: :lol:

In ne, taperverčki, nisem poceni :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 16, 2011 10:14 pm

Duško, jaz sem zmatrana, depresivna, brez keša, debela in naveličana vsega. Daj, prosim, pripiši tole polni luni in včerajšnjemu luninemu mrku in naj se jutri zbudim v nov, lepši dan. OK? :girlsad:
In poleg vsega imam še slabo vest, da jamram, ker mi v resnici ni nič hudega - lačni nismo, streho nad glavo imamo, mački in psa in otrok so OK (z izjemo Tobyja, ki je pač nesrečen zaradi obsodbe na kletko in povoj in luster). :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 16, 2011 10:34 pm

Vixen, pridi se z Melijem pogovorit, ker sta v istem zosu. On sicer ni debel (to smo drugi) ampak keša nima in depresija ga daje. Že eno uro po stropu leze neka pikapolonica al neki tazga in on ne more do nje. E, da je Verdi imel tako pomoč, kakšne dramatične opere bi lahko napisal namesto tistih turlulu melodijic 8)

P.S: Glede zmatranosti - danes ob ene četrt pred četrto se je moj službeni mob odločil, da mi bo predstavil vse opomnike, ki so bili not shranjeni. Ker ga nisem znala ustavit, sem ga ugasnila. In s tem seveda ugasnila tudi budilko. :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 16, 2011 10:48 pm

Ojej.
Sej, to je to - zdej mam še bolj slabo vest, ker sploh jamram. :fool:

Pa ravnokar sem brala debato na MON-u (čeprav vem, da tam strogo ne smem brat drugih forumov kot tistih, ki jih imajo čez zdravniki) - v zvezi z istospolno usmerjenimi. Pa kaj za vraga koga briga, s kom folk spi, no? Kaj ma to, s kom folk seksa, veze z njihovimi sposobnostmi, značajem, dobroto ali čemerkoli?

Mah, sama sem si kriva. Ob polni luni na kompjutru lahko samo igrice igram, vse ostalo me pač sesuje. :dash: Tako pač je...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 16, 2011 10:51 pm

No ja... Če bi likala namesto visenja na forumih bi vsaj vedela, zakaj se nerviraš :D :D
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe jun 17, 2011 12:14 am

Dragi Duško upam, da butanje z glavo ob zid pomaga zbit bedaste ideje iz nje. Grem naprej :dash: :dash: :dash: ... Jao kok sm jst en vosu :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 17, 2011 5:54 am

Dragi Duško, a lahko prosim NE dobim nobenega klica več za T&T, če misli bit edino, kar fašem na vsake par mesecev enkrat, to, da so jaaaaa, veliko muc že imeli, eno je nedolgo nazaj avto povozil, druga je umrla pri porodu pri 13 letih in eno je kosilnica fentala, imajo pa radi živali, imajo tudi psa, ki pa je zadnje čase nekam čuden in bo najbrž tud šel.... Sem bila čisto šokirana in tko nisem niti vprašala, kaj se je zgodilo z mladički one babice....nisem hotla slišat, čeprav itak da vem, kako da ne bi... :O :dash:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe jun 17, 2011 10:39 am

Pa se lahko "zadržiš" in jih z normalnim glasom odsloviš? Ne vem, kako vam uspeva, vso to ukvarjanje s klici in potencialnimi posvojitelji, jeklene živce imate.
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe jun 17, 2011 11:15 am

Anti-duško:

Včeraj na ogledu stanovanja: skozi okno vidim (še eno) kužkovje na sprehodu - lepo umirjeno, na vrvici. In vprašam agentko: sem videla, da je kar nekaj psov v naselju. Kako je pa kaj z mucki?

Odgovor: ja, mačkov je tudi nekaj, samo jih ne vidim, ker so vsi notri. :good:

P.S.: na balkonu smo odkrili v ograjo zataknjeno miško-igračko. Zgornji sosed ima notranjega matkona.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 17, 2011 11:29 am

Amital - zelo se moram potrudit, ampak ja. Sicer je slišat en cmok v glasu (no, jaz ga slišim, oni tam ne ve, da je to to), ampak gre. Pa ko končava, pride izbruh adrenalina - takrat pa bolje, da sem sama.
Se mi zdi, da na tak način vendarle mogoooooče dosežem vsaj kakšno majckeno pikico izboljšanja pri kom - če bi ga pa ozmerjala s kretenom in svinjo in še vsem ostalim, kar si o tem in podobnih mislim, pa zagotovo nič ali pa bi "zanalašč" še kontriral.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 17, 2011 11:45 am

Oaza, je pa težko se zadržati, a ne. Glede na to, da muce sprejmeš, jih božaš, hraniš, se z nimi igraš in ziher so zrasle pri tebi, pol ti pa en(a) kreten(ka) soli pamet. Po moje se zbudi predator in terminator znotraj nekje in z vesljem bi potegnil ven eno malo igračko Slikain rekel hasta la vista bejbi....
Pač pa po takem pogovoru ne it peglat, boš še slabše volje :D
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 17, 2011 12:40 pm

Pišuka, Duško, nisva se midva takole zmenila, res ne :aggressive:

V glavnem, včerajšnje izboljšanje je bilo žal samo trenutno in še najbolj verjetno posledica infuzije. Vročina žal ni popustila, danes je zato dobila še druge antibiotike, jutri spet kontrola ...
Ampak bo vse v redu, ane? Sej je tamala prava fajterka, danes je že skoraj razsula transporter med vožnjo in pri vetu se je drla - tega včeraj ni počela ;) Praskala pa na srečo ni, čeprav je bilo očitno, da je vet tudi tega navajen (še po obrazu je imel par konkretnih prask :) )
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 17, 2011 1:14 pm

Vse bo v redu, ker mora biti, ker bomo sicer duškota razbili ko kanto.
Držim pesti :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 17, 2011 1:22 pm

Hehe, zdaj si ful predstavljam, kako se ga v mačjem pubu napijemo, potem pa premlatimo Duškota :lol: Sem se kar malo nasmejala ;) Hvala :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 17, 2011 1:24 pm

Da ne bi bilo Nismo znali - če bo kakšna hotla Duškota tepst al pa otipavat, se bo mogla prej z mano pomenit Slika
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov