Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Po jun 13, 2011 1:17 pm

Re: Daj si duška

Taperverčki, imam bunko, tako da mi je to prihranjeno. In v dveh letih sem se uspela samo enkrat ven zaklenit :dance:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po jun 13, 2011 4:38 pm

Variacija na temo... (ne vem več kje sem dobila, sam je hudoooooo dobra) ;) :

Pred kratkim sem pri sebi opazila najnovejšo bolezen, tako imenovano SSPPK, kar je >S starostjo pogojeno pomanjkanje koncentracije<.
Pri meni se je pokazala na naslednji način:
Odločila sem se, da zalijem vrt in ko sem šla po kolut s cevjo, sem opazila, da tudi mojemu avtomobilu ne bi škodovala kakšna kaplja vode, ker je že precej umazan. Odpravila sem se torej po ključe od avta, da bi ga zapeljala na prostor za umivanje. Ob tem sem opazila, da poleg ključev leži še neodprta pošta. Pomislila sem, da bi bilo pametno pogledati, ali ni med njo kakšna položnica, ki bi jo bilo potrebno plačati. Odložila sem torej ključe na mizico in začela pregledovati pošto. Ob tej je bila tudi cela vrsta reklamnih letakov, ki je jih treba takoj vreči v koš za papir, zato sem to takoj naredila. Ob tej priliki sem se zavedala, da so vse posode za smeti, se pravi, tista za plastiko, pa tudi tista za ostale odpadke, kakor tudi koš za papir polne in bi jih bilo treba odnesti v kontejnerje. Lahko bi vzela s sabo tudi pismo, ki sem ga sinoči napisala in ga vrgla v poštni nabiralnik, ki ni daleč od kontejnerjev, sem pomislila. Zraven pisma je bil lonček s kavo, ki sem jo prej pila, a se je že ohladila. Pomislim, da nič zato, saj si lahko skuham novo. Vzamem torej lonček in se odpravim v kuhinjo, in opazim, da v jedilnici v vazi na mizi venijo rože. Odložim torej lonček na omarico in hočem vzeti vazo v roke, ko na omarici opazim moja očala, ki sem jih vse jutro iskala. Nujno je, da jih odnesem na delovno mizo, da bom vedela, kje so. Ampak najprej so na vrsti rože, ki so res potrebne sveže vode. Zato očala odložim, vzamem vazo, ko pa za njo zagledam daljinca od televizije. Večer ga bomo vsi iskali, če ga zdaj ne dam na mesto v dnevni sobi, kamor spada.
A pomislim, da to vseeno lahko še počaka, dokler ne dam rožam sveže vode. Zdaj torej končno z vazo v roki grem v kuhinji k lijaku in točim vodo. Ob tem pri moji nerodnosti, poškropim kuhinjsko linijo, pa tudi po tleh steče kakšna kaplja. Zato odložim vazo in grem v kurilnico, kjer imam močo viledo in druge pripomočke za brisanje linije in tal. Vračam se torej v predsobo in razmišljam, kam sem se sploh napotila in kaj sem želela narediti.

In rezultat: vrt ni zalit, avtomobil ni umit /pa tudi ključev ne najdem/, na omarici je lonček z mrzlo kavo, rože ob vazi so že popolnoma ovenele, pisma nisem poslala in položnic nisem plačala /saj tudi pisma in položnic ne vidim nikjer/, nekje sem zapravila očala in TV programe prestavljamo ročno, ker daljinec se je nekam skril. Sem vsa začudena, da ni nič končano, čeprav se ves dan nisem niti ustavila in sem kar krepko utrujena. Najbolje, da grem pogledat, ali sem dobila kakšen e-mail.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 13, 2011 4:44 pm

Kupim najmanjšo ovratnico (na tak sistem kot ima Čikita oprsnico) prepričana da bo dovolj majhno za Pino. Pridem domov in ugotovim da ji je preveliko, da je še huje, manjša taka ovratnica ne obstaja. :girlcry: Nauk dneva, ne kupuj na blef. :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 13, 2011 5:22 pm

Tecka, tale tvoj scenarij je pri meni doma posnet :lol:
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Po jun 13, 2011 5:45 pm

:lol: torej tudi jaz imam SSPPK....Tečka tako sem se nasmejala tvojemu sporočilu, da že dolgo ne :lol:
Sem taka kot sem, ne taka, kot bi drugi želeli da bi bila. Imam polno napak in pomanjkljivosti - sem pač le človek, ne bog.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 13, 2011 7:12 pm

Aaarrgh, tok mi manjka tisti vsako-večerni sprehod s psom, da ratam ob eni taki uri kot je zdele kar živčna!!! Sej grem sama, ampak sploh ni isto... neki mi fali zraven :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 13, 2011 8:18 pm

:dash: :dash: :dash: kolk je danes uboga pola pretrpela, ni za povedat, po moji krivdi seveda. Pa me ni kam poslala :blush: :fool: :fool: . Ampak po moje bo drugič dobro pomislila preden me spusti v hišo :girlblush:
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor Po jun 13, 2011 8:23 pm

Tebe že, samo tiste, ki s teboj pridejo pa res ne bom :lol: :lol: . OMB :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 13, 2011 8:33 pm

Te bom še malo podkupila Slika pa bom lahko spet božala muce :D
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor Po jun 13, 2011 8:37 pm

Maš srečo, da sem požrešna..:nyam: :nyam:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 13, 2011 8:40 pm

pola :kiss:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 13, 2011 11:24 pm

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 14, 2011 5:27 am

pola je napisal/-a:Tebe že, samo tiste, ki s teboj pridejo pa res ne bom :lol: :lol: . OMB :dash:

khm....tole mi diši na cviljenje in/ali čebljanje. A?
;) :P :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 14, 2011 6:18 am

Grozljivka!! Pa kam smo pršli?! Bolj ko rinemo v Evropo, bolj je mentaliteta folka kot v tazadnji zagamani balkanski luknji. Sram me je.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 14, 2011 8:46 am

If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 14, 2011 8:50 am

Kolegica je iskala mačka, ker ji je prejšnji umrl pri 6 letih, imel je tako aids kot levkozo, bil je zunanje-notranji maček. Mi je rekla, če ji kakega zrihtam, seveda mladička. Pa sem ji stopala na vest, da bo ta na enak način končal, v bolečinah, če ga bo spustila ven (pa imajo veliko hišo na obali). Ji je bilo zelo hudo po smrti mačka, a tegale ne misli not zapirat, ker je un tako užival zunaj, ko je po drevesih plezal.
Ravnokar mi je sporočila, da je dobila mačka in mi pošlje slikco :dash: :dash:
Mah ene celo lastna izkušnja ne izuči :dash:
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 14, 2011 8:57 am

Jaz sem pa tako žalostna. Se peljeva po črnuški obvoznici (una tahitra cesta od tomačevskega rondoja proti Domžalah). No in vidm na travniku zraven Petrola enga lepega velikega tigra. Je sedel na skalnjaku in se umival. 2m stran od ceste z omejitvijo 70, kjer vsi vozijo 100+. :girlcry: Zraven so hiše, zato sem prepričana, da je muc od tam. In ko ga bom naslednjič videla tam okoli, bo najbrž razmazan čez cesto, užaloščeni lastniki bojo pa najbrž privlekli domov novega mačka. :dash: :dash: :dash:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 14, 2011 8:59 am

Zalarjeva, imam tudi jaz eno tako, s tem da je pobila že kar lepo število mačk. Cesta ali vlak. Pa se ji ne da dopovedat, da je sama kriva za njihovo smrt. Krivi so vedno vozniki. :dash:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 14, 2011 9:07 am

oaza88 je napisal/-a:
pola je napisal/-a:Tebe že, samo tiste, ki s teboj pridejo pa res ne bom :lol: :lol: . OMB :dash:

khm....tole mi diši na cviljenje in/ali čebljanje. A?
;) :P :lol:

midve sva počeli vse to, ampak samo midve, zamisli si, da si obkrožena z malimi, dve delata zraven iiii in cviiiil in cmok , ti pa stojiš in ti pleza kaj malega kosmatega po nogah, pa se ne premakneš in ne pomučkaš nič, nič :fool: :fool: :dash:, zmoreš oazica?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 14, 2011 9:12 am

fiorina, kje pa take stakneš? in jih pelješ k poli? :fool:
;)

sem pa mislila, da si ji kaj cvilečega in vreščečega v višini do 120 cm pripeljala ;) bi znala bit ravno toliko navdušena ;)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov