Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če jan 06, 2011 12:54 pm

Re: Daj si duška

Jaz pa v spam dobivam reklame za viagro tko da tud jest ne bi o tem :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 06, 2011 1:17 pm

Meni je gmail ponavadi ponujal reklame za sredstva proti celulitu, FB adds me je pa zelo pogosto vprašal, če mi smrdijo noge. :fool: :fool: :fool: Ker sem bila malo užaljena, sem poinštalirala AddBlock Plus in ne rabim več prebirat takšnih nesramnih namigovanj. :clap:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Če jan 06, 2011 1:37 pm

Cats je napisal/-a:O starosti raje ne bi - ko odprem gmail, mi ob robovih redno flika reklame za inkontinenco in praške za zobne proteze :D :D

Penny je napisal/-a:Jaz pa v spam dobivam reklame za viagro tko da tud jest ne bi o tem :D

taperverčki je napisal/-a:Meni je gmail ponavadi ponujal reklame za sredstva proti celulitu, FB adds me je pa zelo pogosto vprašal, če mi smrdijo noge. :fool: :fool: :fool: Ker sem bila malo užaljena, sem poinštalirala AddBlock Plus in ne rabim več prebirat takšnih nesramnih namigovanj. :clap:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kaj pa js, k dobivam v spam skoraj izključno reklame za penis enlargement...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Če jan 06, 2011 1:37 pm

taperverčki je napisal/-a:FB adds me je pa zelo pogosto vprašal, če mi smrdijo noge. :fool: :fool: :fool: Ker sem bila malo užaljena, sem poinštalirala AddBlock Plus in ne rabim več prebirat takšnih nesramnih namigovanj. :clap:

Užaljena? Prosim lepo, to je zastonj baldrijan!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 06, 2011 1:59 pm

Romzy je napisal/-a:Kaj pa js, k dobivam v spam skoraj izključno reklame za penis enlargement...

Drznila bi si ugibat, da to najbrž pomeni, da imaš majhnega.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Moj današnji duško: Spet nisem slišala telefona. Skoraj nikoli ne javim na telefon, ker ga ne slišim. :dash: Na srečo se je Čombe znašel in pustil paket na recepciji. :good:
Evo, sem lihkar zvonenje dala bl na glas, če bo kej pomagalo za drugič. :angel:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 06, 2011 2:01 pm

taperverčki je napisal/-a:
all je napisal/-a:ste čist v kile padle :) jaz mislim, da za druge nikoli ni prav koliko vagaš :)

a ni ponavadi lih obratno? da nam nače kile nikol niso čisto všeč. :lol: :lol: :lol:

ja tud to je res :D sam to je upravičeno, ker tud dejansko cifro poznamo :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 06, 2011 2:07 pm

taperverčki je napisal/-a:Moj današnji duško: Spet nisem slišala telefona. Skoraj nikoli ne javim na telefon, ker ga ne slišim. :dash: Na srečo se je Čombe znašel in pustil paket na recepciji. :good:
Evo, sem lihkar zvonenje dala bl na glas, če bo kej pomagalo za drugič. :angel:

poskusi še z menjavo zvonca :D jaz sem imela pred časom en res totalno čudovit komad za zvonenje, ko so klicali samo tapomembni ... no, oglašala se nisem, ker je imel komad zeloooo umirjen začetek, reveži na drugi strani pa so vsakič obupali, preden se je razživel dovolj, da se ga je slišalo :lol:

PS: o spamu pa ne bi ... no, mogoče pa bi: najbolj obožujem tiste, ki jim po službeni dolžnosti pišem (po možnosti kot odgovor na njihovo vprašanje ...) in se nenadoma znajdem na njihovi spam-listi s pojasnilom, da sem jim nekoč napisala nekaj na katerega od mejlov v firmi :bad: da ne omenjam tistih, ki jim grozim z raznimi prijavami sem in tja, da se prvič zmigajo in dodajo v svoje sporočilo možnost odjave ... in potem ta odjava seveda ne deluje :bad: (ah, kje so časi, ko so mi inbox zasipali farmacevtski spemerji ... :O )
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 06, 2011 2:10 pm

Romzy je napisal/-a:Kaj pa js, k dobivam v spam skoraj izključno reklame za penis enlargement...

Ne bom kometirala... ne bom komentirala... ne bom.. ne bom... ne smem! :devil: :lol: :angel: :lol:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 06, 2011 3:14 pm

:D :lol: :D :lol: Kolk smo se skregale. Tudi prepir ni več kar je včasih bil in moram priznat, da so kregarije tukaj naravnost balzam za dušo, a ne? :) ;)

Alexx je napisal/-a:

Ne bom kometirala... ne bom komentirala... ne bom.. ne bom... ne smem! :devil: :lol: :angel: :lol:

:lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Če jan 06, 2011 8:26 pm

Ojej, kaj ste naredile iz duška :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 06, 2011 10:15 pm

Ok, če ste že vse tako politično korektne, jaz ne bom: vrag naj vzame tistega, ki je iz napotkov za citiranje literature naredil celo znanost! Že par dni zabijam čas zato, ker si je nekdo zmislil, da je pomembno, kako dolgi so pomišljajčki, kdaj je treba kakšno besedo napisati postrani in ali se piše posamezna izdaja z rimskimi ali arabskimi številkami! Koga briga?! :dash: :dash: :dash: Pa da ne omenjam tega s**nja, da bi nujno morala vedeti, kdo je urednik ene 200 let stare knjige, ko pa takrat barabe niso podpisovali še urednikov. :devil: Pa še Cobiss so preurejali in ničesar ne najdem tam, kjer sem bila navajena. In čaka me še cela noč teh jajc. Grrrrr :bad:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe jan 07, 2011 1:21 am

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 07, 2011 10:17 am

Grrrrr... Mačka s kamni v mehurju čisto lepo navadim na dietne brikete. Vse finofajn, ene 10x na dan jih zahteva, pa je (jih dobiva posebej, drugače bi vsi trije to jedli, pa en po Hill'su drisko dobi).
In potem, smotana kot sem :girlblush: , mi jih zmanjka med prazniki in maček seveda dobi piščančka (ker običajnih briketov gospod ne bi). :dash: In zdaj že nekaj dni fehta hrano vsake pol ure, pri čemer zjutraj začne ob 4h!!!, v upanju, da bo spet piščanček... :dash:

In zdaj čakamo, da pozabi (no, obupa)... :devil:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 07, 2011 4:02 pm

Sej vem, da res ni smešno, ampak je vseeno. :D :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 07, 2011 6:47 pm

Dobila sem novo osebno. Krasna je :good: le, da so mi not dali sliko od ministrice za gospodarstvo :dash:

Zgleda, da je moja fotogeničnost še enkrat delovala in, da ponovno imam dokument podoben tistemu, ki ga je policaj na meji gledal in potem vprašal "Gospa, kdo vas je to slikal? Bi ga šli kaznovat" :truce: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 07, 2011 7:02 pm

:lol: :lol:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 07, 2011 8:01 pm

Jao Cats :lol: :lol: :lol:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 07, 2011 8:15 pm

Cats tebi pa se dogaja :lol: , še tisto dobiš kar ne želiš. Ko sem pa jaz prosila, če bi mi dali v osebno mojo lastno slikco, le 20.let mlajšo so mi pa prošnjo zavrnili :O .

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 07, 2011 8:20 pm

Cats je napisal/-a:Dobila sem novo osebno. Krasna je :good: le, da so mi not dali sliko od ministrice za gospodarstvo :dash:

Zgleda, da je moja fotogeničnost še enkrat delovala in, da ponovno imam dokument podoben tistemu, ki ga je policaj na meji gledal in potem vprašal "Gospa, kdo vas je to slikal? Bi ga šli kaznovat" :truce: :lol:

Sigurno ti je uspelo dobit sliko ministrice, ker je bil tvoj dedek, stric od pradetkove žene, ki je bila prapraprasestrična od ministričinega zeta. To je pa korupcija, ja :lol: :truce:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 07, 2011 9:45 pm

Cats, potem sva pa na istem, kar se fotogeničnosti tiče. Iz tega razloga hodim po svetu z osebno, ki bo ravnokar 2 leti pretečena. :O Me res zelo veseli, da nihče ne opazi, da je že zdavnaj "skisana"...ker pasuša pa ne najdem, itak... :girlblush:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Majestic-12 [Bot] in 4 gostov