udomačen tiger
Moderator: andreja
udomačen tiger
udomačen tiger
udomačen tiger
udomačen tiger
all je napisal/-a:Jst bom pa kr znorela, če mi bo še kdo od rednih obiskov rekel kako je moja mačka pridna in fletna.Ker to rečejo v takem tonu, kot da druge mačke so pa zlobne in ne vem kakšne. Pa sem se zadnjič malo pokregala, kaj mislijo ko to rečejo in potem dobim primer, da se maček od njihovih sosedov ne pusti božat... In razložim da niso vsi taki, da bi se kar pustili, nakar zvem, da jim ga je enkrat avto povozil! Ja vau, sem rekla da jaz tudi ne bi bila prijazna, če bi me en razmesaril! No, drug razlog zakaj un muc ni kul, je bil pa "grde oči ima".
Ljudje sploh pojma nimajo o mačkah, pa take stresajo...pa tudi ne vejo, da nas naša vsako noč zbuja, pa da se včasih za brezveze dere in hodi po stanovanju, pa da rada kavč napade,... fletna je pa itak ko pridejo, ker popoldne spi, pa jo vidijo vso zalimano.
taperverčki je napisal/-a: Vsaj jaz podobne prilike vedno izkoristim in pojasnim, da so moje mačke tako lepe zato, ker so zdrave in zadovoljne, ker jih imam samo notri in jih hranim s kvalitetno hrano.![]()
udomačen tiger
Cats je napisal/-a:Ko je meni zadnjič nekdo, ki je bil pri nas na obisku, rekel, da je Mila debela za svojo višino (!!), sem mu rekla da je tudi on, pa mu tega nihče na nos ne obeša. Tkole je gledal nekaj časa, žena se mu je skorajda zadušila od smeha.
udomačen tiger
taperverčki je napisal/-a:all je napisal/-a:Jst bom pa kr znorela, če mi bo še kdo od rednih obiskov rekel kako je moja mačka pridna in fletna.Ker to rečejo v takem tonu, kot da druge mačke so pa zlobne in ne vem kakšne. Pa sem se zadnjič malo pokregala, kaj mislijo ko to rečejo in potem dobim primer, da se maček od njihovih sosedov ne pusti božat... In razložim da niso vsi taki, da bi se kar pustili, nakar zvem, da jim ga je enkrat avto povozil! Ja vau, sem rekla da jaz tudi ne bi bila prijazna, če bi me en razmesaril! No, drug razlog zakaj un muc ni kul, je bil pa "grde oči ima".
Ljudje sploh pojma nimajo o mačkah, pa take stresajo...pa tudi ne vejo, da nas naša vsako noč zbuja, pa da se včasih za brezveze dere in hodi po stanovanju, pa da rada kavč napade,... fletna je pa itak ko pridejo, ker popoldne spi, pa jo vidijo vso zalimano.
Če ima maček "grde oči", najbrž pomeni, da je bolan. Mogoče vnetje oči ali pojav tretje veke.
To, da je tvoja mačka fletna, pa namesto za frustracije rajši izkoristi za izobraževanje. Ljudem, ki nimajo pojma o mačkah, se da pogosto zelo enostavno ustvarit mnenje, kako se pravilno skrbi za mačko, sploh če že sami opazijo razliko, kako je tvoja mačka lepša in bolj prijazna od sosedove, ki se klati naokrog. Vsaj jaz podobne prilike vedno izkoristim in pojasnim, da so moje mačke tako lepe zato, ker so zdrave in zadovoljne, ker jih imam samo notri in jih hranim s kvalitetno hrano.
udomačen tiger
andreja je napisal/-a:Duško: računalnikom se meša. Nič ne dela kot bi moralo![]()
![]()
Cats
udomačen tiger
Leia je napisal/-a:Cats je napisal/-a:Ko je meni zadnjič nekdo, ki je bil pri nas na obisku, rekel, da je Mila debela za svojo višino (!!), sem mu rekla da je tudi on, pa mu tega nihče na nos ne obeša. Tkole je gledal nekaj časa, žena se mu je skorajda zadušila od smeha.
![]()
si moram zapomnit, ja![]()
(no, sej, to je pa še ena stvar, ki me jezi - če si suh, ti pa vsak razloži, da si presuh in koščen in čist ziher bolan - ko da mene pa ne prizadane, da se vsak, ki ima pet minut časa, ukvarja z mojo težo)
zvesti pes
udomačen tiger
udomačen tiger
udomačen tiger
Penny je napisal/-a:all ne vem kolk je kej pridna, ampak kaj pa pričakuješ, da ti bodo rekli, če maš pa res ekstra lepo mačko![]()
no saj to sem ti tud jest že večkrat napisala
udomačen tiger
all je napisal/-a:ste čist v kile padlejaz mislim, da za druge nikoli ni prav koliko vagaš
udomačen tiger
zvesti pes
udomačen tiger
Vrni se na Zabava, čvekanje, šale
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov