Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 05, 2011 3:15 pm

Re: Daj si duška

Čist mal tudi moja. :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 05, 2011 3:19 pm

Pa veliko moja zraven :kiss: ;)

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 05, 2011 5:36 pm

Jst bom pa kr znorela, če mi bo še kdo od rednih obiskov rekel kako je moja mačka pridna in fletna. :fool: Ker to rečejo v takem tonu, kot da druge mačke so pa zlobne in ne vem kakšne. Pa sem se zadnjič malo pokregala, kaj mislijo ko to rečejo in potem dobim primer, da se maček od njihovih sosedov ne pusti božat... In razložim da niso vsi taki, da bi se kar pustili, nakar zvem, da jim ga je enkrat avto povozil! Ja vau, sem rekla da jaz tudi ne bi bila prijazna, če bi me en razmesaril! No, drug razlog zakaj un muc ni kul, je bil pa "grde oči ima". :bad: Ljudje sploh pojma nimajo o mačkah, pa take stresajo...pa tudi ne vejo, da nas naša vsako noč zbuja, pa da se včasih za brezveze dere in hodi po stanovanju, pa da rada kavč napade,... fletna je pa itak ko pridejo, ker popoldne spi, pa jo vidijo vso zalimano.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 05, 2011 7:10 pm

all je napisal/-a:Jst bom pa kr znorela, če mi bo še kdo od rednih obiskov rekel kako je moja mačka pridna in fletna. :fool: Ker to rečejo v takem tonu, kot da druge mačke so pa zlobne in ne vem kakšne. Pa sem se zadnjič malo pokregala, kaj mislijo ko to rečejo in potem dobim primer, da se maček od njihovih sosedov ne pusti božat... In razložim da niso vsi taki, da bi se kar pustili, nakar zvem, da jim ga je enkrat avto povozil! Ja vau, sem rekla da jaz tudi ne bi bila prijazna, če bi me en razmesaril! No, drug razlog zakaj un muc ni kul, je bil pa "grde oči ima". :bad: Ljudje sploh pojma nimajo o mačkah, pa take stresajo...pa tudi ne vejo, da nas naša vsako noč zbuja, pa da se včasih za brezveze dere in hodi po stanovanju, pa da rada kavč napade,... fletna je pa itak ko pridejo, ker popoldne spi, pa jo vidijo vso zalimano.

Če ima maček "grde oči", najbrž pomeni, da je bolan. Mogoče vnetje oči ali pojav tretje veke.
To, da je tvoja mačka fletna, pa namesto za frustracije rajši izkoristi za izobraževanje. Ljudem, ki nimajo pojma o mačkah, se da pogosto zelo enostavno ustvarit mnenje, kako se pravilno skrbi za mačko, sploh če že sami opazijo razliko, kako je tvoja mačka lepša in bolj prijazna od sosedove, ki se klati naokrog. Vsaj jaz podobne prilike vedno izkoristim in pojasnim, da so moje mačke tako lepe zato, ker so zdrave in zadovoljne, ker jih imam samo notri in jih hranim s kvalitetno hrano. :good:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 05, 2011 7:17 pm

taperverčki je napisal/-a: Vsaj jaz podobne prilike vedno izkoristim in pojasnim, da so moje mačke tako lepe zato, ker so zdrave in zadovoljne, ker jih imam samo notri in jih hranim s kvalitetno hrano. :good:

Mhm, tudi jaz počnem podobno :good: Na vsak "Joj, kako je lep in kakšno krasno dlako ima!" odgovarjam s pojasnilom o kvalitetni prehrani in veterinarski oskrbi, notranjem bivanju in podobno.

Meni gre pa na živce, da za našega bučkota trdijo, da je debel. Glede na to, da tudi mene skrbi, da mačka ne bi bila preokrogla, jima odmerjam hrano in ves čas preverjam morebitne znake debelosti. No, seveda pa ni shiran kot večina potepuhov, tu se pa strinjam, ja ... :rolleyes:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 05, 2011 7:23 pm

Ko je meni zadnjič nekdo, ki je bil pri nas na obisku, rekel, da je Mila debela za svojo višino (!!), sem mu rekla da je tudi on, pa mu tega nihče na nos ne obeša. Tkole je gledal nekaj časa :O , žena se mu je skorajda zadušila od smeha.
Uporabniški avatar

admin
admin

Kraj: Maribor

Odgovor Sr jan 05, 2011 7:49 pm

Duško: računalnikom se meša. Nič ne dela kot bi moralo :dash: :girlcry:

Cats :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 05, 2011 7:59 pm

Cats je napisal/-a:Ko je meni zadnjič nekdo, ki je bil pri nas na obisku, rekel, da je Mila debela za svojo višino (!!), sem mu rekla da je tudi on, pa mu tega nihče na nos ne obeša. Tkole je gledal nekaj časa :O , žena se mu je skorajda zadušila od smeha.

:good:
si moram zapomnit, ja :D

(no, sej, to je pa še ena stvar, ki me jezi - če si suh, ti pa vsak razloži, da si presuh in koščen in čist ziher bolan - ko da mene pa ne prizadane, da se vsak, ki ima pet minut časa, ukvarja z mojo težo :aggressive: )
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 05, 2011 8:25 pm

taperverčki je napisal/-a:
all je napisal/-a:Jst bom pa kr znorela, če mi bo še kdo od rednih obiskov rekel kako je moja mačka pridna in fletna. :fool: Ker to rečejo v takem tonu, kot da druge mačke so pa zlobne in ne vem kakšne. Pa sem se zadnjič malo pokregala, kaj mislijo ko to rečejo in potem dobim primer, da se maček od njihovih sosedov ne pusti božat... In razložim da niso vsi taki, da bi se kar pustili, nakar zvem, da jim ga je enkrat avto povozil! Ja vau, sem rekla da jaz tudi ne bi bila prijazna, če bi me en razmesaril! No, drug razlog zakaj un muc ni kul, je bil pa "grde oči ima". :bad: Ljudje sploh pojma nimajo o mačkah, pa take stresajo...pa tudi ne vejo, da nas naša vsako noč zbuja, pa da se včasih za brezveze dere in hodi po stanovanju, pa da rada kavč napade,... fletna je pa itak ko pridejo, ker popoldne spi, pa jo vidijo vso zalimano.

Če ima maček "grde oči", najbrž pomeni, da je bolan. Mogoče vnetje oči ali pojav tretje veke.
To, da je tvoja mačka fletna, pa namesto za frustracije rajši izkoristi za izobraževanje. Ljudem, ki nimajo pojma o mačkah, se da pogosto zelo enostavno ustvarit mnenje, kako se pravilno skrbi za mačko, sploh če že sami opazijo razliko, kako je tvoja mačka lepša in bolj prijazna od sosedove, ki se klati naokrog. Vsaj jaz podobne prilike vedno izkoristim in pojasnim, da so moje mačke tako lepe zato, ker so zdrave in zadovoljne, ker jih imam samo notri in jih hranim s kvalitetno hrano. :good:

Ne, mislila je "grde" kot drugačne oblike kot jih ima moja. Pač eni majo bolj okrogle, drugi ne...če veš kaj mislim? :blush: Pa da ne gleda ravno prijazno - čeprav ne vem zakaj bi se moral maček smukat okol vsakega, ki pride na obisk? Pa ta sosedova mačka je v stanovanju, je ne spuščajo ven kokr vem. Nisem pa prašala a so jo povoženo našli, ali so jo včasih ven spuščali, pa je od nesreče naprej ne več...to res ne vem.

Mene to frustrira zato, ker moram istim ljudem isto razlagat skoz. Pa imajo še vedno nek svoj prav in naslednjič spet "je pa res lepa"... Ampak nič bat, ne bom obupala in bom še naprej razlagala zakaj je temu tako. :) Pa vedno tudi poudarim, da je že precej stara in da bi kak mlajši maček precej bolj aktivno lahko nastopil.

To glede mačje debelosti je pa tud tema zase :D Včasih so mi rekli, da je vsakič ko jo vidijo bolj ogromna. Kar itak ni bilo res, ker je imela vedno tam ene 4 kile, dokler je bila zdrava. Tako da imam včasih občutek, da eni kar morjo mal zatežit, pa ni važno za katero stvar. :)

Sem se spet razpisala :girlblush: V glavnem se pa strinjam, da je treba ob vsaki priložnosti kako informacijo jim dat :good:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 05, 2011 8:27 pm

andreja je napisal/-a:Duško: računalnikom se meša. Nič ne dela kot bi moralo :dash: :girlcry:

Cats :lol:

A "ga" je tok ogrela, da je čist fertik bil? :D

;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 05, 2011 8:36 pm

Leia je napisal/-a:
Cats je napisal/-a:Ko je meni zadnjič nekdo, ki je bil pri nas na obisku, rekel, da je Mila debela za svojo višino (!!), sem mu rekla da je tudi on, pa mu tega nihče na nos ne obeša. Tkole je gledal nekaj časa :O , žena se mu je skorajda zadušila od smeha.

:good:
si moram zapomnit, ja :D

(no, sej, to je pa še ena stvar, ki me jezi - če si suh, ti pa vsak razloži, da si presuh in koščen in čist ziher bolan - ko da mene pa ne prizadane, da se vsak, ki ima pet minut časa, ukvarja z mojo težo :aggressive: )

Tule se podpišem pri mojih 173 cm in 53 kilah se čist vsak klinc ki ima pet minut časa spotakne. Pa se lah nažiram ko pujs pa se nebom zredila pa kaj nej taki pač smo tako kot majo mačke okrogle pa štiroglate pa trikotne pa mandlaste oči. mate majo eni cajt se čez vse spotikat pa se zmrdovat nad vsakim in vsem :devil:
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr jan 05, 2011 8:40 pm

all ne vem kolk je kej pridna, ampak kaj pa pričakuješ, da ti bodo rekli, če maš pa res ekstra lepo mačko :D
no saj to sem ti tud jest že večkrat napisala :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 05, 2011 8:58 pm

A zdej ste se kle prišle hvalit kok ste suhe al kva? :aggressive: In to pred mano, ki sem danes vplačala toplice in imam uboga dva meseca cajta za shujšat, da ne bo cunami zalil vzhodno Slovenijo, ko se prevalim v bazen :devil:

Opozorilo: prva, ki pride trdit, da nisem debela, bo dobila s tehtnico po glavi :error:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 05, 2011 9:21 pm

Sej se samo ena prav odkrito hvali, pa še te odslej ne maramo več. :mocking:

Jaz sem pa užaljena, če kdo pride in mi ne pove, kako lepe in pridne mačke imam. :crazy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 05, 2011 9:23 pm

Ah, ziher nisi debela :bye:

(pa sej se nihče ne hvali, tuki se sam jamra :P)

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 06, 2011 11:51 am

Penny je napisal/-a:all ne vem kolk je kej pridna, ampak kaj pa pričakuješ, da ti bodo rekli, če maš pa res ekstra lepo mačko :D
no saj to sem ti tud jest že večkrat napisala :rolleyes:

haha, hvala :) :blush:
pa saj mislim, da sem prej jasno napisala zakaj me motijo njihove opazke... :kiss:

ste čist v kile padle :) jaz mislim, da za druge nikoli ni prav koliko vagaš :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 06, 2011 12:04 pm

all je napisal/-a:ste čist v kile padle :) jaz mislim, da za druge nikoli ni prav koliko vagaš :)

a ni ponavadi lih obratno? da nam nače kile nikol niso čisto všeč. :lol: :lol: :lol:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 06, 2011 12:34 pm

Še eno leto nazaj sem imela idealno težo, debelejše sodelavke so rekle, da sem presuha. Potem sem zaradi bolezni shujšala še za ene 3 kg pa so rekle " kolk si pa ti grda" (toliko o bontonu). Sedaj mi nagajajo hormoni in sem se poredila za 7 kg, kar mene moti, ker ne maram "šlavfa" ( okrog pasu in riti), a sodelavke, ki imajo prekomerno težo pa so sedaj, ko se je moja teža malce približala njihovi čist navdušene nad menoj. Kako očitna ženska nevoščljivost! :D Pa tole ne velja za morebitne prisotne, da mi ne bi katera kaj zamerila lepo prosim, ker vas imam vse rada, presuhe, premočne in lihtaprave :kiss: .
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če jan 06, 2011 12:43 pm

Sej za manekenke smo po mojem itak že mal prestare :mocking:

Jaz sem od gimnazije do danes ko sem absolventka skoraj 10kil gor dobila. Tolk o tem kaj ti faks naredi. :nyam:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 06, 2011 12:49 pm

O starosti raje ne bi - ko odprem gmail, mi ob robovih redno flika reklame za inkontinenco in praške za zobne proteze :D :D
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov