udomačen tiger
Re: Daj si duška, 2. del
Mi je pa človeka žal, da je mral dobit še kazen, ko bi lahko prej sama uredila, brez policije, a je raje trmaril, da ni kriv.
Še na zavarovalnici ni mogel verjet, da se je skušal tako zvlečt, ker ima Snaga itak skupno zavarovalno polico, za vse take in drugačne primerke; je rekel, "da to ni politika podjetja, da bi morali zaposleni govorit, da niso krivi, in da je to le na njegovem osebnem zelniku zraslo."
Kar predstavljajte si me, kako sem odreagirala, ko me je zbil/butnil, nato želel odpeljat, že šel iz stranske na prednostno, kao da ni nič, kasneje pa trdil, da ni kriv, da me ni butnil, ker "je stal na vidnem mestu" in to ves čas ponavljal, tudi policaju. Kekec!

Nevem, ali samo jaz opazim to, ali je zadnjih nekaj tednov na voljo samo delo v usnjeni galanteriji, Kopitarni, prodaji usnjenih copat, pomoč v McDonaldsu in sedaj promocija mlečnih izdelkov?!
Najboljši so! In sami so prišli do tega spoznanja!!" In potem ta mula od bodoče veterinarke pribije: "Ah to pa ne! Maček je le maček. Mora biti zunaj!" 
Ni bila samo neskončno predraga šola za vse življenje, ampak tudi tisti trenutek, ko sem začela bolj aktivno o teh stvareh govoriti z drugimi lastniki, od katerih sem prav tako večkrat slišala, da je veterinar rekel da naj bo muc zunaj/da kastrira se tam okrog 6-8 mesecev, lahko pa tudi malo kasneje/v Lj nima smisla cepiti za kugo, sej so blizu hiše...